Αρχική Δικαιοσυνη Φαρισαϊσμός:Τα μάρμαρα του Παρθενώνα,ο …Προκόπης  και η σεξουαλική επίθεση στο σπίτι πολιτικού...

Φαρισαϊσμός:Τα μάρμαρα του Παρθενώνα,ο …Προκόπης  και η σεξουαλική επίθεση στο σπίτι πολιτικού αρχηγού!..

97
*Αντι προλόγου:φτωχότερη η πνευματική ζωή στην Ελλάδα χωρίς τον Βασίλη Βασιλικό που πέθανε 12 ημέρες μετά τα 90α γενέθλιά του.Εντός των τειχών αντιμετωπίστηκε με τον γνωστό φαρισαϊσμό.Εκτός αυτών ήταν ένας απο τους 10 πιο μεταφρασμένους Ελληνες συγγραφείς.
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Τι έγραφε δημόσια και ποιόν θυμήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2023(σήμερα) ένας απο τους σημαντικότερους επικοινωνιακούς συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη,δηλαδή λίγες ώρες μετά τις θριαμβολογίες του Μαξίμου ότι “τάπωσε ο Κυριάκος τον γελοίο βρετανό πρωθυπουργό που φοράει παντελόνια πάνω από τον αστράγαλο”;
Μα “τον…Προκόπη Παυλόπουλο”(!) είναι η σωστή απάντηση.
Και έγραψε ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και  Ακαδημαϊκός-καθηγητής της Νομικής (με γνήσια πτυχία…) κακώς “εμεινε άγαλμα” όταν ο Κασιδιάρης χαστούκισε σε στούντιο με ζωντανή μετάδοση τη Λιάνα Κανέλλη.Γιαυτό να τον… ανταλλάξουμε με τα αγάλματα του Παρθενώνα.
Ξύνουμε την κεφάλα μας να καταλάβουμε…Μάλλον(στην προσπάθειά τους να τον εξαφανίσουν απο την ελληνική σκηνή) τον ανεβάζουν,χωρίς να το καταλάβουν,σε αξία εφάμιλλη των πιο διάσημων αγαλμάτων στον κόσμο.
Όμως ο προβληματισμός μας είναι άλλος:
Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα του έγραφαν αν ο Προκόπης Παυλόπουλος  δεν …σκότωνε επι τόπου την συζυγό του εάν εκείνη είχε διανοηθεί να τον απατά εξευτελιστικά και με …βεβαίωση στις…εφορίες και μάλιστα όχι άπαξ,ούτε ..δίπαξ,ούτε τρίπαξ,αλλά καμιά …χούντα χρόνια!
Προφανώς θα του έγραφαν ακόμα χειρότερα από τα περί αγάλματος,γιατί τέτοιες απάθειες και ντροπές δεν τις σηκώνει το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού!Ολα κι όλα…
Ετσι είναι οι …γνήσιοι Ελληναράδες και το διαπιστώνουμε και με τη ,απαλή σαν χάδι, βούλα της Δικαιοσύνης(και) επι των ημερών του Κυριάκου.Για μια γυναικοκτονία με θέματα απατημένου το πολύ 5-6 χρόνια φυλακή…Το πολύ…
Μόλις προχθές γράψαμε για τέτοιον απατημένο συντοπίτη του Κυριάκου…
Γιατί τους ενόχλησε ο Προκόπης;
Διότι θύμισε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το εξής:
“…το αίτημα της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα είχε, ήδη από το 1943, έναν «απρόσμενο» σύμμαχο στο πρόσωπο του Λόρδου Kenneth Clark, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των σπουδαιότερων ιστορικών Τέχνης του 20ού αιώνα. Και ο οποίος, υπό την ιδιότητά του αυτή, μετείχε στη διοίκηση των σημαντικότερων σχετικών Βρετανικών Ιδρυμάτων. Πηγή, από την οποία προκύπτει η κατά τ’ ανωτέρω «συνηγορία» του Λόρδου Kenneth Clark, είναι η μελέτη του James Stourton, «Kenneth Clark, Life, Art and Civilisation» (έκδ. William Collins, London, 2017, σελ. 318).  Σε αυτή τη μελέτη καταγράφεται μια επιστολή του Kenneth Clark, με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 1943, προς τον Ιρλανδό ιστορικό Τέχνης ThomasBodkin, η οποία φυλάσσεται στην Tate Gallery του Λονδίνου. Σταχυολογώ, από την ως άνω επιστολή, το ακόλουθο απόσπασμα: «Κατά τρόπο παράλογο, είμαι υπέρ της επιστροφής των Ελγινείωνστην Ελλάδα. Όχι όμως για να επανατοποθετηθούν στον Παρθενώνα, αλλά για να εκτεθούν σ’ ένα όμορφο κτίριο στην άκρη της Ακρόπολης, την κατασκευή του οποίου, νομίζω, θα έπρεπε να πληρώσει η Βρετανική Κυβέρνηση. Θα το έκανα για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, ως έκφραση της υποχρέωσής μας στην Ελλάδα». (Tate, 8212, 1-1-17).»
Αν υπολογίσουμε το πόσα και πως τα ξοδεύει σιτεμένος καλά επικοινωνιακός “στρατηγός”του Μαξίμου για μια νεαρή ,την οποία(κρυφά για να μην μείνει άγαλμα η…συζυγος) ντύνει και χτενίζει και ταϊζει και ποτίζει στα καλύτερα ευρωπαϊκά (παρίσια,λονδίνα,ρώμες,ελβετίες) σαλόνια τότε θα καταλάβουμε γιατί κάποιος που τα διάβαζε τα τούτα και τα κείνα ψιθύρισε “σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν”…
Ηταν τα λόγια του Υψίστου (“Σαούλ,Σαούλ τι με διώκεις…” προς τον Παύλο στο δρόμο για τη Δαμασκό.
Στην ελληνική μυθολογία(για να πλησιάσουμε λίγο προς τα Μάρμαρα) αποδίδεται αλλιώς:
Στον «Προμηθέα Δεσμώτη», ο Ωκεανός συμβουλεύει τον Προμηθέα να δείξει ταπείνωση και υπακοή στο θέλημα του βασιλέως των θεών διότι η ανυποταγή είναι σαν να λακτίζεις καρφιά «ουκούν έμειγε χρώμενος διδασκάλω προς κέντρα κώλον εκτενείς».
Δεν θυμηθήκαμε τον Παύλο μόνο από την ιστορία των αγαλμάτων και την γελοιότητα του βρετανού πρωθυπουργού που θέλει να κρυφτεί,αλλά η Ινδία(μέσα του)δεν τον αφήνει…
Τα θυμηθήκαμε με τα νέα δεσμά που προωθεί προς τον διαλυμένο-και απο τις παρακολουθήσεις με το predator-ελληνικό Τύπο η κυβέρνηση του Κυριάκου και για τα οποία σας γράφουμε μέρες τώρα…
Δισεκατομμυριούχοι με άδηλο -λόγω παραγραφής- “πόθεν έσχες” καταδικάζουν (ακόμα και παρά τις αντίθετες αποφάσεις του Ευρωδικαστηρίου…) αβέρτα  δημοσιογράφους στην Ελληνική Δικαιοσύνη(κι άλλο με τον Τοτό ξέρουμε…)γιατί τόλμησαν να αναφερθούν στα -αδιερεύνητα λόγω παραγραφής- οικονομικά τους και τους δυσφήμησαν!..
Στο νόμο αυτό που θα στέλνει φυλακή δημοσιογράφους για ποινές 5-6 μηνών (δεν θα εξαγοράζονται!!!)μας λένε ότι μπούχτισαν με τις απάτες και τα κακουργήματα πολιτικών και τραπεζικών και στο εξής και οι τραπεζικοί θα έχουν συνέπειες.
Ηταν ένα θέμα για το οποίο επαινέσαμε στο πρόσφατο παρελθόν τον υπουργό Φλωρίδη.
Αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι αυτό ήταν απλά ένα τυράκι σε μια…φάκα,στην οποία κανένας πολιτικός η τραπεζικός δεν θα πιαστεί ποτέ.
Γιατί;
Διαβάστε τι έγραψε ένας άλλος πασίγνωστος στην Ελλάδα Παύλος σήμερα.
Ο Παύλος Πολλάκης.
“…Μόνο με αναδρομική ισχύ θα είχε αξία αυτή η ρύθμιση ,υπουργέ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φλωρίδη!!!!!!!(φωτο 1)
Αλλιώς έχετε ξεπλύνει αρκετούς τραπεζιτες και καμογια!!!
Αντιγράφω από Rallia Christidou τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
“Καλή η κατάργηση του ασύλου των τραπεζιτών που ανακοινώνει υπουργός Δικαιοσύνης ότι θα προχωρήσει.
Τι θα γίνει όμως με όλα αυτά που κουκουλώθηκαν χάρη στον νόμο που πέρασε η κυβέρνηση και αποκαλύπταμε τον Ιανουάριο του 2023? efsyn.gr/stiles/apopsei
«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση απέβλεπε στη ματαίωση και στον οριστικό τερματισμό της διερεύνησης των ποινικών δικογραφιών που σχηματίσθηκαν από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, κατόπιν του σχετικού πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, αναφορικά με τα τραπεζικά δάνεια, ύψους άνω του 1,5 δις ευρώ, που είχαν χορηγηθεί χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις κατά το χρονικό διάστημα 2000 – 2011 στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε συγκεκριμένα ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους.
Με βάση την άνω τροποποίηση, έπαυσε η ποινική δίωξη για περισσότερα από 100 τραπεζικά στελέχη, τα οποία είχε καλέσει σε απολογία η Ανακρίτρια Διαφθοράς, καθώς οι διοικήσεις των τραπεζών δεν υπέβαλαν τη σχετική δήλωση.»
Μαζί με τα θαλασσοδάνεια ξεπλύνανε όμως και τον Φ. Μπίτζιο. Θυμάστε? Όμιλος Libra, Intellexa A.E. , για να δουλέψει το Predator και να παρακολουθούνε όποιον μιλάει ελληνικά. Είναι αναλυτικά μέσα στο άρθρο.
Έλεγχος της οικονομικής ζωής του τόπου για να γίνονται δουλειές και εσύ να ζεις με pass! Ποιές σοβαρές επιχειρήσεις θα επενδύσουν σε μια χώρα που κυβερνούν οι ολίγοι;”
Πριν σκεφτείτε ότι είμαστε κακώς δύσπιστοι στην πολιτική εξουσία να σας προλάβουμε για μια υπόθεση,την οποία τώρα ερευνούμε:
Μια ευειδής κυρία,κρατική αξιωματούχος, η κ.Α.,έχει την ατυχία να έχει πάρει γνήσια πτυχία και να είναι εξαιρετική στη δουλειά της.Οπότε θεωρεί ότι τα πλούσια σωματικά προσόντα της είναι δικό της θέμα,για την ιδιωτική της ζωή.
Αμ δε…
Κλήθηκε σε μια γιορτή που οργάνωσε στο σπίτι του μέγας πολιτικός αρχηγός.
Ένα διάσημο έτερον ήμισυ ήρθε στο τσακίρ κέφι στη γιορτή αυτή και κάλεσε την κρατική αξιωματούχο για χορό.
Ενώπιον,λοιπόν, και του άλλου ετέρου ημίσεως στο σπίτι αυτό στρίμωξε την κυρία για τα καλά και εκείνη ήταν εμφανώς στη δεινή θέση της παρενοχλουμένης αισχρά και ημι-δημοσίως.
Μια φίλη της και φίλη του…σπιτιού κινήθηκε να αποτυπώσει στο κινητό τα συμβαίνοντα(άγριο χέρι…)σκεπτόμενη ότι “αν έτσι ορμάει η εξουσία στους φίλους της και παρά τη θέλησή τους τι θα κάνει στους εκτός του κύκλου του… σπιτιού”;
Στο σπίτι όμως ήταν και υπουργάρα.
Βούτηξε τη φίλη με τη χερούκλα την πήγε στο μπαλκόνι,της άρπαξε το κινητό και …πάει και το κινητό,πάνε και οι αποδείξεις!
Θα αναρωτηθείτε ευλόγως αν ψάχνουμε σεξουαλική παρενόχληση,αδίκημα που δεν έχει καταγραφέι ΠΟΤΕ στην Ελλάδα με δράστη πολιτικό.
“Οοοοχι” είναι η απάντηση.
Ψάχνουμε την…υπηρεσιακή εξόντωση της κυρίας με κύριο δράστη άλλον υπουργό.
Ηταν,είναι ο μοχλός της εξόντωσής της.
Γιατί κάνουμε λόγο για εξόντωση;
Μα διότι δικαστικά δικαιώθηκε στα πάντα η κρατική αξιωματούχος.Αλλά η πολιτική εξουσία δεν εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις γιατί…έτσι γουστάρει!
Τι λέτε;Είμαστε καλώς η κακώς καχύποπτοι και φοβόμαστε την εξουσία και δώρα(π.χ. ευταξίας,απονομής δικαιοσύνης κλπ) φέρουσα;
Ήγουν τουτέστιν:κυρ Φλωρίδη μας δεν βάζεις και μια διάταξη να μπαίνουν φυλακή χωρίς εξαγορά όσοι υπουργοί δεν εφαρμόζουν δικαστικές αποφάσεις,όσοι εξοντώνουν υπηρεσιακά άλλους και λοιπά και λοιπά από τα χιλιάδες τέτοια συμβάντα και συμβαίνοντα;
Η σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν;
*Αντι επιλόγου:μια εστια μπόχας λιγότερη στον πλανήτη.Πέθανε στα 100 ο Κίσιγκερ.Μπροστά του οι άγριοι λύκοι ήταν αγέννητα αρνάκια…