Αρχική Δικαιοσυνη ΕΣΥ:Μια βίδα αξίας 6 ευρώ την αγοράζει…1034 ευρώ!!!Ετσι απλώνεται η διαφθορά σε...

ΕΣΥ:Μια βίδα αξίας 6 ευρώ την αγοράζει…1034 ευρώ!!!Ετσι απλώνεται η διαφθορά σε βίλες και Ελβετίες…

1551

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα δυο μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσκομεία της χώρας συντονίστηκαν με την πολιτική σκηνή και προσέφεραν στο κράτος δυο κλινικές με όλο το προσωπικό τους για νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό,αν και κατά την γνώμη μας καλύπτουν ως μη όφειλαν ένα υποκριτικό και φαρισαϊκό κράτος.

Αυτό το κράτος το οποίο υποστηρίζει ότι έχει και στηρίζει δημόσια υγεία.Αυτό το κράτος που διαφημίζεται κάθε τόσο στη Βουλή απο τους πολιτικούς αρχηγούς.

Προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν πως ο τομέας της δήθεν δημόσιας υγείας είναι στην πραγματικότητα επι μέρους ιδιωτικές κλινικές ,οι οποίες ανήκουν σε φαρμακευτικές εταιρείες,τις οποίες κουμαντάρουν με δικούς τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα.Και στο διοικητικό και στο επιστημονικό,αφού σε όλες ανθούν οικονομικά άνθρωποι των εταιρειών.Θέση διευθυντή η καθηγητή χωρίς τον απόλυτο έλεγχο απο τις διάφορες εταιρείες δεν υπάρχει παρα μόνο κατ εξαίρεση,τύπου Ανεβλαβή,Λουκόπουλου,Γιαλάφου και μερικών άλλων,οι οποίοι δεν αλλάζουν την ουσία…

Αποδείξεις γιαυτά; Ενδεικτικά:

1)οι κατέχοντες καίριες διοικητικές και επιστημονικές θέσεις στα δημόσια νοσοκομεία,εκτός  σημαντικών εξαιρέσεων ,είναι σε ατομικό επίπεδο πλουσιότεροι σε ρευστό από …ιδιοκτήτες ιδιωτικών κέντρων που πάνε καλά!!!

2)Στη Θεσσαλονίκη τρεις καθηγητές της δημόσιας υγείας αθωώθηκαν ντάλα καλοκαίρι που ήταν παχιές οι …μύγες, ενώ πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις, γιατί καθένας τους είχε απο 35 και πάνω εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις!!!

3)Η παραπομπή τους “έφαγε” αμέσως μετά και τον αρμόδιο δικαστικό που τους παρέπεμψε…

4)Ολοι όσοι ερευνήθηκαν για παράνομα ιατρικά πειράματα σε δημόσια νοσκομεία,για πλουτισμό και νεποτισμό,για πλαστά ουσιαστικά προσόντα, με τα οποία πήραν τις θέσεις είτε αθωώθηκαν με πορίσματα,είτε μέσα απο σκανδαλώδεις δίκες…

5)Κατέχουν και σήμερα καίριες θέσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας επιστήμονες ή διοικητικοί χωρίς τα πτυχία που απαιτούνται ή ακόμα και με πλαστά στην ουσία πτυχία!!!Και κάνουν δύσκολες ιατρικές πράξεις…

6)Ο τομέας της Υγειας υποδείχθηκε και υποδεικνύεται από όλων των ειδών τις επιθεωρήσεις και τις έρευνες κρατικών και ανεξάρτητων υπηρεσιών,ως ένας απο τους πλέον διεφθαρμένους.Ο Κώστας Καραμανλής με τον πλέον επίσημο τρόπο τον υπέδειξε παραμονές των εκλογών του 2004 με στοιχεία.όπως π.χ. μια βίδα για τοποθέτηση σε οστά αξίας 6 ευρώ αγοράζονταν( χαρακτηριστικό στοιχείο απο δικαστική έρευνα) απο το Δημόσιο με ….1034 ευρώ!

7) Παράδειγμα όχι δια της δικής μας,αλλά… δι εγκύρου γραφίδος στην έγκυρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ 2015:

Δωροδοκίες ευρείας εκτάσεως εντόπισε η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς σε υπόθεση διακίνησης ιατρικών σκευασμάτων γερμανικής πολυεθνικής, με τουλάχιστον 800 γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων να αποτελούν τον κύκλο των παράνομων πληρωμών.

Η έρευνα που διενεργήθηκε με εντολή της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, κατέληξε στην άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων κατά τεσσάρων στελεχών που εκπροσωπούσαν στη χώρα μας την Bayer ΕΛΛΑΣ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορία για δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος, σε συνδυασμό με τον νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου.

Παράλληλα, δίωξη για άμεση συνέργεια στις δωροδοκίες ασκήθηκε και κατά εκπροσώπων δύο ακόμα ελληνικών εταιρειών που συνέδραμαν καθοριστικά στη διανομή των παράνομων χρημάτων…”.

Αυτά έγραφε μεταξύ πολλών άλλων.Μπορούν να μας πουν τι απέγινε αυτό το παράδειγμα και με άλλες δεκάδες σαν κι αυτό περιπτώσεις;

Με τούτα και με κείνα έγιναν ζάμπλουτοι ένθεν-κακείθεν υπηρέτες της δημόσιας υγείας.

8)Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,προς τιμήν της συνέστησε επιστροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας και εκεί καταθέσαμε και εμείς και δεκάδες άλλοι και καταδείχθηκε απο τα πορίσματα των Κομμάτων απίστευτη διαφθορά και λεηλασία του δημοσίου χρήματος μέσω της δημόσιας Υγείας.

Παρά την έρευνα της επιτροπής,παρά τα πορίσματα δεν άλλαξαν πολλά πράγματα.Η αυταπάρνηση λειτουργών της δημόσιας Υγείας είναι δεδομένη για κάμποσους.Ο απίστευτος πλουτισμός δημοσιων λειτουργών της υγείας αποδεικνύεται δια …γυμνού οφθαλμού με μια βόλτα στις βίλες και στους…φορολογικούς παραδείσους…

Δυο-τρεις ημέρες πριν την συζήτηση στη Βουλή μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα έγινε γνωστό ότι οι δυο μεγαλύτεροι όμιλοι της ιδιωτικής Υγείας,το Ιατρικό Κέντρο και το “Υγεία” πρόσφεραν απο ένα ολόκληρο νοσοκομείο(Ιατρικό Περιστερίου,Λητώ) με όλο το προσωπικό,τα κρεβάτια και τις ΜΕΘ για αποκλειστική νοσηλεία περιστατικών κορονοϊού.

Πριν μήνες(20 Νοεμβρίου) η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι μέχρι το τέλος του 2020 θα έχει διαθέσιμα 1500 κρεβάτια ΜΕΘ.Τον Φεβρουάριο “δούλευε” τους πάντες ανακοινώνοντας μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι “οι ΜΕΘ δημοσίων νοσοκομείων έχουν 560 περιστατικά και πληρότητα 97%” .

Υστερα άρχισε να τα “μπερδεύει” με τα περιστατικά νοσηλείας γενικά και κατά το πιάνουμε αυγά και τα κουρεύουμε…

Υστερα άρχισαν τα όργανα στην δημόσια Επιτροπή Λοιμωξιολόγων,υπό την εκκωφαντική σιωπή του κ.Σωτ.Τσιόδρα.

Οι επιστήμονες με δημόσιες αντεγκλήσεις τους για άχρηστα μέτρα και εσφαλμένα στοιχεία αφαίρεσαν το μέγα μέρος της αξιποιστίας που είχε αποκτήσει αυτό το χρόνο.

Τους αποτελείωσε όλους ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι με τα εμβολια γίνοντα μεγάλα κόλπα απο τους μεγάλους και υπάρχουν χώρες ριγμένες.Ο κ.Κούρτς ανέφερε ονομαστικά τη χώρα του,την Ελλάδα,το Βέλγιο κλπ

Ο,τι μένει απο ρέστα ας τα βάλουμε στην καημένη τη δημόσια υγεία,η οποία στην πραγματικότητα είναι χώρος ατομικού πλουτισμού επιτηδείων και όχι χώρος παροχής νοσηλείας σε όλους τους ανήμπορους και αδύναμους ενός κοινωνικού κράτους…

ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ δημοσίευσε δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κ.Γ.Αποστολόπουλου  και εκπροσώπου του Ομίλου Υγεία υπό τον τίτλο:

Σωσίβιο από την ιδιωτική πρωτοβουλία για την πανδημία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 13:28
Σωσίβιο από την ιδιωτική πρωτοβουλία για την πανδημία

Το Ιατρικό Περιστερίου νοσηλεύει Covid περιστατικά από την Πέμπτη 11 Μαρτίου και τελεί υπό τη διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

H μονάδα αυτή του Ιατρικού έχει δυναμικότητα 70 συμβατικών κλινών και 6 ΜΕΘ. Όλα διατίθενται για περιστατικά κορωνοϊού, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια στα δημόσια νοσοκομεία για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην πίεση, που, όπως όλα δείχνουν, θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο.”