Αρχική Βίντεο Έπιασαν στα πράσα απατεώνες της δημοσιογραφίας,της πολιτικής και των Τραπεζών!Αλλά ψάχνουν κουκούλες...

Έπιασαν στα πράσα απατεώνες της δημοσιογραφίας,της πολιτικής και των Τραπεζών!Αλλά ψάχνουν κουκούλες να τους …κρύψουν! Βίντεο

2668

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σωπάαατε!

Σάλος ,λέει,γίνεται στη Γερμανία,γιατί μια 40χρονη ρεπόρτερ του γνωστού καναλιού RTL συμπεριφέρθηκε ως κοινή απατεώνισα.

Πήγε στην περιοχή που είχε μεγάλες καταστροφές από βροχές και κατολισθήσεις και διάλυση οικισμών.

Σε έναν κεντριό δρόμο που είχε διαλυθεί μαζί με τα λίγο πριν όμορφα σπίτια για να συγκινήσει το κοινό ,λίγο πριν βγει στον αέρα,πήρε λίγες λάσπες και με αυτές λέρωσε τα ρούχα της.

Ετσι θα έδειχνε ότι πριν βγει στον άερα είχε πέσει με τα…ρούχα και τις γαλότσες στη δουλειά,ώστε να βάλει “χεράκι”και να ανακουφίσει τις πληγές των κατοίκων.

Η “ομορφιά” της γερμανικής δημοσιογραφίας είχε μεγάλη προβολή από το κανάλι,όπως βλέπετε και στη φωτιγραφία.

Τι είχε συμβεί και γιατί έχει τόση σημασία;

Η  απατεώνισα αυτή δεν αποκαλύφθηκε από το κανάλι της.Δεν είχαν “απορία” οι υπεύθυνοι του καναλιού για το πως λερώθηκε,αφού την έστειλαν για μετάδοση και όχι για δουλειά.

Γιατί όμως να μην έχουν απορία;

Εχουν πολλούς δημοσιογράφους που τους στέλνουν σε τέτοιες υποθέσεις και αυτοί παρατούν τα μικρόφωνα και τους λένε “βοηθάω τώρα,περιμένετε και θα βγω στον αέρα μόλις τελειώσω”;

Οχι βέβαια.Από το κεντρικό κοντρόλ ο Διευθυντής και ο αρχισυντάκτης παρακολοθούν κάθε βήμα και κάθε λέξη από πριν και μέχρι να βγεί στον αέρα η συγκεκριμένη αποστολή.

Αρα είτε θα έβλεπαν την εν λόγω απατεώνισα να… αυτολερώνεται,είτε θα έκαναν τη δουλειά τους ,ως βλάκες και η απατεώνισα τους έπιασε στον ύπνο.Βλάκες σε τέτοιες θέσεις δεν υπάρχουν.Η τουλάχιστον δεν έχουμε συναντήσει.Αντίθετα έχουμε συναντήσει αρχισυντάκτες και διευθυντές να διαπιστώνουν εκ των υστέρων κομπίνες υφισταμένων τους και να τους καταγγέλλουν-αποπέμπουν.

Εχουμε συναντήσει συνενόχους αρχισυντάκτες και διευθυντές σε τέτοια κόλπα και λόγω θανάτων δεν αναφερόμαστε σε εποχές του…ασβέστη!

Στην προκειμένη περίπτωση ένας πολίτης τσάκωσε με το κινητό του την εν λόγω απατεώνισα να αυτολερώνεται,είδε μετά τι έδειξε το κανάλι και τι είπε και την κατήγγειλε.

Ετσι το κανάλι ,επειδή δεν μπορούσε να το κρύψει,αναγκάστηκε να την απολύσει και να καταγγείλει την απατεωνία.Η ίδια ομολόγησε την απατεωνία και είπε ότι ως δημοσιογράφος δεν έπρεπε να την κάνει.

Δείτε το βίντεο της κομπίνας:

https://youtu.be/uMQoKK2KXzI

Τελειώνει εκεί το θέμα;

Οχι βέβαια.Και έχει άμεση σχέση και με …μας!

Το RTL είναι γερμανικό κανάλι με άμεση επιρροή στην πολιτική σκηνή της Γερμανίας για πολλά χρόνια.”Συνδιοικεί” τη Γερμανία,όπως πολλά άλλα κανάλια σε διάφορες χώρες του κόσμου συνδιοικούν με τις τοπικές πολιτικές δυνάμεις.Η συνδιοίκηση γίνεταιμε προβολή και μη προβολή αυτών που θέλουν στην πολιτική,αυτών που θέλουν οι επιλεγμένοι πολιτικοί και (μη προβολή)αυτών που δεν θέλοιυν στην πολτική και αυτών που δεν θέλουν οι πολιτικοί.

Ποιά σχέση έχουν όλα αυτά με την Ελλάδα και γιατί μας αφορούν;

Το RTL δεν έχει σχέση με την Ελλάδα;

Πριν 3-4 ημέρες σας γράφαμε ότι ένας Ελληνας δημοσιογράφος(Βερύκιος)είπε στη Βουλή ότι ο “πολύς”Κοντομηνάς έφριξε γιατί ο Χρήστος Καλογρίτσας του είπε ότι θέλει να διοικεί τον ΑΛΦΑ για να έχει λόγο στο τι θα προβάλλεται και τι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ,μέσω αυτού.

Και ο “πολύς”Κοντομηνάς δεν το άντεξε…Ακούς εκεί να έχει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ…

Ηταν η εποχή που το “ορθό πολιτικό σύστημα”,δηλαδή Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ πρόβαλαν μέσα απο τα συστημικά  “ειδησεογραφικά”κανάλια (ΜΕΓΚΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΑΛΦΑ)κάποιους τύπους που έταναν στο σηεμίο να πουν ότι “κάθε ελληνικό νοικοκυριό πρέπει να συνδεθεί με ένα γερμανικό για να έχει σωστή οικονομική διαχείριση”.

Αυτό ,ενόψει της οικονομικής ιστορίας Ελλάδας-Γερμανίας αντιστοιχεί με το “κάθε γυναίκα πρέπει να κοιμάται κάθε βράδυ με ένα βιαστή για να μαθαίνει σωστή σεξουαλική σχέση”.

Ποιός δεν θυμάται τα μαθήματα δημοσιογραφίας  Πρετεντέρη δίπλα στον Σημίτη,την εποχή που το ΠΑΣΟΚ και το Μέγκα αποκαλούσαν τον  Γιώργο Καρατζαφέρη “Καρατζαφύρερ”…Την εποχή εκείνη ήταν υπαρχηγός στο ΛΑΟΣ ο Αδωνης,ο οποίος παρέδιδε μαθήματα σωστού “πόθεν έσχες” απο το ΑΡΤ και καταγγέλλοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για “πόθεν αίσχος” τον χλεύαζε με δωρεά του δικού του αυτοκινήτου…

 

 

Δείτε  (πάνω)πρόσφατη φωτογραφία του εν λόγω Πρετεντέρη με τον….Αδωνη Γεωργιάδη και κάντε μόνοι σας σκέψεις αν τα τότε λόγια τους και τα τώρα έχουν την ίδια ,καλύτερη ή χειρότερη ,αξιοπιστία από τα λόγια της εν λόγω  Γερμανίδας δημοσιογράφου και του καναλιού της…

Τι σχέση έχουν αυτά με τη γερμανική πολιτική σκηνή;

Πριν πάει η απατεώνισα αυτή στην περιοχή της καταστροφής είχε πάει ο  Αρμιν Λάσετ ,υποψήφιος καγκελάριος της Γερμανίας και διάδοχος της Μέρκελ συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Γερμανίκής Δημοκρατίας Σταϊνμάγερ.

Μπροστά ο πρόεδρος περίλυπος μιλούσε για τα δεκάδες θύματα και πίσω ο Λάσετ που νόμιζε ότι δεν τον πιάνουν κάμερες και φωτογραφίες ξεκαρδιζόταν(φωτογραφία πάνω) στα γέλια.Ηταν σε κηδείες,όχι απλώς κηδεία και συμπεριφερόταν σαν να είναι σε γάμους,όχι απλώς σε γάμο…

Τώρα λέει διάφορα περι συγνώμης και ελπίζει ότι θα ξεχαστεί και τον Σεπτέμβρη θα γίνει καγκελάριος στις εκλογές…

Μόλις γίνει ,μέλημά του θα είναι να αποκαταστήσει την απατεώνισα δημοσιογράφο και να της βρει ίδια η καλύτερη δουλειά!..

Θα το κάνει;

Μα το έκανε η Ελλάδα και πολλές φορές με απόλυτη επιτυχία.

Μπορεί να έχετε λησμονήσει,αλλά ο “πολύς”Κοντομηνάς που -κατά Βερύκιο αγανάκτησε με  το κανάλι του έπρεπε να μας ανανεώσει τη συνεργασία-σύμβαση με τον ΑΛΦΑ πριν μερικά χρόνια.Αλλά δεν το έκανε.Και μας είπε ότι “δεν μας συμπαθούν οι Γερμανοί”.

Ηταν ακριβώς αυτό το RTL!

Ο Κοντομηνάς είχε παραδώσει τη διοίκηση του καναλιού σε αυτούς τους Γερμανούς κατά πανελλαδική διαχρονική πρωτοτυπία!

(Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι ο Κοντομηνάς έκανε αγωγή σε 3 πρωην συνεργάτες του γιατί,λέει,τον εξαπάτησαν και του έφαγαν δεκάδες εκατομμύρια λέγοντας ότι θα τον κάνουν γενικό δερβέναγα της ΣΙΑ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη… Προφανώς οι Γερμανοί δεν επελέγησαν τυχαία…)

Και κανείς απο δαύτους βέβαια δεν έλεγε ότι έχει φακελλους για Ελληνες δημοσιογράφους και πολιτικούς.Γιαυτούς που έκαναν ρεπορτάζ για τα γερμανικά εγκλήματα και τις μη αποζημιώσεις στην Ελλάδα.

Εφερε τους Γερμανούς ακριβώς τότε που φούντωναν τα ρεπορτάζ και οι δίκες για τις αποζημιώσεις,οι οποίες κατά τους γάλλους είναι στα 570 δις…

Και τέτοια ρεπορτάζ είχαμε κάνει αρκετά και στον ΑΛΦΑ με τον Σπύρο Καρατζαφέρη…

Μαχαίρι…

Το κανάλι της απατεώνισας RTL λοιπόν είναι το μόνο ξένο κανάλι που αποτόλμησε να αγοράσει κανάλι στην Ελλάδα και ήρθε και δίδαξε δημοσιογραφία στην Ελλάδα,χωρίς κανείς πολιτικός να έχει αντίρρηση.Το νιώσαμε στο πετσί μας με την εκδίωξη από τον ΑΛΦΑ.Για δείτε εκείνη την περίοδο ποιοί δημοσιογράφοι και ποιοί πολιτικοί είχαν προβολή και στασίδι στον ΑΛΦΑ …

Μα γίνονται στην Ελλάδα τέτοιες απατεωνίες;

Φυσικά και γίνονται!

Ενας δημοσιογράφος έγινε βουλευτής και Υπουργός.Οταν ήταν διευθυντής σε ενα κανάλι,ήρθε ο Σ.Χ.,δημοσιογράφος του καναλιού και μας είπε ότι θέλουν να τον διώξουν επειδή “για τις ανάγκες του ρεπορτάζ”έκανε κάτι που ήταν ακριβώς το ίδιο με τη γερμανίδα απατεώνισα.Και μας είπε ότι το έκανε με οδηγίες στησίματος από το κανάλι…Ομως επειδή αποκαλύφθηκε από μια κρατική υπηρεσία θέλουν να το φορτώσουν σε εκείνον και να τον διώξουν απο το κανάλι με το “στίγμα” που πήρε τώρα η απατεώνισα του γερμανικού καναλιού ,ώστε να γλιτώσουν οι ίδιοι και το κανάλι να κρατήσει τη φήμη του ως ‘συστημικού-σοβαρού”!

Τότε του δώσαμε στοιχεία για άλλα ρεπορτάζ που είχε στήσει η ίδια ομάδα,στο ίδιο κανάλι,χωρίς εκείνον.Και όχι μονον δεν τον πείραξε κανείς,αλλά λίγο μετά  τον προσέλαβαν στο κρατικό κανάλι!!!

Γιατί τα ανάλογα περιστατικά στην Ελλάδα δεν είναι ένα και δύο,αλλά χιονοστιβάδα.Ιδιαίτερα στα συστημικά.Το κορυφαίο από αυτά είχε “δάσκαλο” εκείνον που είχε την επιτυχία της φωτογραφίας με “συναρμολογημένο” το τεμαχισμένο  σώμα της Ζωής από τον ήδη ελέυθερο δολοφόνο-συζυγό της!

Στο άλλο συστημικό κυριαρχεί εκείνος που μετέδωσε την “τεράστια επιτυχία-συγκέντρωση του Ανδρέα Παπανδρέου στη Λάρισα”,στην οποία έκανε τις εξής φοβερές αποκαλύψεις για τον “εφιάλτη Κώστα Μητσοτάκη”.Και τις απαριθμούσε μία προς μία τις αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας στην τεράστια συγκέντρωση,την μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στη Λάρισα.

Η “λεπτομέρεια” ήταν ότι η συγκέντρωση δεν έγινε ποτέ.Ματαιώθηκε από ένα ξαφνικό  ακραίο καιρικό φαινόμενο,αλλά ο σημερινός σταρ της δημοσιογραφίας είχε απομονωθεί κάπου με τον τότε “ερωτα της ζωής του” και δεν είχε πληροφορηθεί την ματαίωση.Δεν υπήρχαν τα κινητά,του είχαν δώσει νωρίτερα την ομιλία και κρέμασε την μεγάλη εφημερίδα,στην οποία ήταν πολιτικκός συντάκτης με σύσταση κατευθείαν απο τη Χαριλάου Τρικούπη για να κάνει αυτά που δεν “ηξερε”ο Κοντομηνάς  και αγανάκτησε με τον Καλογρίτσα…

Η Χαριλάου Τρικούπη σύστησε τον εικονιζόμενο δημοσιογράφο και στον Αντρέα Λοβέρδο.Ο εικονιζόμενος καταδικάστηκε προχθές για την διαβόητη ΜΚΟ με τις νάρκες.Ηταν δική του και έβγαζε λέει νάρκες για φιλανθρωπία.

Μόνο που ο εικονιζόμενος(Κ.Τζεβελέκος) είχε εισπράξει 7-8 εκατομμύρια για κάτι που ΔΕΝ έκανε.Τα ενέκρινε ο ίδιος ελεγκτής που έβαλε υπογραφή για το “καλώς έχει” του μεγαλύτερου σκανδάλου της εποχής.Αυτό των Ολυμπιακών του 2004.Κατηγορήθηκε και γιαυτό αλλά αθωώθηκε.Στον δεύτερο βαθμό αθωώθηκαν και οι δυο πρεσβευτές που έδωσαν τα λεφτά για έργο ανύπαρκτο.Πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί σε  συνολικά 26 χρόνια κάθειρξη.Το Εφετείο με 3-2 τους αθώωσε και έκοψε με…ελαφρυντικά στο μισό τις ποινές των καμιά 25αριά χρόνων που είχε φάει συνολικά ο εν λόγω  δημοσιογράφος…οικογενειακώς.

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή,αλλά όχι …θεότυφλη.Οταν δικάζει στελέχη που έχουν την υποστήριξη της εξουσίας και του “συστήματος” στο τέλος τους αθωώνει.

Ιδιαίτερα αν εργάζονται στα μέσα τροφοδοσίας και ξεπλύματος του πολιτικού συστήματος.Τις Τράπεζες.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί στον Αρειο Πάγο η σκανδαλώδης αθώωση ΟΛΩΝ των τραπεζικών παρότι ομολόγησαν ότι έδιναν θαλασσοδάνεια ή δάνεια σε ανύπαρκτα πρόσωπα.Τα έδιναν ,είπαν,γιατί “αν δεν έδιναν πολλά δάνεια θα έχαναν τις διευθυντικές θέσεις” και “θα τις έπαιρναν άλλα υποκαταστήματα που έκαναν το ίδιο με επιτυχία”.Ετσι ακριβώς.Και το εφετείο τους αθώωσε και καταδίκασε (ιδιώτη)τον τελευταίο τροχό της αμάξης,κάνοντας την δικαιοσύνη…αδικία!

Στον Αρειο Πάγο η σκανδαλώδης  αυτή απόφαση(πολυ χαρακτηριστική της συνολικής λειτουργίας του ακραία διεφθαρμένου πολιτικού-τραπεζικού συστήματος της χώρας) δικάστηκε στο Τμήμα που προήδρευε η κ.Γεωργίου,η οποία λίγες ημέρες μετα τη δίκη επελέγη από το Υπουργικό Συμβούλιο πρόεδρος του Αρείου Πάγου.Θέση, στην οποία είχε επιλεγεί δυο χρόνια νωρίτερα(δεν πήρε τελικά τη θέση) η κ.Ειρήνη Καλού…

Εισηγήτρια ορίσθηκε η δικαστής(κ.Λεπενιώτη) που πήρε τα εύσημα για την άψογη στάση της στη δίκη των χρυσαύγουλων,αλλά θα αποτελέσει για μας τεράστια έκπληξη αν “ενοχλήσει” με αναίρεση το τραπεζικό σύστημα τμήμα του Αρείου Πάγου, στο οποίο προήδρευε η επιλεγείσα πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Το τραπεζικό σύστημα είναι στο απυρόβλητο ,γιατί αποτελεί τον κύριο μοχλό της διεφθαρμένης διανομής χρήματος και στη συνέχεια πλυντήριο των πολιτικών και δεν το ακουμπά ως σήμερα κανείς ,έστω και αν πορίσματα διαπιστώνουν απίστευτη και ωμή συμμετοχή τραπεζικών στη λεηλασία.Αυτό ακριβώς είχαν διαπιστώσει στην υπόθεση αυτή και τα εισαγγελικά και ανακριτικά πορίσματα.Διότι υπάρχουν δικαστές και στην Ελλάδα…

Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων προχθές έκανε μια δριμεία ανακοίνωση για τη Ραχήλ Μακρή και για τον ισχυρισμό της ότι η Ενωση ευρωπαίων δικαστών έδιωξε την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων από τους κόλπους της.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει…Οι Ευρωπαίοι Δικαστές καταγγέλλουν την Ελληνική Κυβέρνηση για τον εκβιασμό που ασκεί στην Ενωση δικαστών και Εισαγγελέων και σε δικαστές που δεν συμμορφώνονται με υποδείξεις…

Επιμύθιο.Ας μην υποκρίνονται στα συστημικά ΜΜΕ και την πολιτική σκηνή μας ότι εξεπλάγησαν με την γερμανίδα απατεώνισα του RTL.

Εξάρτημα του συστήματος εξουσίας εκεί είναι.Και ίδια εξαρτήματα έχει και το εδώ σύστημα και σήμερα είναι στις κορυφαίες θέσεις και αγκαλιά όλοι μαζί…

Και ορισμένοι σε καίριες θέσεις στη Δικαιοσύνη φροντίζουν να μένει ανενόχλητο το διεφθαρμένο τρίγωνο εξουσίας,δηλαδή πολιτικοί-Τραπεζικοί και Μέσα Ενημέρωσης…

Δεν τα γράφουμε μόνο.Τα λέμε και τα λένε κι άλλοι στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς στους 90,6 ΑΡΤ.Ακούστε την:

https://youtu.be/c_uurQY0afk