Αρχική Αθλητικα Ax Μάντσεστερ!..Ματσάρες με… εξάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ax Μάντσεστερ!..Ματσάρες με… εξάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

77

Τούμπα τα πράγματα στο Μάντσεστερ για τα καλά…Η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ) προηγήθηκε δυο φορές με δυο γκολ διαφορά στην Πόλη επι της Γαλατά και με νίκη είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσει στην κορυφαία διοργάνωση.

Ομως ο τερματοφύλακας Ονάνα που έφερε μαζί του από τον Αγιαξ για να διώξει τον Ντε Χέα ο ανεκδιήγητος προπονητής Τεχάγκ δέχθηκε τρία γκολ χειρότερα από τον…Μπρινιόλι του ΠΑΟ(ο οποίος μάλλον θα είναι ακλόνητος λόγω προσφοράς και απόψε στη Βιγιαρεάλ)και η Μάντσετσερ έφυγε με το 3-3 και την τελευταία θέση.

Η τούμπα που είναι;

Αυτά που έκανε η Μάνστεστερ παλιά,ακόμα και με την Μπάγερν σε δυο λεπτά τα έκανε η Σίτυ με την Λειψία.Εχανε στο γήπεδό της με 2 γκολ διαφορά,δεν κινδύνευε η πρόκριση,αλλά το γόητρο και η Σίτυ κέρδισε με 3-2…

Το φεγγάρι της Αρσεναλ είναι…ολόγιομο ,όπως και η εστία  της Λάνς με το ηχηρό 6-0 στο Λονδίνο.

Εξη γκολ μπήκαν και στο Μπενφίκα -Ιντερ.Στην πρώτη μισή ώρα του α ημιχρόνου οι Πορτογαλική ομάδα έβαλε 3 γκολ και τόσα δέχθηκε σε 20 λεπτά στο β ημίχρονο.

Εξη γκολ μπήκαν και στη Μαδριτη,όπου η Ρεάλ κέρδισε με 4-2 τη Νάπολι.

Στα 4 από τα οκτώ ματς είχαμε…εξάρες και συνολικά 31 γκολ,δηλαδή παρά ένα τέσσερα(!) γκολ αντιστοιχούν σε κάθε ματς.

Η Μπάγερν έφερε φτωχό 0-0 με την κοπεγχάγη.

Αν προστεθούν και άλλα 22 γκολ στα μάτς της Τρίτης τότε στα 16 μάτς του διημέρου για το Τσάμπιονς Λίγκ μπήκαν 53 γκολ,δηλαδή περισσότερα από τρια γκολ σε κάθε ματς.

Στα αξιομείωτα της Τρίτης το πέναλτυ-μαϊμού με το οποίο ισοφάρισε η Παρί και ενώ είχαν τελειώσει και οι καθυστερήσεις στο γήπεδό της την Νιούκαστλ που έπαιξε χωρίς οκτω βασικούς!!!