Αρχική Αθλητικα Με διαιτησία-έγκλημα στο καναβάτσο ο ΠΑΟ!

Με διαιτησία-έγκλημα στο καναβάτσο ο ΠΑΟ!

15

Με μια διαιτησία που στο τέλος του αγώνα διέπραξε εγκλημα σε βάρος του ο Παναθηναϊκό ςβρίσκεται στο καναβάτσο της Ευρωλίγκα.

Ο Αταμάν δήλωσε ότι κάνουν ένσταση για τα εντελώς καταφανή,αλλά ξέρετε που καταλήγουν οι ενστάσεις…

Ο ΠΑΟ με ηγέτες τους Νάν και Παπαπέτρου έκανε επική ανατροπή αφού προς το τέλος της 3ης περιόδου έχανε και με 18 πόντους!

Ισοφάρισε με τον ξανά κάκιστο στις βολές Λεσόρ που έβαλε τη μια (3/9…)βολές και έκανε το 83-83.

Στην επίθεση η Μακάμπι έχασε το σουτ και ο Παπαπέτρου πήρε το ριμπάουντ. Μόλις έπιασε την μπάλλα του “κλάδεψαν”και τα δυο χέρια και του πήραν τη μπάλλα.Στην επίθεση ο Λεσόρ έκανε τάπα στον Μπράουν και οι διαιτητές ανακάλυψαν…τζάμπολ στη ρακέτα του ΠΑΟ μεταξύ του πιο αθλητικού παίκτη της ευρωλίγκας του Νίμπο και του Λεσόρ.

Ο παίκτης της Μακάμπι έσπρωξε τη μπάλλα στον Μπράουν ο οποίος πήρε ανόητο φάουλ στα 2,6 δευτερόλεπτα(…) από τον κακό επίσης Γκράντ και έβαλε και τις δυο βολές.

Ο ΠΑΟ πήγε να κλέψει το παιχνίδι και έτσι.Στα 2,6 δευτερόλεπτα ο Νάν κατάφερε να κάνει σουτ τριών πόντων και η μπάλλα για ελάχιστα βρήκε στεφάνι…

Τελικό σκορ 85-83.

Κλοπή θα ήταν για δυο λόγους:

1)ο ΠΑΟ ήταν κακός στα 4/5 του παιχνιδιού,

2)οι διαιτητές όταν ο ΠΑΟ έφτασε στην πηγή και έσκυψε να πιεί νερό,του έριξαν “πιστολιά”.Δεν φαντάστηκαν ότι ο Μπράσουν θα κάνει τη βλακεία να βάλει τη δεύτερη βολή και έτσι με το τάϊμ άουτ να αφήσουν καθαρά τα 2,6 δευτερόλεπτα στον ΠΑΟ,ώστε ο Ναν να έχει το ελάχιστο αυτό περιθώριο το οποίο και πήρε και σουταρε φτάνοντας στο αχ…

Ο Σλούκας πήρε μονο τρεις προσπάθειες και έμεινε …άποντος!.Την περισσότερη ώρα ήταν εκτός αγώνα…

Παπαπέτρου και Ναν ξύπνησαν τον κοιμισμένο ΠΑΟ στο τέλος,αλλά δεν έφταναν αφού ο Γκριγκόνις και ο Γκραντ ήταν μακριά απο την καλή απόδοσή τους,ο Λεσόρ στο τέλος μόνο ξύπνησε και τώρα ο ΠΑΟ με την πλάστη στο τοίχο μάλλον είναι πιο κοντά στην ήττα και στο 3-1 παρά στην ισοφάριση ώστε να γυρίσει το παιχνίδι στην Αθήνα για πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ…

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 46-37, 67-56, 85-83.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Όντεντ Κάτας): Κλίβελαντ 5 (1), Γουέμπ 8 (1), Μπράουν 16 (2), Σόρκιν 6, ΝτιΜπαρτολομέο 2, Ριβέρο 8, Κοέν 3 (1), Μέιερ, Τόμασον, Νίμπο 22, Μπλατ 2, Κόλσον 13 (1).

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα 9 (3), Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου 17 (3), Γκραντ 6, Ναν 25 (5), Λεσόρ 14, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 2, Μήτογλου 10 (2), Μαντζούκας.

Ο ΠΑΟ ακολουθεί αναλογική πορεία με τους Mιλγουόκι Μπάκς,οι οποίοι είναι επίσης με την πλάτη στο τοίχο παρά την σουπερ πορεία τους σε όλη την χρονιά.

Επαιξαν με τον “κακό τους δαίμονα”,όπως και ο ΠΑΟ.Για εκείνους είναι οι Ιντιάνα Πέϊσερς.

Εχασαν με τραυματισμούς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Λίλαρντ και χανουν με 3-1.Τα ξημερώματα της πρωτομαγιάς παίζουν στην έδρα τους  και αν χάσουν λένε αντίο.Αν καρδίσουν πάνε ξανά στην Ινδιανάπολη…

Κι αυτοί,όπως και ο ΠΑΟ είναι πιο κοντά στην έξοδο παρά στην πρόκριση…