Αρχική Ελλαδα Μαρτίνης-Σημίτης επί Μητσοτάκη:Καταδίκη σκάνδαλο για 51 επώνυμους και οκτώ χιλιάδες πενήντα πέντε...

Μαρτίνης-Σημίτης επί Μητσοτάκη:Καταδίκη σκάνδαλο για 51 επώνυμους και οκτώ χιλιάδες πενήντα πέντε μπαταχτσήδες για ζημιά 22.117.331,06 ευρώ! Τι λέτε κύριε Μητσοτάκη,κύριε Σημίτη και γιατρέ κ.Τσιάρα;

2343

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σήμερα δεν είχε κυριολεκτικά με τι να ασχοληθεί στην εφημερίδα του.Ο καιρός δεν προσφέρεται να αρπάξει το κότερο και να πάει με τον αγαπημένο του Αδωνη Γεωργιάδη στη Μύκονο.

Εκτός τον άλλο ξεχείλισε η μπόχα της διαφθοράς με την κάλυψη της εξουσίας και μόλις χθες βράδυ στην εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου εκτός του μηχανικού με τις 500 τακτοποιήσεις ακινήτων παρουσιάσαμε σε φωτογραφίες και τρία ακίνητα,δηλαδή βίλες με πισίνες χτισμένες ,έτοιμες στη Μύκονο.Παρουσιάσαμε και τις φωτογραφίες του χώρου πριν γίνουν οι βίλες.

Ηταν αρχαιότητες,όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω.Και έχτισαν πάνω.Οργιο παρανομίας και όταν έπιασαν πρώην Δήμαρχο στα πράσα κατηγορούμενος ως υπεύθυνος για τα ακίνητα του Δημάρχου πήγε ένας κακομοίρης αλλοδαπός!!!

Πάνω σε αυτές τις αρχαιότητες σήμερα έχουν…φυτρώσει βίλες.Μύκονος 2023…

Ετσι είναι η εξουσία. Ανεύθυνη.

Φαίνεται και στο Αρσάκειο ,όπου μεγαλουργεί ο καθηγητής και πολιτικός Γιώργος Μπαμπινιώτης,η κόρη του Φλώρα,η οποία καθάρισε από τις περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη ως παντελώς αθώα και τώρα ο Μπαμπινιώτης θα ξανακαθαρίσει το Αρσάκειο μετά τις καταγγελίες για φοβερό περιστατικό βίας.Το είχε ξανακαθαρίσει από τις άδικες κατηγορίες όταν πήγε και ο ίδιος ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο,όπου δικαζόταν και αθωώθηκε στέλεχος για αποπλάνηση ανηλίκου.

Το ξανακαθάρισε αργότερα πάλι από τις άδικες καταγγελίες μερικών δεκάδων αποφοίτων για παρενοχλήσεις σε ένα χώρο,όπου πέρασε και άφησε το λαμπρό αποτύπωμά του και ο Λιγνάδης.

Η μητέρα του ανηλίκου είναι αποφασισμένη για πόλεμο,αλλά θα προλάβει και θα καθαρίσει το Αρσάκειο ο κ.Μπαμπινιώτης.

Χρόνια τώρα την ξέρει τη δουλειά και το Αρσάκειο συνεχίζει παρά (και)την καταδίκη του για απόλυση καθηγήτριας που “δεν συνεμορφώθη προς τα υποδείξεις”.

Στην άλλη πλευρά του λόφου του Αρσακείου είναι τα δικαστήρια.

Εκεί δικάζεται σε απίστευτα μεγάλο αριθμό δικών και εγκλημάτων ο Ανδρέας Μαρτίνης,ο άνθρωπος που καταλεηλάτησε με διάφορους τρόπους τον Ερυθρό Σταυρό.Αλλά όχι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Στο πλευρό του μεγάλα πολιτικά τζάκια και οικογένειες πρωθυπουργών και υπουργών του.

Οταν οι αποκαλύψεις μας έφτασαν την υπόθεση στα δικαστήρια ο Ανδρέας Μαρτίνης μας παρήγγειλε ότι “δεν θα βρίσκουμε πουθενά δουλειά ούτε εμείς,ούτε η οικογένειά μας”.

Και ο μπαγασάκος το κατάφερε,αφού είδαμε στην πορεία να μας “αδειάζει” εν ψυχρώ ο Μητσοτάκης που μας έδωσε έναν τεράστιο φάκελλο με στοιχεία και να βάζει στο πλευρό του την Κυπραίου.Να μας αδειάζουν στα ΜΜΕ αν δεν κάνουμε πίσω και να μας εξαναγκάζουν σε παραίτηση.Να μας “αδειάζουν” είτε παντελώς,είτε ουσιαστικά και υπεράνω υποψίας φίλοι και συγγενείς.

Στις πολλές δίκες για τη λεηλασία του Ερυθρού Σταυρού με κύριο δράστη,αλλά σε καμία περίπτωση αποκλειστικό,τον Ανδρέα Μαρτίνη τα έδρανα της υπεράσπισής του τα γεμίζουν βαριά ονόματα και εσχάτως του ΣΥΡΙΖΑ:Σταύρος Κοντονής,πρώην υπουργός Δικαιοσύνης,Θόδωρος Μαντάς,Χριστόφορος Αργυρόπουλος επι δεκαετίες δικηγόρος του ΔΟΛ,όπου μεγαλουργούσε και μεγαλουργεί ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Ουδείς ψόγος.Η δικηγορία είναι λειτούργημα…

Ο Ανδρέας Μαρτίνης έπρεπε να λογοδοτήσει για ένα ιδιατέρως ατιμωτικό αδίκημα με …χιλιάδες θύματα,αλλά και ωφελούμενος,άρα κατ αποτέλεσμα,ένα είδος δραστών.

Οταν ο Α. Μαρτίνης ως πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού χαρίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε νοσηλευόμενους,ενώ δεν είναι άποροι και δεν εντάσσονται στην αποστολή του Ερυθρού σταυρού,τότε κατά τη νομική μας άποψη δράστες και υπεύθυνοι είναι και οι ωφελούμενοι.

Διότι κάθε μέρα χιλιάδες Ελληνες και εν τέλει συνολικά διαχρονικά εκατομμύρια Ελληνες υποφέρουν στα ραντζα των νοσοκομειων η πεθαίνουν περιμένοντας τη σειρά τους και την ανυπαρξία περίθαλψης στο διαλυμένο ΕΣΥ των κενών θέσεων και τοων βρόμικων νοκομείων.Η εικόνα δεν αλλάζει από την ηρωϊκή προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών κατά περίπτωση και όχι γενικά.

Αντι αυτών θα έπρεπε να λειτουργούν άψογα τα  δημόσια νοσοκομεία,αντί να πλουτίζει η ΝΟΒΑΡΤΙΣ και άλλοι στο χώρο της υγείας,να γεμίζουν οι λογαριασμοί στο εξωτερικό δημόσιο χρήμα που είχε διατεθεί για τη δημόσια υγεία.

Ο Ερυθρός Σταυρός απέκτησε μυθική περιουσία απο τις δωρεές δισεκατομμυρίων σε χρήματα,κοσμήματα και ακίνητα,απο τις κρατικές επιχορηγήσεις,από τη στήριξη του Διεθνούς ερυθρού Σταυρού.

Ξεκινήσαμε  το 1998 έρευνα και φτάσαμε με σοβαρότατα και ακλόνητα στοιχεία,τα οποία αποκτήσαμε με την βοήθεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σημερινού μεγαλοστελέχους της Νέας Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη στριμώχτηκε άγρια ο “μόνιμος”πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης.

Στην κρίσιμη στιγμή παρενέβη ο τότε πρωθυπουργός  Κ.Σημίτης και εμφανίστηκε στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” να…λάβει ιατρική φροντίδα και να δείξει έτσι με τη φωτογραφία κλπ ότι η κυβέρνησή του δεν βλέπει κανένα σκάνδαλο και στηρίζει τον Ανδρέα Μαρτίνη.

Με την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία μας…άδειασε και η Νέα Δημοκρατία.

Μας έμειναν μόνο…ηχητικά ντοκουμέντα δωροδοκίας με ιλλιγγιώδη ποσά “για να δώσουμε το χέρι μας στο Μαρτίνη και μετά ας κάνουμε εμετό”.Θα μας έμεναν τα χρήματα για ονειρεμένη ζωή από τη…δούλεψή μας.

Με γραπτά ντοκουμέντα διασφαλίσαμε την εγκληματική αυτή πραγματικότητα προς κάθε πλευρά και με επίσημη κατάθεση στη Βουλή.

Ο Μαρτίνης όμως εμενε κυρίαρχος μέχρι τα…Μνημόνια και τη διάλυση της πολιτικής σκηνής.Τότε παραπέμθηκε στη Δικαιοσύνη για μιζες και καταδικάστηκε.

Μια άλλη σοβαρότατη πτυχή του πολυεπίπεδου σκανδάλου από το οποίο κατέρρευσε ο Ερυθρός Σταυρός ήταν ένας(οχι φυσικά ο μοναδικός)τρόπος με τον οποίο μάγευε ως κίρκη ο Α.Μαρτίνης τους πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες του τόπου.

Ηταν ωμός.Με χρήματα του Ερυθρού Σταυρού κατασκεύασε το νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”,το οποίο θα έπρεπε να αποτελεί παράρτημα του νοσοκομείου του Ερυρθού Σταυρού.

Ομως το …λειτούργησε με όρους …”πολυτελούς ιδιωτικής κλινικής  προσιτής μόνον εις πλουσίους”όπως έγραψε σε δικόγραφά του προς την Δικαιοσύνη το Υπουργείο Οικονομικών της εποχής της κατάρρευσης.

Ζητούσε το Υπουργείο το αυτονόητο.Να νοσηλεύει αυτό το νοσοκομείο με τους ίδιους όρους του δημόσιου νοσοκομείου όλο τον κόσμο και όχι να επιλέγει πλουσίους για τεράστια ρουσφέτια και συνακόλουθο φαγοπότι εκτός νοσοκομείου των παρεών με τις αλληλοεξυπηρετήσεις.

Ενδεικτικά είχαμε καταγράψει τπν τραγικό θάνατο μιας γυναίκας η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ευβοια μεταφέρθηκε επειγόντως σε κάκιστη κατάσταση εκεί και ζήτησαν απο τα τρία ΑΝΗΛΙΚΑ παιδιά τους να βρουν μέσω του εν διαστάσει πατέρα τους 7 χιλιαδες ευρώ για την νοσηλεία.

Δεν τα βρήκαν.Την άφησαν με τρόπο εγκληματικό και ανάλγητο να περιμένει στο διάδρομο και κάποιος συγγενής μετά 3 ημέρες την μετέφερε σε άλλο εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο,όπου και κατέληξε.Τότε είχαμε υποβάλει αίτηση-αναφορά στο γραφείο του Υπουργού Υγείας και ζητούσαμε παρέμβαση μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.Ούτε καν απάντησε ποτέ,ούτε σε μας,ούτε ο Εισαγγελέας έκανε κάτι παραπάνω…

Οσα χρήματα ζητούσαν απο τα φτωχά ανήλικα ήταν το μηνιάτικο μεγαλοδημοσιογράφων που πλαισίωναν τον Α.Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό και πολλά περισσότερα τα δικά μας μηνιαίως εάν είχαμε αποδεχθεί τις προτάσεις να μην φυτοζωούμε…

Το σκάνδαλολοιπόν ήταν και είναι υπαρκτό.

Οταν ξηλώθηκε ο Α. Μαρτίνης με τα προσκομισθέντα στοιχεία η Δικαιοσύνη διαπίστωσε ότι οι πλούσιοι και ισχυροί που είχαν πρόσβαση στο “Ερρίκος Ντυνάν” έβαζαν τον…ελληνικό λαο να πληρώσει μέσω των επιχορηγήσεων του Δημοσίου στον Ερυθρό σταυρό.

Δεν πλήρωναν δηλαδή…Ούτε ένας,ούτε δυο,ούτε δέκα δύο,ούτε 102,ούτε χίλιοι δυο.Συνολικά οκτώ χιλιάδες 106 άτομα δεν πλήρωσαν και 51 απο αυτούς λίαν επώνυμοι.Ο Κωστας Σημίτης παρακαλείται να ανακοινώσει αν μέσα σε αυτούς τους 51 είναι και η δική του οικογένεια.

Αν δηλαδή ένας από τους 8.106 που δεν πλήρωσαν τα νοσήλεια στο πολυτελές “Ερρίκος Ντυνάν” ήταν και η οικογένειά του.Εμείς αυτό καταλάβαμε παρακολουθώντας την υπόθεση και εν τέλει την καταδίκη του Μαρτίνη σε 7 χρόνια κάθειρξη  από το Α 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων,την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Σκανδαλώδης η καταδίκη για την σιωπή των Πρετεντέρηδων και των ΜΜΕ.Ούτε λέξη.

Σκανδαλώδης η καταδίκη για την συμμετοχή με τον προαναφερόμενο τρόπο επωνύμων,οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο στα χαμένα 22.117.331,06 ευρώ.

Μάρτυρες στο δικαστήριο;Συνθήκες ντροπής δημιούργησε η…απόλυτη ερημιά!

Κανένας δεν υποστήριξε την κατηγορία και αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο…

Ούτε ένας απο τους επώνυμους που δεν πλήρωσαν!

Με τη ζημιά των 22 εκατομμυρίων το πολυτελές νοσοκομείο βγήκε στον πλειστηριασμό και πέρασε σκανδαλωδώς στα χέρια της τράπεζας που έχει και τα δάνεια των Κομμάτων.Ωραία πατέντα!…

Η ποινή σκανδαλώδης και προφανώς αυτή εξασφαλίζει την σιωπή Α.Μαρτίνη για το που πήγαν τα εκατομμύρια αν εισπράχθηκαν με “αλλους” τρόπους.

Για σύγκριση:

Ενας εφοριακός για ΑΠΟΠΕΙΡΑ να πάρει 10 χιλιάδες ευρώ και χωρίς να βρεθεί ούτε ευρώ στους λογαριασμούς του και παρά τις σαφείς ενδείξεις για σκευωρία ανωτέρων του και ενός γνωστού εισαγγελέα εναντίον του,ο Θόδωρος Κορ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη!!!

Ο Α.Μαρτίνης για την καταδίκη αυτή δεν ανησύχησε καθόλου.Παρότι ζήτησε το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό,αλλά λόγω ηλικίας την ποινή θα την “εκτίσει” στο σπίτι του…

Με τον ίδιο τρόπο εισέπραξε καταδίκες κια για άλλα κακουργήματα και σκανδαλωδώς έως παραγραφής αναβάλλονται άλλες με συγκακτηγορούμενους και επώνυμους της πολιτικής.Και θα παραγραφούν κι αυτές.

Η σιωπή του Ανδρέα Μαρτίνη για τους όπισθεν της δικής του βρόμικης βιτρίνας πολιτικούς έχει ευεργετικές συνέπειες για τον ίδιο μετά το σύντομο πέρασμα από τον Κορυδαλλό…

Κύριε Σημίτη,κύριε Μητσοτάκη,γιατρέ και υπουργέ Δικαιοσύνης κύριε Τσιάρα τι λέτε;Ντρέπεστε ή είστε περήφανοι;