Αρχική Θέμα Αποκάλυψη: επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατιας η Ειρήνη Αγαπηδάκη,πρόεδρος ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και...

Αποκάλυψη: επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατιας η Ειρήνη Αγαπηδάκη,πρόεδρος ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και ο Γεραπετρίτης ΥΠΕΞ γιατί ζορίζονται Κυριάκος και Δημητριάδη από τις υποκλοπές!

594

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σιγά μην ήταν η Κριστιν Λαγκάρντ κάποια πολιτικός με αξία μέχρι που…

Η Ελλάδα την έκανε διεθνές μέγεθος θάβοντας την περιωνυμη λίστα με τα δισεκατομμύρια, την οποία έστειλε στην τότε ΕΥΠ του Γ.Παπανδρέου και ο Γιώργος δεν πήρε μυρωδιά την παγίδα με πρώτο λογαριασμό,στον οποίο μπλεκόταν η Αμερικανίδα Μάργκαρετ Τσάντ,συζυγος (για 40 χρόνια και βάλε) Παπανδρέου και μητέρα του Γιωργου…Και πρωθυπουργίνα ουσιαστικά της χώρας μας.Με όχι τέλεια ελληνικά είναι η αλήθεια…

Το χειρίστηκε καλά η Κριστίν και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες,μέσα απο τις οποίες  οι Αμερικανοί κατάλαβαν το γερμανικό παιχνίδι σε βάρος τους με “δόλωμα”την Ελλάδα και το διαβόητο GREXIT.

Εφαγαν σε πρώτο χρόνο τον “διπρόσωπο” και ασυγκράτητο  σαβουροαγαπητικό Στρος Καν.Σε δεύτερο τον Σόϊμπλε και την Μέρκελ.Σε τρίτο τον Μέρτς που πήγαινε για καγκελάριος,”κόπηκε” και αναγκάστηκε να παραδεχθεί προχθές στη συνάντηση με τον Κυριάκο ότι το GREXIT ήταν “μια εσφαλμένη πολιτική επιλογή”.

Η Κριστίν επιβίωσε και με την αμέριστη αμερικάνικη στήριξη,την οποία φυσικά και άξιζε, έγινε διοικήτρια της Ευρωπαικης Κεντρικης Τράπεζας.

Στη θέση αυτη θα ηθελε -ιδανικά-να “αποδράσει” το 2027 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πιέζει αφόρητα τους φίλους που διαθέτει σε ΗΠΑ και Ισραηλ να τον προτείνουν εγκαίρως,να βάλει τις απαραίτητες υπογραφές και εν τέλει να μην φανεί ότι φευγει απο την Κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία.

Πιστεύει ότι είναι κατάλληλη εποχή καθώς είναι χωρίς αντίπαλο μια και στο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται του…ΣΥΡΙΖΑ!

Δηλαδη εκεί δεν παρατείται ποτέ κανείς και απο καμία θέση,όπως δηλωσε στην κρατικη τηλεόραση παλαιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ(ο κ.Λάμπρου) εννοώντας,προφανώς, οτι είναι κατι σαν εταιρεία ΣΥΡΙΖΑ.

Ως γνωστόν οι εταιρείες έχουν ιδιοκτήτη,ο ιδιοκτήτης δεν παραιτείται ποτέ και όποιος δεν τον θέλει στο τιμόνι της εταιρείας,απλά πρέπει να πάει να φτιάξει μια άλλη δική του  εταιρεία.

Αν το ιδανικό σενάριο “βγει” στον Κυριάκο θα συμπέσει με τη ληξη της β τετραετίας το 2027.Μέχρι τότε ελπίζει να έχει πείσει με πράξεις και υπογραφες την αμερικάνικη και ισραηλινη πλευρά ότι είναι αφοσιωμένος και το ίδιο θα είναι και απο τη θέση της Λαγκάρντ που είναι κρίσιμη για Ευρωπη,ΗΠΑ και Ισραηλ.

Γιατί να μην τους πείσει αφού όλα τα υπογράφει;

Υπάρχουν αγκάθια και μάλιστα μεγάλα και άγρια.

Το κυριωτερο:

Οι παρακολουθησεις,υποκλοπές με το διαβολικό μηχάνημα PREDATOR.

Μια εισαγγελέας έπρεπε να έχει ηδη παραδώσει την πρόταση για παραπομπή σε κακουργηματικές δίκες των μελών (καμιά 25αριά…) της συμμορίας,η οποία με τον μανδύα της ΕΥΠ έκανε τις παρακολουθήσεις αυτές.

Η ΕΥΠ όμως υπάγεται( και στον τότε και αληστου μνημης Δημητριάη)στον Πρωθυπουργο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια μομφή,ούτε καν παραπομπή Δημητριάδη -Κυριάκου θα ηταν καταστροφή για τα σχέδιά του και την πιθανότητα στήριξης από την αμερικάνικη και ισραηλινή πλευρά που έχει στην αγκαλιά της τον Κυριάκο.

Ε…τότε να βρεθεί τρόπος να…πεισθεί η Εισαγγελέας να μην μεφθεί,πολύ περισσότερο να παραπέμψει κανέναν από τους κ.κ.Δημητριάδη και Μητσοτάκη!

ΕΡΩΤ:Γίνεται αυτό;

ΑΠΑΝΤ.:Στην Ελλάδα κατά κανόνα γίνεται.Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα φανεί απο το αποτέλεσμα.

ΕΡΩΤ:Εχουμε αμφιβολίες;

ΑΠΑΝΤ:Πολλές.Διότι στα θύματα των υποκλοπών-παρακολουθήσεων είναι και Αμερικανοί (π.χ. Σίφορντ)και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και εκδότες,δημοσιογράφοι όπως ο Αλέξης Παπαχελάς.Είναι απολύτως βέβαιο ότι όπως υπάρχουν ισχυροί Αμερικανοί-Ισραηλινοί που έχουν σε προστατευτική αγκαλιά τον Κυριάκο,υπάρχουν και εξίσου ισχυροί Αμερικανοί-Ισραηλινοί που θέλουν να δουν στο εδώλιο και στη δικογραφία τα πάντα για τις υποκλοπές και τους δράστες.Και αυτό δυσκολεύει πολύ την αξιοποίηση του Κυριάκου σε διεθνή “φόρα”.

To γεγονός ότι αυτή η εισαγγελέας μαζί με άλλους αναγκάστηκε να παραδώσει το υλικό της στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση,αδελφικό φίλο και συνάδελφο του κ.Φλωρίδη δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης.Το παρέδωσε για να αναβαθμιστεί.Αν εκείνη έγραψε σε αυτά που παρέδωσε επιβαρυντικά πράγματα ή παρέδωσε επιβαρυντικά στοιχεία ουσιαστικά -όχι τυπικά-“δεσμεύει” τον ανώτερό της,ο οποίος θα κριθεί στη συνέχεια απο την διαχείριση του υλικού που παρέλαβε.Και δεν θα κριθεί από τα ΜΜΕ και ημάς τους ασχέτους,αλλά από εκείνους που γνωρίζουν να ελέγχουν από το παρασκήνιο…

Ενα απο τα σοβαρότατα προβλήματα των υποκλοπών εντοπίζεται στο Υπουργείο Εξωτερικών με την εισαγωγή-εξαγωγή των διαβολομηχανημάτων και την πιθανή εξαφάνισή τους κάπου στην μπανανία της …Μαδαγασκάρης.

Στη θέση του Δένδια πήγε ο δικηγόρος και της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου(ο Δένδιας δεν ήταν και δεν είναι φυσικά) οικογενειακά πολυεκατομμυριούχος(γαμπρός στην ΤΕΡΝΑ γαρ…)Γεραπετρίτης.

Και ομιλεί περι της …μυστικότητας της ΕΔΕ και τα λοιπά και τα λοιπά…

Ηγουν: Απαντά σε ερώτηση όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει ότι όλα πρέπει να μείνουν ( προσωρινά ντεεε…)στο σκοτάδι:

Γράφει :«μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ για τις διαδικασίες αδειοδότησης εξαγωγών προϊόντων διττής χρήσεως από τη Β6 Διεύθυνση, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της άσκησης πειθαρχικών διώξεων. Οπως δε έχει ειδικότερα κριθεί, η απόλυτη μυστικότητα της ΕΔΕ του άρθρου 127 παρ. 5 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007) δεν αίρεται με την υποβολή αιτιολογημένης έκθεσης από τον διενεργήσαντα αυτήν, αντιθέτως διατηρείται μέχρι την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του υπαλλήλου για τον οποίο προκύπτουν πειθαρχικές ευθύνες, βάσει των διαπιστώσεων της ΕΔΕ και μέχρι τη θέση της υπόθεσης στο αρχείο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις υπογραφές 41 βουλευτών είχε απευθύνει αίτηση προς το υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να τους δοθεί το πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης του υπουργείου, αναφορικά με τον τρόπο που δόθηκαν οι άδειες εξαγωγών του Predator στην Intellexa και στη σχετιζόμενη με αυτήν εταιρεία Krikel, «χωρίς αυτό το αίτημα να απαντηθεί από το υπουργείο».

Και τόνιζαν στην ερώτηση:

«πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης του υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με το πως δόθηκαν οι άδειες εξαγωγών του Predator στην Intellexa και στη σχετιζόμενη με αυτήν εταιρεία Krikel».

Επίσης έχει διαβιβαστεί απάντηση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, o οποίος αναφέρεται στη…θεωρία και όχι στις πράξεις γράφοντας ότι  «από τη στιγμή που ανέλαβαν οι δικαστικές Αρχές, οφείλουμε να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών τους, χωρίς να κρίνουμε τον τρόπο διεξαγωγής αυτών, καθώς, σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 26 του Συντάγματος με το οποίο κατοχυρώνεται η αρχή της διάκρισης των εξουσιών, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν παρεμβαίνει στο έργο απονομής της Δικαιοσύνης».

Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη εν τέλει έθαψε και τη λίστα Λαγκάρντ και όλα καλά…

Στα πλάνα του Κυριάκου η πρώτη προτεραιότητα είναι να πάει στη θέση της Λαγκάρντ ή σε ανάλογη διεθνούς κύρους θέση.

Στα πλάνα των θυμάτων των υποκλοπών δεν είναι ακριβώς αυτή η πρώτη προτεραιότητα και αυτό το έχουν καταστήσει σαφές και αμερικανικές πλευρές που αγαπούν μεν τον Κυριάκο,αλλά περισσότερο την ανάγκη να μην δημιουργηθούν σε πολλές χώρες πολλοί….Κυριάκοι και Δημητριάδηδες…

Προφανώς επειδή δεν συμπίπτουν αυτές οι προτεραιότητες,ούτε όοοοολοι στο δυτικό στρατόπεδο είναι με τον Κυριάκο και τον αλήστου μνήμης Δημητριάδη γίνονται ακόμα έρευνες εκτός Ελλάδας.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών μας πληροφορεί ότι στην Κύπρο της διαφθοράς και του ξεπλύματος τεραστίων ρώσικων κεφαλαίων έκαναν δουλειές με εταιρείες και αυτοί που είχαν εγκαταστήσει το διαβολομηχάνημα των υποκλοπών στην Ελλάδα.Και τους αποκαλύπτουν τώρα εκεί,όχι οι αρχές,αλλά ξένοι δημοσιογράφοι που ενισχύουν τις έρευνες και ευρωπαϊκών αρχών για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο,το οποίο όχι μόνο δυσκολεύει τον Κυριάκο,αλλά μπορεί να αποδειχθεί ο καταλυτικός αντίπαλος που δεν είχε φανταστεί την εποχή που ο ανηψιός του όλα τα μάθαινε και τα ήλεγχε για να είναι ήσυχη η κυβέρνηση.Την εποχή που εκβιαστές(καταμηνύηθηκε ένας τέτοιος ήδη και γίνεται σάλος…) στο χώρο του ΜΜΕ,πράκτορες και εισπράκτορες στον ίδιο χώρο υπέβαλαν τα σέβη τους άμεσα η έμμεσα και εφτιαχναν μια ατμόσφαιρα που φαινόταν άριστη για τον Κυριάκο…Αμ δεν ήταν…

Ο Κυριάκος πάντως έχει εξασφαλισμένη την διαδοχή του.Θα προωθηθεί στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κωστής Χατζηδάκης και στην προεδρία της Δημοκρατίας τον Φλεβάρη του 2025 η Ειρήνη Αγαπηδάκη!

Οσο και αν ακούγεται …ανέκδοτο σόκιν ο Κυριάκος δεν είναι ευχαριστημένος με την …απόδοση της Αικατερίνης.Την θεωρούσε το δέκα το καλό της θητείας του και του βγήκε,λένε στο περιβάλλον του…κόφτρα!

Παρά την προσπάθεια που έκανε εκείνη και να αφήσει,οικειοθελώς τη θέση της στο Παρίσι στον Κυριάκο και να χάσει την ευκαιρία των φωτογραφιών με το ζεύγος Μακρόν.

Αλλοι βέβαια λένε ότι η Αικατερίνη του…αντιστάθηκε!Λένε δηλαδή ότι αναγκάστηκε να δηλώσει ασθένεια και να πάει στη θέση της ο Κυριάκος(εκείνη είχε προσκληθεί ως προεδρίνα)επειδή ο Κυριάκος επέμενε πολύ και έκαμψε με…εθνικά επιχειρήματα την αντίστασή της.

Με τούτα και με εκείνα,ανέκδοτα η όχι το όνομα της Ειρήνης Αγαπηδάκη κυκλοφορεί 15 μήνες πριν λήξει η θητεία της Αικατερίνης,ως διάδοχος στην προεδρία.Κάπως έτσι είχε κυκλοφορήσει ακριβώς 15 μήνες πριν λήξει η θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου το όνομα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και όσοι πηγαίναμε για νομικούς-δικηγορικούς λόγους στο Συμβούλιο Επικρατείας και ξέραμε πρόσωπα και καταστάσεις το θεωρήσαμε ανέκδοτο.Αλλά δεν ήταν…Λογαριάζαμε χωρίς τον…Γεραπετρίτη!

Και ο Κυριάκος επίσης λογάριαζε θητεία χωρίς …παρεμβάσεις του Προκόπη Παυλόπουλου.

Αμ δε…

Ο καθηγητής και Ακαδημαϊκός σήμερα Προκόπης Παυλόπουλος προχθές περιέγραψε ως εξής το κράτος Δικαίου χαστουκίζοντας εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη(υποκλοπές κλπ)σε ομιλία του στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων:

“…Πρόσθετο βασικό στοιχείο του Κράτους Δικαίου είναι και το
ότι οι κανόνες δικαίου που το συγκροτούν πρέπει να είναι πλήρεις -leges
perfectae, και όχι leges imperfectae, ούτε καν
leges minus quam perfectae– υπό την έννοια πως η παραβίασή τους

επιφέρει, οπωσδήποτε, την επιβολή κυρώσεων, κυρίως δια της
ενεργοποίησης των δικαιοδοτικών διαύλων της Δικαστικής Εξουσίας.  Έτσι,
η αποτελεσματική λειτουργία του Κράτους Δικαίου αποτρέπει την
αυθαίρετη επέμβαση της κρατικής εξουσίας -και όχι μόνον- στο
κανονιστικώς οριοθετημένο πεδίο της Ελευθερίας και των από αυτήν
«εκπορευόμενων» δικαιωμάτων.
Β. Επομένως, είναι προφανές ότι οιασδήποτε μορφής διάβρωση των
θεσμικών και πολιτικών «αντηρίδων» του Κράτους Δικαίου ισοδυναμεί, εν
τέλει, με αντίστοιχη διάβρωση της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας,
επέκεινα δε της Δημοκρατίας εν γένει.  Διάχυτη είναι σήμερα η βεβαιότητα
ότι όχι μόνο παρατηρείται «διάβρωση» των προμνημονευόμενων
«αντηρίδων» του Κράτους Δικαίου, αλλά η «διάβρωση» αυτή και βαθιά
είναι και, δυστυχώς, «προϊούσα», με εντεινόμενο μάλιστα ρυθμό.  Ρυθμό ο
οποίος αφήνει να φανεί, ευδιάκριτα, μεταξύ άλλων και ότι πλέον είναι «επί
θύραις» μια μορφή εξαιρετικά επικίνδυνης «επικυριαρχίας» του
«οικονομικού» επί του «θεσμικού». Η προαναφερόμενη «διάβρωση»
οφείλεται -τουλάχιστον κατά κύριο λόγο- στην ρυθμιστική αποδυνάμωση
των κανόνων δικαίου που συνθέτουν το κανονιστικό πλαίσιο του Κράτους
Δικαίου, τόσο λόγω της σχετικοποίησης της ισχύος τους όσο και λόγω της
ατελούς λειτουργίας των κυρωτικών μηχανισμών, σε περίπτωση
παραβίασής τους…”

Είναι ή οχι φωτογραφία του κράτους του Κυριάκου;

Υ.Γ.Για την αξία του λόγου και των υποσχέσεων ορισμένων πολιτικών.Γίνεται λέει σάλος με πρωτοκλασσάτο υπουργό ,τον οποίο πέταξε κακήν-κακώς η συζυγός του απο το σπίτι όταν ανακάλυψε την ερωμένη που εμφανιζόταν ως συνεργάτιδα.

Θυμηθήκαμε το εγκώμιο που μας έπλεξε κάποιος πρωτοκλασσάτος όταν γλιτώσαμε με δημοσίευμα το γάμο του παιδιού του.Το δημοσίευμα αποκάλυπτε την ερωμένη υπουργού πρωτοκλασσάτου και έτσι μαζεύτηκε στο σπίτι.Μας είπε ότι “δια βίου θα είναι υποχρεωμένος”.

Μετά μερικά χρόνια μας έκανε αγωγή γιατί είχαμε διαφορετική νομική άποψη και ισχυριζόταν ότι τα πραγματικά στοιχεία δεν υπήρχαν.Δικαιωθήκαμε στον Αρειο Πάγο αφού μας ταλαιπώρησε άδικα.

Είπατε τίποτα για “σλάπς” και για τον…πλούτο που σκοτώνει;