Αρχική Ελλαδα Ιδού τα εγκλήματα των Τραπεζών και η απίστευτη κουκούλα που είναι ίση...

Ιδού τα εγκλήματα των Τραπεζών και η απίστευτη κουκούλα που είναι ίση με ένα πουρμπουάρ του…Τράγκα!Η παγίδα στον Κυριάκο στημένη αλλά…

89
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
“Σαρωτικοί έλεγχοι εναντίον της ακρίβειας” ήταν ο τίτλος της κρατικής τηλεόρασης στις 25 Γενάρη 2024 στη σχετική είδηση που μετέδιδε.Και η συνέχεια του τίτλου: “Κυβέρνηση:Δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα.Θα κάνουμε ελέγχους παντού!”.
Επίσης είναι εμφανείς οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για το γεγονός ότι θα ιδρύσει ιδιωτικά πανεπιστήμια αφού “το ευρωπαϊκό Δίκαιο υπερισχύει του ελληνικού Συντάγματος που τα απαγορεύει”.
Η παγίδα μας επισημάνθηκε από ειδήμονα:πως θα πει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν διώκει τους υπουργούς για τα Τέμπη και για τις υποκλοπές πολιτικά πρόσωπα επειδή το Σύνταγμα δεν επιτρέπει στους δικαστές τις διώξεις που επιτρέπει το ευρωπαϊκό Δίκαιο;
Ο βομβαρδισμός  πάντως για τα χτύπημα “στα συμφέροντα με τους ελέγχους παντού” είναι ίδιος και στα ιδιωτικά κανάλια των…συμφερόντων που “δεν ενδιαφέρουν την κυβέρνηση”.Εύγε στην κυβέρνηση κι αυτά.
Αυτός ο “βομβαρδισμός” έρχεται την επομένη με τον βομβαρδισμό στο χώρο της υγείας,όπου απαλλάσσονται όλοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ μετά μερικά χρόνια στα δικαστήρια.Κι αυτοί που τώρα δικάζονται είναι σίγουροι για την απαλλαγή τους και στη δίκη βλέπει κανείς μια ωραία θεατρική παράσταση…
Αλλίμονο!Και ποιός δεν ξέρει ότι ο Κώστας Καραμανλής του Αλέκου ήταν ένας σκέτος συκοφάντης όταν(Φεβρουάριο του 2004) έλεγε ότι “η μεγαλύτερη διαφθορά σε τιμές και ατιμίες είναι στο χώρο της υγείας και αν πατάξουμε μόνο το 1/3 τα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε φτάνουν για να χρηματοδοτήσουμε όλα τα δημόσια έργα που έχουμε στο πρόγραμμά μας”;
Ποιές τιμές και ποιές ατιμίες;Ενας στενός του φίλος κάπου εκεί κοντά στο ΚΕΕΛΠΝΟ μας έλεγε κοκορευόμενος για να μας πείσει να μπούμε στο “μαγαζί” ότι “είμαι και της ΣΙΑ και δεν πρόκειται να με ακουμπήσει κανείς”.
Ούτε προφήτης…
Αντί των τιμών και των ατιμιών στα φάρμακα που είναι σκέτο και απλησίαστο φαρμάκι για τους έχοντες ανάγκη τους μας αποκάλυψαν οι Αρχές  τη σύλληψη ενός γιατρού που κοκορευόταν ότι θα σπάσει τα μούτρα σε όποιον τολμήσει και ακουμπήσει μια πρωτοαγωνίστρια της τρασ τιβι και εκείνη κοκορευόταν ότι την έχει βασίλισσα ο γιατρός.
“Βομβαρδισμός” ότι στα πρόσωπά τους έπιασαν όχι την κατάθλιψη,αλλά τους μεγάλους φοροφυγάδες!
καθημερινη 22/12/2023 σελ 28
“Ο Τρέβορ Μίλτον είπε ψέματα στους επενδυτές ξανά και ξανά-στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,στην ητεοραση στο podcast και στον τύπο.Η σημερινή ποινή θα πρέπει να αποτελέσει προειδοποίηση στους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων στα εταιρικά στελέχη,παντού ότι θα πληρώσεις ακριβά εάν παραπλανάς τους επενδυτές σου…”είπε ο εισαγγγελέας ντέμιαν Γουίλιαμς και ποινή 4 χρόνια μέσα συν 1 εκατομ για τα εκατομμυρια που εχασαν ιδιώτες
 Θεματική εισβολή τον Νοέμβριο του 2019 στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ από 80 ελεγκτές.Κατάσχεση κομπιούτερ,ντοκουμέντων,τα πάντα,
Διαπίστωσαν εναρμονισμένη πρακτική,ανταλλαγή πληροφοριών και για σκοπούμενο ύψος προμήθειας ,ίδιο μοντέλο χρέωσης πιο επιβλαβές για τους κατανλαωτές,ανταλλαγή πληροφοριών κλπ κλπ
Βαρύτατα και ποινικά και αστικά θέματα.
Πως κατέληξε αυτό που διαφήμισε η κυβέρνηση ως σύγκρουση με τα συμφέροντα;
Δείτε προσεκτικά ντοκουμέντα και βγάλτε συμπεράσματα για το ποιοί είναι υποκριτές και Φαρισαίοι και ποιοί ,ποιόν σεβασμό έχουν στους νόμους και την ηθική.
Τα ντοκουμέντα είναι:
1.Kαταγγελίες για φοβερές παρανομίες,οι οποίες υποβλήθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο και στη ΒΟΥΛΗ και στους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Καταγγελίες επισημες από εν ενεργεία κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,υπεύθυνο ερευνών και τεκμηρίωσης.Αργότερα υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.Και παραιτηθείς όταν του ζήτησαν να υπογράψει το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών και της χώρας δια μέσου των ελληνικών Τραπεζών στις γερμανικές(κυρίως)Ολλανδικές και γαλλικές τράπεζες.Αρνήθηκε.Σε αυτό το ξεπούλημα εναντιώθηκαν οι ΗΠΑ και το γράφει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο στο βιβλίο του “ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ” ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τονζίοντας ότι η λεηλασία των Ελλήων πολιτών γινόταν για να πλουτίσουν με αυτές οι γερμανοολλανδικές και γαλλικές τράπεζες.
H λεηλασία δεδομένη,τα εγκλήματα δεδομένα,το πολιτικό παρασκήνιο και άρα και η πολιτική επιρροή στη Δικαιοσυνη δεδομένα μέσα από αυτά που προπεριγράφουμε και για τα οποία στη συνέχεια θα δείτε και θα διαβάσετε ντοκουμέντα.
2.Η εισβολή των 80 ελεγκτών έγινε ,όπως προπεριγράφουμε τον Νοέμβριο του 2019 με κυβέρνηση Μητσοτάκη.Σε όλες τις τράπεζες και μεταξύ αυτών και στην Πειραιώς,η οποία κρατάει τα δάνεια των δυο Κομμάτων στο συρτάρι εγκληματικα .
Πριν συμπληρωθεί χρόνος η Νέα Δημοκρατία κάνει μια εξαγγελία φοβερή και τρομερή στο χώρο της Τράπεζας που κρατάει τα δάνειά της και τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ,η πληρωμή των οποίων σημαίνει πτώχευση των δυο Κομμάτων.
Ιδού η εξαγγελία όπως καταγράφηκε απο άλλα ΜΜΕ στις 3 Σεπτέμβρη του 2020

Η Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου-Μεγάλου στο δυναμικό της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ

  • NewsRoom
  • 3 Σεπτεμβρίου 2020 16:04 Τελευταία ενημέρωση:4:05 μμ

Η κ. Γεωργακοπούλου-Μεγάλου με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ακη Σκέρτσο

Με την Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου-Μεγάλου, η οποία διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, ενισχύεται το δυναμικό της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της Νέας Δημοκρατίας.

Την κ. Γεωργακοπούλου-Μεγάλου υποδέχτηκε στην οδό Πειραιώς ο γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέβασε στο Facebook post, με το οποίο καλωσορίζει το νέο μέλος της Γραμματείας.”

Αυτή την είδηση μετέδωσαν πολλά ΜΜΕ τον σεπτέμβριο του 2020 10 μήνες μετά την “εισβολή στις Τράπεζες για έλεγχο παντού”!..

Αρα τα γεγονότα είναι τας εξής:
α. η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατιας εξαγγέλλει τον Νοέμβριο του 2019 την εισβολή στις τράπεζες και την πραγματοποιεί με τα στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Και διαπιστώνει η θεαματική εισβολή εγκλήματα όλων των τραπεζών,όπως παρακάτω θα δείτε.
β.στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020 δηλαδή 10 μήνες μετά την εισβολή των ελεγκτών ορίζεται μέγα κομματικό στέλεχος η συζυγος του Διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς.
γ.Ούτε κιχ απο τις άλλες τράπεζες για την προτίμηση στην Πειραιώς.Ισως ήταν απασχολημένες με τον ελεγκτές που είχαν εγκατασταθεί σε κάθε μία και ίσως και να έτρεμαν τι θα βρουν οι ελεγκτές.
Οχι άδικα.Βρήκαν σε όλες.
Μετά 4 χρόνια και ένα μήνα απο την εισβολή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αφιέρωσε παραμονές Χριστουγέννων μια ολόκληρη σελίδα για να περιγράψει τα εγκλήματα με τα βαριά πρόστιμα συνολικού ύψους 41,7 εκατομμυρίων ευρώ. Γράφει στις 22 Δεκεμβρίου 2023 σελ 22 ότι οι ελεγκτές “Διαπίστωσαν εναρμονισμένη πρακτική,ανταλλαγή πληροφοριών και για σκοπούμενο ύψος προμήθειας ,ίδιο μοντέλο χρέωσης πιο επιβλαβές για τους καταναλωτές,ανταλλαγή πληροφοριών κλπ κλπ και επέβαλαν πρόστιμα σε 5 τράπεζες,12  εκατομ στην Πειραιώς,10εκατομ στην ΕΘΝΙΚΗ ,9 εκατομ στην ΑΛΦΑ και 7 εκατομ στη ΓΙΟΥΡΟΒΑΝΚ και επιπλέον  1,5 εκατομ στην ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ γιατί δεν τις επόπτευσε σωστά!
 Σημειώνουμε  ότι  όλα τα “επώνυμα”εγκλήματα που παίρνουν το “δρόμο τους” για την κουκούλα και τα αρχεία ανακοινώνονται εκέι κοντά στις μεγάλες γιορτές και τις διακοπές και ότι μετά την εισβολή των 80 ελεγκτών της επιτροπής Ανταγωνισμού έχουν αλλάξει τον επικεφαλής της επιτροπής Ι.Λιανό,λόγω λήξης θητείας…
Αυτά τα πρόστιμα που δεν είναι ούτε πουρμπουάρ που θα έδινε ο…Τράγκας είναι η τιμωρία μετά 4 χρόνια και ένα μήνα και ατέλειωτες εργατοώρες και πλήρης απασχόληση της επιτροπής Ανταγωνισμού…
Θα έπρεπε να είναι βαρύτερη η τιμωρία;
Υπήρξαν εγκλήματα εντός των Τραπεζών;
Είναι εύλογα ερωτήματα και ως απάντηση παραθέτουμε ένα ρεπορτάζ στο ΙΔΙΟ φύλλο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που αφορά όμως όχι την καθαρή Ελλάδα μας ,αλλά την κουτοφραγκία των ΗΠΑ.
Εκεί λοιπόν ,όπως και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ( 22/12/2023 σελ 28) γράφει η Δικαιοσύνη τσάκωσε κάποιον για κολπάκια εκατομμυρίων απείρως λιγότερων από όσα έχουν καταγγελθεί στη Βουλή για το τραπεζικό μας σύστημα εν γένει.Σημειώνει η έγκυρη εφημερίδα:
“Ο Τρέβορ Μίλτον είπε ψέματα στους επενδυτές ξανά και ξανά-στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,στην ητεοραση στο podcast και στον τύπο.Η σημερινή ποινή θα πρέπει να αποτελέσει προειδοποίηση στους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων στα εταιρικά στελέχη,παντού ότι θα πληρώσεις ακριβά εάν παραπλανάς τους επενδυτές σου…”είπε ο εισαγγγελέας Ντέμιαν Γουίλιαμς και ποινή 4 χρόνια φυλακή μέσα συν 1 εκατομ για τα εκατομμυρια που εχασαν ιδιώτες…”
Ιδού οι καταγγελίες που στην αρχή επικαλούμαστε απο χέρι και στόμα στελέχους της Νέας Δημοκρατίας,το οποίο εξαναγκάστηκε να φύγει ακριβώς γιατί αυτές και πλείστες άλλες καταγγελίες κατά της διαπλοκής πολιτικών,επιχειρηματιών,τραπεζών και ΜΜΕ δεν “καταπίνονται”.Νίκος Νικολόπουλος το όνομά του.
 Μεταξύ άλλων επικαλούμενος σε ΕΡΩΤΗΣΗ του 2013 δημοσίευμα γράφει προς τη Βουλή και τους Υπουργούς και τον Πρωθυπουργό:
“…Και της ιδίας Οικονομικής Εφημερίδας DEAL news  της Παρασκευής 30-11-
2012,αριθμ.φύλλου 187,η οποία στην εικοστή ογδόη και στην εικοστή ενάτη σελίδες της
αναφέρει Μαύρη Τρύπα 1 δις. ευρώ στην Εμπορική Τράπεζα ,Επιβεβαίωση του
αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της DEAL για τους σκελετούς.
Στην αρχή της εικοστής ογδόης σελίδας αναφέρει :
Σε 1 δις. ευρώ ανέρχεται η μαύρη τρύπα της Εμπορικής Τράπεζας από τους
” σκελετούς”,που υπάρχουν στο συρτάρια τους. Η υπόθεση αφορά τις μη
καταβληθείσες εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων για πρόωρες
αποχωρήσεις με άτυπες εθελούσιες εξόδους που προώθησε όλα τα προηγούμενα χρόνια η
γαλλική διοίκηση της Τράπεζας”.
Σε άλλη ερώτηση στις 22-7-2015 αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Από την Αρχή του άρθρ. 7 του ν.3691/2008 διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία της Αθήνας

«Πόρισμα» σχετικά με τις παράνομες χορηγήσεις δανείων από την Αγροτική Τράπεζα σε
διάφορα πρόσωπα και φορείς κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 μέχρι το 2012.
Με το πόρισμα αυτό και τη σχετική Έκθεση Ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος
τεκμηριώνεται η ποινικά αξιόλογη συμπεριφορά όσων διοίκησαν την ΑΤΕ και όσων
παρανόμως έλαβαν δάνεια τα οποία ουδέποτε επέστρεψαν. Για κάποιους από αυτούς
ζητήθηκε η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.
Χωρίς καμία αμφιβολία η περίπτωση της ΑΤΕ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα
οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών, αφού η εν τέλει ζημία του Δημοσίου
από την εγκληματική αυτή δραστηριότητα φτάνει τα 5 δισεκατομμύρια Ευρώ.
Το παραπάνω Πόρισμα αφορά δείγμα μόνο του συνολικού αριθμού των παρανόμως
χορηγηθέντων και ουδέποτε επιστραφέντων δανείων.

 Σε άλλη ερώτηση στις 16-10-2017 αναφέρει επίσης:

Οι ελεγκτές ανακάλυψαν ότι κατά την εποχή που οι Έλληνες πολίτες στήνονταν στις ουρές
των ATM για να «σηκώσουν» τα 60 ευρώ του ημερήσιου ορίου, τα στε¬λέχη τnς τράπεζας
έβγαζαν σε τράπεζες του εξωτερικού τα χρήματά τους, με… όχημα τους λογαριασμούς
μισθοδοσίας. Δηλαδή η κατάθεση του μισθού γινόταν κανονικά από την τράπεζα στον
λογαριασμό μισθοδοσίας και από εκεί κατευθείαν έφευγε για το εξωτερικό.
Επειδή, όπως διαφαίνεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το κύκλωμα είχε εξασφαλίσει,
ποιος ξέρει με ποια ανταλλάγματα, την ενοχή σιωπή των αρμόδιων κυβερνητικών κλιμακίων
αλλά και των ελεγκτικών αρχών της Τράπεζας της Ελλάδος, ο έλεγχος διαπίστωσε ότι 400
περίπου στελέχη, πήραν «αναγκαστικά» δάνειο από την τράπεζα για να συμμετάσχουν στην
αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησής της. Τα δάνεια
αυτά ήταν αξίας αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και ήταν δάνεια balloon, δηλαδή δεν
είχαν δόσεις και ήταν πληρωτέα στη λήξη τους, που είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- σε
λιγότερο από δύο χρόνια, γύρω στο 2019.

 Σε επόμενη ερώτηση στις 27-11-2017αναφέρει μεταξύ άλλων:
Έγραψε ο «Πολιτικός καφές» με τον Γιάννη Κουρτάκη της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»
την 25-11-2017:
«Μαθαίνω ότι τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν από τις γιορτές θα υπάρξουν διώξεις,
που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε προφυλακίσεις είκοσι στελεχών μεγάλης συστημικής
τράπεζας».
Επειδή, η συστημική αυτή τράπεζα, ανακεφαλαιοποιήθηκε από χρήματα του Δημοσίου.”
Σε μια ακόμα ερώτηση του 2013 αναφέρει βάζοντας και την ιδιότητά του:
“ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΧΑΪΑΣ
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός::
 Είναι αλήθεια ότι η Ε.Τ.Ε έχει θυγατρική εταιρεία στα νησιά Κέιμαν; Γιατί στα
νησιά Κέιμαν;
 Τι όφελος έχει η Ε.Τ.Ε από τη δραστηριότητα αυτής της υπεράκτιας εταιρείας,
παρά τις αντιρρήσεις της Τραπέζης της Ελλάδος, όπως είχαν εκδηλωθεί πριν
από περίπου έναν χρόνο;
 Είναι εφικτό να γίνονται από την Αθήνα επενδύσεις σε ομόλογα με αυτόν τον
τρόπο;
 Επιβαρύνεται και πόσο η Ε.Τ.Ε από τη λειτουργία της θυγατρικής εταιρείας
CPT Investments”
 Στα τέλη του 2017 κάνει (12-12-2017)και μια ακόμα καταγγελία για την Τράπεζα των δανείων επικαλούμενος τους Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς:
«Δέκα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας,
παραιτήθηκαν λόγω παρατυπιών στην πώληση πακέτου δανείων ύψους 1,2 δισ. Ευρώ με μεγάλη
έκπτωση στον Όμιλο Libra, έναν οικογενειακό ανώνυμο οίκο με έδρα τη Νέα Υόρκη.
Η Libra κατέβαλε 300 εκατ. Ευρώ για το πακέτο δανείων το 2014, αφού δανείστηκε 200 εκατ.
Ευρώ από την Πειραιώς για τη χρηματοδότηση της συναλλαγής, σύμφωνα με τρία άτομα που
γνώριζαν τη συμφωνία. Τα 10 στελέχη παραιτήθηκαν χωριστά μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.
Το δανειακό πακέτο που αποκτήθηκε από το Libra περιλάμβανε ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια με
μηδενική απόδοση ύψους € 1,1 δισ., Δάνεια ανανεώσιμης ενέργειας ύψους € 80 εκατ. και € 30
εκατ. προσωπικά δάνεια που κατείχαν τα 10 στελέχη της Πειραιώς.
Ορισμένα δάνεια υποτίθεται ότι μεταφέρθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς στις υπεράκτιες
εταιρείες στην Κύπρο και στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, παραβιάζοντας τα capital controls
που επιβλήθηκαν στα μέσα του 2015 κατά τη διάρκεια του bank run που προκάλεσε φόβο ότι η
Ελλάδα επρόκειτο να φύγει από το ευρώ….”
Εχουμε απορία:
Αν υποθέσουμε ότι αυτά είναι όοοολα συκοφαντίες γιατί η Επιτροπή Ανταγωνισμού μπήκε και βρήκε τα όργια που γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τον Δεκέμβρη του 2023;
Επίσης η απορία: Αν βάλουμε πρωτοετή της Νομικής θα βρεί και ποινικά αδικήματα σε αυτά για τα οποία η επιτροπή Ανταγωνισμού βάζει προστιμάκια ή όχι;