Αρχική Ελλαδα Καταγγελία Αγγελίδου στον Χαρδαλιά για κολυμβήθρα ξεπλύματος:Θεέ μου ποιοί μπαίνουν στη Βουλή...

Καταγγελία Αγγελίδου στον Χαρδαλιά για κολυμβήθρα ξεπλύματος:Θεέ μου ποιοί μπαίνουν στη Βουλή ,στους δήμους και στις Περιφέρειες!..

1149

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στο δυτικό κόσμο μπαίνουν στην πολιτική διάφορα άτομα.Μόλις αποκαλυφθεί μια αποδοκιμαζόμενη πράξη τους παραιτούνται.

Στην Ελλάδα αυτό γίνεται σπάνια και χρειάζεται παρέμβαση και απόφαση “ανωθεν”αφού η λέξη παραίτηση δεν υπάρχει.αντι αυτής επιμονή μέχρι να …ξεχαστεί ό,τι τους βαρύνει ή να ξεπλυθεί μέσα απο μηχανισμούς λήθης και συμψηφισμού.

Στον δυτικό κόσμο δεν υπάρχει το “φρούτο” των προσωπικών δεδομένων που δήθεν ανακάλυψαν και σέβονται στην Ελλάδα.

Δείτε την κυρία της φωτογραφίας πάνω ακριβώς.Είναι 27 χρόνων και η φωτογραφία της βρίσκεται σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης του κόσμου και στα ελληνικά.Διότι κατηγορείται( ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ακόμα)ότι μεθυσμένη κάθισε σε ένα παγκάκι και προσπάθησε να κάνει σεξ με έναν 13χρονο,ο οποίος το έβαλε στα πόδια ,το είπε στους γονείς του,εκείνοι το κατήγγειλαν και η κυρία συνελήφθη και παραπέμπεται σε δίκες.

Αυτή η δημοσιότητα στην Ελλάδα είναι αδιανόητη.Γιατί έχουμε λέει προστασία προσωπικών δεδομένων και υψηλότατο επίπεδο αισθητικής.Απαγορεύεται να δημοσιεύσει κανείς το όνομα κάποιου που έχει καταδικαστεί ακόμα και για αδίκημα που αφορά το κοινωνικό σύνολο,όπως ο καταδικασθείς της εταιρείας “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” στη Χαλκιδική.Η δημοσιογράφος που έγραψε ότι ο τάδε καταδικάστηκε για τις πράξεις της εταιρείας στο περιβάλλον …καταδικάστηκε για παραβίαση προσωπικων δεδομένων!!!

Χωρίς ντροπή από τους Ελληνες δικαστές,χωρίς να τους διώξει κανείς απο το σώμα της Δικαιοσύνης γιαυτή την αισχρή-νομικά- απόφαση.

Δείτε στη στήλη με τα βίντεο τη χθεσινή ομιλία του Παύλου Πολλάκη στη Βουλή.

Διαβάζει ένα απίστευτα αισχρό και φτηνιάρικο κείμενο που έγραψε άτομο με το όνομα Αγαπηδάκη.Αυτό το άτομο είναι σήμερα …υπουργός Υγείας ελέω Κυριάκου Μητσοτάκη!

Κατεβαίνοντας την ιεραρχία φρίττει κανείς από τον έλλειψη δισταγμού στην …κάθοδο στην πολιτική.

Η κ.Σταυρούλα Αγγελίδου έχει δώσει μάχες για να αποκαλυφθούν τα σκάνδαλα στον Ερυθρό Σταυρό,στο Γηροκομείο,στο δημοτικό Νοσοκομείο (των ακινήτων) “ΕΛΠΙΣ.

Είναι υποψήφια με τον Γιάννη Σγουρό.Και ανακάλυψε ότι αντίπαλός της με τον συνδυασμό Χαρδαλιά είναι άτομο το οποίο της έκανε μήνυση γράφοντας ότι τον κάλεσε στο γραφείο της και του είπε ότι αφού δεν είσαι ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και πλείστα όσα βαρύτατα.

Τη μήνυση την έκανε αυτός ο κύριος  την επομένη ημέρα,εκείνης που του ζήτησε αυτοπρόσωπη εμφάνιση στο γραφείο για το οποίο είχε αμοιβή καλή.

Ο Εισαγγελέας έβαλε την μήνυση στο αρχείο και άρα κατ αποτέλεσμα αυτός ο κύριος είναι ένας κοινός συκοφάντης και εκβιαστής της κ.Αγγελίδου.

Αλλά είναι υποψήφιος τώρα και υπόσχεται μέσα απο τις γραμμές της Νέας Δημοκρατία ςνα φτιάξει τον κόσμο μας καλύτερο!

Η Κ.Αγγελίδου πήγε χθες στο γραφείο του κ.Χαρδαλιά και αφού του έδωσε αποδείξεις του ζήτησε να τον διαγράψει,όπως έκανε ο Σγουρός με τον Χατζάρα.

Θα συμβεί αυτό,το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι οφειλόμενο;

Το αποκλείουμε διότι εδώ είναι μπαλκάνια…

Στην επιτροπή προσωπικών δεδομένων προϊσταται ο πρώην δικαστής Μενουδάκος.

Σε αυτή την υπηρεσία κατέφυγε πριν…χρόοονια η κ.Αγγελίδου με έγγραφό της και ζήτησε να παρέμβει για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.Δηλαδή κυκλοφορούσαν σε διάφορους χώρους έγγραφα απο μια σκευωρία σε βάρος της. Αιτία ήταν το γεγονός ότι είχε καταγγείλλει φαγοπότι και παρανομίες,την μήνυσαν εκδικητικά και αθωωθηκε πανηγυρικά με βούλευμα.

Ακόοομα η Αρχή αυτή δεν την έχει ενημερώσει τι και αν έχει παρέμβει και τι έχει κάνει…

(Αλήθεια αυτή η αρχή δεν έχει άποψη για την αισχρή-νομικά- δικαστική απόφαση προστασίας του καταδικασθέντος στελέχους της “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ;)

Η κ.Αγγελίδου εργάζεται στο χώρο της Υγείας.Και εκεί τα συμφέροντα είναι μεγάλα και διαπλεκόμενα,τόσο ώστε να είναι υποφήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές άτομα που έχουν κατηγορηθεί σοβαρά αλλά δεν είχαν συνέπειες!

Γιατρός δεινώς κατηγορούμενος ανέλαβε να κάνει ΕΔΕ για συνάδελφό του δεινώς κατηγορούμενο και…όλα καλά!Ολοι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές!!!

Ρωτήστε την κυρία Αγγελίδου αν είχε στήριξη και απο το ΠΑΣΟΚ στο οποίο κινείται χρόνια και θα …πέσετε απο την καρέκλα!

Μια μικρή έρευνα δείχνει ότι σε αυτές τις εκλογές εχουν στηθεί πολλές “κολυμβήθρες” για ξέπλυμα πολλών,όπως στις περιπτώσεις που αναφέρουμε εντελώς παραδειγματικά…