Αρχική Αθλητικα Μαφία παντού!Ποδόσφαιρο,πολιτική και ο βόθρος της Μυκόνου κυβερνά τη χώρα!Ενας μηχανικός που...

Μαφία παντού!Ποδόσφαιρο,πολιτική και ο βόθρος της Μυκόνου κυβερνά τη χώρα!Ενας μηχανικός που δεν έχει γραφείο στο νησί “τακτοποίησε”486 άδειες ακινήτων!!!

922

 

Δεν είχαμε ποτέ καμία απολύτως εξάρτηση από τις διαφημίσεις.Είναι εξαιρετικά σημαντικό,διότι με αυτά εξαγοράζεται η σιωπή στα ΜΜΕ.Δεν έχουμε διαφημίσεις,δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις,δεν θέλουμε διαφημίσεις,εταιρείς κανονικές και οφ σορ,λογαριασμούς στο εξωτερικό και δεν συμμαζεύεται.

Πριν χρόνια σε μια ζωντανή συζήτηση με τον τότε Δήμαρχο Μυκόνου για ένα απο τα συνηθισμένα σκάνδαλα είπαμε ότι κατά την άποψή μας από πλευράς νομιμότητας η Μύκονος είναι ο…βόθρος,ο οποίος δίνει και τον τρόπο διακυβέρνησης στη χώρα,δηλαδή την διαφθορά.

Τώρα συγκλονίζεται και πάλι η Ελλάδα διότι στη Μύκονο αποκαλύπτεται διαφθορά.Και μιλούν για τον ξυλοδαρμό του επιθεωρητή ακινήτων.

Η ουσία: 1)ενας μηχανικός που δεν έχει καν γραφείο στο νησί “τακτοποίησε”486 άδειες ακινήτων,όταν ένας επιτυχημένος μηχανικός σε μια περιοχή με γραφεία και βοηθούς και φήμη τακτοποιεί καμιά 30αριά.

2)η στέγαση εμπορικών επιχειρήσεων,αλλά και δημοσίων υπηρεσιών σε απίστευτης έκτασης αυθαίρετα.

3)τα λεφτά είναι πολλά.Μας λένε ότι ένας άραβας εμίρης έδωσε ο κακομοίρης 300 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει μια επιχείρηση περιώνυμη ως “πολιτικό σήμαντρο” της χώρας…

Στη Μύκονο ρυθμίζεται η πολιτική πορεία,η διαπλοκή επιχειρηματιών σε δημόσια έργα,δημόσιο χρήμα,εξουσία και φυσικά και στο λεγόμενο “ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Ποιό είναι αυτό;

Όλοι όσοι έχουν ενδιαφέρουν,έστω επιδερμικό να πληροφορηθούν για το χώρο θα διάβασαν υπεραρκετά για αδιανόητα συμβάντα και διαλόγους σε προσφατη “συνάντηση κορυφής” στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι ηπιότερες εκφράσεις με λόγια και πράξεις έκαναν λόγο για Μαφία.

Τα γήπεδα στα πλέϊ οφ είναι γεμάτα είπατε;

Στην τελική φάση και με τρόπους αμφιλεγόμενους.Στη διάρκεια του λεγόμενου πρωταθλήματος ούτε οι συγγενείς των παικτών,εξαιρουμένων 2-3 ομάδων.Π.χ. τη χρονιά που πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟ είχε μέσο όρο 9 χιλιάδες θεατές στο γήπεδο και φέτος είναι κάπου στις 12 χιλιάδες.

Τα ντέρμπυ;

Μα εκεί γίνεται πολιτική…

Ακριβώς,λοιπόν ,επειδή δεν έχουμε εξαρτήσεις και συμφέροντα σε κανένα και για κανέναν λόγο σε αυτή εδώ την ερευνητική δημοσιογραφική έπαλξη μέχρι να επανέλθει η …κανονικότητα θα διαβάζεται ξερά για λόγους ενημερωτικούς μόνο αποτελέσματα βασικών αγώνων σκέτα.

Αλλωστε έχουμε γράψει ότι πρωταθλήτρια βέβαιη και με υπογραφή νέου…γηπέδου  είναι η ΑΕΚ…

Περισσότερα για ξένα πρωταθλήματα,όπου μαθαίνουμε ότι η άγνωστη Ουνιόν Βερολίνου,την ημέρα που κέρδιζε 3-0 την Στουτγκάρδη του ελληνα διεθνή Μαυροπάνου συμπλήρωνε τον αριθμό 50 χιλιάδες μέλη τα οποία αποφασίζουν για την διοίκηση και την τύχη του συλλόγου.Φανταστείτε τι συμβαίνει στις υπόλοιπες στη Γερμανία και στην Ισπανία.Εκεί ετοιμάζεται να γυρίσει ο Μέσι στη Μπάρτσα,που παίρνει το πρωτάθλημα και η οποία διοικείται επίσης απο χιλιάδες,χιλιάδων μέλη,όπως και η Ρεάλ και οι άλλες ομάδες…

Στα αξιοσημείωτα λοιπόν του Σαββατοκύριακου ότι στην υγιή ποδοσφαιρικά Βρετανία και Ευρώπη τα εξής:

-στη Βρετανία κινδυνεύουν με υποβιβασμό η πρώην πρωταθλήτρια Λέστερ,η ιστορική Εβερτον,η ιστορική στην Ισπανια Βαλένθια.

-Η Αρσεναλ νίκησε 4-1 τη Λίντς και πάει  σίγουρα για πρωτάθλημα,όπως και η Νάπολι στην Ιταλία και η Μπάγερν που πήρε τον Τούχελ απο την Τσέλσι και νίκησε στο ντέρμπι κορυφή τη Ντόρτμουντ με 4-2 απο 4-0…

Ο Γιακουμάκης έβαλε το μοναδικό γκολ της Ατλάντα στη νίκη της επι της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ.

-η Μπολόνια με τις προσθήκες των Κυριακόπουλου,Λυκογιάννη πάει περίφημα και από υποψήφια για υποβιβασμό μπήκε 8άδα!

Η Αλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκου έφερε ισοπαλία 1-1 με την Χερενβέϊν και έχασε νέο έδαφος,όπως και η Ουτρέχτη του πρώτου σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος Κώστα Δουβίκα με το 0-0 στο γήπεδό της.

Τα αποτελέσματα:ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1,Ολυμπιακός-Αρης 2-2,Παναθηναϊκός-Βόλος 0-0