Αρχική Βίντεο Απίστευτη καταγγελία για Καλλιγούλα-κορυφαίο Ελληνα πολιτικό!Σεξουαλική επίθεση στην “κόρη” του παρουσία της…συζύγου...

Απίστευτη καταγγελία για Καλλιγούλα-κορυφαίο Ελληνα πολιτικό!Σεξουαλική επίθεση στην “κόρη” του παρουσία της…συζύγου σε κότερο επωνύμων!!!Βιντεο

6166

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ποιός είναι ο κορυφαίος πολιτικός στο κότερο που όρμησε στη νεαρή και όμορφη καλλιτέχνιδα Πέννυ Μπαλτατζή;

Η ίδια το κατήγγειλε σε εκπομπή στο ΚΟΝΤΡΑ και είναι εξαιρετικά σοβαρό.Γιατί είναι κορυφαίος πολιτικός.Γιατί παρενόχλησε σεξουαλικά την νεαρή μπροστά στη γυναίκα του και στους καλεσμένους στο πριβε πάρτι στο κότερο.

Γιατί η κ.Μπαλτατζή αντέδρασε και είπε ότι θα φύγει κολυμπώντας.Γιατί η συζυγος του πολιτικού είναι συνυπεύθυνη της καταγγελίας.Οπως και οι άλλοι.Γιατί δείχνει πως “γ…ει και δέρνει η εξουσία” .Η κΜπαλταζή μίλησε και για τις πόρνες της εξουσίας,δηλαδή τις γυναίκες εκείνες που δεν ασκούν το καθ όλα νόμιμο επάγγελμα της πόρνης,αλλά στην ουσία είναι οι ιδιότυπες πόρνες που προσφέρουν τα σωματικά ανταλλάγματα για να πάρουν εξουσία.Πολλοί έχουν στο μυαλό τους τέτοια πρόσωπα γυναικών και απο την σημερινή πραγματικότητα και ελιτ.

Η σύζυγος του κορυφαίου πολιτικού,η οποία ήταν όχι μόνο μπροστά στον πολιτικό,αλλά και τραγουδούσε αγκαλιά με τον τραγουδιστή,τήν ώρα που ο πολιτικός άρπαζε ,ενώπιον όλων,την πανέμορφη νεαρή τραγουδίστρια και την κάθιζε πάνω στα γεννητικά του όργανα-έστω ντυμένος-τι διαφέρει απο τις πόρνες αυτού του είδους;

Οταν αυτά γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ ,προφανώς για να δείξουν πως “γ…ει” η εξουσία ιδιωτικά τι κάνουν;

Και όταν βρεθούν σε θέση ευθύνης.πχ υπουργοί θα κάνουν τα πάντα να ενθαρρύνουν τα θύματα όπως  η επώνυμη κυρία Μπαλτατζή που καταγγέλλει ή θα κάνουν τα πάντα να συγκαλύψουν τέτοια εγκλήματα και τα πάντα να μην πάρουν θάρρος κι άλλες νεαρές και κάνουν καταγγελίες;

Οταν η ηθοποιός Π.Αναστασοπούλου έγραψε δημόσια προς τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3 πολλοί σκέφτηκαν ότι αναφέρεται σε καταγγελίες.

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι,εκείνος πήγε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.Μακάρι να μην πάθει κάτι η υγεία του,αλλά είναι πολύ βολικό εγκεφαλικό αυτή την περίοδο.Επίσης δημόσια η γνωστή Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και η ηθοποιός κ.Δροσάκη κατήγγειλαν δημόσια τον ίδιο Φιλιππίδη για σεξουαλικές επιθέσεις αισχίστου έιδους.

Σε τι διαφέρει ο κορυφαίος πολιτικός που μας κυβέρνησε,η συζυγός του και η επώνυμη πανίσχυρη παρέα του αν δεν βγουν σήμερα-αύριο να καταγγείλουν τον πολιτικό και να ζητήσουν να τσακιστεί να πάει σπίτι του;

Ποιός ήταν ο παππούς κυρ Σταύρος ,ο βουλευτής που ορμούσε στην 17χρονη τότε κυρία Μπαλτατζή και για να κάμψει τις αντιστάσεις του παιδιού αυτού ,έφερνε μπροστά της νοικιασμένες αλλοδαπές ιέρεις του έρωτα;

Αυτοί οι άνθρωποι κυβέρνησαν και κυβερνούν και άλλοι στο πόδι τους με ίδια νοοτροπία.Μοιάζει με τη νοοτροπία  του Καλλιγούλα.

Ποιός ήταν ο Καλλιγούλας;

Ιδού:

“…Σύγχρονοι ερευνητές πιστεύουν ότι προσβλήθηκε από εγκεφαλίτιδα. Ακολούθησε το 38 μ.Χ. ο θάνατος της αδελφής του Δρουσίλας, την οποία υπεραγαπούσε… ερωτικά. Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή να συνειδητοποιήσει το παράλογο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο Καλιγούλας άρχισε να ανακαλύπτει παντού εχθρούς και συνωμότες και να απαιτεί λατρεία ανατολικού τύπου. Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν από τα δικαστήρια με την ασαφή κατηγορία της «ασέβειας προς τον αυτοκράτορα» και, φυσικά, θανατώνονταν αφού πρώτα δημεύονταν οι περιουσίες τους.

Τα επόμενα τρία χρόνια οργάνωνε γιορτές απίστευτης χλιδής, ανάγκαζε τους ρωμαίους ευγενείς να τον ορίζουν ως συγκληρονόμο τους, ενώ διέταξε και τη μεταφορά του χρυσελεφάντινου αγάλματος του Δία από την Ολυμπία για να γίνει το δικό του, μετά τις απαραίτητες φυσιογνωμικές μετατροπές. Το όνομά του έγινε συνώνυμο της αλόγιστης σπατάλης και της απόλυτης αλαζονείας, της παραφροσύνης, της κραιπάλης και των οργίων…”

Και στην εποχή του διεφθαρμένου αυτού αυτοκράτορα η Ρώμη κινδύνευε και εκείνος βεβαίωνε ότι κάνει το παν για να την κρατήσει ισχυρή.Υστερα αποσυρόταν στα όργια και στην χλιδάτη ζωή,ζάμπλουτος και δεν δίσταζε ακόμα και με την αδελφή του.

Ασφαλώς και δεν είναι η πλειοψηφία αυτή.Οσο όμως δεν τους καταγγέλλουν,δεν διαχωρίζουν τη θέση τους,όσο η χώρα πάει απο το κακό στο χειρότερο,τόσο ο λαός θα τους θεωρεί “ενα”.

Ακούστε το κορίτσι και φρίξτε: