Αρχική Ελλαδα Kυρ Μητσοτάκης στα χνάρια του Ανδρέα:Συνδικάτο ΕΟΚ,κουμπάρος μαζί κι ένας …φαντάρος!

Kυρ Μητσοτάκης στα χνάρια του Ανδρέα:Συνδικάτο ΕΟΚ,κουμπάρος μαζί κι ένας …φαντάρος!

41

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απίστευτος Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή!

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα του 2024,αυτή που απέτυχε να πάρει την επενδυτική βαθμίδα,αυτή που Ελληνες του εξωτερικού καταγγέλλουν ότι προωθεί επενδύσεις με μίζα,αυτή που είναι στις τελευταίες θέσεις διεθνών οργανισμών μέτρησης ελευθεριών και διαφάνειας μίλησε στην πρόταση δυσπιστίας της Βουλής με την “πατέντα” του Ανδρέα Ππανδρέου όταν τον έπιασε ο πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης με τον…Κοσκωτά στην πλάτη!

Με το σύνθημα “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”.

Με αυτό το σύνθημα η Μάργκαρετ Τσάντ-Παπανδρέου ,χωρίς να αφήσει ούτε στιγμή το αμερικάνικο διαβατήριο έκαιγε με τους διαδηλωτές της αμερικάνικες σημαίες…

Λίγες ώρες πριν η ευρωπαϊκή εισαγγελία επέβαλε τεράστιες χρηματικές εγγυήσεις για να μην προφυλακιστουν στελέχη του ΟΣΕ τα οποία κάλεσε σε απολογία για το έγκλημα των Τεμπών.

Μεταξύ αυτών και τον αδελφό της εκλεκτής του υποψήφιας στα Χανιά.

Εκεί που εκλέγεται η Ντόρα Μπακογιάννη,αδελφή του και κουμπάρα του εκδότη,επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ντόρα ένιωσε την καυτή ανάσα της εσωκομματικής αντιπάλου της,η οποία είχε την σθεναρή στήριξη θερμών υποστηρικτών του Κυριάκου στα Χανιά.Αλλά η Ντόρα ήρθε ματωμένη μεν,πρώτη δε.

Ο αδελφός της εκλεκτής βρέθηκε όλως τυχαίως σε τεράστια θέση στον ΟΣΕ και τώρα είναι κακουργηματικά ελεγχόμενος από την ευρωπαία εισαγγελέα.

Η ευρωπαία εισαγγελέας υπάγεται απευθείας στις Βρυξέλλες,στην Ενωση,στην παλαιά ΕΟΚ.Προσταμένη η κ.Καβετσί.

Σε αυτήν την προισταμένη επιτέθηκε προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με …νομικά επιχειρήματα λέγοντας θρασύτατα ότι δεν είναι και… νομικός!..

Φανταστείτε να ήταν…

Τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα με τη διευκρίνηση ότι δεν ήταν νομικός ανέπτυσσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα κοσκωτικά και κατήγγειλε τον Κώστα Μητσοτάκη ως “εκλεκτό των εκδοτικών συμφερόντων” κατονομάζοντας το συγκρότημα του ΒΗΜΑΤΟΣ,των Νέων και κλιμακωτά όλα το υπόλοιπα ΜΜΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον οικογενειακό κουμπάρο Βαγγέλη Μαρινάκη,εκδότη του ΒΗΜΑΤΟΣ και των Νέων χωρίς να τολμήσει να τον κατονομάσει απευθυνόμενος στο Νίκο Ανδρουλάκη,κατονομάζοντας το ΒΗΜΑ κλπ.

Στο ίδιο συνδικάτο έβαλε και τον…φαντάρο των 20 ημερών,όπως χλευαστικά αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κασσελάκη εκπροσωπώντας μια παράταξη οι γόνοι της οποίας μόνο σκληρό στρατιωτικό δεν κάνουν και χωρίς καν να είναι πολιτικοί αρχηγοί…

Λέξη για το μπάζωμα,λέξη για το ποιός είχε συμφέρον να κόψει και να ράψει τις κασέτες με τις συνομιλίες και όσα είπε σε μια ομιλία με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία τόσο ο κ.Φάμελος του ΣΥΡΙΖΑ,όσοι και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.Λέξη για το αν θα γίνει έρευνα γιαυτό και τι νόημα είχε η κοπτοραπτική.

Μπορεί να τα κατανοήσει κανείς όλα όσα είπε ο κ.Μητσοτάκης,εκτός αυτής της σφοδρής επίθεσης στην Ευρωπαία Εισαγγελέα.

Που οδηγεί την Ελλάδα ο κατά τα άλλα σύγχρονος ευρωπαίος Μητσοτάκης,ο οποίος διεκδικεί μάλιστα και πόστο στην Ευρώπη όταν θα φύγει από την πολιτική σκηνή;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που εκδίδει ο πρώην Υπουργός του κ.Διαματάρης “τα λέει όλα”.Ο Κυρ Μητσοτάκης προσπάθησε με κάθε μέσον να πάρει πρόσκληση για να συναντηθεί στο Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Μπάϊντεν,με την ευκαιρία της γιορτής της 25ης Μαρτίου στο Λευκό Οίκο.Οχι μόνο δεν την πήρε,αλλά ανακοινώθηκε ότι εκεί θα πάει ο Ερντογάν σε ένα μήνα(9/5)περίπου.Αντί της πρόσκλησης ο Κυρ Μητσοτάκης έκανε την πρωτοφανή(ούτε ο Όρμπαν της Ουγγαρίας δεν το τόλμησε…)επίθεση στον κορυφαίο θεσμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατά της διαφθοράς…

Λέξη δεν είπε,αν και προκλήθηκε πολύ στη Βουλή από τους κ.κ.Φάμελλο,Ανδρουλάκη και Βελόπουλο για την αποπομπή των υπουργών που ήταν ως σήμερα δεξί και αριστερό του χέρι στο Μαξίμου.

Του γνωστού Παπασταύρου,ο οποίος είχε δώσει προ ημερών μια “μηνυματική” συνέντευξη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,και του επίσης γνωστού Μπρατάκου.

Εκδιώχθηκαν επειδή είχαν συνάντηση την περασμένη Κυριακή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του.

Και ο “φαντάρος Κασσελάκης”τον ρώτησε δημόσια αν τηλεφώνησε στους δυο αμέσως μετά απο τον Καναδά για να τους ρωτήσει πως πήγε η συνάντηση…

Αν κι αυτό το τηλεφώνημα έχει συμβεί τότε το ερώτημα που οδηγεί τη χώρα ο σοβαρός  Μητσοτάκης έναντι του ασόβαρου Τσίπρα είναι διπλό και απευθύνεται και σε εκείνους τους “σοβαρούς” που ομνύουν στην σοβαρότητα του Κυριάκου.

Ως συνεργασθέντες χρόνια με τον πατέρα Μητσοτάκη απο διάφορα μετερίζια μπορούμε να πούμε ότι η διαφορά πατρός και υιού είναι όπως η νύχτα με τη μέρα…Υπέρ του πατρός,εναντίον και υπέρ του οποίου γράφαμε άφοβα ενώ ήταν στην εξουσία και στην πόρτα της εξουσίας.

Φυσικά αυτό δεν θα το πούμε για τις ημέρες του υιού,ο οποίος σκόρπισε τρόμο με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ παντού…

Παρακολουθήσεις για τις οποίες τον προκάλεσε σφοδρά ο κ.Φάμελλος και εποίησε την νήσσαν…

Παρακολουθήσεις κατα Αμερικανών πολιτών,την ώρα που φυλακόβιος Αμερικανός τον …βράβευε στο Ιδρυμα Νιάρχος παρόντων των κορυφαίων πρεσβευτών των ΗΠΑ και Ισράηλ…

Κάτι σάπιο,πολύ σάπιο υπάρχει στους διαδρόμους της εξουσίας του και στο μέτρο που σε αυτή τη σαπίλα αναμειγνύεται και ο αμερικάνικος παράγων με φυλακόβιος εναντίον άλλων αμερικάνων της περιοχής,το σάπιο είναι και πολύ επικίνδυνο για τη χώρα…

Ενημερωθείτε για την αλλαγή ηγεσίας στην Ελληνομαερικάνικη Ενωση.Η καινούργια ηγεσία με άκρες στο Μαξίμου επίσημες έχει γράψει επισήμως ότι διέρρηξε το γραφείο του πρώην προέδρου Κρις Σπύρου,στελέχους υψηλού του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ “για να αποκαταστήσει τη νομιμότητα”(!!!) και η υπόθεση οδηγείται στα ελληνικά δικαστήρια.Πρωτοφανή γεγονότα στην ελληνοαμερικάνικη ιστορία,τα οποία θα είναι θαύμα αν δεν έχουν σοβαρές αρνητικές συνέπειες στα συμφέροντα της χώρας…

Ξαναδιαβάστε τη λίστα των υπό παρακολούθηση να δείτε και συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέσω αυτών και του ιδίου…