Αρχική Αθλητικα Ελληνικό ποδόσφαιρο:Η διαφθορά ξαναχτύπησε στα Γιάννενα,μεγάλα ματς και σκορ στο εξωτερικό.

Ελληνικό ποδόσφαιρο:Η διαφθορά ξαναχτύπησε στα Γιάννενα,μεγάλα ματς και σκορ στο εξωτερικό.

412

 

Μια ακόμα απόδειξη της διαφθοράς στην κρατική μηχανή ήρθε ξανά(και ξανά και ξανά και ξανά δεκαετίες τώρα…)από το χώρο του ποδοσφαίρου,το οποίο ,όπως γράφουμε συνεχώς,είναι απολύτως ταυτισμένο με την πολιτική εξουσία…

Ο Παναθηναϊκός είναι εκτός προγράμματος στην κορυφή της βαθμολογίας επειδή ο Αλαφούζος στην προσπάθειά του να διατηρήσει μια κάπως αξιοπρεπεή ομάδα μεταξύ 3ης και 6ης θέσης πήρε προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς,αφού οι άλλοι τον πήγαιναν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τότε δεν είχε προκύψει ο…Δημητριάδης και οι παρακολουθήσεις σε όλους τους ανθρώπους εμπιστοσύνης του Αλαφούζου.Ηθελε μια καλή απλά θέση για τον ΠΑΟ και πολιτική αγκαζέ και με τον Κυριάκο.

Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε τούρτα από υλικά για …πίτσα,βρέθηκε μπροστά στη βαθμολογία.Αποκαλύφθηκαν οι παρακολουθήσεις και ο Αλαφούζος δεν αισθάνθηκε καθόλου καλά καθώς πλήττονται οι άνθρωποι που είναι γύρω του και δεν τους ελέγχει.Τουλάχιστον όλους…

Αντέδρασαν.

Και έρχονται οι συνέπειες.Χάθηκε το κοντρόλ.Και με τον Αλαφούζο και με τουςε άλλους επιχειρηματίες που έχουν τις δικές τους ομάδες.Και καθένας παίζει τη…δική του μπάλλα με όσους μπορεί να επηρεάσει.

Η απόδειξη της διαφθοράς στα Γιάννενα είναι μία…συνήθης απόδειξη.Απο αυτές που απομακρύνουν τον κόσμο και αφήνουν ήσυχους επιχειρηματίες και πολιτική σκηνή να παίζουν τη δική τους μπάλλα.Αυτή που κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο το πιο διεφθαρμένο,μίζερο και καθόλου ελκυστικό στον κόσμο,αλλά και μέσο ξεπλύματος πολιτικής,χρήματος,εγκλημάτων…

Πιο πέναλτυ από αυτό(φωτογραφία πάνω) υπερ του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα…πεθαίνεις.

Ο “επαγγελματίας” διαιτητής δεν το είδε!!!Τον υποχρέωσε το “μηχάνημα” και το έδωσε.Του χάλασε το Χ που ως τότε μαγείρευε και με άλλα “σφάλματα” τα οποία αναφέρει ο ΠΑΟ σε ανακοίνωση

«Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.

Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.

Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας.»

Τελικά με το πέναλτυ στο τλευταίο λεπτό των καθυστερήσεων,το οποίο πήρε με ευφυή κίνηση ο Κουρμπέλης ο ΠΑΟ κέρδισε 1-0 εκεί που η ΑΕΚ έχασε και ο Ολυμπιακός έφερε Χ.

Η ΑΕΚ με το 4-1 στον Παναιτωλικό και ο Ολυμπιακός με το 1-0 επι του Άρη διατήρησαν τις αποστάσεις ,ενώ ο ΠΑΟΚ έφερε 0-0 με τον  ΟΦΗ στην Τούμπα και έμεινε πιο πίσω.

Ο Αστέρας επίσης 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Στην Αγγλία η Γιουνάϊτεντ ηρέμησε μετά τον Ρονάλντο και με ανατροφή σε 4 λετπά έκανε την ήττα νίκη με 2-1 επί της Σίτυ στο Ολντ Τράφορντ και την έφτασε στον ένα βαθμό διαφορά.Η Αρσεναλ νίκησε στο γήπεδο της Τότεναμ και φαίνεται ότι η διαφορά είναι αρκετή να την κάνει πρωταθλήτρια μετά πολλά χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 3-1 την παραπαίσουσα τον τελευταίο καιρό Ρεάλ για το σουπερ καπ.

Εντυπωσιακά σκορ είχαν ματς όπως το 8-2 της Αταλάντα επι της Σαλερνιτάνα,το 5-1 της Νάπολι που πάει για πρωτάθλημα,το 7-1 της Μονακό,ενώ το ντέρμπι της Λισαβόνας με Μπενφίκα και Σπόρτιγκ έληξε 2-2.