Αρχική Ελλαδα H απίστευτη επίθεση Γ.Τσίπρα για ναρκωτικά ή χρηματισμό των Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς,οι απίστευτες...

H απίστευτη επίθεση Γ.Τσίπρα για ναρκωτικά ή χρηματισμό των Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς,οι απίστευτες δίκες για μαϊμού πλειστηριασμούς και βιασμούς ανήλικης και η σιωπή στον δημόσιο βιασμό-διασυρμό της π. Πρωθυπουργού και Προέδρου του Αρείου Πάγου Β.Θάνου!

1170

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είναι πολύ δύσκολο να μην ανήκει κανείς σε κάποιο πολιτικό Κόμμα στις ημέρες γιατί δυσκολεύεται σε όλους τους τομείς της ιδιωτικής του ζωής ,λόγω της διαφθοράς ,η οποία διευκολύνει μόνο τους κομματικούς παρατρεχάμενους.

Δείτε την απίστευτη ιστορία του Επιτρόπου της εκκλησίας Αγίου Αιμιλιανού και Εσταυρωμένου.

Γράφει το φιλονεοδημοκρατικό-κατά βάση-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τον εν λόγω επίτροπο και τις πολιτικές του δραστηριότητες:

“…Ο 53χρονος είχε ανοίξει το μαγαζί με τα χαρτικά και τα είδη καθαρισμού στην οδό Δράμας τη δεκαετία του 90. Αρχικά, δούλευε με τους κατοίκους της περιοχής, ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια ασχολήθηκε και με το χονδρικό εμπόριο.
Έφτασε, μάλιστα, να υπογραφεί συμβάσεις με δημόσιες υπηρεσίες για την προμήθεια ειδών καθαρισμού. Ο (αναφέρεται σε σσυγγενή του και δεν μπορούμε να κάνουμε και εμείς αναφορά τέτοια-αποδοχή συγγενικής ευθύνης) του εργάστηκε στα ΜΜΕ ενώ η συζυγός του ασχολήθηκε με την πολιτική και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το Δήμο Αθηναίων.

Ο 53χρονος είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της οικογένειας. Είχε γνωριμίες με πολιτικά πρόσωπα και σύχναζε σχεδόν καθημερινά σε κομματικές συγκεντρώσεις.Στις περισσότερες πόζαρε δίπλα σε παράγοντες της πολιτικής σκηνής του τόπου και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.

Ο φερόμενος ως βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό έχει φωτογραφηθεί με πρώην πρωθυπουργούς και στο σπίτι του διοργανώνονταν πολιτικές συγκεντρώσεις με ομιλητές δημάρχους και περιφερειάρχες…”

Αυτά χθες.

Την ίδια ημέρα στα δικαστήρια της Αθήνας εκτός απο τον εν λόγω γίνονταν πολύ σοβαρές δίκες.Στη μία εξ αυτών η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ συγκαλύπτει μια υπόθεση με συμμορία πλαστογράφων εντός του Γενικού λογιστηρίου του Κράτους με στόχο την εξυπηρέτηση των διαπλεκομένων συμφερόντων με το διεφθαρμένο τραπεζικό σύστημα.Πλαστογραφία που αποδείχθηκε.Και δεν κίνησε κανείς προκλητικά την διαδικασία τιμωρίας των πλαστογράφων.Αλλά συνεχίζει η  γαλάζια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ να κυνηγά το θύμα της πλαστογραφίας και κυνηγό της διαπλοκής και των συμφερόντων αυτών.

Σε παραδιπλανή αίθουσα δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό η καταδιασμένη συμβολαιογράφος.Μια απο τις 5 που λογοδοτούν στην Δικαιοσύνη αυτή την εποχή γιατί έστηναν ψεύτικους πλειστηριασμούς με κερδισμένες τις τράπεζες και παρατραπεζικά κυκλώματα και χαμένο το δημόσιο ταμείο.

Κανείς μάρτυρας εναντίον τους.Κανείς πολιτικός από την αντιπολίτευση να καταγράψει,να δώσει μαρτυρία να ενδιαφερθεί για τα ΘΥΜΑΤΑ,τις οικογένειες,αυτών των κυκλωμάτων.

Σε παραδιπλανή  αίθουσα,καταδίκη δυο γυναικών σε 56 χρόνια κάθειρξης.Καταδικάστηκαν γιατί προσπάθησαν να αρπάξουν ένα οικόπεδο αξίας 52 χιλιάδων ευρώ με στόχο να φτάσουν τη ζημιά στα 128 χιλιάδες ευρώ…Την ίδια ώρα που δικαιώθηκε η πλευρά Βγενόπουλου για 300 εκατομμύρια ευρώ που έχασε το Δημόσιο…

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση.

Οχι αυτή που αναμένουμε και στην οποία αναφερόμαστε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας.Δηλαδή σε ανακοίνωση για την δικαίωση απο τα δικαστήρια της πρώην Πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κ.Βασιλικής Θάνου.Οι δικαστικοί λειτουργοί που την δικαίωσαν τοποθετήθηκαν στην Εισαγγελία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επι θητείας της Νέας Δημοκρατίας και άρα δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει-κατά τεκμήριο- ως φίλα προσκείμενους στην αντιπολίτευση.Στην ως τώρα διαδρομή τους ,άλλωστε δεν έχουν δώσει την παραμικρή αφορμή μεροληψίας για πολιτικούς λόγους κλπ.

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας δεν υπήρξε για την κ.Θάνου.Ούτε να επιμείνει στις κατηγορίες,που η ίδια με ΓΡΑΠΤΗ ανακοίνωση διατύπωσε εναντίον της(θεώρησε ΔΕΔΟΜΕΝΟ εκβιασμό της κ.Θάνου σε βάρος του Βγενόπουλου,κάτι που ούτε ο ίδιος εν ζωή υποστήριξε!!!)στις 23 Φεβρουαρίου 2022.Ούτε η οφειλόμενη ανακοίνωση συγνώμης.Η κ.Θάνου είχε τοποθετηθεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού από την κυβέρνηση Τσίπρα και με νομικό πραξικόπημα την κατάργησε η Νέα Δημοκρατία προς όφελος διαφόρων καρτέλ που ερευνούσε η κ.Θάνου…Είχε τοποθετηθεί επίσης και Νομική Συμβουλος-άμμισθη- του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Τούτων δοθέντων μας εξέπληξε η απίστευτη,αδιανόητη,σφοδρή επίθεση του εξαδέλφου Γιώργου Τσίπρα,βουλευτή κατά των …Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την ιστορική εφημερίδα ότι δημοσιεύει ρεπορτάζ δημοσιογράφου ο οποίος είτε παίρνει ναρκωτικά και δεν καταλαβαίνει τι γράφει,είτε πληρώθηκε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για να γράψει ότι η ελληνική οικονομία πάει καλά.

Φωτογραφία:Χτίζοντας κορμί και οικονομία…

Δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το ακούγαμε και δεν το βλέπαμε στο ιδιωτικό κανάλι ,όπου έγινε η συζήτηση με τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη.

Τονίζουμε τη λέξη και το αξίωμα του Αντιπροέδρου για δυο λόγους:

1.Ο πρώτος είναι η προσωπική του πορεία στην πολιτική και οι φωτογραφίες σαν κι αυτές που δίνει στη δημοσιότητα και τον κατακρίνει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ…

2.Ο δεύτερος είναι διότι με το κομματικό -εκτός του υπουργικού-αξίωμα έχει αρμοδιότητα να ζητήσει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.Μια τέτοια ανακοίνωση έβγαλε η Νέα Δημοκρατία χθες.Οχι για την κ.Θάνου.Αλλά για να μας επιβεβαιώσει ότι ο παιδοβιαστής και επίτροπος Εκκλησιών Η. Μίχος διαγράφηκε απο τη Νέα Δημοκρατία μόλις αποκαλύφθηκε η τρισάθλια δράση του και δημοσιεύθηκαν (ΜΑΚΕΛΕΙΟ) φωτογραφίες του με πολιτικούς κλπ,αυτά που επιβεβαίωσε και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ…

Φωτογραφία:Χτίζοντας κορμί και οικονομία…Το Ελληνικό ας περιμένει…

Αναφερόμαστε στη …μέγιστη βοήθεια του Γ.Τσίπρα στον Αδωνη και στη Νέα Δημοκρατία.Αντι να τον στολίσει με όλα αυτά,του έδωσε μια …ασίστ να βάλει γκολ στον ΣΥΡΙΖΑ!

Η ασίστ ήταν η απίστευτη,αδιανόητη επίθεση στους Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς για δημοσιεύση ρεπορτάζ τα οποία συντάχθηκαν υπό την επιρροή ναρκωτικών η χρηματισμού.

Καθένας αντιλαμβάνεται την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε χθες για μισό δις κέρδη-δώρο στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας,για την απίστευτη ακρίβεια κλπ

Ομως οι Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς δεν είναι εφημερίδα κομματικών σωλήνων,αλλα μια ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ εφημερίδα.Και καταξιωμένες εφημερίδες μπορεί να γράψουν και ρεπορτάζ -αναλύσεις που δεν είναι πάντα εύστοχα.

Απο το σημείο αυτό έως τις αισχρότητες για ναρκωτικά και χρηματισμό η απόσταση είναι τεράστια.

Αυτή την εποχή στο ΝΕΤΦΛΙΞ προβάλλεται το ντοκυμαντέρ με την τεράστια ταλαιπωρία της Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς όταν αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο της WIRECARD.Δηλαδή τη γερμανική ηγεσία που κρυβόταν πίσω από το τεράστιο αυτό σκάνδαλο,το οποίο κάναμε πριν λίγες ημέρες πρώτο θέμα.

Και τότε οι υπεύθυνοι της τεράστιας αυτής εταιρείας-τράπεζας,δηλαδή η ίδια η γερμανική ηγεσία των Μερκελοσόϊμπλε έκαναν σφοδρή επίθεση στους Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς για ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ρεπορτάζ με στόχο να πλήξει την καλή εικόνα της γερμανικής οικονομίας…

Αυτά όλα ειπώθηκαν την ημέρα με τις φοβερές αποκαλύψεις για την δράση του παιδεραστή και μαστροπού ανηλίκου και τις φοβερές δίκες.

Σε ελάχιστο διάστημα κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας αντί να δούμε τις μπουλντόζες που έταξε ο Άδωνης στο Ελληνικό από τον πρώτο μήνα(Αυγουστο του 2019…)βλέπουμε μια νέα υπόθεση Λιγνάδη να εξελίσσεται με ΔΡΑΣΗ το 2022 ,την ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ Λιγνάδη.

Ερώτημα: οι φωτογραφίες του παιδεραστή με τους πολιτικούς και οι συγκεντρώσεις βγήκαν ΜΕΤΑ τη σύλληψη και παραπομπή σε δίκη του Λιγνάδη ή όχι;

Δείτε την εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου χθες.Πολιτικοί αναφέρονται στις τεράστιες διαστάσεις αυτού του σκανδάλου και εμείς αναφερόμαστε(από το 60ολεπτό της εκπομπής)σε όλα αυτά και στο σκάνδαλο της κ.Θάνου: