Αρχική Θέμα Κάθειρξη μεν,χάδι δε,για την πλαστή δικαστική απόφαση του ΣτΕ,πλαστές οι κρίσιμες συνομιλίες...

Κάθειρξη μεν,χάδι δε,για την πλαστή δικαστική απόφαση του ΣτΕ,πλαστές οι κρίσιμες συνομιλίες στο έγκλημα των Τεμπών,”αδειες” δικογραφίες κατά ισχυρών και υπουργών!

39

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στο Πενταμελές Εφετείο ολοκληρώθηκε η δίκη με αντικείμενο “ποιός τόλμησε να κάνει το δικαστικό έγκλημα του αιώνα,δηλαδή να πλαστογραφήσει ολόκληρη(και όχι μονο τον αριθμό…)μια δικαστική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας;”

Είχε καταδικαστεί σε 8ετή κάθειρξη και ξανακαταδικάστηκε χθες για τα ίδια αδικήματα στη…μισή ποινή στέλεχος της τεκτονικής στοάς της Ελλάδας.Όχι μόνο βρέθηκε στα χέρια του,αλλά φαίνεται να είναι και ο κύριος παράγων της πλαστής απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και της απάτης που παρήγαγε αυτή.Τον κατηγορησε σφοδρά ο έχων το έννομο συμφέρον της δίκης,πρώην συνεργάτης του.Τον καταμήνυσε ότι τον εξαπάτησε με τη δικαστική απόφαση,τον εμφάνισε ως δικαιωμένο και κατέβαλε μια τεράστια αμοιβή,έξοδα.Και ποσό 2 εκατομμυρίων ακούστηκε στη δίκη.

H ποινή είναι ουσιαστικά χάδι αφού ο δράστης δεν θα πάει ούτε ώρα φυλακή καθώς δόθηκαν ελαφρυντικά και δυνατότητες μη έκτισης ποινής για τόσο σοβαρό έγκλημα,όπως η πλαστογράφηση απόφασης του Ανωτάτου δικαστηρίου μας.Τέτοιο έγκλημα δεν έχουν τολμήσει να κάνουν ούτε σε μπανανίες….

Μάλιστα εδω το συνόδευαν και με “επιδόρπια”.Δηλαδή με πλαστά έγγραφα δημοσίων υπηρεσιών για τα οποία οι δημόσιες υπηρεσίες ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να δώσουν στοιχεία για το δικαστήριο!..

Αποκορύφωμα:Βρέθηκε εισαγγελέας που είναι τσεκούρι(το γνωρίζουμε απο άλλη υπόθεση)στα πίτουρα και ζήτησε αθώωση για το έγκλημα αυτό!..

Ο καταδικασθείς εμφάνισε εγγράφως την πλαστή απόφαση στην οποία ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ως γνήσια πριν αποκαλυφθεί η πλαστότητά της και δεδομένου ότι ο ίδιος αναγράφεται ως παράγων της δίκης προφανώς ήξερε καλά τι έκανε εμφανίζοντας ως πραγματική μία δίκη,στην οποία εμφανίζεται ως λαβών μέρος,ενώ η δίκη δεν έγινε ποτέ!!!

Οι δικαστικοί λειτουργοί και οι γραμματείς των οποίων πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές δεν κλήθηκαν ούτε για κατάθεση,ούτε υπέβαλαν μήνυση.

Είναι “υπεράνω”.

Οχι σαν εκείνον που μας κυνήγησε για το τίποτα και δικαιωθήκαμε στο ευρωπαίκό δικαστήριο ενώ οι συνάδελφοί του εδώ μας έλεγαν “ούτε τόση δα σκιά δεν πρέπει να αφήνει κανείς για δικαστικό λειτουργό”.

Εδώ αφήνουν τις πλαστές υπογραφές τους χωρίς μήνυση ή κατάθεση.

Γιατί;Ποιοί και τι φοβούνται;Μήπως αποκαλυφθούν συνεργοί εντός της Δικαιοσύνης;

Ο καταδικασθείς παράγων ισχυρίζεται ότι εκείνος την έλαβε …ανωνύμως την δικαστική απόφαση.

Και κανένας δεν τον ρωτά : αφού είναι πλαστή η απόφαση και φαίνεσαι παράγων μιας ανύπαρκτης δίκης και πλαστής απόφασης γιατί δεν υπέβαλες μία μήνυση έστω κατ αγνώστων;

Δεν πρόκαναν λέτε;

Μα η υπόθεση “σέρνεται” στη Δικαιοσύνη από το ετος έκδοσης της δικαστικής απόφασης που έχει αριθμό του 2004!!!

Το 2011-2013 ακολούθησαν και πλαστά έγγραφα “συνοδευτικά”της απόφασης από δημόσιες υπηρεσίες.

Ο Ελληνορώσος που είναι με τελεσίδικη πια απόφαση ουσίας το εξαπατηθέν θύμα δια της πλαστογραφίας ζήτησε από το δικαστήριο να καταθέσει και να ακούσουν οι δικαστές την συνομιλία που είχε με τον καταδικασθέντα σε πρώτο βαθμό και εκεί αποκαλύπτεται,όπως λέει, όλη η έκταση της απάτης-εγκλήματος και οδηγεί η συνομιλία και σε πρόσωπα.

Του είπαν “δεν χρειάζεται”.Και εκείνος την δημοσίευσε στο…Διαδίκτυο.

Η υπόθεση παραγράφεται σε “φέτες” στο αμέσως επόμενο διάστημα και φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να μην φωτισθεί το έγκλημα και να είμαστε η μόνη δυτική χώρα στην οποία τόσο πρωτοφανές έγκλημα συγκαλύπτεται ουσιαστικά,αφού μετά 20 χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί αμετάκλητα η έρευνα.

Ελλάδα 2024…

Είτε μαφιόζοι,είτε ακαδημαϊκοί αναμίχθηκαν(κατά τη γνώμη μας δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει τόσο σοβαρό έγκλημα μόνος του ο καταδικασθείς) σε αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο η ουσία είναι ότι το έγκλημα που αφορά πρωτίστως δικαστές και τη λειτουργία του Ανωτάτου Δικαστηρίου μένει χωρίς να ερευνηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια αφού τα κύρια στοιχεία του εγκλήματος είναι ΕΚΤΟΣ δικογραφίας.

Το σκάνδαλο αυτό έχει κι άλλους κρίκους καθώς στη Δικαιοσύνη με ρυθμούς χελώνας πορεύονται και άλλα σκάνδαλα της Τεκτονικής Στοάς Ελλάδας,η οποία δεν αποτελείται από …ντουβάρια αλλά απο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και άλλα μέλη με ισχυρές προσβάσεις στην κοινωνία μας…

Η πατέντα της “άδειας” δικογραφίας είναι παλαιά.Αδειες δικογραφίες και παραγραφές σε φέτες για ισχυρούς,υπουργούς και έχοντες τα “μέσα”…

Γράψαμε για μια άλλη υπόθεση που είχε ακριβώς την ίδια ουσία.

Αποπλάνηση ανηλίκου με κατηγορούμενο μέλος υπουργικής οικογένειας.

Το σκάνδαλο παραγράφηκε σε φέτες επίσης.Στο τέλος άφησαν εκτός δικογραφίας τις συνομιλίες των δυο προσώπων,οι οποίες αποδείκνυαν όχι απλά ερωτική σχέση,αλλά και έγκλημα κατα ανηλίκου.

Χωρίς τα πειστήρια αυτά ήρθε η αθώωση και μάλιστα με βάση ότι “δεν υπήρχε ερωτική σχέση καν”,ενώ οι συνομιλίες ήταν συνομιλίες όχι απλά ερωτικής σχέσης,αλλά και περιγραφής ερωτικών πράξεων,δηλαδή εγκλημάτων!

Τώρα στο έγκλημα των Τεμπών το ίδιο “τροπάρι”.Συνομιλίες πολύ κρίσιμες φαίνονται να πλαστογραφήθηκαν για να παρουσιαστεί το έγκλημα ως ανθρώπινο λάθος ενός σταθμάρχη.

Ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει χαρακτηριστικά:

“…Άλλωστε όπως προκύπτει από άλλο έγγραφο που έχουμε στην διάθεσή μας, στην δικογραφία υπάρχουν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, με όνομα εγγράφου «έκθεση απομαγνητοφώνησης αρχείου ήχου αποθηκευμένα σε ψηφιακή συσκευή» και στην οποία αναφέρονται όλες οι συνομιλίες μεταξύ των οποίων και οι επίμαχες, οι οποίες παρουσιάστηκαν μονταρισμένες στην δημοσιότητα για να αναδείξουν μόνο το ανθρώπινο λάθος…”

Το ερώτημα δεν είναι μόνο τι υπάρχει τώρα στις 28 Μαρτίου 2024 στη δικογραφία,αλλά τι θα υπάρχει όταν θα γίνεται η δίκη…

Τα γράφει με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης ότι«Όταν ανέλαβα υπουργός δικαιοσύνης το καλοκαίρι, την πρώτη εβδομάδα έρχεται μήνυμα που λέει πως ο ανακριτής δεν μπορεί να ανοίξει να ακούσει συνομιλίες όλων των εμπλεκομένων διότι δεν του το επιτρέπει ο νόμος».

Και λοιπά και λοιπά…

Διαβάστε στη συνέχεια το πρώτο μας θέμα για τις συνομιλίες αυτές,αλλά αξιολογείστε πρωτίστως την μέθοδο της αφαίρεσης ή του αποκλεισμού στοιχείων πολύ κρίσιμων για τα ερευνώμενα εγκλήματα επωνύμων και ισχυρών εμπλεκομένων.

Στην Κέρκυρα δικάζεται πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας γιατί δεν εξαφάνισε απλώς στοιχεία,αλλά χιλιάδες δικογραφίες ολόκληρες!.

Η στενή σχέση της με τοπικό ΚΡΑΤΙΚΟ αξιωματούχο δεν ερευνήθηκε καν…

Οι επώνυμοι δικηγόροι των οποίων οι πελάτες γλίτωσαν τι ακριβώς έκαναν;

Και οι πελάτες-κατηγορούμενοι για βαρύτατα εγκλήματα ναρκωτικών,οικονομικά ποιά τύχη είχαν στη συνέχεια;

Το ως σήμερα πρώτο μας θέμα ήταν το εξής:

‘Εγκλημα Τεμπών-BHMA: Ο ανακριτής Μπακαϊμης έχει τις πραγματικές ή τις πλαστές συνομιλίες του Σταθμάρχη και από πότε και ποιόν τις παρέλαβε κ.Πρωθυπουργέ;

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Tα γεγονότα:

Αντιγράφουμε από το φιλοκυβερνητικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,το ΜΜΕ ,το οποίο έβγαλε πρώτο στη δημοσιότητα τους διαλόγους,οι οποίοι τώρα εμφανίζονται από τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ (και τον πάντα σοβαρό και έγκυρο δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο)ως προϊόντα εγκληματικής συρραφής.Σκοπός να εμφανισθεί το έγκλημα των Τεμπών ως ένα απλό ανθρώπινο λάθος.

Γράφει λοιπόν σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

“…στη Φλόριντα ένας δικός μας άνθρωπος ο Τζον Πόλσον,βασικός μέτοχος της τΡΆΠΕΖΑΣ πειραιώς και εν αναμονή υπουργός Οικονομικών,αν εκλεγεί ο Τράμπ επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία των εκλογικών ενισχύσεων.Ο 68χρονος τζον Πόλσον με το κορίτσι ,την 34χρονη ινφλουένσερ με ειδικότητα στις δίαιτες Αλίνα Ντε Αλμέϊντα,διοργανώνουν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα δείπνο με τον Ντόναλτν Τραμπ στο οποίο κάθε ένας που θα παραστεί θα πληρώσει 814.000 δολλάρια…”

Απο αυτή την περικοπή κρατάτε ως γεγονός ότι είναι βασικός μέτοχος της Πειραιώς ένας στενός συνεργάτης του Τράμπ.

Γεγονός είναι επίσης ότι την Τράπεζα Πειραιώς διοικεί ο Χρ.Μεγάλου ,του οποίου η συζυγος Γεωργακοπούλου ανακοινώθηκε επίσημα ως υπεύθυνη αποδήμου της Νέας Δημοκρατίας.

Επομένως μπορεί κανείς να μιλήσει για την ευρεία οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.Προφανές συμπέρασμα ότι μπορεί να αισθάνεται προσωπικά ισχυρός και με τον Τράμπ στον τιμόνι των ΗΠΑ.

Γεγονός είναι ότι περίμενε σύμφωνα με φιλικά δημοσιεύματα πρόσκληση από τον σημερινό πρόεδρο Μπαϊντεν πρόσκληση να μεταβεί στις ΗΠΑ για την 25 Μαρτίου και να έχει και μια συνάντηση με τον σημερινό πρόεδρο Μπάϊντεν σφοδρό πολέμιο του Τράμπ.Δεν την πήρε και πήγε στον Καναδά.Ελπίζει στο άμεσο μέλλον να πάει και στον Μπάϊντεν με μεσολάβηση προσωπικά του υπουργού Εξωτερικών Μπλίνκεν,με τον οποίο η κυβέρνηση του Κυριάκου συνεργάστηκε στενά στην προώθηση-ψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.Παρουσίασε μάλιστα το βήμα αυτό ως μέγα γιατί “αδειάζει” την κύρια δεξαμενή των ψηφοφόρων του σε αντίθεση με τον Στ.Κασσελάκη,οι ψηφοφόροι του οποίου δεν ανήκουν στον ίδιο χώρο.

Η προσπάθεια να πατήσει σε δυο βάρκες αποσκοπεί στην διατήρηση της εξουσίας και γεγονός είναι ότι όλα τα φιλικά ΜΜΕ “προμοτάρουν” και μια 3η τετραετία,αφού δεν υπάρχει αντίπαλος ικανός.Αυτό το “προμοτάρισμα”αποσκοπεί στην συσπείρωση γύρω του όλων των ισχυρών επιχειρηματιών,οι οποίοι ελπίζουν ότι θα λάβουν τεράστια ποσά από τα δις των ευρωπαίκών ταμείων για διάφορα έργα και σε διάφορους τομείς.

Στο πλαίσιο της προσωπικής ενίσχυσής του έναντι και των δυο αμερικανικών κομμάτων,όπως μαρτυρούν τα γεγονότα που προαναφέρουμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αισθάνεται ευγνώμων και στον…Πούτιν.

Η εκπρόσωπος του ρώσου “ισόβιου προέδρου” Ζαχάροβα έκανε προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνησή του  με αφορμή τις γιορτές της 25ης Μαρτίου.

Η Ρωσία εμφανίστηκε ενοχλημένη,γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πράξη έδειξε να μην αναγνωρίζει την συμβολή της Ρωσίας στην επανάσταση του 1821,αλλά αυτή η ενόχληση,η οποία “διαγράφει”τα ελληνικά δίκαια στην Κύπρο,την οποία η Ρωσία χρησιμοποιεί ως πλυντήριο διαφθοράς και δωροδοκιών και σε Έλληνες αξιωματούχους κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρίβει τα χέρια του.

Γιατί έχει να “πουλήσει” και στα δυο αμερικάνικα Κόμματα στήριξη στην αμερικανική πολιτική με αντάλλαγμα τα “στραβά μάτια” των ΗΠΑ στην διαφθορά που μαστίζει το Μαξίμου.

Στην πραγματικότητα ελπίζει στα στραβά μάτια,καθώς το πρόβλημα είναι οτι κάθε αμερικανικό Κόμμα του χρεώνει τη στήριξη στο αντίπαλο,δηλαδή τις δυο βάρκες στις οποίες προσπαθεί να πατήσει.Και με τον Τράμπ και με τον Μπαϊντεν,αλλά σε κορυφαίο επίπεδο αυτό είναι δύσκολο καθώς υπάρχει το έγκλημα των παρακολουθήσεων-υποκλοπών με θύματα τόσο σποιδαία πρόσωπα,όσο η ηγεσία των Ενόπων Δυνάμεων,η οποία έχει άμεση δική της προσβαση στις ΗΠΑ,της αμερικανίδας αξιωματούχου Σίφορντ,επιχειρηματιών με τεράστια αμερικάνικα συμφέροντα,αλλά και υπουργών και του Αλέξη Παπαχελά.

Στη συγκυρία αυτή “σκάει” η επικοινωνιακή βόμβα με τις πλαστές συνομιλίες του ΟΣΕ στις κρίσιμες ώρες του εγκλήματος.

ΤΟ ΒΗΜΑ με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο αποκαλύπτει ότι πλαστογραφήθηκαν οι συνομιλίες για να μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίξει ότι το έγκλημα είναι τραγικο ανθρώπινο λάθος μερικών υπαλλήλων του ΟΣΕ.Και γράφει ότι το στικάκι με τις συνομιλίες παραδόθηκε στις 2 το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου 2023,δηλαδή τρείς(3)ημέρες μετά το δυστύχημα-έγκλημα.

Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το Μαξίμου σχεδιάζει να απαντήσει ως εξής:

1)αυτές οι πλαστογραφημένες συνομιλίες δημοσιεύθηκαν στο φιλοκυβερνητικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αλλά ΔΕΝ είναι αυτές που παραδόθηκαν στον ανακριτή κ.Μπακαϊμη.

2)στα χέρια του ανακριτή έχουν παραδοθεί οι κανονικές συνομιλίες και όχι οι πλαστογραφημένες.

3)είναι πόλεμος οικονομικών συμφερόντων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ,τα υποστηριζόμενα αντίθετα,από όπου και αν προέρχονται.

Τα κρίσιμα λοιπόν είναι:

α)ο ανακριτής κ.Μπακαϊμης έχει στα χέρια του τις πραγματικές και όχι πλαστογραφημένες συνομιλίες;

β)ποιός και πότε ακριβώς παρέδωσε και σε ποιόν τις πραγματικές συνομιλίες και όχι τις πλαστογραφημένες;

γ)με δεδομένο ότι ο ανακριτής Μπακαϊμης ορίστηκε απο την Ολομέλεια Εφετών Λάρισας στις 10 Μαρτίου 2023 ποιός ακριβώς είχε τις πραγματικές συνομιλίες σε στικάκι μέχρι να παραλάβει ο ανακριτής ,κάτι που έγινε ΜΕΤΑ τις 10 Μαρτίου 2023;

δ)η αστυνομία το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου 2023 παρέλαβε από τον υπάλληλο του ΟΣΕ Ν.Κ.(αυτό γράφει το ΒΗΜΑ) το στικάκι με τις συνομιλίες.Αυτό το στικάκι είχε τις πραγματικές η τις πλαστογραφημένες καθώς αυτό ΔΕΝ διευκρινίζεται;

ε)Το Μαξίμου ενεπλάκη στο θέμα αυτό για να προστατέψει τον Κώστα αχ.Καραμανλή,με τον οποίο είχε προνομιακές σχέσεις σε βάρος των άλλων Καραμανλήδων ή αντίθετα;

στ)ποιός και με εντολή ποίου και που ακριβώς πλαστογράφησε τις συνομιλίες για να βγαίνει το ανθρώπινο λάθος;

Εάν στον ανακριτή έφτασαν οι πραγματικές συνομιλίες και όχι οι πλαστές προφανώς οι πλαστές χρησιμοποιήθηκαν επικοινωνιακά.

Πόσο λογικό όμως είναι να παίχτηκε απλώς επικοινωνιακό παιχνίδι με δεδομένο ότι αλλοιώθηκε ο χώρος του εγκλήματος με το μπάζωμα και μεταφορά του χώματος που είχε επιμολυνθεί με το υλικό του τρένου;

Γιατί δηλαδή ,απο τη μία πλευρά να κάνουν αυτή την τεράστια προσπάθεια αλλοίωσης του χώρου για την οποία με μεγάλη καθυστέρηση μηνων επενέβη ο ανακριτής και ζητεί στοιχεία και από την άλλη πλευρά να έχουν παραδώσει τις πραγματικές συνομιλίες και όχι τις πλαστές;

Προφανές είναι ότι το γραφείο τύπου του Αρείου Πάγου και ο αρμόδιος Αντεισαγγελέας η ο ανακριτής Λάρισας θα πρέπει με ανακοίνωσή του να πει ΣΗΜΕΡΑ αν στα χέρια του ανακριτή είναι και από πότε και από ποιόν ακριβώς οι πραγματικές συνομιλίες.

Για να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος της πλαστογραφίας και ο σκοπός τους.

Να μην συνδεθεί δηλαδή το έγκλημα της πλαστογραφίας με την ανάκριση.

Αυτά έχουν σημασία.

Φωτογραφία: Η βίλα των…111 χιλιάδων ευρώ στην Πάρο.Υπάρχει και η άλλη με τον Τοτό.Ελληνική Δικαιοσύνη 2024!Κάπως έτσι θα δικάζουν και τα Τέμπη;

Διότι τώρα π.χ. ΣΗΜΕΡΑ μόλις,στη δίκη του Γιάννου Παπαντωνίου διαβάστηκαν έγγραφα με τα οποία λένε στο δικαστήριο ότι η βίλα στην Πάρο,δίπλα σε εκείνη του Σττουρνάρα έχει αξία 111 χιλιάδες ευρώ.Με πισίνα κλπ

Στο δικαστήριο κανείς δεν θα εμφανιστεί να πει ότι η πραγματική της αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.Άρα;