Αρχική Αθλητικα Η Εθνική μας έδωσε …όπιο του Λαού και ο Καρανίκας κάναβη και...

Η Εθνική μας έδωσε …όπιο του Λαού και ο Καρανίκας κάναβη και ηρωίνη για φάρμακο!

723

 

 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσοι απόλαυσαν την εθνική ομάδα και το ποδόσφαιρο.Το ναρκωτικό,όπως το έλεγαν και το λένε αρκετοί.

Γιατί σε ένα άλλο ανοιχτό κανάλι είχε Καρανίκα.Δεν τον είχαμε ξαναδεί και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ευτυχώς είδαμε και απολαύσαμε μετά απο αρκετό καιρό την Εθνική ομάδα να παίζει απέναντι στην καλύτερη απο πλευράς επίσημης κατάταξης στη ΦΙΦΑ,το Βέλγιο.

Ξεκίνησε πολύ καλά,έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα είχε πολύ καλή προσπάθεια με τον Μπακασέτα και δέχθηκε γκολ στο 20.Μας έζωσαν τα φίδια .Οπως και με τον …Καρανίκα που μιλούσε  για τα οφέλη της κάναβης στην ιατρική επιστήμη και στην κοινωνία,για την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί η ηρωϊνη και η κόκα με συνταγή γιατρού στους άρρωστους κλπ

Κάποια στιγμή είπε ότι κανείς  γιατρός δεν λέει την κάναβη ναρκωτικό και τη λένε μόνο άσχετοι και αμμόρφωτοι.Μίλησε με τα καλύτερα για τον Αδωνη.

Το ψάξαμε λίγο όταν είπε ότι έχει δοκιμάσει(χωρίς συνταγή γιατρού) ναρκωτικά και είπε ότι “επειδή ήταν στρατευμένος στην Αριστερά από τα 14 δοκίμασε τα ναρκωτικά κλπ για να κάνουν μια δοκιμή και να μιλήσει στον κόσμο μαζί με τους φίλους του .Και τα απέρριψε γιατί δεν του άρεσαν και είπε όχι στις ουσίες γιατί τον κάνουν κάποια λέβελ πέρα από τον εαυτό του”.

Το ψάξαμε λίγο ακόμα για την έκρηξη αυτή υπερ των προαναφερομένων και καταλήξαμε ότι μάλλον ο λόγος είναι το εξής:

Στον δρόμο για την αποποινικοποίηση βρίσκονται  πολλές  23 Πολιτείες  στις ΗΠΑ και η Μασαχουσέτη, η Αλάσκα και το Ορεγκον, καθώς τα 111 εκατομμύρια Αμερικανών που έχουν κάνει χρήση κάνναβης, είτε περιστασιακά είτε συστηματικά, μαρτυρούν ότι η αγορά είναι τεράστια. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η νομιμοποίηση του «φυτού με τις απεριόριστες δυνατότητες» θα φέρει κέρδη 13,7 δισ. δολαρίων και συγκεκριμένα: 6 εκατ. δολάρια από τη φορολόγηση των προϊόντων και 7,7 δισ. από την ελαχιστοποίηση των δυνάμεων καταδίωξης της «εγκληματικότητας» γύρω από την κάνναβη…

Είπε ότι τον πήραν στου Μαξίμου για να προγραμματίσει φιλελέυθερα πρότζεκτ,κάναβης κυκλικής οικονομίας όχι γιατί ήταν σερβιτόρος,αλλά και για 7 χρόνια καθηγητής στα ΤΕΙ.

Καταλάβαμε…Τα λεφτά είναι πολλά για λίγους και άρα δεν ενδιαφέρει το ότι θα μπουν σε τεράστιους μπελάδες οι πολλοί…

Το πρόβλημα για τον …Παναθηναϊκό είναι ότι στο μπάσκετ πάει καλά με τη φόρα της ΒΙΑΝΕΞ που κάνει εμπόριο  των ως τώρα θεωρούμενων κανονικών φαρμάκων.Σάρωσε στον πρώτο τελικό το Λαύριο με 100-72 πατώντας φρένο στην τελευταία περίοδο ,στην οποία το Λαύριο  εβαλε 25 πόντους έναντι 21 του ΠΑΟ.Ελέγχεται η “πληροφορία”ότι στις κερκίδες μπορεί να είχε φτάσει η Μαλέσκου και μαζί με την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ που έλαβε βραβείο πρωταθλήτριας πήραν τα μυαλά του Χεζόνια που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά.Οπως όλοι.

Στο ποδόσφαιρο όμως ο ΠΑΟ δεν πάει καλά.Περιμέναμε μήπως στις εξαγγελίες του ΠΑΟ για τα 50 χρόνια απο το Γουέμπλεϊ υπήρχε κάποια υπόσχεση για καλύτερο μέλλον.Μετά το Γουέμπλεϊ ξανάφτασε στους 4 της Ευρώπης 1-2 φορές και έφτασε να είναι στην 11η θέση της Ευρώπης.Σήμερα είναι στην…καμία θέση.Είναι εκτός πίνακα.Ενα βίντεο με τα περασμένα μεγαλεία προβλήθηκε στην ΕΡΤ και ελάχιστα στο κανάλι του ιδιοκτήτη Αλαφούζου.Κάποιοι έγραψαν ότι μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα ο Τζαβέλλας και να τον πάρει ο Αλαφούζος.

Ο Τζαβέλλας διέπρεψε στο Βέλγιο με την Εθνική και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.Δύσκολα ο Αλαφούζος να χαλάσει τις …ισορροπίες με τους Τούρκους και να τους πάρει(από την Αλάνια)τον Τζαβέλλα,άρα θα ψάξει κάποιον ξάδελφο του Βέλεθ ή του Κανταλπιέδρα.Καθότι το όνομά του δεν ακούγεται στους επενδυτές της κάναβης ,όπου τα λεφτά είναι πολλά…

Άρα άλλοι με το όπιο του λαού,άλλοι με την κάναβη.Αλλοι με την καριέρα και άλλη με τη χολέρα που είπε και ο Καρανίκας.

Του φιλελευθερισμού…