Αρχική Αθλητικα Η Σίτυ κοντά στο πρωτάθλημα,ο Γιάννης πάλι στα πιτς και στο…αντίο!Ελληνικά αποτελέσματα

Η Σίτυ κοντά στο πρωτάθλημα,ο Γιάννης πάλι στα πιτς και στο…αντίο!Ελληνικά αποτελέσματα

15

H (Μάντσεστερ)Σίτυ κρατάει το πρωτάθλημα στα πόδια της στην Αγγλία τρεις στροφές πριν το τέλος.

Είναι με ένα ματς λιγότερο πίσω απο την Αρσεναλ και ένα βαθμό πίσω της.

Η Σίτυ κέρδισε 2-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Νότιγχαμ,αλλά στην Αγγλία τα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο σκεπάστηκαν από ένα φοβερό άρθρο των φημισμένων “Κυριακάτικων Τάϊμς”εναντίον του Β.Μαρινάκη.Τον κατηγορεί για φοβερά πράγματα και στο ελληνικό και στο βρετανικό ποδόσφαιρο και βέβαια σημειώνει ότι εκείνος τα αρνείται.Επίσης έχουν αναφορά στην περιουσία του που είναι 3 δις δολλάρια και στο φιλανθρωπικό έργο που έκανε και κάνει στον Πειραιά.

Η Αρσεναλ κέρδισε εκτός την Τότεναμ με 3-2,ενώ στη Λίβερπουλ ολοι συζητούν όχι για το χαμένο πρωτάθλημα,ούτε για τον νέο προπονητή της Φέγενορντ που θα διαδεχθεί τον Κλοπ,αλλά για την επίθεση του διάσημου Σαλάχ κατά του Κλοπ,ο οποίος προσπάθησε να τον βάλει στο παιχνίδι στο 79 και αφού η Λίβερπουλ είχε ισοφαριστεί δυο λεπτά νωρίτερα εκτός σε 2-2 από την Γουέστ Χάμ,στην οποία ο Μαυροπάνος είναι τραυματίας,όπως και ο Γιαννούλης στη Νόριτς,η οποία μάλλον καταφέρνειο να μπει στα πλεϊ όφ. Ο Σαλάχ με φοβερές χειρονομίες του τα έψαλε,ώστε να δει ο κόσμος ότι δεν τον υπολογίζει.Και στο παιχνίδι φυσικά δεν “μπόρεσε”  να κάνει κάτι…

Υπό την σκιά όλων αυτών ποιός μπορεί να δώσει σημασία και αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο,το οποίο ζεί κάτω από την φοβερή μπόχα της δικογραφίας με την οποία προφυλακίζονται κάμποσοι για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη;

Ο Αλαφούζος είχε δυο μεγάλα στοιχήματα.Το γήπεδο-ρίαλ εστέϊτ στο Βοτανικό που λένε ότι θα το κερδίσει και θα ξεκινήσει τον καλοκαίρι η κανονική κατασκευή του και το πρωτάθλημα στα πλαίσια…εξωτερικής πολιτικής με την Τουρκία.

Η ΑΕΚ έχασε στον ΠΑΟΚ στο τέλος με 3-2 και περιέργως ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια επίθεση της προκοπής σε έναν ολόκληρο αγώνα  με τον Άρη…Εφαγε και ένα αστείο γκολ στο 2ο λεπτό,αλλά στα δυο τελευταία ματς έφαγε 4 και δεν έβαλε κανένα χωρίς τον κοντορεβυθούλη Μπερνάρ…

Ο Ολυμπιακός έβαλε ένα 4-1 στη Λαμία και ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ είναι στο κυνήγι της ΑΕΚ που είναι 4 βαθμούς μπροστά τους με τους δυο να έχουν παιχνίδι λιγότερο,το μεταξύ τους,στην Τούμπα που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πάλι τραυματίστηκε στα κρίσιμα πλεϊ όφ αφού η ομάδα του τα περιμένει όλα από αυτόν και τον Λιλαρντ.

Τα προηγούμενα χρόνια τα περίμενε από τον Γιάννη και τον Μίντλετον.Και οι δυο υπέστησαν μεγάλους τραυματισμούς,αφού όλοι είναι πάνω τους.

Ο Μίντλετον επανήλθε τώρα,έβαλε και 42 πόντους με τους Ιντιάνα,αλλά την ήττα και το 2-1 δεν την απέφυγαν οι Μπάκς.

Παίζουν λοιπόν 4ο παιχνίδι χωρίς του δυο άσους και αν χάσουν και γίνει το 3-1 μάλλον αποχαιρετούν νωρίς το πρωτάθλημα,έστω και αν επανέλθουν Γιάννης και Λίλαρντ.

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ομάδα που πάει για πρωτάθλημα έχει 4-5 παίκτες,έστω νέους που θα βάζουν καλάθια και όχι τον σουτέρ Κόνατον που βάζει ένα η κανένα καλάθι σε κάθε κρίσιμο ματς…

Αντίθετα η Μπόστον έσπασαν την έδρα στο Μαϊαμι ανταποδίδοντας το δικό τους σπάσιμο και πάνε ακάθεκτοι για τελικούς…