Αρχική Αθλητικα Ασφαλής ήταν η “προφητεία” για Θρύλο-ΑΕΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Ασφαλής ήταν η “προφητεία” για Θρύλο-ΑΕΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

15

Γράφαμε στις 13 Απριλίου ότι Ολυμπιακός και Φενέρ Μπαξέ έδωσαν λυσσαλέα μάχη για το ποιός θα έχει αντίπαλο στα πλεϊ οφ την Μπαρτσελόνα.

Και επίσης δυο ημέρες νωρίτερα είχαμε γράψει ότι πιο κοντά στο να αποκτήσει το 2026 ή το 2027 δικό του γήπεδο στο Βοτανικό είναι ο Παναθηναϊκός γιαυτό και φέτος πρωταθλήτρια θα είναι π΄παλι…η ΑΕΚ.

Η σειρά του ΠΑΟ θα είναι όταν θα πλησιάσει στο δικό του γήπεδο(όλα τα γήπεδο όλων των ομάδων είναι “εξόδοις των φορολογουμένων”και όχι των εταιρειών τους)και τότε θα το πάρει 1-2 συνεχόμενες φορές.

Σήμερα 24 Απριλίου ήρθε η δικαίωση σε αυτά που γράφαμε.

Ο Ολυμπιακός πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ 77-75 έσπασε την έδρα της Μπαρτσελόνα,πήρε το πλεονέκτημα έδρας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αποκλείσει και να μην βρεθεί στο φάϊναλ φορ.

Με καλύτερο τον Νικ Καλάθη η Φενέρ έσπασε την έδρα της Μονακό με 4 πόντους διαφορά  και πήρε το πλεονέκτημα έδρας.Απο τις γηπεδούχους μόνο η Ρεάλ νίκησε στο πρώτο ματς τη Μπασκόνια με 15 πόντους διαφορά  και κράτησε την έδρα της.

Στο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό 3-0.Και αν δεν έκανε το παιδικό λάθος ο Ακαϊντίν από το οποίο έγινε το 2-0 και πάλι ο ΠΑΟ και χωρίς μάλιστα τον Μπερνάρ δεν είχε καμία τύχη…

Ο Ολυμπιακός με φανερά αγχωμένους παίκτες μετά τις εξελίξεις με την φοβερή δικογραφία για την θύρα 7 και στελέχη του έχασε έδαφος στον Αρη,όπου έφερε 1-1.Με ματς λιγότερο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που έπαιξε στη Λαμία ακριβώς όπως ο Ολυμπιακός από πλευράς άγχους και έφερε επίσης 1-1 βρίσκονται 3 και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟ,ο οποίος βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ.

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ δεν διαμαρτύρεται καθώς από την συμπολίτισσά της Εβερτον,η οποία παλεύει για τη σωτηρία της και μπαίνει σε νέο σουπερ γήπεδο έχασε σημαντικό έδαφος για το πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε καθαρά 2-0