Αρχική Ελλαδα Επιστολή στην πρόεδρο Σακελλαροπουλου: Αφήστε τα πολιτικά παραμύθια με τη δημοκρατία και...

Επιστολή στην πρόεδρο Σακελλαροπουλου: Αφήστε τα πολιτικά παραμύθια με τη δημοκρατία και το κλίμα και να χαίρεστε τη χελώνα-Δικαιοσύνη σας και τον συκοφάντη και με δικαστική βούλα πολιτικό υποστηρικτή σας!

1029
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Κυρία Πρόεδρε μας επιτρέπετε δεν μας επτρέπετε (δεν σας ρωτάμε δα…)σας απευθύνουμε την ακόλουθη επιστολή:

“Ακούστε και διαβάστε κυρία Σακελλαροπούλου μας τι συμβαίνει στον κόσμο και …φρίξτε!

Στη Γερμανία η γνωστή εφημερίδα SZ(Σιντόϊτσε Ζάϊτουγκ) η μεγαλύτερη στη συντηρητική Βαυαρία και όλη τη Γερμανία δημοσίευσε έκθεση επικριτική,η οποία αναφέρει ότι η κατάσταση των δασών χειροτερεύει διότι μεταξύ άλλων (κλιματος κλπ) “η δασική βιομηχανία λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τη βιομηχανία πετρελαίου, μετράει μόνο το κέρδος των επόμενων δέκα ή είκοσι ετών».

Στην Ελλάδα φυσικά είναι χειρότερα τα πράγματα απο τους εμπρησμούς για την εκμετάλλευση (και)των καμμένων δασικών εκτάσεων,όπως μας λένε τώρα για την φρικωδία των επενδύσεων ΑΠΕ κλπ στον Εβρο.

Εσείς ξέρετε πόσο βοηθήθηκε η ” δασική βιομηχανία των ΑΠΕ”με τη γνωστή απόφαση που βγάλατε στο Συμβούλιο Επικρατείας με δική σας εισήγηση και προεδρία του προέδρου μιας απο τις ανεξάρτητες(τρομάρα τους)αρχές μας Μενουδάκου.

Εσείς ξέρετε πόσο καλή είναι η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,αυτή που σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και πήρε και την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ που μας παραμύθιαζαν ότι θα είναι κρατική γιατί είναι χρυσοφόρα και με τα εσοδα από αυτή θα χτίζουμε νοσοκομεία,σχολεία κλπ κλπ

Το ξέρετε γιατί απο αυτή αγοράσατε με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την σουπερ μοντέρνα μετά εσωτερικής πισινός σπιταρώνα σας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Αυτό που ίσως να μην(;) ξέρετε είναι ότι ΜΕΤΑ την απόφαση τη δική σας αυτή η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επενδύει και στη βιομηχανία αυτή των ΑΠΕ 5 δις ευρώ.

Στο πι και φι θα τα βγάλει αυτά(και) απο την ΑΤΤΙΚΗ Οδό φυσικά…

Αυτό που πιθανόν να μην ξέρετε είναι ότι αυτή η γερμανική εφημερίδα η SZ για να κάνει έρευνα κατά του αντιπροέδρου της βαυαρικής κυβέρνησης Αϊβάγκερ έφτασε στο σημείο να ζητήσει-η εφημερίδα- γραφολογική εξέταση για να τον τσακώσει στα (νεοναζιστικά)πράσα της νιότης του!

Και τον τσάκωσε!!!

Και κανείς δεν της είπε:

“Τι λές μωρή εφημερίδα;Μπάινεις στις υπογραφές του και στα γράμματά του και παραβιάζεις τα προσωπικά του δεδομένα;”

Ετσι γίνεται στας Ευρώπας κυρά προεδρίνα μας.

Διαβάστε,αν δεν μας πιστεύετε, την αγαπημένη σας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 30/8/23 σελ10 για τη γραφολογική εξέταση που ζήτησε η εφημερίδα…

Εκεί στας Ευρώπας για να προστατεύουν αυτή την ερευνητική και αποκαλυπτική για τα έργα και τις ημέρες προέδρων,αντιπροέδρων και δε συμμαζεύεται παίρνουν μέτρα κατά των αξιωματούχων που προσπαθούν να φιμώσουν αυτή την δημοσιογραφική έρευνα με τις αγωγές-μηνύσεις SLAPPS.

Επειδή πιθανόν να μην ξέρετε τι είναι η ερευνητική δημοσιογραφία,η αποκαλυπτική και τα SLAPP S σας ενημερώνουμε:

“Αγωγές(και μηνύσεις που προηγούνται αγωγών) κατά δημοσιογράφων, λόγω των ερευνών ή της κριτικής που έχουν ασκήσει σε ζητήματα δημόσιου ενδιαφέροντος, συνιστούν υποθέσεις SLAPPs (Strategic Lawsuit Against Public Participation) οι οποίες έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό καθώς και την ηθική και οικονομική εξόντωση των εναγόμενων δημοσιογράφων.”

Κυρία Προεδρίνα μας σας δίνουμε ένα πολύ σοβαρό παράδειγμα εξόντωσης:

“Η αγωγή υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κατά της δημοσιογράφου του Alterthess, Σταυρούλας Πουλημένη, αποτελεί ακόμη μια τέτοια υπόθεση. Ο ενάγων ζήτησε 100.000€ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης για δημοσίευμα της δημοσιογράφου με θέμα την καταδίκη στελεχών της «Ελληνικός Χρυσός» για ρύπανση του νερού στη Β. Χαλκιδική και άλλων παραβιάσεων της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που ακολούθησαν την απόφαση, το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι η δημοσιογράφος προχώρησε σε παράνομη επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, εφόσον καταχώρησε την καταδίκη του στο ρεπορτάζ χωρίς να λάβει τη ρητή συγκατάθεσή του. Το δικαστήριο επέβαλε στη δημοσιογράφο την καταβολή 3.000€ για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης του ενάγοντος.”!!!

Τι δεν καταλάβατε κυρά προεδρίνα μας;

Λέει ότι δεν έχουμε δικαίωμα στην Ελλάδα να δημοσιεύουμε την καταδίκη ενός στελέχους μιας πασίγνωστης εταιρείας που ασκεί χρυσοφόρα εμπορική δραστηριότητα σε δημόσιες εκτάσεις με πιθανούς κινδύνους στο δημόσιο συμφέρον

Αυτα κυρία Σακελαροπούλου στας Ευρώπας τα λένε απειλή για τη δημοκρατία.

Και στις ΗΠΑ κάνουν ταινές όπως η Έριν Μπρόκοβιτς…

Και εσείς βγήκατε σε κάποιο μπαλκόνι(συγνώμη φόρουμ)να μας πείτε ότι “αντιμετωπίζει δυσκολίες σήμερα η φιλελεύθερη δημοκρατία, στην ανθεκτικότητα που μπορεί να επιδείξει απέναντι σε ποικίλες υπαρξιακές απειλές και κινδύνους, καθώς και στο μέλλον και τις προοπτικές της”και ότι είστε “πεπεισμένη ότι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για τη δημοκρατία και το δημοκρατικό μας σύστημα διακυβέρνησης είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, η οποία έχει ήδη λάβει διαστάσεις κρίσης και “κατάστασης έκτακτης ανάγκης”.

Τα υψηλά ρεκόρ θερμοκρασίας που σημειώθηκαν αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τις πυρκαγιές και τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, αποδεικνύουν, περισσότερο από ποτέ, ότι η κλιματική κρίση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του αιώνα μας για την ασφάλεια. Ταυτόχρονα, υποβάλλει σε έντονη πίεση το δημοκρατικό μας πλαίσιο λόγω των επιπτώσεών της στην επισιτιστική ασφάλεια, τη μετανάστευση, τη λειψυδρία, την απώλεια της βιοποικιλότητας και τις φυσικές καταστροφές.”

Κυρία Σακελλαροπούλου αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε την παραγγελία της καινούργιας εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ.Γεωργίας Αδειλίνη θα αντιληφθείτε τι σημαίνουν κότσια!

Τα γράφει εντελώς διαφορετικά απο σας.Μα εντελώς διαφορετικά όμως!!

Γράφει ότι ένα σωρό λωποδύτες του λευκού κολλάρου και της βιομηχανίας με ανθρώπινες παρεμβάσεις με σκοπό το φαγοπότι δημοσίου χρήματιος μέσω δημοσίων έργων και μη έργων έπνιξαν τον κόσμο και τις περιουσίες τους στη Θεσσαλία και δεν τους έπνιξε μόνο του το κλίμα,το οποίο μας ζορίζει τελευταία αρκετά,αλλά είναι το ίδιο που κάθε κάμποσα χρόνια τα κάνει αυτά. Και στο κέντρο της Αθήνας πνίγηκαν 39 άτομα στις 2 Νοεμβρίου 1977 απο πλημμύρες!..

Και η εισαγγελέας με αξιοθαύμαστη ακρίβεια σε χρόνο ρεκόρ ζητεί έρευνες για το ποιός,πού,πότε και ποιό έργο ανέλαβε και πόσα πήρε και για΄τι δεν το έκανε καθόλου ή δεν το έκανε σωστά και πολλά άλλα.

Αφήστε λοιπόν το παραμυθάκι που πιπιλίζει η κυβέρνηση αυτή που είναι μανούλα(όπως και προηγούμενες)στην προστασία των λωποδυτών με τα ΣΛΑΠΣ κλπ κλπ

Σας δίνουμε ένα παράδειγμα χτυπήματος πραγματικού στη δημοκρατία.

Δεν είναι ένα απο δαύτα τα  SLAPPS που έχουν στραφεί εναντίον μας και έφτασαν και στο προεδρικό Μέγαρο επι προκατόχου σας,αλλά αφορά την προσπάθεια εξόντωσης για πολιτικούς λόγους μιας άλλης γυναικας που τόλμησε να αψηφίσει τις απειλές και να αναλάβει το αξίωμα του προέδρου ενός Κοινωφελούς Ιδρύματος με τεράστια περιουσία και σε “κοινωνία”με το Γηροκομείο,το οποίο επίσης έχει τεράστια περιουσία.

Για να μαθαίνετε τους κινδύνους της δημοκρατίας σας παραθέτουμε…δικαστικές αποδείξεις και αν τολμάτε καλέστε το θύμα-Γυναίκα στο γραφείο σας ενώπιον όλων να δώσετε μάθημα.Και εμείς θα έρθουμε με το φάκελλο ενώπιον όλων,αν μας καλέσετε.

Ιδού λοιπόν το παράδειγμα κινδύνου της δημοκρατίας μας.Ενα απο τα πάμπολλα:

Ενας πολιτικός σήμερα και γαλάζιος υποψήφιος(άρα θερμός υποστηρικτής σας) στις προσεχείς εκλογές έλαβε στις 19/12 μια επιστολή από τη νέα πρόεδρο,η οποία είχε διοριστεί μόλις δυο εβδομάδες νωρίτερα και του ζητούσε να παρουσιάζεται καθημερινά στο γραφείο του ,αφού είναι νομικός σύμβουλος του κοινωφελούς και πολύ δραστήριου και πλούσιου Ιδρύματος.

Εκείνος την επομένη ημέρα κατέθεσε εναντίον της μήνυση,στην οποία αναφέρει ότι:

“…Τον κάλεσε στο γραφείο της,τον ρώτησε αν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και όταν αυτός της δήλωσε ότι δεν ανήκει στο Κόμμα αυτό εκείνη του ανέφερε ότι αυτό είναι πάρα πολύ κακό για τη συνεργασία τους,δοθέντος ότι η ίδια έχει μεγάλη κομματική παρουσία,είναι στέλεχος του ανωτέρω κόμματος και επιθυμεί να συνεργάζεται  με ανθρώπους του ιδίου πολιτικού χώρου και όχι με άλλους.Οτι μετά απο λίγες ημέρες και πριν αναλάβει επίσημα καθήκοντα της η μηνυομένη κάλεσε τον μηνυτή και πάλι στο γραφείο της,όπου του δήλωσε ότι όπως πληροφορήθηκε το Ιδρυμα βρισκόταν σε μακρά δικαστική διαμάχη με τον Δήμο Αθηναίων για τα ακίνητά του που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και όταν αυτός της επιβεβαίωσε την πληροφορία και της είπε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ανατεθεί προτού εκείνος αναλάβει καθήκοντα του Νομ.Συμβούλου το έτος 2007 σε άλλο δικηγόρο  και ότι μάλιστα η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του νοσοκομείου.Εκείνη τότε του είπε ότι επιθυμεί να αφαιρεθεί ο φάκελος από τον νικήσαντα δικηγόρο και να ανατεθεί σε αυτόν(σ.σ. τον μηνυτή) για να μπορεί να τον ελέγχει με την ιδιότητα του προέδρου του Δ.Σ. και ότι οι προτάσεις στην κατ έφεση δίκη θα γραφούν από τον δικηγόρο του ηττηθέντος μέρους(Δήμο Αθηναίων) και θα υπογραφούν κατ εντολή της απο αυτόν ως δικηγόρο του νικήσαντος Ιδρύματος ,διότι είναι ανήθικο να χάσει ο ηττηθείς (Δήμος)αυτό που κέρδισε το Ιδρυμα και άρα το αποτέλεσμα πρέπει να ανατραπεί και να χάσει το Ιδρυμα,στο οποίο προήδρευε …και του δήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά της για γνωμοδότηση που έγραψε σχετικά με διευθύντρια …”

Με απλά λόγια ο πολιτικός αυτός έγραψε στη μήνυση ότι η πρόεδρος του ιδρύματος διέπραξε σωρεία αδικημάτων εναντίον του.Απο εκβίαση,παράβαση καθήκοντος μέχρι απιστία,αφού του ζητούσε να κάτσει να χάσει τεράστια περιουσία για να κερδίσει ο αντίπαλος,δηλαδή ο Δήμος Αθηναίων του τότε δημάρχου Καμίνη που είχε χάσει!

Ο Εισαγγελέας πήρε τη μήνυση εξέτασε μάρτυρας και σε μερικούς μήνες αποφάνθηκε ότι ΤΙΠΟΤΑ Ααπό αυτά δεν είχε αληθινή βάση και σχέση με την πραγματικότητα.Και την έθεσε στο αρχείο στις 18 Απριλίου 2013.

Αρα και κατ αποτέλεσμα, ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ αυτός είναι συκοφάντης με τη δικαστική βούλα!

Τι σχέση έχει και με εσάς κ.Σακελλαροπούλου αυτή η κυρία  ΘΥΜΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και συκοφάντη;

Στο συμβούλιο Επικρατείας το 2012(εκεί ήσαστε τότε)εκρεμούσε η υπόθεση που σχετιζόταν άμεσα με τα καθήκοντα της κυρίας στο ίδρυμα αυτό.

Ξέρετε πότε βγήκε η απόφαση απο το ΣτΕ και δικαίωσε την κυρία-ΘΥΜΑ;

Βγήκε το 2021 και έλαβε αριθμό 30.Είχε συζητηθεί στις 12 Μαρτίου 2020.Και έκανε ένα χρόνο ακόμα να δημοσιευθεί.Στην ουσία επαναλάμβανε προηγούμενη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας,όπως ρητώς παραδέχεται στη σελίδα 11.Γιατί την “πασπάτευαν” 10 χρόνια την απόφαση να τη βγάλουν;

Σε αυτό το διάστημα την κυρία πρόεδρο την εξόντωσαν.Την πέταξαν έξω από το ιδρυμα με τη μεγάλη περιουσία!

Τυχαίο δεν είναι.Οπως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο τότε δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης άφησε να απορριφθεί η προσφυγή του γιατί δεν πλήρωσε το παράβολο.

Ο κ.Καμίνης δήλωσε ότι στηρίζει τώρα ως περιφερειάρχη τον κ.Ιωακειμίδη απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Ιωακειμίδης θα τον ρωτήσει γιαυτα τα πεπραγμένα και αν προστάτευσε την κυρία-ΘΥΜΑ του γαλάζιου ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ;

Θα τον ρωτήσει αν γίνεται φαγοπότι στο Ιδρυμα αυτό με τα ακίνητα και άλλα ιατρικά κόλπα και πως ανέχεται,ολόκληρος Καμίνης να είναι (γαλάζιος) συνυποψήφιος ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και με δικαστική βούλα και να μην λέει ούτε μια τόση δα λεξούλα;

Αυτά κυρία Σακελλαροπούλου είναι φαινόμενα που ο Κωσνταντίνος Μητσοτάκης μας έλεγε ότι λέγονται διαπλοκή. Και μας έλεγε ότι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα χτίζουν και ξεπλένουν τεράστια ποσά στη γη και μάλιστα στα καμένα και στα δασικά.Και μας έλεγε ότι αυτα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εξοντώνουν όσους αντιστέκονται,όπως η προαναφερόμενη κυρία πρόεδρος του Ιδρύματος είναι κίνδυνος-θάνατος για τη Δημοκρατία.

Σας αναμένουμε στην απάντηση.