Αρχική Δικαιοσυνη Μια δίκη-ντροπή για φαγοπότι εκατομμυρίων με Γιωργάκη Παπ(μάρτυρα άφαντο…) και υπουργούς στο...

Μια δίκη-ντροπή για φαγοπότι εκατομμυρίων με Γιωργάκη Παπ(μάρτυρα άφαντο…) και υπουργούς στο εδώλιο και η δήθεν βιασύνη για απόδοση δικαιοσύνης!

124

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η 27η/11/2023 είναι(ήταν) μια ημέρα χρήσιμη για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Φλωρίδης.Εάν δηλαδή δεν τα έχει βγάλει και απλώς υποκρίνεται ότι στοχεύει στο να βάλει τάξη στην αργή,άδικη,μπανανιακής μορφής απόδοση Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Είναι(ήταν) μια ημέρα που μπορούν τα Κόμματα να δείξουν ότι δεν θέλουν να είναι Κόμματα μιας μπανανίας στην οποία προσδοκούν την εξουσία όταν πέσει μόνο του το πρηγούμενο Κόμμα,αλλά για να πολεμήσουν τη διαφθορά πράγματι.

Είναι(ήταν)μια ημέρα χρήσιμη για τους πολίτες να αναλογιστούν αν ζουν και θέλουν να ζουν σε μία χώρα όπου και οι πρωθυπουργοί λογοδοτούν στο δικαστήριο,πόσο μάλλον οι Υπουργοί με αφορμή την παραίτηση του πορτογάλου πρωθυπουργού για διαφθορά,την παραπομή σε δίκη του πρώην πρωθυπουργού και του Υπουργού Υγείας της Ρουμανίας για κομπίνες με εμβόλια και φάρμακα για τον κορονοϊό.

Στο δικαστήιο της Αθήνας κάθονταν δυο υπουργοί,στελεχάρες του Υπουργείου Εξωτερικών,δημοσιογραφάρα και λοιποί γραβατοφορεμένοι.

Η δίκη αφορά πράξεις από το μακρινό….2001 και εντεύθεν.Ναι καλά διαβάσατε.Μία απο τις πράξεις φέρεται να έγινε το 2001 και στη συνέχεια είχε επαναλήψεις κλπ.

Γιατί δεν παραγράφηκε;

Μα μη βιάζεστε…Σε πρώτο βαθμό ΘΑ γινόταν η δίκη χθες,αλλά δεν έγινε και άρα δεν διέγνωσε κανείς αν παραγράφηκε ή έχει ειδική περίπτωση και θα παραταθεί μέχρι να…παραγραφεί!

Δεν έγινε ούτε χθες και προσδιορίστηκε να αρχίσει  στις 18 Δεκέμβρη 2023.

Εκείνη την ημέρα μπορεί και να γίνει.Ιδιαίτερα αν έχει διακοπή και θα γίνει προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Γιατι να γίνει τότε;

Οταν ξεκινούσαμε την ερευνητική δημοσιογραφία πριν 50 χρόνια μας είχαν πει ότι πρέπει να ψάχνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες,τα υπουργεία και την πρωθυπουργική δραστηριότητα τις ημέρες των Χριστουγέννων,του Πάσχα και τον 15Αύγουστο.Γιατί τότε πέφτουν οι σκανδαλώδεις υπογραφές,γίνονται δίκες που κουκουλώνονται στην ουσία σκάνδαλα κλπ

Επομένως η δίκη μπορέι να γίνει αφού έχει στο εδώλιο δυο πρώην υπουργούς και μάρτυρα έναν ολόκληρο Γιώργο Παπανδρέου,ο οποίος ως τώρα όσες φορές και αν έχει προσδιοριστεί η δίκη δεν έχει εμφανιστεί.

Και στις 27/11/23 ο μάρτυρας,πρώην πρωθυπουργός και πρώην πολλές φορές υπουργός, δεν έχει εμφανιστεί και πολλοί προεξοφλούν ότι δεν θα εμφανιστεί ούτε στις παραμονές των Χριστουγέννων στο δικαστήριο.

Το σκάνδαλο είναι πασίγνωστο και στην κοινή γνώμη θεωρείται η κορωνίδα των σκανδάλων των ΜΚΟ.

Προχθές η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τα ΝΕΑ του Πρετεντέρη είχαν ρεπορτάζ που διαφήμιζαν την …τάξη που θα βάλει ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης,αδελφός του συνεπώνυμου πασίγνωστου Εισαγγελέα,στενού φίλου του εισαγγελέα Αχιλλέα Ζήση που ανέλαβε τις υποκλοπές.

Θα βάλει τάξη και οι δίκες όχι μόνο θα γίνονται γρήγορα,αλλά θα πηγαίνουν να εκτίσουν και την ποινή τους όσοι καταδικάζονται σε 2-3 μήνες φυλακή γιατι έριξαν απρόσκετα την μπουγάδα στο δρόμο…Και φυσικά οι δημοσιογράφοι που ειρωνεύονται την μπαναν…συγνώμη την Ελλάδα που διεκδικεί σθεναρά τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα με την ίδια συνέπεια και ειλικρίνεια που διεκδικεί και τα κλεμμένα της λίστας λαγκάρντ,Παναμά,μπόργιανς κλπ

Αυτή η απίστευτης χελωνοταχύτητας δίκη έχει σύνδεση και με μία ακόμα παρόμοια.

Τη δίκη του στελέχους της μασονικής στοάς το οποίο καταδικάστηκε για πλαστή απόφαση του…Συμβουλίου Επικρατείας!

Η απόφαση έχει αριθμό του 2004 και η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει προσδιοριστεί να γίνει 20 ημέρες πριν μπούμε στην…εικοσαετία!!!Μετά πάμπολλες αναβολές…

Μάρτυρας υπεράσπισης του στελέχους της μασονικής στοάς είναι υπουργός(σε βαθμό ντεεε…)που είναι στο εδώλιο για την προαναφερόμενη δίκη,στην οποία είναι μάρτυρας ο Γιώργος Παπανδρέου πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,στο οποίο ανήκει ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης….Ουφ!Μπερδευτήκατε;

Διαβάστε Ηρακλή Πετιμεζά(της γνωστής ιστορικής οικογενείας) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ 1830-1995)να ξεχαστείτε…

Φυσικά είναι άσχετο με την υπόθεση,η οποία άλλωστε ξεκίνησε το 2001…

Υ.Γ.Οοοόχι….Κανείς δικαστής του Συμβουλίου Επικρατείας δεν αντέδρασε για την πλαστή απόφαση αυτού του φημισμένου δικαστηρίου.Ούτε καν εκείνοι των οποίων πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές…Κανείς δεν εμφανίστηκε ως μάρτυρας να μιλήσει για το έγκλημα του ενός και πλέον(τόσο κόστισε η απόφαση…)εκατομμυρίου ευρώ.

Στην υπόθεση των υπουργών τα εκατομμύρια περισσότερα.Θα εμφανιστεί ο Γιωργάκης ως μάρτυρας να μιλήσει για το έγκλημα κάτω απο την υπουργική του μύτη;Αμφιβάλλουμε σφόδρα…