Αρχική Αθλητικα Ελληνοισπανικός πόλεμος με λίγη από Γαλλία-Τουρκία για το…Βερολίνο!

Ελληνοισπανικός πόλεμος με λίγη από Γαλλία-Τουρκία για το…Βερολίνο!

44

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός νίκησαν εκτός έδρας ισχυρούς αντιπάλους και φαίνεται ότι θα πολεμήσουν με τις δυο ισπανικές ομάδες για το φάϊναλ φορ του Βερολίνου.

Σφήνα φιλοδοξεί να μπει η Μονακό του Μάϊκ Τζέϊμς και η Φενέρ που πήρε μπρος…

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με καλάθι του Κέντρικ Ναν σχεδόν σε νεκρό χρόνο 81-79 τη βίρτους,η οποία το γύρισε από 16 πόντους και  βρίσκεται στη δεύτερη θέση με πλεονέκτημα σε τρεις ισοβαθμίες.

Ξανά τεράστιο παιχνίδι ο Σλούκας,τα κρίσιμα καλάθια ο Ναν και ο Γκριγκόνις στο τέλος και οι μαχητές Λεσόρ και Μίτογλου στο περιορισμένο ροτέϊσον του Αταμάν,παρουσία δίπλα του ο Δημ.Γιαννακόπουλος.

Ο Ολυμπιακός είχε τεράστιους τους Γκος και Γουόκαπ και πύργους στο παρκέ και τούμπαρε την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Νίκησε στο Βελιγράδι 74-69 αφού με σουπερ απόδοση στο τέλος γύρισε από 13 πόντους και βρίσκεται στην 6η θέση.

Ο ΠΑΟ πρέπει να νικήσει στο Μόναχο την Μπάγερν και στην Αθήνα την Αλμπα για να μείνει δεύτερος και ο Ολυμπιακός ελπίζοντας ότι θα χάσουν οι άλλοι πρέπει να νικήσει τον Αστέρα,ο οποίος παραλίγο να κερδίσει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ χθες και να κερδίσει την Φενέρ στον Πειραιά.Δεν είναι και τα ευκολότερα,αλλά για να φτάσουν στο φάϊναλ φορ του Βερολίνου τέτοιες νίκες θα πρέπει να θεωρούνται εύκολες…