Αρχική Ελλαδα Φιάσκο!Εσείς πόσο Πρετεντέρης είστε;Πόσο Τσιτσιπάς και πόσο Κυριάκος; Εεεερχεται ανασχηματισμός και εκλογέεες!..

Φιάσκο!Εσείς πόσο Πρετεντέρης είστε;Πόσο Τσιτσιπάς και πόσο Κυριάκος; Εεεερχεται ανασχηματισμός και εκλογέεες!..

2173

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού ήρθε στα συγκαλά του και άφησε στην άκρη τις μπούρδες περι του εμβολίου και το έκανε κανονικά χωρίς…να πεθάνει η να χάσει την “αθλητοσύνη” του, έφτασε για τρίτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του αυστραλιανού τουρνουά.Νίκησε σήμερα το πρωί 3-0 τον Γιαννικ Σίννερ,Ιταλό και Νο 10 στην κατάταξη,στην οποία ο Τσιτσιπάς έιναι Νο4.

Μετά τον αγώνα ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι “πρέπει να παραμείνει σεμνός και ταπεινός και κοντά στον κόσμο στην αθλητική του πορεία”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι “μπιστικοί” του δίπλα του ,αν δεν είχαν πέσει σε χάος και φιάσκο,δεν θα έχαναν ευκαιρία να τρέξουν να συγχαρούν τον Τσιτσιπά και ας είχε ηττηθεί η “νύμφη” Σάκκαρη ένα γύρο νωρίτερα.

Το ίδιο και η “Αικατερίνη η Αμίλητη του Χιονιά και της ΓΕΚ της ΤΕΡΝΑ” του προεδρικού Μεγάρου.

Η ΓΕΚ η ΤΕΡΝΑ δεν είναι η μάνα της.Είναι εταιρεία στην οποία κορυφαίος εκ των ιδιοκτητών είναι και η οικογένεια Γεραπετρίτη.Του Υπουργού βεβαίως.

Η συζυγός του Αλεξάνδρα είναι η Νομική Σύμβουλος στην ΡΑΕ,η οποία λέει θα κάνει (κάποτε στο μέλλον ντε…)”ντα” και ξανά “ντα” την ΔΕΗ και το Φυσικό Αέριο,για τις ληστρικές και απάνθρωπες αυξήσεις στις τιμές,μέσα απο τις οποίες ο Κυριάκος βάζει κράτος και κρατικές εταιρείες να “κονομούν”,ώστε να έχει χρήματα να κάνει τον “καμπόσο” με την σημιτοπαρέα στας Ευρώπας.

Η Αλεξάνδρα είναι κόρη μεγαλοιδιοκτήτη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.Αυτής που μας καταπλήσσει για την ανάγκη που νιώθει να…διαφημίζεται για τα κρατικά έργα που αναλαμβάνει.

Ωρες που είναι θα μπορούσε να βάλει και την εξής διαφήμιση:

“Τρέξτε σε μας.Οπως έτρεξε στις 9 του Απρίλη μήνα του 2009 η πρόεδρος Αικατερίνη Σακελλαροπουλου και αγόρασε με το 1619 συμβόλαιο σπιταρώνα σε ευκαιρία  με αντικειμενική 134 χιλιάδες ευρώ και αξία συμβολαίου 397.000 ευρώ”.

Ο Κυριάκος,λέει, έμεινε αμίλητος ,γιατί ο χιονιάς τον καταπλάκωσε.Ίσα που πρόλαβε ένας “μπιστικός” του να…χαρεί διότι απο χθες την κρατική τηλεόραση έχει τίτλους πιο σκληρούς και απο την ιδιωτική,όπως “ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ”,”Χάος παντού” και άλλα παρόμοια.Μπράβο της φυσικά και ξεπέρασε κατα πολύ τους “μπιστικούς και γλοιώδεις” των ιδιωτικών καναλιών που κερδοσκοπούν απο τις διαφημίσεις και τα έργα και τις “λίστες” και είναι καλοί με τους κυρίους Υπουργούς…

Ποιοί και πώς και πόση και γιατί πήραν διαφήμιση απο την ΓΕΚ την ΤΕΡΝΑ κύριε και κυρία Πρόεδρε;

Ο Κυριάκος με τους σκληρούς τίτλους στην ΕΡΤ(ξαναμπράβο της από άλλη οπτική γωνία) διευκολύνεται να κάνει άμεσα ανασχηματισμό,αλλά έχουμε μεγάλη περιέργεια,αν μπορεί να ομολογήσει ότι ο Στυλιανίδης που ήρθε σαν σωτήρας πριν κάτι μήνες μπορεί να φύγει σαν ολετήρας…

Δείτε τίτλους των δυο  πιο φιλοκυβερνητκών εφημερίδων σήμερα:

Σωστοί τίτλοι,αποτυπώνουν το χάπος,το φιάσκο,την άβυσσο των πεπραγμένων της κυβέρνησης που θα μείνει στην Ιστορία γιατί κατάφερε να έχει αποκλεισμένους μεσα σε αυτοκίνητα επι 10 ώρες στη Λεωφόρο Μεσογείων.Οι άνθρωποι να παραμένουν εκεί αποκλεισμένοι και ας περνάει απο κάτω απο τη λεωφόρο και έχει παντού στάσεις το ΜΕΤΡΟ!!!

Για την ΑΤΤΙΚΗ οδό είναι “δικαιολογημένη”.Απέχει περίπου 15 μέτρα από την τελευταία στάση στο ΜΕΤΡΟ,το οποίο λειτουργούσε.

Δείτε τώρα τις τελευταίες σελίδες των δυο πιο φιλοκυβερνητικών εφημερίδων σήμερα,ημέρα που στην ΕΡΤ καλεσμένοι και παρουσιαστές μιλούν για χάος,φιάσκο,τραγωδία κλπ Δείτε τις:

Ο τίτλος στο άρθρο του Πρετεντέρη είναι “Φιάσκο”.Αλλά δεν αναφέρει λέξη για την τραγωδία με το χιόνι κλπ.

Με τον τίτλο και το κείμενο εκφράζει τη χαρά του γιατί μπήκε στο αρχείο απο δικαστές η υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ για τους πολιτικούς Αβραμόπουλο και Γεωργιάδη.

Αν μπερδεύεστε ο Γεωργιάδης είναι αυτός που εικονίζεται με τον…ίδιο Πρετεντέρη στις παρακάτω φωτογραφίες κάπου …ανοιχτά (η κλειστά;) της Μυκόνου σε σκάφος που οδηγεί ο Πρετεντέρης:

Αν μη τι άλλο,οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο επιτυχημένος είναι ο Πρετεντέρης.Ο ίδιος που επι Σημίτη στιγμάτιζε την ακροδεξιά στην οποία έκανε τότε τη θητεία του και ο Αδωνις χλευάζοντας τον Μητσοτάκη.Τον Κυριάκο.Είναι πάντα ΠΑΝΩ,καβάλα στην εξουσία.Γιατί αξίζει.

Σκεφτείτε και συγκριθείτε:Εσείς πόσο Πρετεντέρης,δηλαδή πόσο επιτυχημένος είστε;