Αρχική Ελλαδα Εύγε στην “Κανονική Ελλάδα του Κυριάκου”:ατιμωρησία βιαστών 15χρονης στην Κρήτη,σφαίρες και φίμωτρο...

Εύγε στην “Κανονική Ελλάδα του Κυριάκου”:ατιμωρησία βιαστών 15χρονης στην Κρήτη,σφαίρες και φίμωτρο σε κακούς δημοσιογράφους,έργα,αμοιβές και θρίαμβοι για Παναγιώτη Πικραμμένο και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ!

7637

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Θέλουμε να νικήσουμε και η νίκη μας να είναι τόσο καθαρή γιατί την αξίζουμε” έλεγε τηνΤετάρτη το πρωί στις τηλεοράσεις(το είδαμε στις 10.10 στην κρατική)ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οσο καθαρή είναι η Δημοκρατία που έφτιαξε (και)ο ίδιος στην τετραετία του,στην οποία υποσχέθηκε “επιστροφή στην κανονικότητα”.

Τα 4 χρόνια ήταν και είναι αρκετά για να ανοίξουν οι βασικοί άξονες της κανονικότητας.

Ιδού λοιπόν μερικά απο τα βασικά χαρακτηριστικά της 4ετίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του,στην υπόλοιπη Ελλάφα,στην κυβέρνησή του:

1)Βιασμοί-ατιμωρησία

2)Δολοφονίες δημοσιογράφων για “να το βουλώσουν μια και καλή”

3)οι αμοιβές των “καλών δικαστών”

Με τη σειρά λοιπόν:

Στην Κρήτη μια κοπέλλα στα 20 χρόνιας της καταγγέλει ότι προ 5ετίας,απο τα 15της χρόνια ο πατέρας της άρχιζε να την βιάζει και (στη συνέχεια)να την εκδίδει σε “καθώς πρέπει”κυρίους της περιοχής.Μεταξύ αυτών επιχειρηματίας “παππούς” και ο νταβραντισμένος γυιός του υπερενήλικας,δημόσιος υπάλληλος-καύχημα επιτυχίας της περιοχής και άλλοι.

Αμοιβή:Πεντακόσια ευρώ(500) ο κάθε βιασμός.

Ο 49χρονος “πατέρας” λοιπόν ήταν ο πρώτος που τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο. Απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό» τους και της υποσχέθηκε ότι δεν θα την πείραζε ξανά. Τρεις μήνες όμως αργότερα τη βίασε ξανά και αυτό πια γινόταν σε τακτική βάση, με βία και με ξύλο. Λίγους μήνες μετά άρχισε να την «πλασάρει» σε διάφορους Ηρακλειώτες έναντι αμοιβής.

«Ο παππούς έδωσε 500 ευρώ»

Τα βασανιστήρια της φέρεται να ξεκίνησαν με πρώτο πελάτη έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία. Το ίδιο το κορίτσι στην κατάθεση του αναφέρεται σε έναν «παππού».

«Σου αρέσει;» ρώτησε ο πατέρας τον ηλικιωμένο πελάτη μπροστά στο κορίτσι. «Ωραία κοπέλα» φέρεται να απάντησε εκείνος. Τότε, πήγε στο αυτοκίνητο, όπως της είπε ο πατέρας, όσο οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγο. Μετά ο παππούς κατευθύνθηκε προς το μέρος της ανήλικης και της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ, τα οποία παρέδωσε αργότερα στον πατέρα της.

Η παθούσα υποστηρίζει ότι ο πατέρας την υποχρέωνε να συναντά  τον «παππού» σε καθημερινή βάση σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του, στο Ηράκλειο, ενώ εξαναγκαζόταν να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς ώστε να κάμπτεται η αντίδραση της.

Με τον καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο πατέρας άρχισε να διευρύνει τον κύκλο των ανδρών στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη κόρη του. Σύντομα στους «πελάτες» εντάχθηκε και ο γιος του ηλικιωμένου επιχειρηματία, όπως κατήγγειλε το ίδιο το κορίτσι, ενώ προστέθηκαν και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος…

Η πολιτική σκηνή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βασικό της στέλεχος εδώ και 20 χρόνια κατάφερε να εκδικάζονται αυτά τα εγκλήματα αντί του κακουργιοδικείο στο πλημμελληματάκι.

Οι 6 κατηγορούμενοι για τον βιασμό θα δικαστούν(άρα αποδείχθηκαν βάσιμα απο τη δικαστική έρευνα όλα) στις 18 Ιουνίου 2023 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης με απειλούμενες ποινές κάποιων μηνών η ετών φυλακής εξαγοράσιμες προς 5 χιλιάρικα το χρόνο…Και πλήρη διασυρμό του θύματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρθωσε το ανάστημά του μόνος εξ όλων των βουλευτών στη Βουλή το 2014.Οχι για να ζητήσει να είναι κακουργήματα αυτά.Αλλά για να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο “επειδή δεν πολέμησε πολύ το πελατειακό κράτος”.

Και έβαλε στη θέση του την πελάτισσα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σαρώνει(και)τα δημόσια έργα.

Δεν θα πρόκανε…Ισως είχε το νου του στα …σοβαρά.όπως η μάχη που δίνει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τον όμιλο γκριμάλντι για το ποιός θα πάρει το λίαν κερδοφόρο φιλέτο πoυ λέγεται “Λιμένας Ηρακλείου Κρήτης”

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 25 Απρίλη 2023…

Και χθες αυτή μαχόμενη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που είχε και τη λαμπρή πελάτισσα,επιλογή Κυριάκου για το Μέγαρο(τον παίδαρο,τον παίδαρο να δούμε…) ανακοίνωσε το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο το οποίο είναι το εξής:

1. Περιστέρης Γεώργιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
2. Ταμβακάκης Απόστολος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος,
3. Γουρζής Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
4. Λαζαρίδου Πηνελόπη, Εντεταλμένη Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
5. Μπενόπουλος Άγγελος, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
6. Αντωνάκος Δημήτριος, Εκτελεστικό Μέλος
7. Λάμπρου Κωνσταντίνος, Εκτελεστικό Μέλος
8. Μουστάκας Εμμανουήλ, Εκτελεστικό Μέλος
9. Σουρέτης Πέτρος, Εκτελεστικό Μέλος
10. Αφεντούλης Δημήτριος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
11. Apkarian Gagik, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος
12. Δεληκούρα Αικατερίνη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό μέλος
13. Καπράλος Σπυρίδων, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος, Ανώτερος Ανεξάρτητος Σύμβουλος
14. Σκορδάς Αθανάσιος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος
15. Στάικου Σοφία, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος

Ο Αντιπρόεδρος Γουρζής είναι ο πεθερός του υπουργού Γεραπετρίτη.

Η Σοφία Στάϊκου είναι η συζυγος του Μιχάλη Σάλλα,του “αστέρα” που ήρθε με το ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος το 1974 σε νεαρή ηλικία και πέρασε τη ζωή του διοικώντας Τράπεζες.Αυτές τις σημερινές και…καλύτερες στην Ευρώπη! Ιδιαίτερη η θητεία στην Πειραιώς.Αυτή που έχει τα δάνεια των δυο κομμάτων εξουσίας (ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ) τα οποία χρωστούν μισό δις ευρώ!!!

Αυτή που ανέλαβε τον Ομιλο-σκάνδαλο του Βγενόπουλου για να διαμοιράσει τα κλεμμένα από άλλους ιμάτια ως “συστημική”,άδολη και άμωμη Τράπεζα.

Δείτε την αναγγελία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ πριν λίγες ημέρες:

“…Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι το αποτέλεσμα της δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της MIG, βασικής μετόχου της Attica Group, για την εξαγορά των τίτλων τους διαμόρφωσε το ποσοστό της στη MIG στο 87,7%…”

Ολα τα μασάει η Τράπεζα Πειραιώς.Και την απόφαση με τις οφειλές εκατομμυρίων του κουμπάρου του πρωτοκλασσάτου υπουργού ανεκτέλεστη…Υπουργάρα του Κυριάκου και καλός κουμπάρος με τον οποίο η Πειραιώς συνεχίζει-παρά το μπαταχτσίδικο της απόφασης-να διαφημίζει συνεργασίες…

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας σήμερα Σάλλας οικονομικά λάμπει.Οπως η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κλπ

Τα πάντα γύρω του έχουν φως-νερό-τηλέφωνο όλο το χρόνο και ανήμερα το…Πάσχα!Οπως θα έγραφε και ο …Γιάννης Πρετεντέρης.

Γιαυτή την επιτυχία έγραψε σήμερα το γνωστό και έγκυρο οικονομικό-τραπεζικό σάϊτ radar.gr:

“Δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο σε άλλον όμιλο, αλλά είναι αξιοπρόσεκτο και χρήζει επισήμανσης. Προφανώς, η ύπαρξη τόσων εκτελεστικών μελών, δείχνει και τον ευέλικτο τρόπο που διοικείται ο όμιλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ψυχή του οποίου είναι φυσικά ο Γιώργος Περιστέρης, αλλά και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν αποδεικνύουν ότι είναι και ικανά και έμπιστα να διεκπεραιώνουν όποια ευθύνη αναλαμβάνουν. Εξου και η εκτίναξη των μεγεθών του ομίλου, που τον φέρνει στην κορυφή του εγχώριου επιχειρείν.”

Ααααχ! Οι καημένες οι άδολες Τράπεζες τι τραβούν και δεν το μαρτυρούν…

Προχθές ο Αμερικανός Υφυπουργός οικονομικών κατήγγειλε μια ελβετική τράπεζα ότι έκρυβε επι δεκαετίες τους δοσίλογους της γερμανικής κατοχής στη…Γερμανία.Τους Ναζί αυτοπροσώπως καλεεε…μην πάει ο νους σας σε άλλους…

Και πάνω που ήταν έτοιμοι (οι αμερικανοί)να κάνουν ρεσάλτο και πτωχευμένη να της βάλουν χέρι και να πάρουν τους λογαριασμούς των “ναζί” δοσίλογων που σήμερα παριστάνουν τους ευυπόληπτους ανά τη Γερμανία και τον κόσμο έσπευσε μια άλλη ελβετική τράπεζα να την αγοράσει και έτσι να μείνουν κρυφοί οι λογαριασμοί αυτοί για Γερμανούς και Αμερικανούς και Ελληνες και όλα τα “σκουπίδια”κλεφτών ανά τον κόσμο…

Για να το πετύχουν  έκαναν μια τεχνητή ανάληψη καταθέσεων 68 δισεκατομμυρίων δολλαρίων( βλέπε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 25/4/23 σελ 28) μέσα σε ένα τρίμηνο…Και έτσι δόθηκε το προσχημα της εξαγοράς από την άλλη ελβετική τράπεζα,Μιλάμε για τις διαβόητες κρυψώνες κλεμμένων “Κρεντίτ Σουίς”(CS) και “Γιου μπι Ες”(UBS)Ελβετίας…

Μεγάλη ανακούφιση στους γερμανούς ναζί και στους διεθνείς κλέφτες που δεν θα πέσουν σε αμερικάνικα(άρα στη δημοσιότητα…)οι λογαριασμοί αυτοί…

ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΑ

Το  πασίγνωστο και έγκυρο Politico κάνει αναφορά στις παρατηρήσεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις των δημοσιογράφων, τις παρεμβάσεις κυβερνητικών στελεχών στα ΜΜΕ, τις αγωγές και την ανύπαρκτη νομική προστασία στην Ελλάδα της “κανονικότητας” του Κυριάκου Μητσοτάκη και του αλήστου μνήμης ανηψιού του.Γράφει ΣΗΜΕΡΑ: 

«Το χάσμα μεταξύ της Ελλάδας και της υπόλοιπης ΕΕ έχει διευρυνθεί — τώρα βρίσκεται 23 θέσεις πίσω από τη δεύτερη χειρότερη Μάλτα, η οποία βελτίωσε τη βαθμολογία της στη φετινή κατάταξη»

Προσθέτει επίσης και αφήνει αιχμές για τις Βρυξέλλες, ότι παρά το γεγονός ότι «εστίασαν στα ζητήματα αξιών και δικαιωμάτων στην Ουγγαρία και την Πολωνία», για την Ελλάδα δεν έλαβαν κανένα μέτρο!!!

Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα  και  EURACTIV είναι επίσης καταγγελτικοί.

«Η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα παραμένει προβληματική», δήλωσε στην EURACTIV ο Pavol Szalai, Επικεφαλής του Γραφείου EU/Balkans του RSF και επεσήμανε ότι το χάσμα μεταξύ της Ελλάδας και της υπόλοιπης ΕΕ έχει γίνει χειρότερο αφού η τελευταίες ευρωπαϊκές χώρες(Μάλτα-Βουλγαρία είναι 23 και 17 θέσεις πιο μπροστά απο την Ελλάδα…

ΚΑΡΑΪΒΑΖ-ΓΚΙΟΛΙΑΣ-ΧΙΟΣ

Οταν(2021) δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ σε έναν τηλεοπτικό σταθμό εξαγριώσαμε τους πολιτικούς και δημοσιογράφους που ήταν στο στούντιο επειδή είπαμε ότι “για την ελληνική αστυνομία η εξιχνίαση θα είναι μια εύκολη υπόθεση,όπως και οι άλλες παρόμοιες”.

Εκείνοι υποστήριζαν ότι αυτά τα εγκλήματα δεν εξιχνιάζονται όχι εύκολα αλλά ποτέ,όπως η δολοφονία Γκιόλια το 2010…

Το γνωστό και έγκυρο ΖΟΥΓΚΛΑ γράφει σήμερα:

“…Λίγες εβδομάδες μετά την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ οι αρχές παίρνουν μία πληροφορία για τον εκτελεστή του δημοσιογράφου. Η πληροφορία ανέφερε ότι πρόκειται για τον 40χρονο. Αμέσως ζητήθηκαν άρσεις απορρήτου κινητών τηλεφώνων ενώ έγινε και αίτημα για σάρωση των τηλεφώνων που ήταν στην περιοχή της δολοφονίας την επίμαχη ημέρα.

Οι έμπειροι αξιωματικοί όμως γνώριζαν από την αρχή ότι οι δράστες θα χρησιμοποιούσαν πακιστανικά τηλέφωνα και στις αρχικές τους εκτιμήσεις δεν έπεσαν έξω καθώς βρέθηκαν να ενεργοποιούνται τις επίμαχες ημέρες, δύο πακιστανικά τηλέφωνα στην περιοχή Αλίμου…”

Γιατί κάνουν τώρα τις συλλήψεις;

Για πολλούς λόγους.Ενας εξ αυτών είναι η μεγάλη πίεση απο το εξωτερικό και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς που ερευνούν τις αθλιότητες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και ιδιαίτερα του αλήστου μνήμης διευθυντή του γραφείου του και ανηψιού του στις υποκλοπές.

Οι θεσμοί απειλούν ότι θα έρθουν οι ίδιοι να ερευνήσουν.Οπως έκαναν στη Μάλτα και στη Σλοβακία και βρήκαν άκρη στο πι και φι οι αρχές.

Ενας ακόμα λόγος είναι η πίεση της διεθνούς των δημοσιογράφων.

Σήμερα ανακοινώνεται το νέο επίτευγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα πυροβολεί και φιμώνει δημοσιογράφους και γιαυτό κατατάχθηκε και φέτος στη θέση 107 χειρότερα από την…Αϊτή,τη Σενεγάλη,το Περού και το Κατάρ(αυτό που τίμησε τον Κυριάκο ως Αντιπολίτευση το 2018!!!) και ένα σωρό άλλες μπανανίες του τριτοκοσμικού πλανήτη…

Φυσικά δεν πυροβολεί και δεν θέλει φίμωτρο σε όλους τους δημοσιογράφους.Μόνο στους κακούς.Κατά σύμπτωση στην Ελλάδα οι κακοί είναι μια …συντριπτική πλειοψηφία.Τους τιθασεύει όμως μέσου του ελέγχου της …ιδιοκτησίας,της διαφήμισης,του χρηματισμού των “παραπάνω”.

Υπάρχουν και καλοί δημοσιογράφοι.Πολλοί.Πχ ο Γιάννης Πρετεντέρης τον οποίο θαυμάζετε εδώ πως αλληλοθαυμάζονται με τον Άδωνη,το πρώην -κατά τον ΔΟΛ κλπ-“φυρεράκι” του Γιώργη Καρατζαφέρη.Ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Πληροφορεί τον κόσμο ότι το 4ο σε επιτυχία μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ .στέλεχος της Ευρωπαϊκής επιτροπής,ομιλήτρια στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ,ενώπιον καμερών και πολιτικών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημόσιο πρόσωπο!

Εγραψε το εξής στις 19 Απριλίου 2023 στο άρθρο του με τίτλο “ειδήσεις χωρίς  φίλτρο” στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

“…Μια καταγγελία εις βάρος ενός δημοσίου προσώπου δεν καθιστά την ίδια δημόσιο πρόσωπο,εκτός και αν η ίδια θελήσει να μιλήσει…”

Αναφέρεται στον Αλέξη Γεωργούλη(όσο δεν λέει και δεν γράφει ο ίδιος  δημόσια αν και που και πότε και αν εν τέλει την γνώρισε η όχι,πιστεύουμε ότι είναι καταμπινάτος θύτης…) και στην Ελένη Χρονοπούλου,την εκλεγείσα τον Ιούνιο του 2022 4η στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι,λέει ο καλός δημοσιογράφος,δημόσια πρόσωπα τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΠΑΣΟΚ,κόμματος που κυβέρνησε και ΧΡΩΣΤΑΕΙ 250 εκατομμύρια στην ουσιαστικά κρατική τράπεζα Πειραιώς…

Αρα,προφανώς εννοεί,να γράφουμε ότι “ο Αλέξης Γεωργούλης καταγγέλεται ότι βίασε και έδειρε ένα απο τα 5 κορυφαία μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ…”

Κι αυτά να πασχίζουν να λένε σε γνωστούς και μη γνωστούς “δεν βίασε και δεν έδειρε εμένα και δεν τον κατήγγειλα εγώ…”

Αυτή είναι η κανονικότητα του Κυριάκου σήμερα…

Επιτυχίες δεν υπάρχουν;

Αμεεε!

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος είναι της γνωστής οικογενείας του Οθωνος Πικραμμένου που είχε μεγάλη επιτυχία(και)επι γερμανικής κατοχής.

Εγινε γνωστότερος με τα γνωστά κλάματα εντιμότητας στη Βουλή,απο την οποία και η φωτογραφία.Τόλμησαν και τον συκοφάντησαν κι αυτόν για την άσπιλη και άμωμη ΝΟΒΑΡΤΙΣ…Αυτήν που έγινε καθεστώς στην Ελλάδα και την έχουν  σε μεγίστη εκτίμηση πολιτικοί,καθηγητές πρυτάνεις,αντιπρυτάνεις κλπ.

Για τα καλά της φάρμακα ντεεε…Τι και αν μετέδωσε η ελβετική κρατική τηλεόραση σε ρεπορτάζ της ότι χρηματίζε πολιτικούς,καθηγητές,γιατρούς,δημοσιογράφους…

Αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα;Περίπατο δεν πήγε ο κατάλογος με τους χιλιάδες γιατρούς με την Μπάγερ από το…Λεβερκούζεν;Δεν αθωώθηκαν στο β βαθμό(και) απο μεγασυνδικαλιστή δικαστικό οι καθηγητές του Πανεπιστημίου με τα 32,38,42 εκατομμύρια στους λογαριασμούς,για τα οποία κακοί δικαστές στη Σαλονίκη τους ειχαν βάλει πρωτοδίκως 14 χρόνια στη “μπουζού”;

Αποδείχθηκαν ποτέ τα πειράματα μεγαλοφαρμακευτικής στο Γηροκομείο Αθηνών από τους μεγαλοκαθηγητές;Και αν …ξέχασε ο Εισαγγελέας να κάνει έρευνα σημαίνει ότι έγιναν τα πειράματα που έγραφαν τα…χαρτιά;

Ο Πάνος Πικραμμένος λοιπόν και προσωρινός πρωθυπουργός έγινε πριν και δεν χάθηκε απο τις μεταγενέστερες…συκοφαντίες.

Μεγαλούργησε.Και καμία ζημιά δεν έπαθε αποδεδειγμένα.Αντίθετα.Εγινε μετά απο αυτές αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Κυριάκου που ξέρει να ξεχωρίζει τους καλούς και συκοφαντημένους.

Είναι ο ίδιος ο αντιπρόεδρός του που διακρίθηκε και ως επιδιαιτητής.Με τη σοφία του έβγαλε(με διαιτητές,θεσμό συκοφαντημένο επίσης στην Ελλάδα)την απόφαση που δικαίωσε τον εθνικό εργολάβο Μπόμπολα στην διαμάχη δεκάεδων εκατομμυρίων με τον ΟΣΕ.Σε ένα επίσημο έγγραφο αναφέρεται και για καλή αμοιβή για μερικές απο τις πολλές αποφάσεις τους.Κάπου μισό εκατομμύριο ευρώ παρά κάτι δεκάδες…

Αμ όλα κι όλα…Οι άνθρωποι πρέπει να αμείβονται για τις υπηρεσίες τους…Εξ άλλου δεν τρώνε όλοι τις μπαρούφες του Κυριάκου για καλή οικονομία και κουραφέξαλα.

Δείτε πιο κάτω την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(25/4/23) πως αποκαλύπτει ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ μισθοί στην Ελλάδα μειώθηκαν πέρυσι κατά 7.5%:

Με τέτοια προβλήματα είναι δυνατόν να μην πάρει αμοιβή ο επιδιαιτητής Πικραμμένος,ο οποίος μάλιστα ως πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας απέκτησε το δικαίωμα στην επιδιαιτησία με τροπολογία του νόμου της κυβέρνησης Σαμαρά τον Μάϊο του 2014;

Αλλα μας τρώει το αναπάντητο ερώτημα για να μετρήσουμε το μέγεθος της επιτυχίας του:

Πήρε αμοιβή δεκάδες η εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τις αποφάσεις δικαίωσης του εθνικού εργολάβου σε βάρος του ηττημένου ΟΣΕ;

Και απο ποιά ακριβώς ταμεία;

ΥΓ.Κυριάκο,ένδοξε πρωθυπουργέ,από που ακριβώς αγόρασε το ακίνητο με τις αυθαιρεσίες δίπλα στην Ακρόπολη ο σανδαλοφόρος του προεδρικού Μεγάρου;Μήπως το έπιασαν οι κεραίες του αλήστου μνήμης διευθυντή-ανηψιού;