Αρχική Αθλητικα Ελληνικό και ξένα πρωταθλήματα: Δυο γκολ ο Μπακασέτας,τρια ο Καρλίτος,περίεργα μαζεμένα γκολ…Αποτελέσματα.

Ελληνικό και ξένα πρωταθλήματα: Δυο γκολ ο Μπακασέτας,τρια ο Καρλίτος,περίεργα μαζεμένα γκολ…Αποτελέσματα.

720

Aek -Paok-Olympiakos-Panathinaikos-Volos-PAS-Ionikos-OΦΗ-Ατρόμητος-Παναιτωλικός έπαιζαν Σαββατοκύριακο.Γράφουμε τα ονόματα με αγγλικά στοιχεία για μερικές ομάδες καθώς έχουν μέχρι 3 Έλληνες στη σύνθεσή τους,οπότε πρέπει να μας διαβάζει εύκολα η …πλειοψηφία των παικτών.

Οι άλλες έχουν 5-6 Ελληνες,οπότε πρέπει να γράψουμε τα ονόματα στα ελληνικά.

Επειδή στην Τουρκία δεν έχουμε αναγνώστες γράφουμε στα ελληνικά ότι ο Μπακασέτας που έφυγε ως άχρηστος από την Ελλάδα για να έρθουν διάφοροι πολύ κατώτεροί του οδηγεί την ιστορική Τραμζονσπορ στην κορυφή.Νίκησε στο ντέρμπι την Φενέρ του Πέλκα με 3-1 με δυο γκολ του ΜΠακασέτα!.Ο Σιώπης μπήκε αλλαγή δίπλα στον Μπακασέτα και ο Πέλκας στο 87 στη Φενέρ.

Ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο 5-1 της Αλκμάαρ και ο Μαυροπάνος με γκολάρα στο 1-1 της Στουγκάρδης εκτός με την Γκλάντμπαχ!Ο Τσιμίκας μπήκε στον εκτός έδρας θρίαμβο της Λίβερπουλ επι της Γουότφορντ,ο Γιαννούλης βασικός και ο Τζιόλης αναπληρωματικός στην ισοπαλία της Νόριτς.

Ο πρώην σαν γιουβαρλάκι Καρλίτος αδυνάτισε εμφανώς φέτος και με χατ τρικ οδήγησε τον ΠΑΟ στο 4-1 επι του Ιωνικού που είχε ισοφαρίσει στη Λεωφόρο. Εκτός του σκόρερ οι καλύτεροι του ΠΑΟ ήταν οι τρεις Ελληνες Αλεξανδρόπουλος(βγάζει μάτια…)Χατζηγιοβάνης και Πούγγουρας.Καλοί και οι άλλοι,αλλά και όταν μπήκε ο Μπουζούκης δεν φάνηκε να έλειψε κανείς απο τους ξένους που βγήκαν…

Στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός (6 Ελληνες συνολικά στην έναξρη και απο τους δυο)ήταν καλύτερος στην κατοχή,είχε ευκαιρίες περισσότερες,αλλά δεν είχε καμία μεγάλη διαφορά από τον ΠΑΣ που έχει πολύ φτηνότερο ρόστερ.Το 2-1 με το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός ήρθε πολύ δύσκολα στο 85 σε μια φάση ελεγχόμενη πολλαπλώς.Είχε προηγηθεί  με τον Αγκιμπού,ισοφάρισε με πέναλτυ ο Εραμούσπε και έβαλε το νικητήριο ο Ελ Αραμπί που μπήκε αλλαγή στο τέλος του ματς…

Ο Μπουχαλάκης  και ο Παπασταθόπουλος έβγαζαν μάτια από τον Ολυμπιακό,ο Σάλιακας,ο Καραχάλιος,ο Κάργας απο τον ΠΑΣ.

Ενα εξαιρετικά περίεργο 4-4 σφράγισε το ματς ΠΑΟΚ-Βόλος στην Τούμπα.Περί του παιχνιδιού;Θου Κύριε φυλακήν…Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με μαζεμένα γκολ 4-1 και ο βόλος ισοφάρισε με μαζεμένα γκολ 4-4…Οι σκόρερς ουδεμία σημασία έχουν.

Κάζο για την Γιουνάϊτεντ στο Λέστερ.Προηγήθηκε 1-0 και στο τέλος έχασε 4-2…Περίεργο ματς και στο Λεβερκούζεν.Σε 4 λεπτά μπήκαν …4 γκολ και το 0-1 της Μπάγερν Μονάχου έγινε 0-5.Στο επίσης περίεργο β ημίχρονο το τελικό ήταν 1-5…

Αλλα αξιοσημείωτα δεν υπάρχουν.Όλα φυσιολογικά και η Γιουβε νίκησε στο ντέρμπι τη Ρόμα του Μουρίνιο με 1-0.

Η Νιούκαστλ που πήραν σαουδάραβες έχασε στο γήπεδό της απο την Τότεναμ με 3-2 και η εβερτον επίσης έχασε στο γήπεδό της απο την γουέστ Χάμ.

Το ξέρετε ότι στους ίδιους  κάτι ξένους (ιταλική επιχειρηματική οικογένεια Πότσο)ανήκει η Ουντινέζε,η Γρανάδα,ηΓουότφορντ και η πορτογαλική Φαμαλικάο;

Μα φυσικά τις αγόρασαν για να φαίνονται αντάξιες στην ιστορία τους…Αυτή την…άγνωστη!

Κατά τα λοιπά οι φίλαθλοι φωνάζουν ρυθμικά τα ονόματα των πόλεών τους  στους αγώνες…