Αρχική Θέμα Μητσοτάκης: “Ηταν ραντεβού θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια”!!! Άρα είναι πολιτικό έγκλημα ο...

Μητσοτάκης: “Ηταν ραντεβού θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια”!!! Άρα είναι πολιτικό έγκλημα ο θάνατος (και)του Μιχάλη Κατσουρή,όπως των δημοσιογράφων;Βίντεο

1034
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ UEFA ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΣΕΦΕΡΙΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πλήρης και απόλυτη η δικαίωσή μας στην τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από την πρωτη στιγμη διαβάσαμε το διαβιβαστικό της Αστυνομίας στον Εισαγγελέα.Αυτής της Αστυνομίας που εμφανίστηκε κοιμώμενη μέχρι τη στιγμή των “μαχών”στη Νέα Φιλαδέλφεια.Αυτής της Αστυνομίας που καρατόμησε 7-8 αξιωματικούς γιατί δεν φρόντισαν να γνωστοποιήσουν στην ηγεσία και στην Αθήνα την επέλαση του “στρατού” των κροατών και την ένωσή τους με άλλους “στρατιωτικούς” στην Αθήνα για να επιτεθούν σε άλλο “στρατό” που ανέμενε αυτή την επέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απο το διαβιβαστικό,στο οποίο περιλαμβάνεται η χρονολογική σειρά των πληροφοριών και των ενεργειών προκύπτει ότι ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Η Αστυνομία είχε λάβει πληροφορόρηση από την Αστυνομία της Κροατίας και του Μαυροβουνίου και της Αλβανίας για την κάθοδο.Αυτές οι Αστυνομίες ήξεραν τα πάντα και έδωσαν ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των αυτοκινήτων.

Στα σύνορα η δική μας Αστυνομία αναγνώρισε τα αυτοκίνητα αυτά και έδωσε λεπτομερή περιγραφή και των αυτοκινήτων και των αριθμών κυκλοφορίας στο Κέντρο μαζί με την πληροφορία ότι κατεβαίνουν.

Εγινε ξανά επιβεβαίωση κατά την διαδρομή και δυο τελικά τσεκαρίσματα.Ενα στα διόδια της Ελευσίνας και ένα στην Αττική οδό.ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ως την ώρα που ο ένας στρατός επιτέθηκε με κουκούλες στον άλλο στρατό,ο οποίος φορούσε επίσης κουκούλες.Μεταξύ αυτών και το τραγικό θύμα το οποίο από λάθος(;)φορούσε φανέλλα ίδιου χρώματος με τις φανέλλες των κροατών αν και στο κιτρινόμαυρο γήπεδο!..

Αυτά όλα τα περιγράφει στο διαβιβαστικό της με λεπτομέρειες η Αστυνομία στον Εισαγγελέα.

Διαβάζοντας αυτό το διαβιβαστικό προκύπτει καθαρά ότι περιγράφει “ραντεβού θανάτου” και δεν έγινε ο απόλυτος αιφνιδιασμός της Αστυνομίας και ανύποπτων οπαδών της ΑΕΚ,όπως μετέδιδαν και μεταδίδουν ακόμα και μεγάλα ΜΜΕ προσποιούμενα άγνοια.

Ακριβώς τις ίδιες λέξεις με τις δικές μας χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα μετά το ραντεβού του με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Μαξίμου παρουσία των προέδρων της ΑΕΚ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ(δια αντιπροσώπου) ΠΑΟΚ,οι οποίοι ,όπως είπε συμφώνησαν μαζί του σε όλα!!!

Αυτό ενισχύει τα ρεπορτάζ μας ότι όσα συμβαίνουν ΜΕΣΑ,ΓΥΡΩ και ΕΞΩ από τα γήπεδα της Ελλάδας είναι υπό τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ,μέσω των επιχειρηματιών και της Αστυνομίας.

Μην λησμονούμε ότι υπό την πίεση της κοινής γνώμης μέσω των αποκαλύψεων αναγκάστηκαν να συλλάβουν και να στείλουν στον Εισαγγελέα 4-5 αστυνομικούς,οι οποίοι εργάζονταν ως ασφάλεια σε επιχειρηματίες τις ώρες που υποτίθεται ότι εργάζονταν στην Αστυνομία.Η Αστυνομία απλώς δήλωνε…έλλειψη προσωπικού.Κι ας είναι η πολυπληθέστερη στην Ευρώπη σε σχέση με τον πληθυσμό.

Είναι η ίδια η πολιτική μας ηγεσία που αυτά τα γνώριζε και τα ενέκρινε σιωπηρά,όπως σημειώσαμε και πριν λίγες ημέρες με την αποκάλυψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για έναν τέτοιο αστυνομικό στη Μύκονο.Η αποκάλυψη αυτή του Μάκη έγινε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ γίνει η σύλληψη των αστυνομικών για την δουλειά σε επιχειρηματίες.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε(θα τον ακούσετε πιο κάτω στο βίντεο)ότι αυτές οι συγκρούσεις έχουν μόνο πρόσχημα τον αθλητισμό και τις ομάδες και δεν είναι συγκρούσεις αθλητικές-οπαδικές.

Ομως αντί να αναγνωρίσει ότι είναι συγκρούσεις που εξυπηρετουν τις(κάποιες) πολιτικές ηγεσίες διαχρονικά(όπως τα πολιτικά εγκλήματα) το έριξε στον…υπόκοσμο λέγοντας ότι άτομα του υποκόσμου χρησιμοποιούν αυτά τα προσχήματα.

Μα,αν είναι άτομα του υποκόσμου και όχι της πολιτικής πως εξηγείται η πορεία με θωρακισμένο μερσεντές του ΠΑΟ του μακαρίτη Ρουμπέτη,αξιωματούχου του… Ολυμπιακού,καταδικασμένου για το ραντεβού θανάτου στην υπόθεση του Φιλόπουλου του… ΠΑΟ;

Προφανώς εξηγείται από το…διαβιβαστικό της Αστυνομίας,στο οποίο αποδεικνύεται ότι ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Άρα και οι πολιτικές ηγεσίες…

Υπο αυτή την έννοια ο θάνατος του Μιχάλη Κατσουρή ήταν ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε “ραντεβού θανάτου”.Είτε κάποιοι γνώριζαν ευθέως ότι θα υπάρξει νεκρός,είτε απλώς αποδέχθηκαν το ενδεχόμενο να υπάρξει νεκρός…

Εχει και τις ομοιότητές του με τις επιθέσεις θανάτου σε δημοσιογράφους,καθώς μάλιστα αυτές παραμένουν ανεξιχνίαστες,αν και κάνουν “νιάου-νιάου στα κεραμίδια”ως προς την δυσκολία εξιχνίασης…

Αν τα συμπεράσματά μας με βάση τα έγγραφα,τα γεγονότα και τις δηλώσεις είναι σωστά για πολιτική διάσταση στα εγκλήματα αυτής της μορφής τότε θα μείνει ουσιαστικά ανεξιχνίαστη,ως προς το ποιός ακριβώς τον μαχαίρωσε;

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι θα φωτιστούν τα πάντα.Από το αποτέλεσμα θα κριθεί…

Ακούστε λοιπόν, τις δηλώσεις του πρωθυπουργού,ο οποίος προσέδωσε ακόμα πιο πολιτικό χρώμα στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή απαντώντας ευθέως στον πρόεδρο της Κροατίας ,ο οποίος κατήγγειλε ότι αυτά συνέβησαν διότι εσκεμμένα δεν λειτουργούν οι θεσμοί στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι λειτουργούν κανονικότατα στην Ελλάδα οι…θεσμοί! Και κουνήθηκε από τη θέση του ο…Τοτός!..

Υ.Γ.Αν λειτουργούν οι θεσμοί το ερώτημά μας είναι απλό: υπάρχει άλλο κράτος στον δυτικό κόσμο με πρωτοσέλιδα,όπως αυτά του(παρ ολίγον δολοφονημένου) Στεφ.Χίου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ;Δεν μπαίνουμε στην ουσία τους,δηλαδή στο πόσο ακριβή είναι η δεν είναι.Απλά ρωτάμε:Υπάρχει άλλο τέτοιο κράτος στο δυτικό κόσμο;Αν δεν υπάρχει τότε πόσο λάθος είναι η σκέψη ότι η δολοφονία του Χίου ήταν πολιτικά οργανωμένη και καθώς απέτυχε εισπράττουν απλώς ως συνέπειες της αποτυχίας τα πρωτοσέλδια  από φόβο ότι θα επιβεβαιώσουν-αν κινηθούν εναντίον του- την οργάνωση αυτή;