Αρχική Δικαιοσυνη Αθώοι για τις μίζες όλοι μετά…25 χρόνια “εξόδοις Δημοσίου”!Eξόντωση ενός μάρτυρα που...

Αθώοι για τις μίζες όλοι μετά…25 χρόνια “εξόδοις Δημοσίου”!Eξόντωση ενός μάρτυρα που μίλησε για το φαγοπότι στο Υπουργείο Αμυνας!

118

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η Καλλιόπη Σγαρδέλη είναι ανηψιά του Γεν.Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας επι Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και παντρεμένη με τον Γιώργο Γκρέκα.ΟΛα της τα χρόνια με τεράστια προβλήματα υγείας και μεγάλο βαθμό αναπηρίας

Ο Γιώργος Γκρέκας ήταν πριν 25 χρόνια ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος προμήθευε μετά απο διαγωνισμούς διάφορα στρατόπεδα της Αθήνας.

Στα πλαίσια αυτής της εργασίας του βρέθηκε μία ημέρα στο στρατόπεδο στον Καρέα στα μέσα της δεακαετίας του 1990-2000.

Αργά το απόγευμα εκείνη της ημέρας ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ ότι έγινε ληστεία στο στρατόπεδο και οι άγνωστοι οπλοφόροι που ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν στα ταμεία πήραν πολλά,πάρα πολλά εκατομμύρια δραχμές.

Ο Γιώργος Γκρέκας πήγε πολλές φορές στην ανακρίτρια και είπε ότι εκείνη την ημέρα της ληστείας βρίσκονταν κατά σύμπτωση στο χώρο που υποτίθεται ότι έγινε ληστεία και βεβαίωσε ότι κανένας ληστής δεν εμφανίστηκε και όλα ήταν ψέμματα.Μπήκε στις έρευνες και η αστυνομία και η ΕΥΠ και διαπίστωσαν ότι αυτή η δήθεν παγκόσμιας μοναδικότητας ληστεία ήταν μια πρωτότυπη κομπίνα.Εφαγαν τα χρήματα και σκηνοθέτησαν ληστεία.

Με τις πολλές έγγραφες και προφορικές μαρτυρίες του αυτόπτη μάρτυρα Γιώργου Γκρέκα καταδικάστηκαν αρκετοί,αλλά με τους πολλούς “μπαρμπάδες στην κορώνη” δεν θα πει κανείς και ότι “μαρτύρησαν”για πολλά χρόνια στις φυλακές.

Αντίθετα ο Γιώργος Γκρέκας και η οικογένειά του μαρτύρησαν στην κυριολεξία.Καθώς πήγαινε και κατέθετε την αλήθεια βρήκε απέναντι του το βαθύ διεφθαρμένο κράτος.Σε κάποια στιγμή του πρότεινε κάποιος υψηλά στον μηχανισμό να κρατήσει τη δουλειά του,αλλά να συμφωνήσει να πενταπλασιάσει τις τιμές να κρατάει εκείνος το 1/5 που ως τότε εισέπραττε και εκείνοι να παίρνον κάτω απο το τραπέζι τα 4/5.Ηταν και πολλοί και έπρεπε να τα μοιράσουν…

Ο Γιώργος Γκρέκας έκανε αναφορά στον τότε πρωθυπουργό Σημίτη και …άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Ο μηχανισμός τον πέταξε έξω απο τη δουλειά του και προσπάθησε να επιβιώσει ως πλανώδιος πωλητής.

Με τα πήγαινε-έλα σε διάφορες υπηρεσίες απέκτησε κι άλλες πληροφορίες μέσω γνωριμιών με έντιμους αξιωματικούς διαφόρων κλάδων.

Μια απο αυτές αφορούσε εμπόριο ναρκωτικών και σε μια απο τις αναφορές του ανέφερε γεγονότα.

Μάρτυρες εναντίον του Γιώργου Γκρέκα και υπέρ του εμπόρου ναρκωτικών εν ενεργεία …αστυνομικοί!

Ηταν,έλεγαν,παρεξηγημένος ο κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών.Τόσο παρεξηγημένος ώστε καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη.Το κάναμε πρωτοσέλιδο στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ το 2014 το σκάνδαλο αυτό.Για τους μάρτυρες αστυνομικούς…

Αλλά “πετύχαμε” να συσπειρωθεί το βαθύ διεφθαρμένο και να κυνηγήσει χειρότερα τον Γιώργο Γκρέκα παρά τις καταδίκες των επίορκων για κακουργήματα.

Κατέληξε με τεράστια προβλήματα υγείας ο ίδιος και η οικογένειά του σε διάφορα επίπεδα.

Τόσα ώστε ο δήμος Αλίμου να βεβαίωνει με το υπ αριθμ 6817/28/2/2023 έγγραφό του ότι η οικογένεια είναι άπορη.Και κατνομάζει όλα τα μέλη της οικογένειας.

Μεταξύ αυτών και το μέλος το οποίο απέκτησε την υπ αριθμ 47846/2015 άδεια υπάιθριου εμπορίου(πλανώδιος) του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Αυτή η άδεια θα υλοποιηθεί με την εφαρμογή της υπ αριθμ 73096/25/11/2022 άδεια χρήσης(χορηγείται-ανανεωνεται ετησίως) κοινόχρηστου χώρου στο σταθμό του Μετρό στο Ελληνικό.

Για να υλοποιηθεί αυτή η άδεια χρήσης του χώρου πρέπει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού να προσδιορίσει το χώρο.

Με την υπ αριθμόν 81580 από 24/11/2023 βεβαίωση ο δήμος Ελληνικού βεβαιώνει ότι το μέλος της οικογένειας που έχει την άδεια αυτή δεν χρωστάει στο Δήμο Ελληνικού ούτε ευρώ!

Στο πρωτοσέλιδο στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ το 2014 είχαμε παρουσιάσει έγγραφες αποδείξεις για το κυνηγητό του Γιώργου Γκρέκα.

Μεταξύ αυτών των εγγράφων και έγγραφα πρόστιμα των δεκάδων χιλιάδων ευρώ με διάφορες αιτίες.

Τα πρόστιμα αυτά κατέπιπταν συνεχώς στα δικαστήρια με αποτέλεσμα παρότι αυτά έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ για πλανώδιο πωλητή(έφτασαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ)να μην χρωστάει ούτε ο Γιώργος Γκρέκας τα ποσά αυτά πουθενά.

Αυτά όλα είναι κρίσιμα.Και είναι πολύ πιθανόν ο σημερινός Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είτε να μην γνωρίζει τίποτα,είτε να έχει παραπλανηθεί και να θεωρεί τον κ.Γκρέκα δημόσιο κίνδυνο.Είτε πράγματι ο κ.Γκρέκας είναι δημόσιος κίνδυνος!

Αναφέρουμε λοιπόν τα παραπάνω κρίσιμα έγγραφα,ώστε να μπορεί να απαντήσει εγγράφως αν αυτά που αναφέρουμε είναι έτσι ή αντίθετα αν εμείς δεν έχουμε τις σωστές πληροφορίες και τα σωστά έγγραφα.

Η απάντηση του Δημάρχου δεν συνδέεεται με θεωρία,αλλά με κάτι πολύ κρίσιμο για την επιβίωση της ΑΠΟΡΗΣ οικογένειας Γκρέκα.

Ο Δήμος Ελληνικού έχει εκδώσει την άδεια χρήσης συγεκριμένου χώρου,καθυστερεί η απέρριψε την χωροθέτηση παρά τις άδειες;

Αυτό έχει επίσης κρίσιμη σημασία.Γιατί η καθυστέρηση διαλύει οικονομικά την άπορη οικογένεια και είτε σκοπίμως,είτε κατ αποτέλεσμα θα την φέρει σε αδυναμία να πληρώνει τις δόσεις και τα δημοτικά τέλη για την λειτουργία αυτή.

Ετσι στην ουσία ακυρώνει την άδεια που έδωσε και ισχύει μέχρι τον φλεβάρη του 2027 σύμφωνα με το υπ αριθμ 37257/10/6/2022 έγγραφο του Δήμου Ελληνικού.

Αναμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις του Δημάρχου για να δούμε αν σήμερα λειτουργεί όμορφα και αγγελικά δημοτικος μηχανισμός ή αν ο κ.Γκρέκας πρέπει να διαβάσει…Κάφκα,αν επιβιώσει…

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Εκείνη την εποχή η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ είχε τη μεγαλύτερη κυκλοφορία και η διαφήμισή της έλεγε: “Για να ξέρεις τι συμβαίνει γυρω σου μια εφημερίδα υπάρχει:ΤΟ ΒΗΜΑ”.

Και πληροφορούσε τους γύρω μας ότι στα εξοπλιστικά του υπουργείου Αμυνας(απο αυτό άρχισε ο Γολγοθάς του κ.Γκρέκα) έδιναν και έπαιρναν οι μίζες.

Ενα απο τα ρεπορτάζ του ανέγφερε ονόματα και γεγονότα και έλεγε τα εξής με αυτονόητο ότι εμείς δεν είμαστε το έγκυρο ΒΗΜΑ κια δεν αναφέρουμε(θα δείτε και γιατί ακόμα…)ονόματα παρά τα αρχικά τους:

ΤΟ ΒΗΜΑ

“Ο  Π. Κ. απόστρατος του ελληνικού στρατού, πρόσωπο-«κλειδί» κατά την ανάκριση για τις μίζες των εξοπλιστικών στο σκάνδαλο της προμήθειας των Λέοπαρντ, οδηγείται αύριο Δευτέρα από τη ΓΑΔΑ ενώπιον του ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή και μαζί του ανοίγει ολόκληρη η «βεντάλια» της προμήθειας των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ 2, η οποία έχει απασχολήσει δύο Εισαγγελίες στη Γερμανία (Μονάχου και Βρέμης) και μία στην Ελλάδα, την Εισαγγελία Διαφθοράς. Επί χρόνια αντισυνταγματάρχης στον ελληνικό στρατό αλλά σχεδόν πνευματικό παιδί του άλλου εμπόρου όπλων, Π Ε, διάδοχός του μάλιστα στις μπίζνες με τα εξοπλιστικά, καλείται τώρα να αποκαλύψει και άλλες τυχόν λεπτομέρειες για την 60 εκατομμυρίων ευρώ περίπου μίζα που φαίνεται να διακινήθηκε και προς πολιτικά πρόσωπα, όπως λένε τα κατηγορητήρια.
«Το Βήμα» αποκαλύπτει σήμερα πώς διακινήθηκε η μίζα των 5 εκατομμυρίων ευρώ με βάση το κατηγορητήριο του απόστρατου αξιωματικού. Κρίσιμος ο ρόλος μιας εταιρείας που διοχέτευσε σε λογαριασμό με τον κωδικό Ολυμπία, η οποία όμως σύμφωνα με την πλευρά Κ. ανήκει στον άλλοτε μέντορά του, Π. Ε. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ο Ε. με ένορκη κατάθεση θα καλύψει τον συνεργάτη του και διάδοχό του στις δουλειές με τα εξοπλιστικά.
Και όπως πάντα μία φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις: η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από την επίσκεψη το 2005 στο Μόναχο του αντισυνταγματάρχη Π. Κ. στις εγκαταστάσεις της γερμανικής προμηθεύτριας Krauss Maffei (MFW) όπου εικονίζεται μαζί με τον πρώην διευθυντή Εξοπλισμών… Διότι ο Π. Κ. είχε διατελέσει και στενός συνεργάτης του …., ο οποίος είχε εγκατασταθεί σε αυτή τη θέση του υπουργείου Αμυνας μετά το 2004, προκειμένου να εξυγιάνει το σύστημα προμηθειών, το οποίο αμφισβητούνταν, αφού τότε βρισκόταν σε εξέλιξη και Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την προμήθεια των ΤΟΡ Μ-1. Είναι άγνωστο πώς έπεισε τον τότε έμπειρο εισαγγελικό λειτουργό να ταξιδέψει ως το Μόναχο και να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Η παγίδευση και οι «καυτές» συνομιλίες
Σχεδόν κινηματογραφική ταινία θυμίζει η δράση του πρώην συνταγματάρχη, ο οποίος τώρα κατηγορείται για κακουργηματική ενεργητική και παθητική δωροδοκία αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για τις καταθέσεις που είχε στις γνωστές πλέον τράπεζες όπου «ξεπλένονταν» τα χρήματα από τα εξοπλιστικά, τις Dresdner Bank και ΒΝΡ Paribas, στην Ελβετία. Εκείνο που δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε απόλυτα και οι ελληνικές αρχές, είναι ότι οι γερμανοί εισαγγελείς, ακολουθώντας τη διαδικασία της νόμιμης συνακρόασης, έχουν «καλωδιώσει» τον πρώην απόστρατο, όταν το 2006 είχε επισκεφθεί τη Γερμανία και «μιλούσε» πολύ και αποκαλυπτικά στο κινητό του με γερμανό πρώην στέλεχος της προμηθεύτριας εταιρείας. Σε αυτές τις «καυτές» συνομιλίες και οι δύο αποκαλύπτουν πώς μοιράζονταν οι μίζες στην Ελλάδα, αφού τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν διακινηθεί προς πολιτικούς και στρατιωτικούς δεν έχουν τέλος. Τα έλεγαν όλα, αφού εκείνος διαπραγματευόταν μεγαλύτερη προμήθεια και έλεγε ότι «δεν βγαίνει» διότι είχε μοιράσει και πολλές μίζες. Και οι Γερμανοί όμως παραπονούνταν ότι το ποσοστό του 15% που έδιναν στον προκάτοχο του Ε. ήταν μεγάλο και για αυτό στο νέο συμβόλαιο το ποσοστό έγινε 4%. Η «παγίδευση» του κ. Κ. έγινε αφού υπήρχαν υπόνοιες για παράνομες-ωφέλιμες πληρωμές στη χώρα μας.
Κωδικός Ol…
Ολα τα στοιχεία θα ζητηθούν από τους έλληνες εισαγγελείς και ανακριτές. Εγγραφα, μάλιστα, αποκαλύπτουν πώς είχε αποφασιστεί από τρεις εταιρείες στη Γερμανία να δώσουν δώρα «για να επικρατήσουν στον σκληρό ανταγωνισμό» και πώς τρεις Ελληνες μοίραζαν τη μίζα. Τη μερίδα του λέοντος είναι αλήθεια ότι διακινούσε επιχειρηματίας ο οποίος ακόμα δεν έχει κληθεί να απολογηθεί για τη συγκεκριμένη προμήθεια
Ο ίδιος ο Π. Κ., όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο με βάση το οποίο θα απολογηθεί, ωφελήθηκε κατά 2.965.748 ευρώ και τα χρήματα διακινούνται, μέσω λογαριασμού που φέρει τον κωδικό Ol…, στην τράπεζα Citibank Λονδίνου. Φυσικά, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, τα ποσά διακινούσε και μέσω off shore ο καταζητούμενος τραπεζίτης Φ. Λ. Το 1.000.018 ευρώ, σύμφωνα με την ανάλυση του λογαριασμού (ΓΒ 84 ΨΙΤΙ 1850…) μεταφέρεται στις 22 Σεπτεμβρίου του 2008, αρκετά μετά την τοποθέτησή του στο υπουργείο Αμυνας και την αποχώρησή του από εκεί.
Το αρχικό ποσό μεταφέρθηκε από τον μέντορά του Π. Ε. και τον τραπεζικό λογαριασμό της γνωστής εταιρείας IRON στην BNP Paribas προς τον λογαριασμό στην ίδια τράπεζα της εταιρείας ιδιοκτησίας του PA. TR. and EN., ύψους 7.220.003 ευρώ. Σοκάρει το απόσπασμα του κατηγορητηρίου, που αναφέρεται στα ποσά που διακινήθηκαν συνολικά. Επί λέξει αναφέρεται για την κατηγορία της ενεργητικής δωροδοκίας:
«Από κοινού με τους συγκατηγορούμενούς του, Π. Ε., Ε. Σα. και Ει. Ε, υποσχέθηκε στους παρακάτω (σ.σ.: αναφέρονται πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων) κρατικούς αξιωματούχους και άλλους μη γνωστούς στην ανάκριση χρηματικά ποσά, συνολικά ανερχόμενα στο ποσό των τουλάχιστον 62.000.000 ευρώ, προκειμένου αυτοί, κατά παράβαση των καθηκόντων τους, να προβούν σε ενέργειες που ανάγονται στα καθήκοντά τους…». Ουσιαστικά τον καθιστά κατηγορούμενο και για το σκάνδαλο των υποβρυχίων αλλά και για την προμήθεια των Λέοπαρντ, η σχετική σύμβαση των οποίων υπεγράφη τον Μάρτιο του 2003.

Η συγκεκριμένη σύμβαση, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, είχε ως αντικείμενο την προμήθεια 170 κύριων αρμάτων μάχης τύπου Leopard 2 HELL από την Krauss Maffei Wegmann και 12 θωρακισμένων αρμάτων περισυλλογής και άλλων 8 θωρακισμένων γεφυροφόρων αρμάτων, εξομοιωτών και εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και ανταλλακτικών, εργαλείων, βιβλιογραφίας κ.λπ. Το πυροβόλο των αρμάτων κατασκευαζόταν από τη γερμανική εταιρεία Rheinmetall Waffe Munition, το Σύστημα Διαχείρισης Μάχης από τη Rheinmetall Defence Electronics και ο κινητήρας από την εταιρεία MTU Friedrich schafen.


Τι λέει ο κατηγορούμενος
Συμβόλαια είχαν υπογραφεί και εν μέσω Μνημονίου

Τον ρόλο του Π. Κ. φώτισε με την απολογία του ενώπιον του κ. Μαλλή ο Γερμανός, επίσης κατηγορούμενος, Σλ., ο οποίος είχε αναδείξει τον ρόλο συμβούλου στην προμήθεια, χωρίς όμως να αναφέρει ακριβώς το ποσοστό. Το σημαντικό είναι ότι συμβόλαια είχαν υπογραφεί και εν μέσω Μνημονίου το 2011 και το 2012. Σύμφωνα με τον κ. Κ. η κατηγορία είναι έωλη, αφού εκείνος διετέλεσε από τις 2/4 ως τις 31/5/2002 μέλος της Επιτροπής για την Κατάρτιση του Σχεδίου Σύμβασης. Οπως αναφέρει η πλευρά Κ., δεν ανακατεύθηκε καθόλου με τα οικονομικά. Μάλιστα, αναμένεται να επικαλεστεί και τη σχετική συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την 1η Μαρτίου 2002, όταν αποφασίστηκε η προμήθεια. Ιδιαίτερα φυσικά θα επικαλεστεί και την ένορκη κατάθεση του Π. Ε., με τον οποίον ακόμη διατηρεί άριστες σχέσεις.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ”

Αυτά ανέφερε το ΒΗΜΑ για μια υποθεση που διαδραματίσθηκε το 1998-2001.Εγκυρο η μήπως συκοφαντίες;

Γιατί τα θυμηθήκαμε 24 χρονια μετά;

Διότι η δίκη σε ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ για όσα έγιναν πριν 24 χρόνια και μιλούσαν για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ τελείωσε προχθες!!!

Και πότε άρχισε;

Τον Γενάρη του 2020!

Αρα:

Μια δίκη που κράτησε 4 χρόνια και 9 μέρες όπου παρίστατο εξόδοις του το Ελληνικό Δημόσιο,νόμιμα εκπροσωπούμενο από τους πρώην και νυν Υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και κ. Κωστή Χατζηδάκη προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά 10 Αλλοδαπών και των 4 Ελλήνων κ.κ. Ε. Π., Κ. Α., Κ.Π. και Τ. Δ. του Ιωάννη, το Τριμελές Κακουργημάτων Αθηνών με Πρόεδρο, εξόδοις Δημοσίου έκρινε αθώους και τους 14 κατηγορούμενους, ομόφωνα τους 13 και κατά πλειοψηφία 2-1 έναν Έλληνα, καθόσον ο εξ’ αριστερών Σύνεδρος, ο μικρότερος τη τάξει,δηλαδή, έκρινε ότι ο κ. Κ.Π. που κατηγορείτο: 1) για ενεργητική δωροδοκία από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου υπό ιδιαζόντως επιβαρυντικές περιστάσεις από το Φθινόπωρο του 1998 έως 31/1/2001, 2) για παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση το 2001 υπό ιδιαζόντως επιβαρυντικές περιστάσεις, και 3) για νομιμοποίηση εσόδων από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα από το Φθινόπωρο του 1998 έως τον Ιανουάριο του 2011 και από 18/7/2018 και μετά, έπρεπε να κηρυχτεί ένοχος μόνο για παθητική δωροδοκία, ενώ το Δικαστήριο δεν ενημέρωσε το ακροατήριό Της ποιος ακριβώς κατά τον εξ’ αριστερών Σύνεδρο Της ήταν ο ενεργά δωροδοκών την παθητική δωροδοκία του κ. Κ. Π., ή του έπεφταν δωροδοκίες εξ’ ουρανού μια 20ετία από το Φθινόπωρο του 1998 έως τον Ιανουάριο του 2011 και από 18/7/2018 και μετά. Είμαστε τυχεροί όλοι οι Έλληνες ότι δεν καταδικάστηκε κανείς τους, γιατί θα είχαμε σίγουρα εξόδοις Δημοσίου και το ρεζίλι της 25ετούς παραγραφής το οποίο ευτυχώς γλυτώσαμε όλοι και ιδίως ο Νομικός Σύμβουλος του Δημοσίου που δεν ξέρουμε αν θα το ξεπεράσει το χθεσινό με LEXOTANIL των 6mg;Η μήπως άτυχοι; Τα γράφουμε αυτά για τα διαβάσουν όλοι και ιδίως οι Ευρωβουλευτές που θα ψηφίσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το Φεβρουάριο ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, μετά τη συζήτηση που έγινε στις 17/1/2024.Εκεί όπου μίλησαν Έλληνες και Αλλοδαποί Ευρωβουλευτές όλων των ομάδων,πλην της ομάδας των Ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος .Εκείνο δεν ήθελε να γίνει αυτή η συζήτηση για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.Διότι ,όπως είπαν,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κράτος…δικαίου στην Ελλάδα!

Οι λοιπές ομάδες ήθελαν …Διότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το κράτος δικαίου στην Ελλάδα!

Εσείς τι λέτε;Ομορφος ο κόσμος,ηθικός,αγγελικά πλασμένος;