Αρχική Ελλαδα Κουκούλα σε τεράστα σκάνδαλα: Ποιός δικαστής(συν) έγραψε πλαστή πολυσέλιδη απόφαση του Συμβουλίου...

Κουκούλα σε τεράστα σκάνδαλα: Ποιός δικαστής(συν) έγραψε πλαστή πολυσέλιδη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας;Ποιοί επώνυμοι βοηθούν τον μαϊμού-γιατρό που αφάνισε ζωές και περιουσίες και άφησε οικογένεια πρωτοχρονιά με 10 λεπτά;Χαστούκι Παυλόπουλου…

1828

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η απόφαση 12… του 2004 είναι πλαστή. Είναι πολλών σελίδων,αναφέρει ονόματα διαδίκων υπαρκτά και φέρει υπογραφές δικαστών του Συμβουλίου Επικρατείας και γραμματέων.Ολα πλαστά.

Καταδικάστηκε για την πλαστή αυτή απόφαση μεγαλοστέλεχος της μασονικής Στοάς,δικηγόρος.Το ποσό που “επαιξε” στην (πρωτόδικη) καταδίκη του ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο δραχμές.

Αν μέσα σε μια 20ετία η δίκη δεν ολοκληρωθεί και στον Αρειο Πάγο όλα “σβήνονται” και κανείς δεν τιμωρείται.Τα 20 χρόνια για την πλαστή δικαστική απόφαση συμπληρώνονται την άνοιξη του 2004.

Επι 20 χρόνια ουδείς δικαστής κλήθηκε να δώσει κατάθεση και με αυτή την κατάθεση να εκφράζει την οργή του για το κύκλωμα με κορωνίδα το στέλεχος της μασονικής στοάς,το οποίο χρησιμοποίησε το όνομα και την υπογραφή του.Να ζητεί με την κατάθεση την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Αυτή την πλαστή,λέξη προς λέξη,στο πολυσέλιδο περιεχόμενό της απόφαση δεν μπορούσε να την γράψει και ο καλύτερος δικηγόρος της Ευρώπης,γιατί δεν χρειάζονται γνώσεις μόνο νομικής,αλλά χρειάζεται τεχνική εξειδίκευση που δεν εχουν οι δικηγόροι.

Προδήλως αυτή την απόφαση την έγραψε δικαστικό χέρι,όχι φυσικά κατ ανάγκην του Συμβουλίου της Επικρατείας,του οποίου φέρει τον αριθμό.Ούτε κατ ανάγκην ενός δικαστή, του οποίου το όνομα όλως τυχαίως(;)πρόφερε ο καταδικασθείς.

Επι 20 χρόνια λοιπόν κανείς δεν δικαστής δεν κλήθηκε παρότι είναι φανερά πλαστές οι υπογραφές τους.Ουδείς τους φυσικά βαρύνεται και με υποψία για συμμετοχή.

Αυτό που είναι ακατανόητο είναι το γεγονός ότι ουδείς εξ αυτών υπέβαλε μήνυση,πολιτική αγωγή κατά του καταδικασθέντος ήδη ως ενόχου.

Προφανώς λοιπόν ο κριθείς ως ένοχος για μια υπόθεση εκατομμυρίων είναι και σε δεινή και σε …ευχάριστη θέση!

Σε δεινή διότι καταδικάστηκε για πλαστογραφία δικαστικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και επίσης διότι μαζί με άλλα πολλά άτομα βρίσκονται σε δεινή θεση απο δικαστική έρευνα για φοβερά σκάνδαλα εντός της μασονικής Στοάς.Τα κατήγγειλαν μέλη της μασονικής στοάς με επίσημες αναφορές και καταθέσεις στη Δικαιοσύνη,η οποία επίσης ταλανίζεται και απο κύκλους της μασονικής πλευράς στο εσωτερικό της…

Σε ευχάριστη θέση βρίσκεται γιατί στην υπόθεση μπαίνει κουκούλα.Συμπληρώνονται τα 20 χρόνια και παραγράφεται.

Στο νέο Υπουργό Δικαιοσύνης υποβλήθηκαν αιτήματα και να προχωρήσει πιο γρήγορα ένα σκάνδαλο τόσο μεγάλης ηθικής απαξίας στον ιερό χώρο της Δικαιοσύνης.Και επίσης να παραστεί το κράτος ως πολιτική αγωγή,καθώς παρίσταται σε υποθέσεις για ζημιά 500 ευρώ.

Ιδού το αίτημα:

Του Στυλιανού Γρηγορίου του Χαριλάου, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω,

 

 Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Εν συνεχεία του ηλεκτρονικού μου μηνύματος της 22/09/2023, το ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ !!! λαμβάνω την τιμή να Σας γνωστοποιήσω ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Την 4/12/2023, κατόπιν αναβολής από την δικάσιμον της 29/09/2023, εκδικάζεται, κατ’ Έφεσιν, ενώπιον του Β’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Δικηγόρο Αθηνών κ…….., ο οποίος κατεδικάσθη εις πρώτο βαθμό εις ποινή καθείρξεως οκτώ (8) ετών με Αναστολή, δυνάμει της Αποφάσεως /2022 του Ε’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για τα αδικήματα της Απάτης κατ’ εξακολούθησιν, της Πλαστογραφίας και της Πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθησιν.

Μεταξύ των πλαστογραφηθέντων εγγράφων συμπεριλαμβάνεται και η πλαστή Απόφαση 12…/2004 του Συμβουλίου της Επικρατείας, από την οποία φέρεται ότι ο εντολεύς μου Ηλίας Τράμπερ του Ηλία, υπήκοος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια, ενώ ο εν λόγω κατηγορούμενος, φερόμενος εις την Απόφαση τούτη ως ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος του, προσπορίσθηκε χρηματικό όφελος άνω των εκατό είκοσι χιλιάδων ΕΥΡΩ  (120.000 ΕΥΡΩ) ως δικηγορική αμοιβή του.

Εις την δίκη αυτή ο εν λόγω εντολεύς μου έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας από τον πρώτο (Α΄) Βαθμό, την οποία επανέλαβε και ενώπιον του δικάζοντος Β’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

Επειδή η υπόθεση τούτη αφορά το κύρος της Δικαιοσύνης λόγω της Πλαστογραφίας Δικαστικής Αποφάσεως του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας και συγκεκριμένα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΑΙΤΟΥΜΑΙ όπως το Ελληνικό Δημόσιο νομίμως δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας κατά του κατηγορουμένου Δικηγόρου Αθηνών …

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΣΚ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 24 του ΝΟΜΟΥ 4831/2021.

Τελώ εις την διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία…”

Προφανής η ευχάριστη θέση του καταδικασθέντος:

1)Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αφού παραγράφεται το σκάνδαλο.

2)Και άρα και ο δικαστής(ές)που προδήλως,ως εικάζουμε ευλόγως, συνέδραμαν στην συγγραφή της πλαστής απόφασης και ήσυχοι θα είναι και βοήθεια(εικάζουμε ότι) θα του προσφέρουν και γιαυτή την παραγραφή και για την άλλη με τα φοβερά σκάνδαλα εκατομμυρίων εντός της τεκτονικής στοάς Αθηνών.

Για το σκάνδαλο του μαϊμου-γιατρού έχουν γράψει και καταχωρήσει ρεπορτάζ όλα τα πανελλαδικά ΜΜΕ.Πάνω απο 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους στα χέρια και απο τα ματζούνια του κακοποιού με το λευκό κολλάρο.Περισσότεροι ακόμα έχουν φοβερές βλάβες στην υγεία τους.

Παραπέμθηκαν να δικαστούν 16 άτομα μεταξύ αυτών και ένας πρώην υπουργός και βουλευτής,ο οποίος εκινείτο(πολιτικά)και στο χώρο της υγείας.Κάποτε μας είχε ζητήσει στοιχεία για το  (αποδειχθέν και με δικαστικές αποφάσεις)σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού. Τα δώσαμε και μην τον είδατε τον…Παναή!Μόνοι μας μείναμε και στις καταθέσεις και απο φίλους…

Αρα η Δικαιοσύνη αποδόθηκε,λέει με την καταδίκη του κοντοκακοποιού που παρίστανε το γιατρό.Και την αθώωση ΟΛΩΝ των άλλων.

Προφανώς το δικαστήριο βρήκε ότι οι 16 κατηγορούμενοι κακώς βρέθηκαν κατηγορούμενοι απο συναδέλφους τους.Ουδείς αντίλογος αφού άλλα στοιχεία δεν έχουμε.

Ομως έχουμε απορία:

Δεν τον βοήθησε στα εγκλήματα ούτε ένα…πόμολο μια πόρτας σε ένα νοσοκομείο,σε μια κλινική;Τα…πόμολα που τον βοήθησαν τόσο βλακικά ήταν και δεν κατάλαβαν τον μαϊμού-γιατρό;

Δεν είναι πρόδηλο ότι και τώρα κάποιοι βοηθούν τον μαϊμού-γιατρό,αφού εκείνος καταδικάστηκε και αναλαμβάνοντας πρακτικά την ευθύνη για τα πάντα δεν κατήγγειλε ούτε ένα…πόμολο ότι τον βοηθούσε να μπαινοβγαίνει σε ιατρεία και χειρουργεία,να ανοίγουν πόρτες και παράθυρα;

Γιατί έχουμε την αίσθηση ότι ,όπως συνέβη και με άλλους επώνυμους σε χρόνο ρεκόρ θα αποφυλακιστεί νόμιμα και ωραία και καλά;

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που εστάλη σε δικαστήριο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΠΟΕΣΥ),στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον υφιστάμενο ανηλεές και άδικο κυνηγητό δημοσιογράφο Μιχ.Τσοκάνη:

“Προς τον Πρόεδρο
και τα μέλη του Τριμελούς Εφετείου

Αθήνα,

Αξιότιμε/η κύριε/α Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Σύνεδροι,
Κατά την σημερινή δικάσιμο, εκδικάζεται ενώπιον Σας έφεση του Δημοσιογράφου
κυρίου Μιχαήλ Τσοκάνη κατά του κυρίου…(σ.σ. είναι ο πρώην υπουργός Μ.)και της υπ’
αρ. 2…/2022 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου (Ειδική
διαδικασία περιουσιακών διαφορών – Διαφορές από δημοσιεύματα – Άρθρο 614
ΚΠολΔ).
Η ΠΟΕΣΥ αποτελεί νομίμως συστημένη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση,
που εκπροσωπεί μέσω των ενώσεων μελών της τους δημοσιογράφους και μεταξύ
των καταστατικών σκοπών της είναι η προστασία και προάσπιση των εργασιακών
τους συμφερόντων. Πέραν δε της καταστατικής μας υποχρεώσεως, η επίδικος
υπόθεση παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την Ομοσπονδία, αφού φέρει
χαρακτηριστικά αγωγής SLAPP και ως τέτοια αποτελεί αντικείμενο έρευνας και
μελέτης του Παρατηρητηρίου SLAPP, το οποίο έχει ιδρύσει η ΠΟΕΣΥ. Για τους
λόγους αυτούς προτιθέμεθα να ασκήσουμε παρέμβαση ενώπιον Σας υπέρ του
εκκαλούντος συναδέλφου μας, η οποία δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να ασκηθεί
εγκαίρως.
Με τα δεδομένα αυτά παρακαλούμε, όπως χορηγήσετε σύντομη αναβολή στην
επίδικο υπόθεση, προκειμένου να καταστεί δυνατή η άσκηση παρεμβάσεως εκ
μέρους της ΠΟΕΣΥ υπέρ του κυρίου Τσοκάνη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση…”

Η υπόθεση πάντως εκδικάστηκε με τρομερά δυσμενείς όρους για τον δημοσιογράφο αφού:

1)έχασε τον πρώτο βαθμό Δικαιοσύνης επειδή το δικαστήριο δέχθηκε το αισχρό επιχείρημα του πρώην Υπουργού: η υπόθεση είναι…ταλαιπωρημένη πολύ καιρό!Γιατί είναι αισχρό το επιχείρημα και κατά την κρίση μας ανήθικο να προβάλλεται από πρώην Υπουργό;

Γιατί ήταν ΠΡΩΤΗ φορά που πήγαινε στο ακροατήριο!ΠΡΩΤΗ!Ενα χρόνο μετά την αγωγή και όχι 20 χρόνια,όπως αυτών των Μασόνων-Δικαστών της πλαστής απόφασης,η οποία αναβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο για να πλησιάσει κι άλλο την παραγραφή της άνοιξης.Αυτή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ,αλλά ξεκούραστη…φρέσκο αυγό της μέρας!…

2) ο δημοσιογράφος ζήτησε αναβολή για κώλυμα του δικηγόρου του…

3)ο δημοσιογράφος βαλλόμενος από το τοπικό σύστημα εξουσίας βρέθηκε και στο αυτόφωρο…

4)ο πρώην Υπουργός έγραφε δημόσια ότι τώρα αρχίζει το μαρτύριό του και αναφερόταν σε κοντυλοφόρους που έγραψαν κλπ κλπ.

5)Στράφηκε ΜΟΝΟ κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου,ο οποίος είχε αναφερθεί στα δημοσιεύματα των ΜΕΓΚΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΣΤΑΡ,δεκάδων ηλεκτρονικών εφημερίδων σε όλη την Ελλάδα κλπ.Γιαυτό και αναφερόταν σε κοντυλοφόρους πολλούς ο υπουργός.

Στο δικαστήριο μάρτυρας ρώτησε την πλευρά του υπουργού:

Ποιό μαρτύριο εννοεί γράφοντας δημόσια ο Υπουργός και που προβλέπει το ποινικό μας σύστημα μαρτύριο σε δημοσιογράφους που γράφουν για (πρωην)υπουργό;Θα του βγάλει τα νύχια;Θα του σπάσει τα δόντια;Τα χέρια; Θα του ξεριζώσει τα μαλλιά ,όπως οι τρομοκράτες της Χαμάς στην νεαρή γερμανίδα που έπιασαν αιχμάλωτη εντός του ισραηλινού εδάφους;

Αυτά συμβαίνουν στην χώρα στην οποία ηγείται ο κ.Μητσοτάκης και είναι δακτυλοδεικτούμενη(και καταδικαζόμενη διεθνώς)στους καταλόγους καταδίωξης δημοσιογράφων…

Ο κ.Μητσοτάκης δεν έχει προκάμει…ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ ασχοληθεί με τη Δικαιοσύνη…

Όχι βέβαια ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ σκοτώθηκε στο τρέξιμο να υπερασπιστεί τους καταδιωκόμενους δημοσιογράφους…

Ως τότε μπορεί κανείς να σκέφτεται ότι θα προκάμει το ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ να κουκουλώσει τα σκάνδαλα(υποκλοπές) για τα οποία πλείστοι εκβιάζουν και εκβιάζονται από το Μαξίμου,έως τοπικό δικαστήριο…

Αλλωστε ο κ.Μητσοτάκης πάει,λέει,στην Κίνα.

Γιατί;

Για την COSCO;

Γιαυτήν την ΚΟΣΚΟ-ΚΙΝΑ που απλώνεται στη Σαλαμίνα σε ιδιοκτησίες που ΔΕΝ έχει εκεί ο Οργανισμός Λιμένος και ο δικαστής κρατάει στο συρτάρι τέσσερα χρόνια μια …αταλαιπώρητη(στο συρτάρι ξεκουράζεται…)φοβερή δικογραφία,για την οποία θα επανέλθουμε με έγγραφα και ημερομηνίες;

Θα συζητήσουν γιαυτά;Εχει ακούσει για μίζες εκεί ο κ.Μητσοτάκης και έσπευσε ενοχλημένος στην…Κίνα ενώ η Μεσόγειος φλέγεται;Η μήπως είναι τόσο άξιος(με αυτη την κρατική μηχανή…)που κρίθηκε ικανός διαμεσολαβητής για τη Γάζα;

Τι πρέπει να κάνει ο Ελληνας δικαστής μπροστά σε αυτή την ζοφερή [ραγματικότητα στη χώρα μας;

Το υπέδειξε ο καθηγητής της νομικής,πρώην υπουργός και τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε ομιλία του σε εκδήλωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προχθές:

“ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Καταλήγω με ορισμένες σκέψεις αναφορικά με την αποστολή του Έλληνα
Δικαστή για την υπεράσπιση του Κράτους Δικαίου και της Αντιπροσωπευτικής
Δημοκρατίας μέσω της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του κινδύνου
εξάπλωσης του φαινομένου της «επικυριαρχίας» του «οικονομικού» επί του
«θεσμικού».
Α. Όπως είναι ευνόητο, στην Ελληνική Έννομη Τάξη ο ρόλος του Δικαστή –
ακριβώς λόγω της ιδιομορφίας της συνταγματικώς κατοχυρωμένης
προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας του- κατά την υπεράσπιση της
κανονιστικής ισχύος του Κανόνα Δικαίου αποκτά όλως ιδιάζουσα σημασία.
Και τούτο διότι η εμπειρία της σύγχρονης λειτουργίας του Κράτους Δικαίου
έχει αποδείξει ότι την μεγαλύτερη φθορά, εξαιτίας της εγγενούς και της
επίκτητης σχετικότητας κατά τ’ ανωτέρω, υφίστανται οι κανόνες δικαίου, οι
οποίοι διαμορφώνουν το πλαίσιο της lato sensu Αρχής της Νομιμότητας
της δράσης των κρατικών οργάνων, κατ’ εξοχήν δε εκείνων της
Εκτελεστικής Εξουσίας. Σε αυτό το πεδίο ο Δικαστής καλείται, μέσω της
άσκησης της δικαιοδοσίας του, να θωρακίσει πρωτίστως τα φυσικά και
νομικά πρόσωπα από τις επιπτώσεις της κρατικής αυθαιρεσίας, την οποία
επιτείνει η σχετικοποίηση της κανονιστικής ισχύος του νομικού πλαισίου
της Αρχής της Νομιμότητας.
Β. Και εδώ ο Δικαστής καλείται να εκπληρώσει την δικαιοδοτική αποστολή του
υπέρ του Κράτους Δικαίου και της Αρχής της Νομιμότητας -άρα υπέρ της

στήριξης των θεμελιωδών «αντηρίδων» της Αντιπροσωπευτικής
Δημοκρατίας- με στήριγμα την Ανεξαρτησία του, τόσο την Προσωπική όσο
και την Λειτουργική. Έχοντας μάλιστα υπόψη του ότι αυτή η διπλή
Ανεξαρτησία, με κορωνίδα βεβαίως την λειτουργική πτυχή της, του
αναγνωρίζεται από το Σύνταγμα ακριβώς για να εκπληρώσει, στο ακέραιο,
την δικαιοδοτική του αποστολή. Με γνώμονα αυτή την συναίσθηση
καθήκοντος και ευθύνης τα δικαιοδοτούντα στελέχη της Ελληνικής
Δικαιοσύνης έχουν την μεγάλη ευκαιρία να τιμήσουν, όπως αρμόζει στις
κρίσιμες σύγχρονες περιστάσεις, την ιστορία της.»

Στις καταγγελίες(περί αυτών πρόκειται) του κ.Παυλόπουλου για το χάλι της ελληνικής (τρίπτυχης)εξουσίας,η οποία κατάντησε θεραπαινίδα άνομων και ανήθικων συμφερόντων θα επανέλθουμε με εκτενές ρεπορτάζ.

Μέχρι τότε επανερχόμενοι στα περι εκβιαστικών υποκλοπών μεταφέρουμε τα όσα είπε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης:

«Μας κατηγορούν για δηλητήριο του διαδικτύου και για κουτσομπολία. Είδαμε ειδήσεις χθες το βράδυ. Και μάθαμε από τον κ. Λαμπρόπουλο και τον κ. Σουλιώτη(σ.σ. είναι δημοσιογράφοι στα ΝΕΑ -ΒΗΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ότι πρόσωπο σε εξέχουσα πολιτική θέση έστειλε 11 μηνύματα Pretador από τον προσωπικό του αριθμό προς ισάριθμα ανυποψίαστα θύματα. Κάποια πρόσωπα πιθανόν να είναι ανάμεσά σας και να έχουν παρει τον φάκελο Μενουδάκου και να μη λένε κουβέντα» είπε ο κ. Ανδρουλάκης για να προσθέσει «Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2021. Το εορτολόγιο της Ορθόδοξης πίστης μας, μας οδηγεί στον Θανάση, τον Φώτη, τον Αντώνη ή τον Γρηγόρη. Εχει ενδιαφέρον να σκεφτούμε ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο που είναι πίσω από την αποστολή μηνυμάτων για να καταλάβει ο λαός την αγωνία σας να τα βρείτε με τον ακροδεξιό Βελόπουλο. Περιμένουμε τη διερεύνηση της υπόθεσης από την δικαιοσύνη. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου γιατί σέβομαι τους αγώνες των προγόνων μας για δημοκρατία και ισονομία και κράτος δικαίου».