Αρχική Ελλαδα Η xλεύη του Αλβανού πρωθυπουργού και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ , η Ελλάδα,ο Πρετεντέρης...

Η xλεύη του Αλβανού πρωθυπουργού και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ , η Ελλάδα,ο Πρετεντέρης και τα “φιλαράκια” του Σημίτης και Κυρ.Μητσοτάκης και οι μίζες της Διαπλοκής των έργων και του “ευρώ”!

1270

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα λίγο πριν υποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Τίρανα δήλωσε στο έγκυρο ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης EUROACTIV ότι η Αλβανία θα προσπαθήσει να μπει στην ευρωπαϊκή Ενωση με σοβαρούς (αλβανικούς…)θεσμούς και στοιχεία και όχι με απάτη όπως η Ελλάδα.

Δεν αναφερόταν στις καθημερινές δίκες για οικονομικά κακουργήματα και για το άφαντο “πόθεν αίσχος” που κουκουλώνονται η αναβάλλονται για το …ποτέ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ στα ανάλογα δικαστήρια της Ελλάδας.Οι δίκες,για τις οποίες η διεφθαρμένη πολιτική σκηνή της χώρας βεβαιώνει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι “ολες οι υποθέσεις είναι στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη”.

Στην ίδια Δικαιοσύνη,στην οποία αναλαμβάνουν σοβαρές τέτοιες δίκες (και) δικαστικοί που είχαν στενές(και θεσμικά)σχέσεις με πολιτικούς…

Οπως αυτή η δίκη που σχετίζεται με συνάφεια…προσώπου με τις κακοτεχνίες που έγιναν στην Κακιά Σκάλα,όπου απο τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σχετικά στοιχεία θα καταθέσουμε με το Νίκο Νικολόπουλο στον Εισαγγελέα που ανέλαβε τις έρευνες λίαν προσεχώς,αν δεν προλάβουν να την κουκουλώσουν κι αυτή.

Την Κακιά σκάλα που άλλαξε νύχτα όλα τα σχέδια και τις προδιαγραφές για να τις πάρουν επιχειρηματίες της διαπλοκής και των Μέσων Ενημέρωσης και των συγγενών Τραπεζών…

Ναι…ναι…ναι!

Ετσι ακριβώς.Αλλά προφανώς δεν γνωρίζει τίποτε ο νέος…εκδότης(τρομάρα μας…) του ΒΗΜΑΤΟΣ Γιάννης Πρετεντέρης.

Τα μεγάλα αυτά και διεφθαρμένα κόλπα έγιναν εκεί κοντά στο 2000(που είσαι  εθνικό τσόλι μας με τα χορευτικά σου στις κερκίδες της ντόπας…) με κυβερνήτη τον αρχιερέα της διαφθοράς κατά τον Κ.Καραμανλή,δηλαδή τον Κ.Σημίτη.Αυτού ήταν συμβουλάτορας(φιλικά ντεεε) ο Γιάννης ο Πρετεντέρης,σήμερα “οπλοπολυβόλο” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τα κόλπα εκείνα υπήρξαν φοβερές καταγγελίες απο συγκεκριμένο επιθεωρητή.Οχι μόνο δεν τον άκουσαν,αλλά σήμερα τον εκδικούνται με ΣΤΗΜΕΝΕΣ δίκες και “μάρτυρες” συγγενείς στελεχών της διαπλοκής!

Αυτά τα έγγραφα στοιχεία θα παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη με τον Νίκο Νικολόπουλο.

Εκείνη την εποχή της κατασκευής αυτού του έργου η Ελλάδα έκανε με βοήθεια απέξω κόλπα αλλοίωσης των πραγματικών της στοιχείων της οικονομίας και των θεσμικών οργάνων της.Ετσι μπήκαμε στην ευρωπαϊκή ενωση.

Τότε ρωτήθηκε ο ξένος οίκος για το πως μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ και απάντησε ότι εκείνος για να της δώσει ” τα απαραίτητα καλά χαρτιά” πήρε αμοιβή ένα δις δολλάρια.Κράτησε τα 650 εκατομμύρια και στην ερώτηση για το ποιός και γιατι πήρε τα υπόλοιπα είπε “ρωτήστε την Ελληνική Κυβέρνηση”.

Σχετική έρευνα για την προφανή και καθαρή δωροδοκία έκανε ο καλός-και κατα Πρετεντέρη-εισαγγελέας Γιάννης Αγγελής.

Που κατέληξε η έρευνα οέο;

Φυσικά σε κάποιο συρτάρι,όπως ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ και κάθε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ με κατηγορούμενος επίλεκτους της διαπλοκής…

π.χ.Προχθές στο δικαστήριο της Αθήνας ήταν κατηγορούμενο στέλεχος του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Υπουργάρας γιατί απο πρόθεση έκρυβε το “πόθεν αίσχος” και τα κόλπα εκατομμυρίων.Φυσικά η δίκη αναβλήθηκε για ΜΕΤΆ τις εκλογές!

Ακριβώς για τα κόλπα εκείνα της εισόδου στο ευρώ και τα κόλπα με το φαγοπότι της διαπλοκής(γιατί αφού ήταν όλα καλά άλλαξαν χέρια τα πολυβολεία της διαπλοκής ΔΟΛ και Μπομπολαίϊκα;)ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα,προϊστάμενος μιας χώρας μπανανίας και σήμερα,χλέυασε την Ελλάδα.

Οταν έφτασε μπροστά του ο κυρ.Μητσοτάκης,ο ο οποίος κυβερνά με όλα τα “δεξιοαριστερά χέρια” και τα “πολυβόλα” του Κώστα Σημίτη έκανε την εξής δήλωση:

Πάνω φωτογραφίες: η γλώσσα του σώματος και της …γραβάτας!

«Λυπάμαι για κάτι που άκουσα, ότι εγώ είπα κάποια περίεργα πράγματα για την Ελλάδα, για το πώς πέτυχε κάποια πράγματα- θα πάμε πίσω στην εποχή της Τροίας ίσως- αλλά δεν είναι κάτι που αφορά το παρόν και δεν αφορούσε σε καμιά περίπτωση τη σημερινή Ελλάδα», τόνισε ο κ. Ράμα. «Ξέρετε ότι είμαι Σοσιαλιστής αλλά δεν κρύβω ότι για μένα είστε ο καλύτερος Έλληνας Πρωθυπουργός. Δεν είμαστε στην ίδια πολιτική ομάδα. Ο Αλέξης (Τσίπρας) είναι πολύ καλός φίλος, αλλά τι να πω; Έτσι είναι τα πράγματα. Και δεν είστε σε προεκλογική εκστρατεία, επομένως δεν είναι κάποιου είδους παρέμβαση».

Δηλαδή απλώς έβγαλε τον Κυρ. Μητσοτάκη από το κάδρο.Ετσι φάνηκε.

Ηταν και είναι έτσι όμως,επειδή επαινεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος επαινούσε με το ίδιο σοσιαλιστικό πάθος τον Κώστα Σημίτη πριν ανεβεί στο κότερο με τον Αδωνη Γεωργιάδη;

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δεν το είδε έτσι και με μια γελοιογραφία στην τελευταία σελίδα της “σκοτώνει”τα παραμύθια αυτά και χλευάζει τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τρόπο που δεν έχει επιστροφή.

Ιδού η γελοιογραφία:

Η γελοιογραφία βάζει στο στόμα Μητσοτάκη την επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα εξαπάτησε την Ενωση.

Δεν είναι τυπικό θέμα.Είναι το ουσιαστικό πρόβλημα της διαφθοράς της χώρας .Με τις λίστες της διαφθοράς(Λαγκάρντ κλπ)οι ξένοι εκβιάζουν Ελληνες που βρίσκονται στα “πόστα”και εκείνοι για να μην λοδογοτήσουν είναι πρόθυμοι για όλα…

Τόσο δραματικά…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε σε αυτά καθόλου.

Και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ γράφουν ότι δεν απάντησε για να μην χαλάσει το κλίμα.

Μα ποιό κλίμα;Ο διεφθαρμένος έως μυελού οστέων Αλβανός πρωθυπουργός του έπλεξε το εγκώμιο δηλώνοντας θαυμαστής του Κυριάκου και της Κυβέρνησής της, βασικά στελέχη της οποίας είναι ο Αδωνης,ο Γεραπετρίτης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,ο ανηψιός του Γρηγόρης ως προχθές.

Δεν υπάρχει στέλεχος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που να είχε καλά λόγια για τον Κυριάκο και να μην έχει πάρει μια καλή θέση στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

Και όμως βασικοί αρθρογράφοι της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ περιγράφουν την κυβέρνηση Κυριάκου με τα μελανότερα χρώματα.Την εμφανίζουν ως κυβέρνηση με σκοτενούς μηχανισμούς παρακολούθησης.Οπως σχεδόν όλα τα μεγάλα και έγκυρα ΜΜΕ της Δύσης.Κυβέρνηση που συντηρεί την διαφθορά και γιαυτό έχει προβλήματα με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Μένει ο έγκυρος Γιάννης Πρετεντέρης,άγρυπνος φρουρός (και) του Κυριάκου Μητσοτάκη,είτε είναι στην Αθήνα(ο Γιάννης)είτε στη Μύκονο.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης,την ώρα που τον Κυριάκο και τον μέντορά του Κ.Σημίτη τον χλευάζει και ο Εντι Ράμα,μας γράφει ουσιαστικά ότι δεν χρειάζεται καμία έρευνα περισσότερη από αυτή που κάνει ο Ι.Ντογιάκος για τις παρακολουθήσεις και όλα είναι ουσιαστικά μια χαρά.

Σημερινό του άρθρο.

Η Εφημερίδα των Συντακτών μετά τις νέες φοβερές αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για τις παρακολουθησεις επανέρχεται με εξίσου φοβερό πρωτοσέλιδο.

Ιδού:

Ελλάδα 2022…Πως να μην μας χλευάζει και ο Εντι Ράμα;ποιόν θα φοβηθεί;Την …γάτα που έβαλε ο Κυριάκος Στο προεδρικό μέγαρο και για όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά για τα οποία μας ξεφωνίζουν τα μεγαλύτερα δυτικά ΜΜΕ και ο…Έντι Ράμα δεν έκανε ούτε ένα …νιαούρισμα;

Υ.Γ. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι ανηψιός απο την αδελφή Κατερίνα του Κυριάκου.

Οι άλλες δυο αδελφές,η πάντα σοβαρή Αλεξάνδρα και η πάντα φλύαρη Ντόρα, γιατί σιωπούν και δεν κάνουν μια δημόσια σοβαρή εκδήλωση- δήλωση συμπαράστασης σε Κυριάκο-Κατερίνα και ανηψιό ,αφού μας λένε ότι είναι παραμύθια τα περί παρακολούθησης (και)των παιδιών της  φλύαρης και ανυπάκουης στην αυλή του Κυριάκου Ντόρας;