Αρχική Δικαιοσυνη Κατάθεση-σοκ απο σύμβουλο του Αλ.Τσίπρα σε δικαστήριο για τους πλούσιους του …Υπουργείου...

Κατάθεση-σοκ απο σύμβουλο του Αλ.Τσίπρα σε δικαστήριο για τους πλούσιους του …Υπουργείου Εξωτερικών.Τον αποκάλεσαν το “πουλέν της διαπλοκής” και απάντησε με “καταγγελίες-βόμβες”

123

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το θέμα:

Εάν πατήσετε το “κουμπί” στο διαδίκτυο στο όνομα  Γιώργος Αϋφαντής θα σας βγάλει μια φοβερή ιστορία,στην οποία πρωταγωνιστεί ο κ.Αϋφαντής.Στέλεχος με βαθμό πρέσβη-υπουργού και διπλωματικός σύμβουλος του κ.Αλ.Τσίπρα στην πρωθυπουργία του.

Αρχικά βρίσκουμε μια δήλωση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών επι ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκου Κοτζιά στην οποία ο κ.Κοτζιάς έλεγε τα εξής φοβερά και τρομερά:

“Όλοι γνωρίζουν ότι όσο ήμουν Υπουργός Εξωτερικών έστειλα πάνω από 90 υποθέσεις στα δικαστήρια και υπήρξαν πολλαπλές καταδίκες ακόμα και φυλάκιση επίορκων υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών που κάναν παράνομες πράξεις, όπως με πώληση βίζας. Όλοι γνωρίζουν ότι μετά από συστηματική δουλειά βρήκα στο εξωτερικό σε διάφορους παράνομους λογαριασμούς σαράντα εκατομμύρια ευρώ να λιμνάζουν και με ενέργειές μου επιστράφηκαν στο Ελληνικό δημόσιο, γεγονός που προκάλεσε την έχθρα γνωστών κύκλων που δρουν παρακρατικά και οι οποίοι μου επιτίθονται συνεχώς και μανιωδώς.

Μια από αυτές τις βρόμικες περιπτώσεις ήταν και τα όσα συμβαίναν στην πρεσβεία της Τεχεράνης στην οποία πρεσβευτής ήταν μετά από συμφωνία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Σαμαρά το σημερινό πουλέν των μέσων ενημέρωσης της ΝΔ, ο οποίος με θράσος και χωρίς ντροπή ψεύδεται εφ’ όλης της ύλης.

Η ιστορία άρχισε όταν στο γραφείο μου ήρθε καταγγελία για παράνομη πώληση βίζας από μια έντιμη τρομοκρατημένη διοικητική υπάλληλο της πρεσβείας της Τεχεράνης και την οποία αναγκαστήκαμε να φέρουμε στην Αθήνα συνοδεία φρουράς ώστε να νοιώσει ασφαλής και να μπορέσει να καταθέσει. Μετά την κατάθεσή της, ζήτησα και μου έρχονταν αντίγραφα από όλες τις βίζες που εξέδιδε το προξενείο της Τεχεράνης. Εντόπισα πάνω από 400 παράνομες ειδικές βίζες (!) που στέλνονταν σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Κεφαλονιά που ήταν το γραφείο του αδελφού του Προξένου. Την υπόθεση την έστειλα ως γνωστό στο Πειθαρχικό και αυτός ο διπλωμάτης εκδιώχθηκε παντελώς από το Υπουργείο, ενώ η ποινική δίωξη «εξαφανίστηκε» μετά την παραίτησή μου από το Υπουργείο.

Άμεσα έστειλα τότε στον Πρεσβευτή στην Τεχεράνη μήνυμα να πάρει τα μέτρα του έναντι του προξένου του. Με τηλεγράφημα ειδικού χειρισμού το πουλέν των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής μου απάντησε ότι δεν υπήρχε ζήτημα διότι είχε εξετάσει, ως υποστήριζε, «μία προς μία τις βίζες και είναι καθαρές»!

Χωρίς χρονοτριβή απευθύνθηκα στην τότε εισαγγελία διαφθοράς προκειμένου να στείλει για πρώτη φορά στην ιστορία του Υπουργείου εισαγγελέα σε πρεσβεία, στην Τεχεράνη, και να εξετάσει την υπόθεση σε συνδυασμό με τον Πρεσβευτή κ. Γεωργακέλο στον οποίο είχε ανατεθεί το πειθαρχικό. Η έκθεση του ήταν καταπέλτης και στη βάση αυτή στάλθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο Πειθαρχικό.

Το πουλέν της διαπλοκής, ενόψει των εκλογών λέει ψέματα ότι ενημέρωσε για το σκάνδαλο το Υπουργείο. Στην πραγματικότητα αρνήθηκε να κινηθεί στην πρεσβεία του αν και τον ενημέρωσα. Ψεύδεται ότι αποκάλυψε το σκάνδαλο. Το αποκάλυψε παρά τους φόβους της μια έντιμη διοικητικός υπάλληλος. Λέει ψέματα ότι εκείνος προκάλεσε την έλευση Εισαγγελέα, αφού αυτός εστάλη μετά από μεγάλη επιμονή και μάχη που έδωσα και με απόφασή μου. Λέει, κατά προέκταση, ψέματα ότι πλήρωσε εκείνος μια αποκάλυψη που ποτέ δεν έκανε. Τα γραπτά υπάρχουν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η διαπλοκή, οι παρακρατικοί κύκλοι και η ΝΔ χρησιμοποιούν τον ιδιόμορφο αυτό πρώην διπλωμάτη λίγες μέρες πριν τις εκλογές για να μου κάνει μία ακόμα επίθεση με ψέματα και συκοφαντίες παρόλο που δεν είμαι καν υποψήφιος στις εκλογές;

Η απάντηση είναι απλή: ετοιμάζονται να πιέσουν την Λευκωσία για ανεπίτρεπτες υποχωρήσεις στο Κυπριακό και έχουν έτοιμες απαράδεκτες συμφωνίες για το Αιγαίο. Και αυτό που θέλουν είναι να μου κλείσουν το στόμα, να αποτρέψουν τους Έλληνες να ακούν τον λόγο της αλήθειας.

Υστερόγραφο: έχω όλα τα ντοκουμέντα.”

Ο κ.Κοτζιάς εννοεί τον κ.Αϋφαντή αναφερόμενος στο “πουλέν” της διαπλοκής.

Ομως η φοβερή και τρομερή αυτή δήλωση που κλείνει με την φοβερή και τρομερή απειλή “εχω όλα τα ντοκουμέντα”διαψεύδεται από τον κ.Αϋφαντή με άλλη φοβερή και τρομερή δήλωση-απάντηση η οποία επίσης ομιλεί για απίστευτες παρανομίες.Είναι η εξής:

“Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς έχασε δυο ευκαιρίες: Α) να σιωπήσει, Β) να πει την αλήθεια, για τους λόγους που μου άσκησε πειθαρχική δίωξη όταν αποκάλυψα χρυσοφόρο κύκλωμα εμπορίας βίζας στην Ελληνική Πρεσβεία Τεχεράνης. Επέλεξε να ψεύδεται ασύστολα:

Ψέμμα πρώτο: Η “έντιμη διοικητική υπάλληλος” της Πρεσβείας Τεχεράνης, την οποία επικαλείται ο Υπουργός Κοτζιάς ήταν στην πραγματικότητα σημαντικό στέλεχος του κυκλώματος. Την κατήγγειλα ταυτόχρονα με τον προϊστάμενό της Ιωάννη-Σπυρίδωνα Λούζη με συντριπτικά στοιχεία. Αν είχε τελεσφορήσει η Εισαγγελική ανάκριση θα ήταν μαζί του κατηγορούμενη στο εδώλιο. Αυτή είσήγαγε τα προδήλως πλαστά στοιχεία στο ηλεκτρονικά σύστημα Σένγκεν για τις βίζες που παράνομα ενέκρινε και πούλαγε ο προϊστάμενος της Λούζης επί δύο ολόκληρα έτη (από τα τρία που λειτουργούσε το κύκλωμα) πριν φθάσω εγώ στην Τεχεράνη!

Ο Υπουργός Κοτζιάς επέλεξε να μην την παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο πού απέλυσε τον συνεργό της. Αντίθετα, την χρησιμοποίησε ως βασική μάρτυρα κατηγορίας εναντίον μου ενώπιον του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο παρέπεμψε εμένα μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος. Η μαρτυρία της κρίθηκε διάτρητη και αναξιόπιστη από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, μαζί με το πόρισμα του Πρέσβυ Γεωργακέλου που παρήγγειλε επί μέτρω ο Υπουργός Κοτζιάς. Γι’ αυτό και αθωώθηκα πανηγυρικά από το Ανώτατο Πειθαρχικό, το οποίο εξέτασε διεξοδικά την υπόθεσή μου επί δύο έτη, ερευνώντας πλέον το ίδιο πρωτογενώς τα πραγματικά περιστατικά!

Ψέμμα δεύτερο: ο Υπουργός Κοτζιάς ισχυρίζεται ότι “έφερε με συνοδεία φρουράς” την “έντιμη” διοικητική υπάλληλο στην Αθήνα από την Τεχεράνη. Είναι χονδροειδέστατο ψέμα! Ας δώσει στη δημοσιότητα τα παραστατικά μετακίνησης… φρουράς στην Τεχεράνη ο τερατολόγος Κοτζιάς! Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω επισκέφθηκε κατά την άδειά της στην Αθήνα στενή συνεργάτιδα του Υπουργού Κοτζιά, προκειμένου να απολογηθεί επειδή, μετά τις αλλαγές προσώπων και διαδικασιών που έκανα ήδη τον πρώτο μήνα της θητείας μου στην Πρεσβεία Τεχεράνης, τα έσοδα από λαθρεμπόριο βίζας εξανεμίσθηκαν και για τους εν Αθήναις παραλήπτες!

Ψέμμα τρίτο: ο Υπουργός Κοτζιάς έστειλε κατά τη θητεία του στο ΥΠΕΞ 90 υποθέσεις στα δικαστήρια και καταδικασθηκαν οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι. Ακόμη και σήμερα τα δικαστήρια αθωώνουν μαζικά αθώα θύματα από το πογκρόμ διώξεων και τρομοκρατίας που είχε εξαπολύσει, ως μέθοδο διοίκησης ο Κοτζιάς στο ΥΠΕΞ με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σαν νέος Βισίνσκυ, εμπνέεται από τις σταλινικές δίκες της Μόσχας! Γι’ αυτόν έχει σημασία ότι άσκησε δίωξη, όχι η πανηγυρικά αθωωτική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Στην Αθήνα όμως τα δικαστήρια αθωώνουν υπαλλήλους του Υπουργείου που είχε παραπέμψει ο Κοτζιάς, “λεπτομέρεια” που αποσιωπά!

Ψέμμα τέταρτο: Ο Υπουργός Κοτζιάς μας λέει ότι ενημέρωσε πρώτος την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ράικου και της ζήτησε να στείλει Εισαγγελέα στην Τεχεράνη. Τον προκαλώ να δημοσιεύσει το έγγραφο να δούμε ποιός ζήτησε πότε και τί. Μετά θα δημοσιεύσω και εγώ.

Καί μιά αλήθεια: Στο ΥΠΕΞ επί Κοτζιά άνθισε η διαφθορά από το λαθρεμπόριο βίζας. Του είναι κομμάτι δύσκολο του Υπουργού Κοτζιά να πεί την αλήθεια, γι’ αυτό την λέω και την ξαναλέω εγώ.

Γιώργος Αϋφαντής, Πρέσβυς (ΠΥΑ΄) επί τιμή.”

Τι προκύπτει απο τις δυο εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις,δηλώσεις,αποκαλύψεις,καταγγελίες;

Φαγοπότι,χρήμα δημόσιο,εγκλήματα φοβερά κατά των δημοσίων ταμείων και της διαπλοκής το κάγκελο!!!

Γιατί έχουν τώρα επικαιρότητα αφού ο…Βισίνσκυ και ο Στάλιν δεν ζουν πια εδώ;

Διότι ο πρεσβευτής και διπλωματικός σύμβουλος Πρωθυπουργού κ.Αϋφαντής προχθές Τετάρτη(17/1) το πρωί ήταν στο Εφετείο της Αθήνας.

Και έλαβε μέρος σε μία δίκη.Στο εδώλιο μεταξύ άλλων και πρώην υπουργός και πρεσβευτές ισόβαθμοι με υπουργούς κλπ.Η δίκη και τα εδώλια αφορούσαν οικονομικά εγκλήματα για μέρος των οποίων έχουν υπάρξει και καταδίκες για εκατομμύρια που ενθυλάκωσαν και δημοσιογράφοι!

Στο εδώλιο και ένας με βαθμό υπουργού.Ο ίδιος έχει και μια άλλη ιδιότητα.Σε άλλη δίκη αυτου του καιρού είναι μάρτυρας υπεράσπισης σε κατηγορία κατά μεγαλοστελέχους της τεκτονικής στοάς .Η κατηγορία και πρωτοδικη καταδίκη σε 8ετή κάθειρξη είναι ότι πλαστογράφησε το…2004 δικαστική απόφαση του…Συμβουλίου Επικρατείας για να την πουλήσει αντί ποσού άνω του εκατομμυρίου σε έναν πλούσιο ελληνορώσο.Ο τελευταίος κάνει μεγάλο σαματά,γιατί τον εξαπάτησαν και του πούλησαν πλαστή δικαστική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου!Το στέλεχος αυτό που καταδικάστηκε σε επιστολή του αναγνωρίζει ότι ο ελληνορώσος πελάτης του είναι θύμα εξαπάτησης μέσω της πλαστής αυτής απόφασης,για την οποία δεν γνώριζε τίποτα!!!

Καταδίκη σε πρώτο βαθμό λοιπόν,αλλά σίγουρη η παραγραφή του εγκλήματος,το οποίο (λογικά)αποκλείεται να ολοκλήρωσε μόνος του ο δικηγόρος καταδικασθείς,λόγω έλλειψης “τεχνικών”γνώσεων κατάρτισης δικαστικής απόφασης.

Η δίκη αναβλήθηκε και για να αναβληθεί η πλευρά του κατηγορουμένου επικαλέσθηκε εναντίον του ελληνορώσου έγγραφη απαγόρευση εισόδου του στην Ελλάδα και στις χώρες Σέγκεν.Τον παρουσίαζε δηλαδή με τα χειρότερα.

Η πλευρά του ελληνορώσου παρουσίασε αμέσως έγγραφες βεβαιώσεις και είπε ρητά και καταηγορηματικά ότι είναι ελέυθερος να μπαινοβγαίνει,άρα τα στοιχεία αυτά είναι σκέτη απάτη με σκοπό την δια της χρονοτριβής και των καθυστερήσεων παραγραφή!!!.Αυτή η παραγραφή είναι πολύ χρήσιμη σε πολλούς καθώς και στην τεκτονική στοά έχουν διαπιστωθεί δικαστικά οικονομικά εγκλήματα,είναι μπλεγμένο και το στέλεχος αυτό και άλλα πολλά και άρα η παραγραφή και η σιωπή θα είναι χρυσός για όλα τα μέλη.

Ο ελληνορώσος μπορεί να είναι ό,τι νάναι.Και ο καλύτερος.Και ο χειρότερος.Το γεγονός έιναι ότι καταρτίσθηκε σε παγκόσμια πρωτιά πλαστή δικαστική απόφαση του Συμβουλίοου Επικρατείας(Ανώτατο Δικαστήριο) και πουλήθηκε πανάκριβα.Και Αλ…Πουτινόνε νάναι ο ελληνορώσος αυτό δεν καθιστά την πλαστή δικαστική απόφαση ούτε νόμιμη,ούτε κανονική,αλλά παραμένει σκέτο κακούργημα.

Η δίκη γίνεται το 2024 και αφορά κακούργημα του…2004.Πως να μην εικάσει κανείς ότι όλα τα στελέχη της τεκτονικής στοάς στην πολιτική,στην δημοσιογραφία,στην Δικαιοσύνη είναι ανάστατα και ενεργούν αναλόγως;

Σε αυτή την αλυσσίδα λοιπόν,για να υπερασπιστεί κατηγορούμενο που είναι και(μη εμφανισθείς εισέτι…)και μάρτυρας υπεράσπισης στο κακούργημα της πλαστής δικαστικής απόφασης εμφανίσθηκε ο διπλωματικός σύμβουλος κ.Αϋφαντής που λέει τόσο βαριές κατηγορίες κατά Κοτζιά κλπ

Η ουσία του θέματος όμως δεν είναι η εμφάνιση.Δικαίωμά του,ίσως και ηθική υποχρέωσή του να εμφανισθεί και να καταθέσει την αλήθεια ή την εκτίμησή του για την προσωπικότητα κάποιου κατηγορουμένου κλπ κλπ

Η ουσία του θέματος είναι ότι μεταξύ άλλων είπε καταθέτοντας και την εξής φοβερή φράση:

“Εμείς ξέρουμε ποιοί πλούτισαν και ποιοί όχι στο Υπουργείο Εξωτερικών”!!!

Φυσικά εννοεί αυτούς που “τα πήραν” ή “τα παίρνουν” και όχι αυτούς που κληρονόμησαν “μια πραγματική θεία απο το Σικάγο” και αυτό ήταν το πνεύμα της κατάθεσής του,όπως το εισέπραξαν κάποιοι απο το ακροατήριο και προφανώς το δικαστήριο.Mάλιστα κάποιοι απόρησαν στην αίθουσα με τη στάση του δικαστηρίου.Δεν ρώτησε κανείς τι εννοούσε και τι εννοεί ο κ.Αϋφαντής.Δεν ρώτησε κανείς να μάθει ποιούς ενοούσε. Ποιοί είναι οι “εμείς”;Απο που και πως πλούσιοι σε ένα τόσο κρίσιμο υπουργείο το οποίο στοχεύουν κάθε  είδους πράκτορες και εισπράκτορες;Θα υπήρχε δικαστήριο της ευρωπαϊκής Ενωσης που δεν θα σταματούσε άμεσα σε τέτοια φράση και δεν θα ρωτούσε ώστε να καταγραφούν τα πάντα,καθώς μάλιστα αυτή η φράση ειπώθηκε σε ερωτήσεις του δικαστηρίου προς τον κ.σύμβουλο;Η δίκη είναι πολύ σοβαρή.Και αφορά την κορυφή μιας χώρας,η οποία μόλις προχθές στιγματίσθηκε  και πάλι στην ευρωβουλή ως μπανανία που δεν έχει καμία σχέση με το κράτος Δικαίου.Ηταν εντυπωσιακό ότι το δικαστήριο δεν ζήτησε απο τον μάρτυρα να διαχωρίσει αν οι κατηγορούμενοι(με βαθμό υπουργού παρακαλώ…) είναι σε εκείνους που ξέρουν ποιοί πλούτισαν ή όχι…

Μια ακόμα δίκη για δημόσιο χρήμα που θα …αρχειοθετηθεί συντόμως και όλα…καλά!Υστερα θα μας πουν πάλι για διαπλοκή και φτου και απο την αρχή.

Και θα μας λένε ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι όοοολης της χώρας απεργούν γιατί δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης του Κυριάκου θέλει να φτιάξει Δικαιοσύνη στη χώρα με το νέο νομοσχέδιο που δεν θα αφήσει κανέναν Γιάννη Αγιάννη σε χλωρό κλαρί…Ως να μην είναι οι φυλακές τίγκα απο “Αγιάννηδες” και οι μεγαλοπατεώνες να μην βολτάρουν ανενόχλητοι πέριξ της Βουλής…

Η δίκη αφορά αυτή στο υπουργείο Εξωτερικών,στο οποίο όλοι έχουν συγκεκριμένες αμοιβές,θα έπρεπε να μην υπάρχουν πλούσιοι πέραν ελαχίστων με “θεία απο το Σικάγο”.

Με την σοκαριστική αυτή κατάθεση θυμηθήκαμε και τη φράση του κ.Κοτζιά “έχω όλα τα ντοκουμέντα”,το “πουλέν της διαπλοκής”,αλλά και τη φράση του κ.Αϋφαντή “τον προκαλώ να δημοσιεύσει και μετα θα δημοσιεύσω και εγώ”.Θυμηθήκαμε όμως και τη Ντόρα Μπακογιάννη,αδελφή του Πρωθυπουργού μας.Είχε μαζί με τον πατέρα Μητσοτάκη,πρωην Πρωθυπουργού κάνει καταγγελίες για σακκούλες με χρήματα  στο Υπουργείο Εξωτερικών επί Σαμαρά απο τα μαύρα κονδύλια.

Τον ίδιο Σαμαρά,στον οποίο αναφέρεται μιλώντας για “συμφωνία”(!!!)με Τσίπρα ο κ.Κοτζιάς!Τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά.

Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε αν ο κ.Σαμαράς έκανε μήνυση στη Ντόρα Μπακογιάννη,στον Κώστα Μητσοτάκη και πως πήγε “μέχρι τέλους” αυτή η φοβερή κατηγορία για πλουτισμούς στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πλουτισμός παράνομος ήταν και είναι το αντικείμενο της δίκης στο Εφετείο,στο οποίο εμφανίσθηκε ο σύμβουλος του πρωην πρωθυπουργού κ.Τσίπρα.

Για πλούτο μίλησε και εκείνος με την πιο πάνω φράση.

Το κοινό όλων αυτών είναι ότι ξέρουν,λένε,αλλά ονόματα δεν λένε και κλείνουν οι υποθέσεις με μερικές “παρενθεσούλες” στα δικαστήρια!

Για παρένθεση είχε μιλήσει και ο Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.Είχε πει ότι “θα είναι μια παρένθεση η κυβέρνηση Τσίπρα”.

Πριν τη δήλωση αυτή είχε συναντηθεί ως πρωθυπουργός,στην Αθήνα με την γερμανίδα καγκελλάριο Μέρκελ και έκανε τη γνωστή βόλτα στο Ζάππειο,στις κάμερες για να καταδείξει πόσο φιλική ήταν η συνάντηση και πόση εκτίμηση έχουν μεταξύ τους.

Είναι η ίδια Μέρκελ που είχε στον κόρφο της τον Σόϊμπλε στην ηγεσία της μπαταχτσιδικης(575 δις ευρώ χρωστούν στην Ελλάδα και περισσότερα σε Πολωνία,πρώην Γιουγκοσλαβία)Γερμανίας

Αυτόν τον καταστροφέα της Ελλάδας κατά την στημένη απο το γερμανικό λόμπυ “κρίση χρέους”,τον οποίο συνάντησε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος,Διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλ.Παπαχελάς,ο οποίος γράφει βιβλίο-βόμβα για το φοβερό ανθελληνικό παρασκήνιο στις Βρυξέλλες,όπου οι Γερμανοί έκαναν(όχι πια…) ό,τι ήθελαν.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχασε τις εκλογές στις 25 Γενάρη του 2015 και αμέσως έγινε υπουργός ο κ.Κοτζιάς.Ο κ.Σαμαράς όμως παρά την συντριβή στις εκλογές(πήρε 27,8%!!!)δεν παραιτήθηκε,αλλά παρέμεινε στην αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τον Ιούλιο του 2015.

Σε αυτό το διάστημα αναφέρεται ο κ.Κοτζιάς γράφοντας για “συμφωνία με την κυβέρνηση Σαμαρά” ή στο διάστημα της πραγματικής άσκησης εξουσίας  απο την κυβέρνηση Σαμαρά;

Ποιός,με ποιόν και γιατί έκανε τέτοια συμφωνία;

Τι σχέση έχουν αυτές οι επαφές με τη δήλωση Σαμαρά για “παρένθεση Τσίπρα”;

Το ερώτημα είναι κρίσιμης σημασίας γιατί λίγοι έχουν προσέξει πότε ακριβώς και γιατί παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς από την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοίξτε το ημερολόγιο:

Διαπιστώνετε ότι παραιτήθηκε στις 5 Ιουλίου 2015.Η είδηση παραίτησης δημοσιεύθηκε στις 23.08 το βράδυ εκείνης της Κυριακής των εκλογών.Είναι η  ημέρα του δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ από το οποίο βγήκε το ΟΧΙ(61,3%) στους θεσμούς-μνημόνια.

Το ίδιο βράδυ συνέβησαν τρία γεγονότα:

1)ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έκανε δήλωσε ότι “δεν θα είναι πρόεδρος της δραχμής”.Σαφής,άμεσος υπαινιγμός παραίτησης.Αν έφευγε,έπεφτε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

2)κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αλ.Τσίπρα και αφού έλαβε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πάει η Ελλάδα προς την πλευρά του ΟΧΙ τηλεφώνησε στον Γάλλο πρόεδρο Ολάντ και του είπε ότι η Ελλάδα δεν θα εφαρμόσει το ΟΧΙ,τουλάχιστον όχι με εκείνον στην προεδρία.

3)κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά και του είπε να είναι την επομένη το πρωί στην προεδρία της Δημοκρατίας με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για σύσκεψη.

4)ο Αντ.Σαμαράς αντιλήφθηκε τότε,εκείνο το βράδυ, ότι η κυβέρνηση Τσίπρα με τις παρεμβάσεις Παυλόπουλου-Ολάντ θα παραμείνει στην εξουσία και το ΟΧΙ και η “παρένθεση”στην οποία ήλπιζε κρατώντας την καρέκλα του αρχηγού παρά την συντριπτική ήττα πήγε περίπατο.

Απάντησε τότε στον Προκόπη Παυλόπουλο ότι παραιτείται απο την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας για να μην πάει στην σύσκεψη πολιτικών αρχηγών την επομένη το πρωί και αναγκαστεί να συμφωνήσει.Ετσι πήγε στη θέση τουο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης…

Τώρα βιώνουμε σε διάφορες δικαστικές αίθουσες τις παρενθέσεις με το πολύ χρήμα και σε μια απο αυτές τις φοβερές διαβεβαιώσεις του κ.Αϋφαντή ότι “ξέρουμε ποιοί είναι πλούσιοι και ποιοί δεν είναι στο Υπουργείο Εξωτερικών”!..

Ο κ.Κοτζιάς αποκαλέι τον κ.Αϋφαντή “πουλέν της διαπλοκής”.Εκείνος του απαντά με “βόμβες”.Ερώτημα και στους δυο: η κοινή γνώμη δεν πρέπει να μάθει ποιοί και πως έγιναν πλούσιοι στο κρίσιμο υπουργείο Εξωτερικών;

Υ.Γ.Εάν ανοίξει κανείς την γνωστή ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ στο όνομα του κ.Σαμαρά θα βρεί κανείς μια εκτενή αναφορά στην υπόθεση των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών και στις σχετικές άκαρπες έρευνες της Δικαιοσύνης,της ΕΣΗΕΑ με διατήρηση απορρήτων φακέλλων.

Για να παραμένει ως έχει η αναφορά εικάζουμε ότι έχει την αποδοχή του κ.Σαμαρά και ποιοί είμαστε εμείς οι ταπεινοί για να σημειώσουμε ότι εάν είμαστε στη θέση του δεν θα συμφωνούσαμε ποτέ να παραμένει ως έχει αυτή η αναφορά…

Υ.Γ 2

Προσέξτε τα πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ,τον οποίο εκδίδει στις ΗΠΑ οικογένεια(Διαματάρη) από την οποία ο Κυρ.Μητσοτάκης έκανε υπουργό.Οπως βλέπετε δημοσιεύει κανονικότατα τη φωτογραφία μιας Μισέλ Τροκόνις που κατηγορείται ότι βοήθησε τον εραστή της Ντούλο να κρύψει το πτώμα της γυναίκας του.

Στο άλλο φύλλο της εφημερίδας η έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι του Δημάρχου Νέας Υόρκης για παράνομα λεφτά. Στην εφημερίδα αυτή εργάστηκε ως αρθρογράφος γαι πολύ και ο Στέφανος Κασσελάκης.Αδιανόητα τέτοια δημοσιεύματα στην καθ ημας μπανανία.Σύλληψη αμέσως για προσωπικά δεδομένα και τέλος η δημοσιογραφία…

Με το νόμο Φλωρίδη που έρχεται ακόοοομα χειρότερα!Και αντί ο Στεφ.Κασσελάκης να πει ότι “θα σκίσουμε τους κώδικες Φλωρίδη”συνεδριάζει στις…Σπέτσες!