Αρχική Ελλαδα Η Μαρία Αντωνιάδου πρώτη στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.Ποιοί εκλέγονται

Η Μαρία Αντωνιάδου πρώτη στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ.Ποιοί εκλέγονται

75

 

 

Η νυν πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου ήταν ξανά πρώτη στις εκλογές της Ενωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) και με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους.

Η κ.Αντωνιάδου ήταν εκείνη που πρότεινε και η ΕΣΗΕΑ μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενωσεων Συντακτών,στην οποία πρόεδρος είναι ο Σωτήρης Τριανταφύλλου έστειλαν κοινή επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρη Γαλαμάτη, για το κατάπτυστο σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο επιχειρείται φίμωση του Τύπου μέσω αλλαγών σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και του ΚΠΔ.

Στις φωτογραφίες η κ.Αντωνιάδου με τη 92χρονη μητέρα της  στο χωράφι τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της ,τη Νέα Νικόπολη Κοζάνης το 2023 και η κ.Αντωνιάδου κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Στις εκλογές που έγιναν από τις 6 έως και τις 9 Φεβρουαρίου 2024 για τα επόμενα δυο χρόνια εκλέγονται στο Διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ οι εξής:

Από τους Ενωμένους Δημοσιογράφους οι Μαρία Αντωνιάδου, Αρια Αγάτσα, Γιώργος Γαβαλάς και Μάκης Διόγος, από την Συσπείρωση οι Σταύρος Καπάκος, Μάχη Νικολάρα, και Μαρία Ψαρά, από τη Νεα ΕΣΗΕΑ οι Γιώργος Βότσκαρης και Κώστας Κορέλλης, από της Δημοσιογραφική Συνεργασία ο Χαρης Μπόλκας και από την ΚΕΔ ο Δημήτρης Τσαλαπάτης.

Το γεγονός ότι στις εκλογές ήταν καμια 500αριά υποψήφιοι για τις 11 θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ δείχνει,εκτός των άλλων και το επίπεδο αλληλοεκτίμησης που έχουν μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι σε μια απο τις πιο διεφθαρμένες και ειδικές στον εκμαυλισμό δημοσιογράφων χώρες…