Αρχική Αθλητικα Νίκησαν Αρης-ΠΑΟΚ- ΑΕΚ .Ραντσάκια και… ροχαλητό στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας

Νίκησαν Αρης-ΠΑΟΚ- ΑΕΚ .Ραντσάκια και… ροχαλητό στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας

798

Στην Αγγλία ήταν στραμμένη η ποδοσφαιρική προσοχή σήμερα λόγω του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ με την Αρσεναλ.

Οι μπέμπηδες προέρχονταν απο φοβερές ευρωπαίκές νίκες επι της Παρί του Νεϊμάρ και της Λειψίας που ήταν ανώτερη,ως χθες της Μπάγερν.

Μόλις ξεκίνησε το ντέρμπι ,λόγω και της έλλειψης φιλάθλων ένα βουητό απλώθηκε στο Ολντ Τράφορντ.

Αμέσως η αρσεναλ συνειδηποίησε ότι το βουητό ήταν απο το έντονο ροχαλητό του προπονητή της Γιουνάϊτεντ ,του περίφημου Σολσκιερ και 6-8 παικτών του.

Κάπου θα είχαν πάει το βράδυ;Δεν πρόλαβαν νε ξεκουραστούν απο τις ευρωπαϊκές νίκες και δόξες;

Μπορεί.Ο ίδιος στον πάγκο είχε μαζευτεί στο εσωτερικό γιατί έβρεχε,αλλά όπως τον έδειχνε η κάμερα φαινόταν με μάτι γλαρό από την αυπνία(;)  και χωμένος μέχρι τα μάτια στο ζεστό μπουφάν.Ακίνητος,ούτε τα βλέφαρα δεν έπαιζαν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Τότε ξύπνησε γιατί προφανώς κάποιος τον σκούντησε και του είπε ότι η Γιουναϊτεντ,όχι μόνο έχανε ,αλλά 7-8 παίκτες(Ράσφορντ,Γκρίνγουντ,Φρεντ Φερνάντες,Μακ Τομινι,Ουάν Μπισάκα,Λίντελοφ,Πογκμπά) είχαν βγάλει ραντσάκια και έπαιρναν υπνάκο βαθύ με ροχαλητό δυνατό.

Τότε έβαλε σέντερ φορ ,τον Καβάνι,τον Βαν Ντεμπέκ κλπ.Θυμίζουμε ότι ο, πολύ καλός κατά τα λοιπά Σόλσκιερ, είναι αυτός που απέρριψε τον συμπατριώτη του Χάαλαντ,ως…άμπαλο.

Είχε ένα δοκάρι απο λάθος απόκρουση,λόγω βροχής και αυτό ήταν όλο.

Βλέποντάς τους κοιμισμένους ο διαιτητής θεώρησε ότι καλό είναι να μην τους ξπνήσει γιαυτό χάρισε και δεύτερη κίτρινη στον στοπερ της Αρσεναλ.

Το γκολ της Αρσεναλ ο Ομπαμπεγιάγκ με πέναλτυ ,το οποίο έκανε ο Πογκμπά θυμωμένος ,γιατί ένας μπακ της Αρσεναλ πέρασε τρέχοντας απο μπροστά του και του χάλασε τον ύπνο…

Στα δικά μας το ενδιαφέρον μας είναι ανάλογο της δυναμικότητας των ομάδων μας και του πόσο σημαντικοί παίκτες παίζουν.

Ο Αρης που νίκησε τον Αστέρα 1-0 με αυτογκόλ του Πασαλίδη ,ο ΠΑΟΚ που νικησε στο Αγρίνιο με 3-1 στην πρώτη του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο(Ο Φερέϊρα πήγε στην Παλμέίρας της Βραζιλίας,ως προπονητής ήδη) και η ΑΕΚ που νίκησε τον ΟΦΗ 2-1 έχουν το “ενδιαφέρον” που προκύπτει απο διάφορους άγνωστους Γκαρσίες ,Λόπες κλπ στη θέση που κάποτε ήταν ελληνικά αστέρια ή παίκτες παγκόσμιας κλάσης και χαιρόταν κανείς να βλέπει τον Τζιοβάνι να βάζει γκολ από το κέντρο κλπ.

Επαιζαν και οι τρεις με μάξιμουμ 3 Ελληνες στη σύνθεση ,δηλαδή με τον ίδιο αριθμό Ελλήνων με τον οποίο παίζει και προπορεύεται στο σαφώς πιο υψηλού επιπέδου τουρκικό πρωτάθλημα η Αλάνια σπορ.

Η φημισμένη Νάπολι για παράδειγμα ήταν πιο ελκυστική σήμερα να τη δει κανείς για΄τι έπαιζε με την ομάδα έκπληξη του ιταλικού πρωταθλήματος την Σασουόλο που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα και στην οποία αγωνίζεται ο Κυριακόπουλος.Στην Κάλιαρι ο Λυκογιάννης κλπ Η Νά΄πολι έχασε στην έδρα της 2-0!!!

Η Μπάρτσα με τον Μέσι “στο στυλ το αδιάφορο” που λέει και το τραγούδι έφερε ισοπαλία με την Αλαβές και μένει ήδη αρκετά πίσω στη βαθμολογία,αν και στην εποχή του κοροναϊού τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα προς όφελος μικρότερων ομάδων.

Η Εβερτον του Αντσελότι έχασε στην έδρα της Νιούκαστλ 2-1