Αρχική Αθλητικα Η ντροπή του ΠΑΟΚ;Μα “είναι η ….παγκοσμιοποίηση ηλίθιε φίλαθλε”!..

Η ντροπή του ΠΑΟΚ;Μα “είναι η ….παγκοσμιοποίηση ηλίθιε φίλαθλε”!..

794

Υπάρχει τουλάχιστον ένας ‘Ελληνας φίλαθλος που θεωρεί ντροπή να παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ στην Τοπυμπα ή όπου αλλού με 11 ξένους και έναν ξένο προπονητή στον πάγκο.Οπως παλαιότερα ο ΠΑΟ του Αλαφούζου  με εκείνον τον καραγκιοζπροπονητή από την Ιταλία.Η ο Ολυμπιακός ή ο άΆρης και μερικές ακόμα απο τις λεγόμενες “μικρότερες” ομάδες.

Ο ίδιος φίλαθλος που χαίρεται να βλέπει τη Λαμία να καταβαίνει στον αγώνα με 15 από τους 20 παίκτες που δηλώνει να είναι Ελληνες.

Η απάντηση σε αυτόν τον ,τουλάχιστον έναν,’Ελληνα φίλαθλο είναι;

“τι δεν καταλαβαίνεις;Είναι η παγκοσμιοποίηση ηλίθιε…”.

Εκείνος ξαναξύνει το κεφάλι του και σκέφεται ποιοί από το διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν στο μυαλό τους παγκοσμιοποίηση και “πλύσεις” με ξένα ονόματα και όχι απλά ξέπλυμα χρημάτων και στοιχήματα με ξένους συνεργαζόμενους;

Εχασε ο ΠΑΟΚ της ντροπής,όπως παλαιότερα ο ΠΑΟ της ντροπής και οι υπόλοιπες ομάδες της ντροπής και δεν στεναχωρήθηκε καθόλου αυτός ο, τουλάχιστον ένας φίλαθλος,για το στραπάτσο των λεγεωναρίων.Οπως δεν θα χαρεί και αν κερδίσουν.Οπως θα προτιμήσει να δει την Τράμζονσπορ αντι αυτών για να ακούει τα ονόματα δυο Ελλήνων παικτών που παίζουν εκεί(Μπακασέτας,Σιώπης),την Καϊσερίσπορ να ακούει τον έναν Ελληνα ,δηλ τον Κολοβέτσιο.Με έναν Ελληνα έπαιξε και ο Βόλος.

Με δυο ο Ολυμπιακός με τρεις η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΣ και πάει  λέγοντας.Οχι για τον Ατρόμητο που έπαιξε με 7-8 Έλληνες και πήρε ισοπαλία (0-0)στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε με 3 ‘Ελληνες και τους αύξησε νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα του ίδιου στυλ που έμεινε με 10 στο 2-0.Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον ΠΑΣ στην Τούμπα με 1-0 και η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Ιωνικό που έμεινε με 10 παίκτες μετά το 1-0.Ο Βόλος νίκησε 2-1 τη Λαμία και Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 0-0.

Το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής ο Αλεξανδρόπουλος του ΠΑΟ,που ήταν καλύτερο απο του Φερνάντεζ της Γιουναϊτεντ,αλλά στο ίδιο στυλ.

Εκεί την παράσταση έκλεψε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.Ο Κριστιάνο Ρονάλντο.Στα 37 του χρόνια ξεκίνησε βασικός και με 2 γκολ έδινε προβάδισμα στην Γιουνάϊτεντ για να κάνουν οι άλλοι το τελικό 4-1.

Η Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα στον πάγκο νίκησε εκτός 3-0 την λίντς και η Νόργουϊτς με τον Τζιόλη βασικό έχασε 2-0 από την Αρσεναλ στο Λονδίνο.

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη ξανάεχασε στο γήπεδό της και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.Ακούστηκαν αποδοκιμασίες,όπως και στην Τούμπα…

Η Ρεάλ με ανατροπή νίκησε τη Θέλτα 5-2 στη Μαδρίτη.Νίκησαν Μπάγερν,Αγιαξ και Σίτυ και Παρί.