Αρχική Διεθνη Σκάνδαλα βιασμών: Οι βέλγοι κρύβουν(;) βόμβες στη δικογραφία Γεωργούλη,στην Ελλάδα κρύβουν δικογραφίες...

Σκάνδαλα βιασμών: Οι βέλγοι κρύβουν(;) βόμβες στη δικογραφία Γεωργούλη,στην Ελλάδα κρύβουν δικογραφίες για “βιασμούς” Εισαγγελέως και δεκάδων γυναικών ,αλλά τα απίστευτα καλά νέα είναι ότι ο σανδαλοφόρος του Προεδρικού Μεγάρου πάει για οικολογικό Κόμμα!

3061

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ουαί υμίν υποκριτές και φαρισσαίοι…

Ακούσαμε ότι πήγε κάποιος καλεσμένος στο προεδρικό Μέγαρο με σαντάλια και ένα κοντομάνικο πουκάμισο,το οποίο -κατά το γούστο μας-ήταν της πλάκας σε δεξίωση για το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας,την οποία οργάνωσε το Παλάτι της κυρίας Σακελλαροπούλου και ο σύντροφός της Παύλος Κοτσώνης,και οι δυο πρώην Συμβουλοι Επικρατείας,δικαστές ανώτατοι δηλαδή.

Δεν το πιστέψαμε.

Αλλά ήταν αλήθεια.

Ακούσαμε ότι ο σανδαλοφόρος αυτός που ήταν και σε ΜΜΕ σε εκπομπές που εμείς δεν είχαμε δει ποτέ,είχε την στιγμή της πρόσκλησης (Νοέμβρης του 2022) τεράστια ανοιχτά θέματα εκατομμυρίων ευρώ με την ηενοδοχειακή οικογενειακή επιχείρηση στη σκιά της Ακρόπολης.

Δεν το πιστέψαμε.

Αλλά ηταν και είναι αλήθεια.Και οι υποθέσεις εκκρεμούν και σε υπηρεσίες και στη Διοικητική Δικαιοσύνη!

Ακούσαμε ότι οι οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του σανδαλοφόρου αγόρασαν-ακριβώς την ίδια επίμαχη περίοδο της προεδρικής ρεβεράντζας(2022) ένα ιστορικό κτήριο στην οδό Φειδίου στο κέντρο της Αθήνας για 500 χιλιάρικα και ύστερα η μία οικογενειακή επιχείρηση (Χοτέλς Κλάστερ)το πούλησε στην άλλη οικογενειακή εταιρεία Μπλέ Κέδρος μετά ένα χρόνο στην απίστευτη τιμή των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Δεν το πιστέψαμε.Αλλά ήταν και είναι αλήθεια.

Τώρα ακούσαμε ότι ο προσκεκλημένος αυτός με τα σανδάλια,ο Κύριος Παύλος Ευμορφίδης θα κατέβει στις εκλογές με δικό του Κόμμα,το οποίο θα λέγεται “Εύ-Κίνηση”.

Σπεύδουμε.

Διαγράφουμε όλα τα προηγούμενα και θα στο εξής θα γράφουμε μόνο καλά λόγια για τον Κύριο Παύλο Ευμορφίδη.

Ψηφίστε τον.

Δώστε του κτήρια αν έχετε για αξιοποίηση.

Γράψτε μαζί μας:

“Καταπλητικά τα ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ σας Κύριε Ευμορφίδη.Και ωωω!Τι ωραίο πουκάμισο!Σας θαυμάζουμε απεριόριστα”!

Γιατί αυτά;

Διότι για τους πολιτικούς ισχύουν άλλοι νόμοι στην Ελλάδα και όχι οι νόμοι που αφορούν την …πλέμπα,τα εκατομμύρια των Ελλήνων δηλαδή.

Παραδείγματα:

Η Ειρήνη Νικολοπουλου,η διάσημη και ωραιότατη δημοσιογράφος, επωνύμως κατήγγειλε ότι ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ από το συγκρότημα Λαμπράκη,γιατί δεν ενέδωσε στις ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ επιθέσεις που υπέστη.

Επίσης 4 γνωστότατες και ωραιότατες κυρίες της κρατικής τηλεόρασης υπέστησαν τα ίδια.

Δεν έγινε καμία έρευνα,δεν κουνήθηκε κανένα φύλο (άνδρας-γυναίκα)να απαιτήσει άμεση έρευνα για να κατονομαστούν οι δράστες και να έχουν συνέπειες.Δεν ανακοινώθηκε κανενός δράστη το όνομα επίσημα.

Αρα δεν αναγκάστηκε να παρέμβη η …Αρχή προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να προστατέψει κάποιον από τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες των Κυριών αυτών.

“Είναι περσινά τα σταφύλια αυτά” έλεγαν κάποιοι ειρωνικά.

Εγιναν πριν πολλά χρόνια και γιαυτό δεν ασχολήθηκαν καθόλου τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ και ΚΑΝΕΙΣ απολύτως Έλληνας πολιτικός.Ετσι έλεγαν.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Η κυρία Ελένη Χρονοπούλου,η οποία είναι ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ με αρμοδιότητες σε θέματα δικαιωμάτων κλπ έκανε κάτι,ο,τιδήποτε για να ερευνηθούν αυτές οι ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελλίες δεδομένου ότι η επίσημη θέση των πολιτικών είναι η εξής:

“Πρέπει με κάθε τρόπο να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες θύματα να καταγγέλλουν ΑΜΕΣΑ και ΕΠΩΝΥΜΩΣ και με θάρρος κάθε παρενόχληση ,πολλώ δε μάλλον κάθε βιασμό.Και αν δεν βρήκαν το θάρρος τότε που έγινε η πράξη ή οι πράξεις να το καταγγείλλουν οποτεδήποτε”.

Ετσι έγινε διεθνώς με το κίνημα #ME TOO# Και τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση στις παρενοχλήσεις,βιασμούς,εκμεταλλεύσεις του διάσημου Γουάϊνστάϊν και δεν εξεπλάγη κανείς όταν και η ελληνίδα Μενούνος,είπε ότι όταν ήταν νέα ο εν λόγω διάσημος παραγωγός την στρίμωξε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Το ερώτημα προς την κυρία Χρονοπούλου αφορά την πολιτική της ιδιότητα και το γεγονός ότι η ίδια καταγγέλλει ότι υπήρξε θύμα τέτοιας πράξης καθιστά το ερώτημα πιο ουσιαστικό.

Δημοσιεύθηκε προ ολίγων μηνών η είδηση ότι στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας(Πάτρα κλπ) όχι μια και δυο,αλλά 141 γυναίκες είδαν τους εαυτούς τους γυμνούς στο Διαδίκυτο ,την ώρα των ερωτικών πράξεων.Φωτογραφίες σαν κι αυτές που δημοσιεύσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του μακελεμένου από σφαίρες της ΕΞΟΥΣΙΑΣ Στεφ.Χίου και ισχυρίζεται ότι σε αυτές εμφανίζονται πρόσωπα της εξουσίας.

Δεν κινήθηκε κανείς για τις γυναίκες αυτές της δυτικής Ελλάδας.Κυρίες της διπλανής πόρτας,διπλανής επιχείρησης,διπλανής Υπηρεσίας,μητέρες,κόρες,σύζυγοι.

Ειμαστε κατηγορούμενοι στις 10 Μάη 2023 εκεί στη Δυτική Ελλάδα γιατί στείλαμε επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας και του προτείναμε  αφού ερευνήσει και τα βρει όλα σωστά να βραβεύσει έναν αστυνομικό,ο οποίος στα πλαίσια ερωτικής σχέσης με μια Κυρία της δάνεισε 38 χιλιάρικα και επειδή δεν του επέστρεψε της έβγαλε στον πελιστηριασμό ένα ακίνητο αξίας μισού εκατομμμυρίου ευρώ και το χτύπησε και το πήρε ο ίδιος με 165 χιλιάρικα.Δικηγόρος του κάποιος με στενό συγγενή σε κεντρική υπηρεσία δικαστηρίου.

Στο ίδιο δικαστήριο εκκρεμεί έρευνα για να προσδιοριστεί ποιός δημοσίευσε στο Διαδίκτυο τις φωτογραφίες μιας κυρίας σε ερωτικές πράξεις.Μας είπαν από την ειδική υπηρεσία της ΕΛ-ΑΣ ότι προχώρησαν την έρευνα μέχρι το στάδιο “τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια”.Αλλά η Δικαιοσύνη και η τοπική αστυνομία δεν κάλεσεαν ποτέ την ΚΥΡΙΑ να δώσει μια απλή κατάθεση και να πει με ποιόν ή ποιούς είχε ερωτική σχέση στη ζωή της.

Και έτσι είναι κι αυτή στην πλευρά των 141 γυναικώνπου ήταν θύματα,αλλά ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΣ!!!

Στο ίδιο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε και κυκλοφορεί ένα βίντεο με μια γυναίκα σε ερωτικές πράξεις.Καθαρά φαίνονται όλα.Και γράφεται στο βίντεο ότι η ΚΥΡΙΑ είναι γνωστή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Ακούσατε πουθενά για την υπόθεση αυτή;Πολύ περισσότερο ακούσατε έρευνα;Είναι η δεν είναι Εισαγγελέας;Μια απλή κατάθεση απο την κυρία πήραν αν είναι η δεν είναι εισαγγελέας;Και αν είναι εκβιάζεται και εκβιάστηκε;

Τα βίντεο αυτά είναι η δεν είναι ουσιαστικός δημόσιος βιασμός των θυμάτων;

Αυτή είναι η λειτουργία στην σημερινή Ελλάδα,στην οποία υπουργάρες και πρωθυπουργάρες υπόσχονται νομιμότητα και ηθική για όλους και όχι μόνο για πολιτικούς,την οποία προστατεύει και η Αρχή προστασίας προσωπικων δεδομένων.

Αυτή είναι η Ελλάδα στην οποία Κόμματα της Αντιπολίτευσης υπόσχονται μηδενική ανοχή στην παρανομία και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της περασμένης Κυριακής δημοσίευσε θηριώδεις παρανομίες στη Μύκονο με αποκλεισμό παραλιών απο επωνύμους χωρίς να κουνηθεί φύλλο,με δυο λάμδα…

Να συμπαρασταθούμε όλοι στο θύμα που λέγεται Ελένη Χρονοπούλου και εξελέγη στις 5 κορυφαίες θέσεις του ΠΑΣΟΚ,τον Ιούνιο του 2022.Αλλά γιατί χωρίς το όνομά της;

Δεν είναι θέση των πολιτικών και άρα και δική της θέση ότι οι γυναίκες θύματα πρέπει να καταγγέλλουν ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ τον δράστη των καταγγελλομένων εγκλημάτων,όπως αυτό που η ίδια κατήγγειλε σε βάρος της στις αρχές του Βελγίου και ανακοινώθηκε με αίτηση άρσης ασυλίας απο την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου;

Θα ήταν καλύτερα για τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να γράφεται ότι ” ο Γεωργούλης κατηγορείται ότι βίασε ένα απο τα 5 κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ”;

Και να ερωτώνται αν είναι αυτά το θύμα;

Εν όψει αυτών τίθενται κι άλλα ερωτήματα:

Οι βελγικές αρχές γιατί κράτησαν τρία ολόκληρα χρόνια την δικογραφία αυτή και σήμερα δεν έδωσαν ακόμα αντίγραφα στους δικηγόρους του κατηγορούμενου;

Εδωσαν στους δικηγόρους του φερόμενου ως θύματος αντίγραφα;

Αυτή η καθυστέρηση είναι φυιολογική στο Βέλγιο;Δηλαδή έχουν και στις άλλες περιπτώσεις ακριβώς ίδια ταχύτητα και στάση μη παροχής αντιγράφων σε θύμα και κατηγορούμενο;

Και αν δεν έχουν που οφείλεται η καθυτέρηση η οποία τροφοδοτεί φημολογία ότι υπάρχουν  στοιχεία “βόμβες”είτε στη δικογραφία,είτε σε παράλληλες δικογραφίες;

Μήπως η άρνηση να δώσουν πλήρη αντίγραφα οφείλεται σε ύπαρξη στοιχείων που θα αφορούν και άλλους η στοιχείων που θα βοηθήσουν στην συγκάλυψη;

Στα καθ ημάς:

Οι φωτογραφίες-βίντεο της φερόμενης ως Εισαγγελέως και των άλλων,τουλάχιστον 142 γυναικών στο Διαδίκτυο,και άρα και στα ΜΜΕ είναι ανεκτές για τις αρχές προστασίας των πάντων σε αντίθεση με φωτογραφίες επωνύμων της πολιτικής;

Φταίνε τα ΜΜΕ για την ύπαρξη των φωτογραφιών ή ο δράστης;

Και τιμωρούνται επιλεκτικά οι δράστες ίδιων πράξεων;

Ερευνώνται οι δράστες αυτών των πράξεων και οι πράξεις;

Ερευνάται η πιθανότητα να είναι προϊόντα υποκλοπών όχι απο τους δράστες,αλλά από παρακρατικές ομάδες,οι οποίες θέλουν να “πακετάρουν” και θύματα και δράστες στα πλαίσια ποικίλων εκβιασμών;

Υ.Γ. 1 Μπράβο στην Αστυνομία που εξάρθρωσε την εγκληματική οργάνωση στην οποία μετείχαν δικηγόρος,ιερέας,αστυνομικοί κλπ και είναι η δικογραφία δυόμισυ χιλιάδες σελίδες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και κράτησε η έρευνα δυο χρόνια.

Υ.Γ.2 Μπράβο της και αν επιβεβαιωθεί ότι θα στείλει στη δικαιοσύνη δικογραφία με τουλάχιστον τον ένα απο τους δυο δράστες της δολοφονίας Καραϊβαζ…

Αλλά οι δολοφονημένοι δημοσιογράφοι με δράστες “τι κάνει νιάου-νιάου” είναι τρεις και οι πστολάδες ήταν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί εντολοδόχοι ηθικών αυτουργών…

Ουαί υμίν…