Αρχική Ελλαδα Επίκαιρο λόγω Γεωργίας και Ρασοφόρου:Δικαστές έκριναν ότι τα “Είσαι η ζωή μου.Ερωτά...

Επίκαιρο λόγω Γεωργίας και Ρασοφόρου:Δικαστές έκριναν ότι τα “Είσαι η ζωή μου.Ερωτά μου.Σ αγαπώ.Σε σκέφτομαι όλη την ώρα.” ΔΕΝ δείχνουν ερωτική σχέση με ανήλικο!

1583

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Παρά την πολυετή προσπάθειά μας στην ερευνητική δημοσιογραφία για πρώτη φορά ακούσαμε ότι τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών,δηλαδή Αστυνομίας και Δικαιοσύνης λειτούργησαν έτσι ,ώστε να σταλούν σε εργαστήριο στην Ελβετία οι τοξικολογικές εξετάσεις μιας ορφανής και απο τους δυο γονείς και φτωχής κοπέλλας.

Μας προβληματίζει επίσης η …ερμηνεία των λεγομένων από τον δικηγόρο της 24χρονης ορφανής Γεωργίας Μπίκα.Κατά την δική μας ερμηνεία φαίνεται,μάλλον δύσπιστος και στην αποστολή και στον χρόνο που απαιτείται και περιμένει το αποτέλεσμα.

Αυτή η αποστολή πάντως δίνει χρόνο σε όσους έχουν ανάγκη τη σιωπή.Οπως παλαιότερα.Διέλυσαν το εργαστήριο ελέγχου ντόπιγκ στην Ελλάδα,για το οποίο είχε πληρώσει το Δημόσιο τεράστια ποσά και οι ελεγχόμενοι κέρδιζαν χρόνο να πάνε οι εξετάσεις για έλεγχο κάπου στην Ελβετία,στη Γερμανία και δεν συμμαζεύεται.

Η Ιστορία λέει ότι απεχθάνεται τα κενά και τα …συμπληρώνει με άλλους τρόπους.Δεν προεξοφλούμε τις εξελίξεις στην υπόθεση της ορφανής κοπέλλας,αλλά παρατηρούμε ότι απέναντι είναι επώνυμοι,λίαν επώνυμοι και δίπλα τους βρέθηκαν υπουργοί.Οπως στο ρεπορτάζ μας η πολυπράγμων Υπουργός Πολιτισμού,η οποία αν και δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του Υπουργείου συνεχίζει να μας καταπλήσσει.Στην αρχή επέλεξε την γνωστή Παναγιωταρέα.Στην συνέχεια βρέθηκε να φωτογραφίζεται δίπλα στον Λιγνάδη ή ο Λιγνάδης να φωτογραφίζεται δίπλα της σε εποχή που ο Λιγνάδης είχε απόλυτη ανάγκη αυτές τις “λεζάντες”καθώς πήγαινε για την κορυφή του πολιτισμού μας.Εφτιαχναν μαζί πολιτισμό στην Αθήνα και έδιναν σάρκα και οστά στην “Ελλάδα της κανονικότητας” που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Τόσο σοβαρά πρόσωπα ,ώστε να είναι φυσιολογικό πριν προλάβει η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας να μάθει τα δωμάτια του προεδρικού Μεγάρου,να μπαίνει κι αυτή στις φωτογραφίες με τον Λιγνάδη.

Εσκασε η βόμβα με τον Λιγνάδη και νάτες οι φωτογραφίες να παίρνουν και να δίνουν άλλη διάσταση και απόλυτα αρνητική.Νάτη και η υπουργός να αλλάζει τις αρχικές ευνοϊκές θέσεις για τον Λιγνάδη και να προσπαθεί να πάρει αποστάσεις μιλώντας για επικίνδυνο άτομο κλπ.

Εσκασε το θέμα της ορφανής κοπέλλας και οι βαρύτατες κατηγορίες για τους νεαρούς της οικογένειας Λεβέντη.Σάλος.Νάτες και οι φωτογραφίες της ίδιας Υπουργού Μενδώνη με τους νεαρούς αυτούς.Εφτιαχναν(φτιάχνουν) τον πολιτισμό στη Μύκονο και στη Δήλο,την οποία πολλοί εποφθαλμιούν “γιατί μπορεί να φέρει λεφτά με ανάπτυξη τουριστικής προβολής των αρχαίων ιερών χώρων της”.

 

Στην πάνω φωτογραφία και η κυρία πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ.Σαμαρά.Κάτω η πληθωρική Μενδώνη…

Δεν μίλησε ακόμα για τους νεαρούς.Εχει χρόνο στη σιωπή.Ακόμα τα αποτελέσματα απο την Ελβετία δεν ήρθαν και πάντα η ελπίδα της να μην είναι επιβαρυντικά θα υπάρχει.

Το “κενό” των ημερών όμως ,όλως συμπτωματικά το υπερκάλυψε με πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα η σύλληψη ενός ρασοφόρου με βαριές κατηγορίες βιασμού νεαρής.Οχι αποπλάνησης γιατί ήταν πάνω απο τα 14-15 η νεαρή.

Βαρύ θέμα,σαν και πολλά άλλα αυτής της κατηγορίας,η οποία  εξαιτίας της ατιμωρησίας έχει λάβει ενδημικές,αν όχι …πανδημικές διαστάσεις και δεν αναφερόμαστε στις άθλιες αποκαλύψεις και επιδόσεις του πρώην Πάπα.Εχουμε και στην Ορθοδοξία πλείστες όσες τέτοιες αθλιότητες καθώς ο έλεγχος για το ποιοί φορούν ράσο και τι κάνουν είναι σχεδόν ανύπαρκτος.Οπως και στο ποιοί φορούν το “ρούχο” της πολιτικής,το “ρούχο” άλλων εξουσιών.

Οι τίτλοι και τα ρεπορτάζ για τον ρασοφόρο είναι δικαίως σκληρότατα,καθώς έχουν να κάνουν με πράξεις απάνθρωπες ,εάν αποδειχθούν αληθινές ,αλλά κυρίως με πράξεις που αφορούν ένα νεαρό κορίτσι που σύμφωνα με τον παλαιότερο νόμο θα ήταν ανήλικο στα 17 του χρόνια.

Τα ρεπορτάζ όμως για τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας εξαφανίστηκαν και ο Αντιπρόεδρος παραιτήθηκε απο το συμβούλιο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κανενός την ενοχή δεν προδικάζουμε,αλλά καταγράφουμε σε αυτό το προ της τελικής κρίσης στάδιο την τεράστια διαφορά.

Θα ρωτήσει κανείς; Δεν έχετε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη;

Η απάντηση είναι απλή.Σε ορισμένους πολιτικούς και σε ορισμένους δικαστές καμία απολύτως εμπιστοσύνη.

Δεν πρόλαβαμε να γράψουμε τις λέξεις Λιγνάδης και αδελφοί Λεβέντη και συνεργάτιδα “ψάρεψε” ένα παλαιότερο δημοσίευμα.Τότε δεν είχε καμία απολύτως σημασία για την κοινή γνώμη και το κοινό περί ισότητας,ισοπολοιτείας και Δικαιοσύνης αίσθημα.

Είναι του 2016.

Και έγραφε το εξής:

“…Στις 28 Μαρτίου του 2016 πραγματοποιήθηκε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής με παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Λιγνάδη!

Η διοργάνωση της συναυλίας έγινε από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), στο οποίο είναι συνιδρυτές και μέλη του διοικητικού του συμβουλίου οι Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης. Τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής των προσφύγων. Στη συγκεκριμένη συναυλία συμμετείχαν πλήθος διασήμων τραγουδιστών και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου…”

Είναι οι ίδιοι αδελφοί Λεβέντη που κατηγορούνται απο την 24χρονη ορφανή και ο ένας εξ αυτών δήλωσε ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί της εκείνο το βράδυ με την απόλυτη συμφωνία της.

Μέχρι να έλθουν τα αποτελέσματα απο την Ελβετία και να δείξουν ότι “δεν προέκυψε τίποτα” ας κρατήσουμε τις καταγγελίες της,τα απίστευτα του ανθρώπου που την “στρατολόγησε” στο πάρτι και τα συμπερασματά μας.

Είπε μεταξύ άλλων η ορφανή κοπέλλα:

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω»...

…Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό» … «Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι, να το έβγαλα. […] Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...
…Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο, γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή...
 …Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία μαζί χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο».

Και τα ερωτήματα που θα γίνονταν σε μια συνέντευξη Τύπου που ως καθαροί θα έπρεπε να δώσουν:

-Αφού ήταν όλα με τη συναίνεσή της ποιά μύγα την τσίμπησε και έκανε την καταγγελία αμέσως μετά;

-Και ο Λεβέντης που έκανε το σεξ με συμφωνία,το έκανε στα πλαίσια ερωτικής σχέσης η αμοιβής;

-Και γιατί δεν σχολιάζει τα περί παρουσίας άλλων στο δωμάτιο του σεξ;

-Δεν τα είχε αντιληφθεί τα άλλα άτομα ή διαψεύδει την παρουσία τους;

-Αν ήταν τα άλλα άτομα ήταν λογικό να ήταν εκεί αφού μας ομιλεί για μια συνεύρεση στα πλαίσια μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ δυο ατόμων;

-Αν δεν ήταν εκεί γιατί δεν δηλώνει και εκείνος ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν ήταν;

Ο Εισαγγελέας που ψάχνει πως διέρρευσαν καταθέσεις και υλικό από αυτή την υπόθεση των επωνύμων θα κάνει το ίδιο και για την υπόθεση του ρασοφόρου,στην οποία τα ίδια έγιναν;

Για τα περι εμπιστοσύνης σε ολους τους δικαστές διαβάστε το παρακάτω:

“Σ αγαπώ,ψυχή μου και ζωή μου…Είσαι η νεράϊδα μου!…Με έχεις και θα με έχεις…Δε θα σε προδώσω ποτέ…Είσαι το φως μου…Σ αγαπάω και θάμαι πάντα δίπλα σου…Αντέχεται όταν αγαπάς και αγαπιέσαι…Αντέχω και σ αγαπώ…Είσαι η ζωή μου…Ερωτά μου…Σ αγαπώ…Σε σκέφτομαι όλη την ώρα…

Και άλλα πολλά παρόμοια.

Αυτά ήταν αντικείμενο δίκης.Και το διάσημο πρόσωπο αθωώθηκε.Οχι στη βάση ότι είναι δικαίωμα καθενός ενηλίκου η αυτοδιάθεσή του,βάση με την οποία συμφωνούμε απόλυτα και ανεπιφύλακτα.

Στη βάση ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση καθόλου!

Βλέπετε το κείμενο αυτό αφορά μια υπόθεση, στην οποία το ένα μέρος ήταν ανήλικο,συμφωνα με τον ισχύοντα νόμο.Και δεν είχε καμία σημασία,αν συναινούσε και ήθελε κλπ

Και δικαστές,Ελληνες,μαζί με δυο πολίτες μας διαφώτισαν ότι αυτά τα κείμενα δεν αποδεικνύουν ερωτική σχέση!

Άρα το “είσαι η ζωή μου.Ερωτά μου.Σ αγαπώ.Σε σκέφτομαι όλη την ώρα” δεν μαρτυρούν ερωτική σχέση,αλλά μια φυσιολογική σχέση μεταξύ καθηγητή και ανηλίκου!

Δεν είναι παλιά υπόθεση καθόλου.Ψάξτε να δείτε αν υπήρξαν καυτά  ρεπορτάζ ,όπως του ρασοφόρου, με αυτά τα στοιχεία για τη διάσημη αυτή πλευρά που κινείται και στο χώρο της πολιτικής και στο χώρο των ΜΜΕ…