Αρχική Αθλητικα Η ΑΕΚ θα βάλει στεφάνι πρωταθλήτριας τον Ιούνιο στην “Αγιά Σοφιά” και...

Η ΑΕΚ θα βάλει στεφάνι πρωταθλήτριας τον Ιούνιο στην “Αγιά Σοφιά” και όλα φυσιολογικά!

397

 

‘Ενας παλαιός φίλαθλος έξυνε το κεφάλι του και σκεφτόταν:

Δεν είναι λογικό και σωστό να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ μια και μπήκε στην Αγιά Σοφιά”το καλύτερο μέχρι στιγμής γήπεδο στην Ελλάδα,ώστε να το γεμίσει και να μην “ξενερώσουν” φίλαθλοί της;

Ετσι κι αλλιώς αυτά τα γεμίσματα γηπέδων είναι εντελώς περιστασιακά και κρατούν λίγο.Ιδού ο Ολυμπιακός.Η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 30ετίας στην Ελλάδα.Ενα σωρό πρωταθλήματα,κύπελλα,καλές πορείες στην Ευρώπη και παλεύει σε ματς με μέτριες ομάδες να φανεί το γήπεδο προς το μισοάδειο και όχι στο αρκετά άδειο.

Οι Ελληνες πολίτες δεν είναι φίλαθλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί γνωρίζουν πόσο βρόμικο ήταν ,είναι και θα είναι αφού οι ίδιες πολιτικές οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα από το 1945 και μετά.Οι τρεις.

Και μέρος της πολιτικής είναι και το “ποδόσφαιρο” ,το μπάσκετ κλπ “Μα προηγείται πολύ της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός”.είπε κάποιος.

‘Έχει καιρό ο ΠΑΟ,τώρα αρχίζει το γήπεδό του να γίνεται,έξοδα της πλάκας έχει κάνει σε σχέση με τους άλλους,άρα μπορεί να το πάρει τη χρονιά που το γήπεδό του θα εγκαινιαστεί και αφού η ΑΕΚ έχει φτιάξει τον πυρήνα της που χάθηκε μετά τους υποβιβασμούς για να ξεπλυθεί το φαγοπότι διαφόρων της εξουσίας”.

Πράγματι λογικές σκέψεις και αρχίζουν και τα …λογικά αποτελέσματα.Ο ΠΑΟ έφερε συνεχόμενο 1-1 στο γήπεδό του αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ παίζοντας ποδόσφαιρο αναρθόδοξο σε σχέση με το ορθόδοξο που έπαιζε ως πριν 2-3 αγωνιστικές.Το ξέχασε βρε αδελφέ…Άνθρωποι είναι,δεν είναι μηχανές…

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ήδη το βραβείο του πιο επιτυχημένου προπονητή της χρονιάς που πέρασε,όλα μια χαρά.

Το 1-1 το έφερε με τον ΟΦΗ , ο οποίος έπαιζε με 10 παίκτες στο 90λεπτο γιατί κάποιος ξένος που δεν είχε καταλάβει τι παιζόταν έκανε βλακεία χοντρή.

Ο διαιτητής δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ,τον απέβαλε και μετά φρόντισε να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα,έβαλε γκολ ο ΟΦΗ στο β ημίχρονο,συνέχισε το ανορθόδοξο ο ΠΑΟ και στο τέλος ισοφάρισε με (ποιόν άλλον;)τον Ιωαννίδη.

Η βέβαιη πρωταθλήτρια ΑΕΚ τσάκισε τον Βόλο εκτός με 4-0(3-0 ημίχρονο) με πρώτο γκολ του ανενόχλητου Μήτογλου

και ο Ολυμπιακός με 5-0 τον Αστέρα( γκολ ο στάρ Χάμες Ροντρίγκεζ,αλλαγή και ο άλλος σταρ Μαρσέλο) ενώ ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε έφερε κι αυτός 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Ιωνικό που έμεινε τελευταίος.

Ολα φυσιολογικά.Τι σούπερ λιγκ θα ήταν αν δεν ήταν έτσι;