Αρχική Ελλαδα Αμαν Κατερίνα μας…Συνέλαβαν τον εικονιζόμενο πνευματικό μας παίδαρο και δεν τον έσωσε...

Αμαν Κατερίνα μας…Συνέλαβαν τον εικονιζόμενο πνευματικό μας παίδαρο και δεν τον έσωσε το …Μέγαρο! Κατηγορείται ως βιαστής ανηλίκου!

2514

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

“Μια φωτογραφία στο Μέγαρο/

παρέα με τον πνευματικό μας παίδαρο”…

οι στίχοι είναι κάπως παραφρασμένοι και δεν έκαναν και ρίμα για να βάλουμε και το Αρσάκειο…Αυτού του Ιδρύματος ,το οποίο σεμνύνεται να έχει στην ηγεσία του για χρόοοονια έναν  Μπαμπινιώτη… Ο καθηγητής μας αυτός ,ο οποίος να εκπέμπει  μόνο ύμνους για τη δράση και την προσωπικότητα του Δημ.Λιγνάδη.

Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου,όπου είχε σχεδόν προαναγγελθεί με ένταλμα της Εισαγγελίας ο Δημ.Λιγνάδης συνελήφθη και θα οδηγηθεί σε ανάκριση κατηγορούμενος(προσοχή: όχι ένοχος ακόμα…) για το βαρύτατο αδίκημα του βιασμού ανηλίκου κάτω των 15 ετών!

 

Ο γνωστός δικηγόρος της Αθήνας Γιάννης Βλάχος  υπογράφει τη μήνυση και η κίνηση ήρθε με τέτοιο τρόπο ,ώστε ξεγύμνωσε και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Την άφησε επι ημέρες να περιφέρει την πολιτική της γύμνια αρέα-αρέα σε στυλ Παναγιωταρέα σχετικά με τον Λιγνάδη.Ούτε λέξη αποδοκιμαστική και οι φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του κόσμου.Ανάμεσα σε αυτές και εκείνη που εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα την πρόεδρο Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Αφού λοιπόν τους άφησε να βλέπει ο λαός την υπευθυνότητά της ηγεσίας το πρωί Παρασκευής κατέθεσε μήνυση για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15-14 ετών απο τον- με επιλογή Μητσοτάκη-Μενδώνη διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και θαμώνα του προεδρικού Μεγάρου -Δημ.Λιγνάδη!

Στα πλαίσια αυτά συνελήφθη σε μία ημέρα κατά την οποία υπάρχει και μήνυση για πρώην διευθυντή της …Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.Μια υπάλληλος τον κατηγορεί ότι αφού δεν υπέκυψε σε ωμό εκβιασμό για σεξουλαική αντιπαροχή(της έκανε λέει προτάσεις με δώρα εσώρουχα…)την μετέθεσε!!!

Μετά τη μήνυση για τον Δημ.Λιγνάδη ο κ.Βλάχος δήλωσε τα εξής:

«Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010, όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ως δράστης, πασίγνωστος ηθοποιός, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητάω να παρέμβει άμεσα και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης, διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο»

Η υπουργός Πολιτισμού προσπάθησε να “καπελλώσει”πολιτικά το μέγα σκάνδαλο και να δείξει αλλού για ευθύνες.

Πήγε με τη σειρά της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ζήτησε να γίνει έρευνα σε βάθος χαρακτηρίζοντας επικίνδυνο τον Λιγνάδη.

Μεταξύ άλλων είπε και τα εξής η κ.Μενδώνη:

«Ο Λιγνάδης μάς εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη…

«…Δεν συγκαλύψαμε τίποτα. Δεν καθυστέρησα καθόλου. Η επώνυμη καταγγελία για θύτη και θύμα προέκυψε χθες τα ξημερώματα

Ως προς την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η κα. Μενδώνη απάντησε σχετικά ότι η επιλογή έγινε επειδή συγκέντρωνε όλες τις προϋποθέσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού!!!

«Ήταν παρών στο Εθνικό από το 1986, δεν υπήρχαν αντιρρήσεις ότι μπορεί να αναλάβει τη θέση. Επαναλαμβάνω ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης με εξαπάτησε, αλλά δεν είχε βρεθεί κάποιος να μου πει το παραμικρό για την ιδιωτική του ζωή. Ο κ. Σκουρολιάκος, ο κ Γεωργουσόπουλος και η κα. Ακρίτα, που ήταν πιο κοντά στον χώρο του θεάτρου, είμαι βέβαιη ότι αν κάτι ήξεραν θα το είχαν καταγγείλει»

Τώρα μένει η προεδρος της Δημοκρατίας ,η οποία φωτογραφήθηκε αυτάρεσκα με τον μέγα λιγνάδη της διαπλοκής.Ως τώρα δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση,δεν ψέλλισε τίποτα για τον επικίνδυνο -κατά Μενδώνη-με τον οποίο έβγαλε φωτογραφίες και τις διένειμε στα πέρατα του κόσμου για να δείξει πόσο προσέχει και στη θέση που -ελέω Κυριάκου-κατέχει.

Ηδη στα ΜΜΕ τους εξευτελίζουν μιλώντας για πτήσεις προς Μόναχο,όπου υπάρχει ασυλία τύπου Χριστοφοράκου-Καραβέλα…

Μετά τη μήνυση αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις…Το προπονητή και την δασκάλα που αποπλάνησαν (με σκοπό το γάμο ντεεε…)ανήλικα τους συνέλαβαν άμεσα….

Αλήθεια αν δεν βγάλει ανακοίνωση,θα πάει να καταθέσει η προεδρίνα μας για την παρέα της με τον Λιγνάδη;

Να σημειώσουμε ότι η υπόθεση αφορά και άλλον πολύ γνωστό ηθοποιό…