Αρχική Αθλητικα Μουντιάλ με στημένα παιχνίδια και νεο ρεκόρ του καλύτερου ποδοσφαιριστή ολων των...

Μουντιάλ με στημένα παιχνίδια και νεο ρεκόρ του καλύτερου ποδοσφαιριστή ολων των εποχών!

431

Όπως ήδη έχετε διαπιστώσει δεν ασχολούμαστε καθόλου με το Μουντιάλ στο Κατάρ,το τουρκικό προτεκτοράτο.

Το Μουντιάλ αυτό δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον και γιαυτό ενδιαφέρονται μόνο κάποιες από τις ομάδες για εντελώς ειδικούς λόγους και όχι για ποδοσφαιρικούς.

Το όποιο ενδιαφέρον είχε εξαντλήθηκε στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,τα οποία στην περιοχή εκεί γενικά είναι στο επίπεδο του …ανέκδοτου ως προς τον σεβασμό τους απο τις δικτατορικές οικογενειακές κυβερνήσεις που εμπορεύονται τα πάντα προς τα έξω και στις χώρες “εμπορεύονται” δια πυρός και σιδήρου κυριολεκτικά την θρησκεία επιβάλλοντας αδιανόητους περιορισμούς.

Στην εξέλιξη του διαπιστώθηκε ότι η διαφθορά για την οποία έγινε γνωστό αυτό το Μουντιάλ(εξαγορές ψήφων,αιματηρές πολυτελείς κατασκευές γηπέδων κ.α.)χτύπησε και στις οθόνες σε τηλεοπτική μετάδοση.

Παρά την αφωνία των σχολιαστών και ο πλέον ανόητος διαπίστωσε ότι-τουλάχιστον- δυο παιχνίδια ήταν…καραστημένα.

Η Γαλλία των αστέρων ξαφνικά έπαθε το κατι τις και έχασε από την Τυνησία με την οποία η συνεργασία σε γεωστρατηγικό επίπεδο είναι στενή και πολύτιμη.

Το γκολ της ισοφάρισης που ακυρώθηκε στο 85 μπήκε όταν πιά είχε κριθεί με τον άλλο αγώνα ότι η τυνησία δεν είχε καμία συνέχεια.Και το γκολ μπήκε και μετά απο μια τυχαία καραμπόλα και όχι σε οργανωμένη επίθεση.Εννοείται ότι επειδή το παιχνίδι ήταν προκαθορισμένου αποτελέσματος τα αστέρια είχαν μείνει στον πάγκο.

Ακόμα πιο στημένο ήταν το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Νότια Κορέα.

Ο “δικός μας” Φερνάντο Σάντος είχε στον άλλο πάγκο άλλους φίλους Πορτογάλους(Μπέντο και επιτελείο) οι οποίοι με νίκη περνούσαν και η Πορτογαλία είχε ήδη προκριθεί.

Ο Σάντος έβγαλε τον Ρονάλντο και τους άλλους και η Κορέα ανέτρεψε το σε βάρος της 1-0 και έβαλε δυο γκολ στο τέλος και προκρίθηκε.

Το ενδιαφέρον που προέκυψε είναι ότι η Σαουδαραβική ομάδα Αλ Νασρ που ανήκει στη βασιλική οικογένεια και δεν έχει πάρει πρωτάθλημα-για ευνοήτους λόγους_στην Σαουδική Αραβία τα τελευταία πολλά χρόνια έκανε πρόταση μισού δις δολλαρίων(200 το χρόνο) στον Κριστιάνο Ρονάλντο.Και η οικογένεια συζητείται περισσότερο από το Μουντιάλ και θετικά και ο Κριστιάνο θα γίνει στα 37 του χρόνια ,αν την δεχθεί,ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής.

Ενα ακόμα ρεκόρ για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών με βάση τους αριθμούς και όχι τις…απόψεις.