Αρχική Αθλητικα Διαφήμισαν το αξιόπιστο ποδόσφαιρο Λιβερπουλ και Τότεναμ-κορυφή η Σίτυ και η Μπάγερν

Διαφήμισαν το αξιόπιστο ποδόσφαιρο Λιβερπουλ και Τότεναμ-κορυφή η Σίτυ και η Μπάγερν

323

 

Ο αγώνας της Λίβερπουλ εναντίον της Τότεναμ ήταν χάρμα ιδέσθαι και ικανότατος για πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για πολλούς.

Η Τότεναμ,η οποία προφανώς πάσχει απο τη γρίππη “3 γκολ με το καλημέρα”ξαναβρέθηκε στο 15ο λεπτό να χάνει 3-0.Σε αντίθεση με το ματς με τη Νιούκαστλ,όπου συνέχισε να τρώει γκολ(5 μέχρι το 22) στο Ανφιλντ σοβαρεύτηκε.

Και μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφάρισε σε 3-3 και αυτό έκανε έξαλλο,τον συνήθως έξαλλο προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ,ο οποίος βρήκε ως λόγο εξαλλοσύνης όχι την ελαφρότητα της ομάδας του φέτος,αλλά ένα φάουλ κάπου στο κέντρο του γηπέδου.

Η Λίβερπουλ,ευτυχώς για τον Κλόπ έβαλε το 4-3 ένα λεπτό μετά την ισοφάριση,αλλά ο Κλοπ τα έσερνε στο διαιτηρή Τίρνεϊ λέγοντας ότι έχει προηγούμενα μαζί τους,ότι εκέινος μεν παραφέρθηκε,αλλά ο διαιτητής του είπε κάτι και τον έκανε έξαλλο και διάφορες άλλες μπούρδες.

Εκεί όμως είναι Αγγλία.Και στο αγγλικό πρωτάθλημα-σε αντίθεση με το πιο ανυπόληπτο του πολιτισμένου κόσμου δηλαδή το ελληνικό-τα πάντα είναι αξιόπιστα και αποδείξιμα.Ετσι το σώμα των Άγγλων διαιτητών (PGMOL) δήλωσε ότι έχει γνώση των σχολίων του Κλοπ, προσθέτοντας: «Οι διαιτητές στην Premier League καταγράφονται σε όλα τα παιχνίδια μέσω ενός συστήματος επικοινωνίας.

Έχοντας εξετάσει πλήρως τον ήχο του διαιτητή Πολ Τίρνεϊ από την αναμέτρηση, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ενήργησε με επαγγελματικό τρόπο σε όλη τη διάρκεια, συμπεριλαμβανομένης της προσοχής στον προπονητή της Λίβερπουλ, επομένως, διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε υπόδειξη ότι οι ενέργειες του Τίρνεϊ ήταν ακατάλληλες».

Η Σίτυ κέρδισε 2-1 εκτός την Φούλαμ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και με ένα ματς λιγότερο.

Η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ)κέρδισε την ισχυρή φέτος Αστον Βίλα με 1-0 ,αλλά με ποδόσφαιρο της πλάκας και χάρη στην κλάση του Φερνάντες,ο οποίος αν ήταν σε άλλη ομάδα θα πήγαινε για χρυσή μπάλλα.Η Νιουκάστλ με ματς περισσότερο και νίκη επι της τελευταίας Σαουθάμπτον είναι στην τρίτη θέση φέτος.

Πρώτη με ένα βαθμό πάνω απο τη Ντόρτμουντ ανέβηκε και η Μπάγερν στη Γερμανία κερδίζοντας 2-0 την ουραγό Χέρτα,χωρίς καλό ποδόσφαιρο.

Η Στουτγκάρδη χάρη στον Μαυροπάνο προσπαθεί να σωθεί και με νέα νίκη ανέβηκε ένα βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό,αλλά έχει δρόμο ακόμα.

Στο ντέρμπι της Σκωτίας η Σέλτικ του Ελληνοαυστραλού προπονητή Ποστέκογλου κέρδισε 1-0.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Στεφ Κάρυ έδειξε χαρακτήρα και αξία στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι πρόκρισης με τους Σακραμέντο Κίγκς και η ομάδα του,οι Γουόριορς,πήραν σπουδαία νίκη στην έδρα των κίνγκς με 120-100 και προκρίθηκαν με 4-3.

Οι Μαϊάμι έδειξαν ότι δεν απέκλεισαν τυχαία τους Μπακς του Αντετοκούνμπο.Βέβαια στην Ελλάδα ακόμα θα φωνάζαμε και θα προκαλούσαμε πόλεμο επειδή στην τελευταία φάση ο διάσημος Μπάτλερ έκανε 2 φάουλ μαζεμένα για να πάρει τη μπάλλα και να ισοφαρίσει.Στις ΗΠΑ δεν τόλμησε κανείς να το πει.

Οι Μαίάμι νίκησαν εύκολα τους Νίκς στη Νέα Υόρκη και έδειξαν ότι θα προκριθούν άνετα,αν και ακόμα μεταξύ τους μπορεί να γίνουν έως και 6 μάτς.Με τραυματία τον Μπάτλερ να στέκεται ως…ελ Σιντ στο παρκέ,δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.Με υγιή Μπάτλερ πως θα κερδίσουν;

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και απέκλεισε στα πλέί όφ τον Προμηθέα κερδίζοντας με 81-78.

Στο ποδόσφαιρο,όπως έχουμε εξηγήσει λόγω της αναξιοπιστίας του περιοζόμαστε στην καταγραφή των σημαντικότερων αποτελεσμάτων

ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-0,ΠΑΟΚ-Αρης 3-2Ολυμπιακός -Βόλος 3-0