Αρχική Ελλαδα Αποκάλυψη: Ο Μέγας Προφήτης που όρισε… πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι...

Αποκάλυψη: Ο Μέγας Προφήτης που όρισε… πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι Κουτόφραγκοι που χτυπουν την Ελλάδα ως μπανανία!..

89

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα γεγονότα που απασχολούν αυτό το ρεπορτάζ είναι τα εξής:

1)Η δημοσίευση μιας γελοιογραφίας σε πολύ κρίσιμο χρόνο.2)Ενα άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ επίσης σε πολύ κρίσιμο χρόνο.3)Η δημοσίευση μιας φοβερής και τρομερής έκθεσης της Διεθνούς διαφάνειας,η οποία εμφανίζει την Ελλάδα ως μπανανία της Ευρώπης.4)Μια παρόμοια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με παρόμοιο περιεχόμενο,απάντηση σε πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι “η Ελλάδα δεν είναι μπανανία”.5)Η δολοφονία ενός αθλητικού παράγοντα που εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης ομάδων ιστορικών,ιδιοκτήτης εταιρειών με εκατοντάδες εργαζόμενους και στην Ιταλία λίγες ώρες πριν η Κυβέρνηση ξανανοίξει τα γήπεδα με νόμο που “θα μηδενίσει τη βία εντός και εκτός γηπέδων”.Ο παράγοντας αυτός θα δικαζόταν στις 16 Φλεβάρη 2024 για κακούργημα εικονικών και πλαστών τιμολογίων!!! 6)Η αναγγελία ότι θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα ιδιωτικά πανεπιστήμια με πρώτη την ιατρική σχολή που προωθεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και η αναταραχή με καταλήψεις  και διαδηλώσεις.

Με τη σειρά λοιπόν η δική μας έρευνα γυρω απο αυτά τα γεγονότα και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

1.Η γελοιογραφία που βλέπετε κάτω δημοσιεύθηκε.

 

\

Λένε οι “σοφοί” ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Μια σύγχρονη γελοιογραφία είναι πολλές φορές πολύ παραπάνω από χίλιες φωτογραφίες.Δείτε την γελοιογραφία.Δημοσιεύθηκε όχι σε μια αντιπολιτευόμενη εφημερίδα.

2.Στο κύριο άρθρο της η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει μεταξύ άλλων στο μικρό ,αλλά καίριο κύριο άρθρο της στις 7 Φλεβάρη 2024 ότι “η πραγματικότητα σήμερα στην Ελλάδα είναι ασύμβατη με κάθε έννοια κράτους Δικαίου” καθώς η κυβέρνηση “τις δικαστικές αποφάσεις τις εφαρμόζει η αντίθετα ανάλογα με το αν τη βολεύουν και αν εξυηερούν κάποιο ιδιωτικό συμφέρον που απολαμβάνει προστασία από την κυβέρνηση” και συμπληρώνει ότι “αυτή η κατάσταση διαιωνίζει την αίσθηση ανομίας και ενθραρύνει την αυθαιρεσία”.

Ο Στέφανος Χίος,ο Παύλος Πολλάκης μιλούν συχνά με άγριο τρόπο για τις σχέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την ορισμένους δικαστές -υπηρέτες των επιθυμιών της κυβέρνησης,όσο παράνομες και ανήθικες και αν είναι αυτές οι επιθυμίες.

Ο ένας γιατί ουσιαστικά δολοφονήθηκε και προσποιούνται ότι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δολοφόνο του.Δεν αφορά μόνο τις αστυνομικές αρχές,αλλά και τη Δικαιοσύνη.κυρίως τους Εισαγγελείς που θα έπρεπε να έχουν κινηθεί αυτεπάγγελτα με τα φοβερά πρωτοσέλιδα του Χίου.

Ο Παύλος Πολλάκης ξαναπροκάλεσε προχθές λέγοντας για τις  επερχόμενες αλλαγές στη Δικαιοσύνη,ώστε να πάνε κάποιοι οικονομικοί μεγαλοεγκληματίες και κάποιοι φονιάδες φυλακή.

Και φαρισαϊκά εξανέστησαν γιατί ο Πολλάκης εννοεί “επέμβαση στη Δικαιοσύνη για να ενεργήσουν οι δικαστές κατ εντολήν και όχι κατα συνείδηση”.

Τι διαφορετικό λέει η γελοιογραφία και το κύριο άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ότι κάνει σήμερα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Ξαναδείτε προσεκτικότερα τη γελοιογραφία.

Ακριβώς αυτό δεν λέει η γελοιογραφία ότι κάνει η Δικαιοσύνη με εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Που δημοσιεύθηκε αυτή;

Στην έγκυρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!Την εφημερίδα της οποίας την εγκυρότητα υπερτονίζουν με άρθρα της και δικαστές,όπως  π.χ. ο παλαιός αρθρογράφος(μας) στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Αρεοπαγίτης ε.τ. Ευάγγελος Ανδριανός.

Οοοοχι!Αυτη η γελοιογραφία δεν δημοσιεύθηκε ΜΕΤΑ τις 6 Φεβρουαρίου 2024.Δημοσιεύθηκε στις 12 Δεκέμβρη του 2023.

Τι συνέβη στις 6 Φλεβάρη 2024;

3,4.Η Ευρώπη δια του Κοινοβουλίου της και η Διεθνής Διαφάνεια δημοσίευσαν εκθέσεις στις οποίες η Ελλάδα εμφανίζεται ως μπανανία και χειρότερα.Είναι η χειρότερη έκθεση σε βάρος της Ελλάδας από την ένταξή της στην Ευρωπαίκή Ενωση.Και η χειρότερη κριτική που της ασκείται για εντελώς ατιμωτικά σε κυβερνητικό επίπεδο θέματα,όπως η διαφθορά,η ανομία με δολοφονίες και ληστείες τιμών στα σουπερ μάρκετ ,στα καύσιμα στα δημόσια έργα ,όπου βασίλισσα (παίρνει κι άλλο εργο δισεκατομ στην Κρήτη του Κυριάκου)αναδεικνύεται η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την οποία αγόρασε σπίτι σε πολυτελές συγκρότημα η προεδρίνα της Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου το 2009,χρονιά κρίσιμη δικαστικά στο Συμβούλιο Επικρατείας για τις μελλούμενες(τότε)επενδύσεις(και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) στις ΑΠΕ…

Παρουσιάζουν,λοιπόν οι εκθέσεις της Διεθνούς Διαφάνειας και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Ελλάδα ως χώρα,η οποία δεν είναι κράτος δικαίου.Σημειώνουν μεταξύ άλλων:

Ας πάρουμε ως παράδειγμα την Ελλάδα. Η ελάχιστη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης – συμπεριλαμβανομένου του διορισμού δικαστών από πολιτικούς – έχει συμβάλλει στην πιο απότομη μείωση του κράτους δικαίου στην ΕΕ. Οι νυν και οι πρωην βουλευτές δεν μπορούν να ερευνηθούν απο τα δικαστήρια,αλλά μόνο απο το κοινοβούλιο και οι αξιωματούχοι που καταχρώνται την εξουσία τους σπάνια αντιμετωπίζουν συνέπειες.Αυτό έχει δημιουργήσει μια κουλτούρα διαφθοράς σε διάφορα τμήματα του δημόσιου τομέα της χώρας με ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.Τον  Φεβρουάριο του 2023 57 άνθρωποι 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο χειρότερο  σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα.Η Ευρωπαϊκή εισαγγελεία εντόπισε διάφορα αδικήματα διαφθοράς που συνέβαλαν στι δυστύχημα απο νεποτιστικούς διορισμούς ανειδίκευτου προσωπικού μέχρι κλοπή δημόσιων πόρων.Συνέστησε επίσης στο Κοινοβούλιο να ερευνήσει δυο πρώην βουλευτές,αλλά το Κοινοβούλιο ανακοίνωσε πως δεν θα το κάνει.”
Αναφέρεται στα Τέμπη.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη στριμωγμένη απο τις έρευνες της ευρωπαϊκής εισαγγελίας με καθυστέρηση ενός έτους κάνει αυτό που θα έκανε δόκιμος της σχολής αστυφυλάκων και μαθητής λυκείου και όχι πρωτοετής της Νομικής.
Ερευνά,λέει,ποιός έδωσε εντολή να ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ εντελώς ο χώρος του δυστυχήματος,ώστε καμία αυτοψία για κανένα λόγο να μην είναι δυνατή.
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Διεθνής διαφάνεια γράφουν κι άλλα και η γενική εικόνα είναι ότι στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη χειραγωγείται και γίνεται εκτελεστικό όργανο της Κυβέρνησης με καταδίωξη δημοσιογράφων.Αναφέρεται ειδικά στην καλύτερη ερευνητική εφημερίδα των τελευταίων ετών,στο “DOCUMENTO” και στην κατα παραγγελία καταδίωξή του από τη Δικαιοσύνη και τον κρατικό μηχανισμό.
Τίποτα διαφορετικό από το Ευρωκοινοβούλιο και τη Διεθνή Διαφάνεια  δεν λέει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με την γελοιογραφία της.
Κι όμως είναι ακόμα χειρότερα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι η γελοιογραφία σχολιάζει με τον τρόπο της ακριβώς αυτά που γράφουν το Ευρωκοινοβούλιο και η Διεθνής Διαφάνεια.
Οοοοχι!Η γελοιογραφία δημοσιεύθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 12/12/2023.Δηλαδή ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ πριν!
5.Δολοφονήθηκε στη γνωστή αλυσσίδα των δολοφονιών ατόμων,τα οποία βρίσκονται ΜΕΣΑ στον ανώτατο πολιτικό και επιχειρημαιτκό κύκλο της Ελλάδας ο ιδιοκτήτης των ιστορικών ομάδων Α  Εθνικής (στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν) Τρικάλων και Πανελευσινιακού Γιαλιάς.Ιδιοκτήτης και εταιρειών και φερόμενος ως εμπλεκόμενος με όπλα(όπως και οι άλλοι της αλυσσίδας δολοφονημένων)υπόκοσμο.Θα δικαζόταν(πιστευει κανείς ότι θα είχε σοβαρή ποινή αν;)για κακουργήματα με εικονικά και πλαστά τιμολόγια κλπ στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας στις 16 Φλεβάρη.
Τυχαία όλα;
6. Δείτε τα πρωτοσέλιδα της φιλοκυβερνητικής ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ.
Αναγγέλλουν την λειτουργία ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Πανεπιστημίου στην Ελλάδα και ότι αυτό θα είναι το πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Εχουμε αποστείλει εδω και καιρό στην Εθνική Αρχή διαφάνειας και στην πρόεδρο Ρογκάκου μια επιστολή να μας απαντήσει που βαλτώνουν και γιατί τόσα χρόνια οι έρευνες για πτυχία πλαστά στο ουσιαστικό τους περιεχόμενο(σπουδών)πλαστά απο ανύπαρκτα πανεπιστήμια κλπ.Καμία απάντηση.Είναι κράτος Δικαίου αυτό;
Παλαιότερα στην “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” γράψαμε για την μάστιγα των πλαστών πτυχίων από κυπριακό “κέντρο”.
Παρουσιάστηκε τότε ΜΕΣΑ στα γραφεία μας εκεί,κάποιος και μας έταξε μεγάλη διαφήμιση και ό,τι θέλουμε αρκεί να σταματήσουμε να γράφουμε.
Δεν σταματήσαμε φυσικά και καταθέσαμε τα στοιχεία μας στη Δικαιοσύνη,η οποία ερευνά χρόνια τώρα και ποτέ δεν τελειώνει…
Μήπως ο υπουργός Παιδείας,η κ.Ρογκάκου,ο κ.Μητσοτάκης και το φάντ το αμερικάνικο που θα φτιάξει πανεπιστήμιο μπορούν με τις μεγάλες δυνατότητές τους να μας πουν ποιό πανεπιστήμιο της Λευκωσίας αφορούσαν καταγγελίες για τέτοια πτυχία;
Τα ερωτήματα δεν πρόκειται να απαντηθούν φυσικά γιατί αυτός είναι ο κανόνας.Απλά δεν απαντούν οι υπηρεσίες,οι πολιτικοί,οι Δήμαρχοι,όσοι έχουν εξουσία.Είναι απλώς μπαρούφες οι δηλώσεις Μητσοτάκη και άλλων ότι σε κράτος Δικαίου και κανονική δημοκρατία οι δημοσιογράφοι οφείλουν να θέτουν ερωτήματα για να λαμβάνουν έγκυρες και έγκαιρες απαντήσεις.
Και η εξουσία είναι ένας μικρός κύκλος στην Ελλάδα.Και στις μπανανίες επίσης.
Γιατί στις μπανανίες το εκλογικό σώμα “πείθεται” ,αν όχι με φυλακίσεις κλπ με προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και φυσικά με την απουσία ισχυρής αντιπολίτευσης,ότι πρέπει να κυβερνούν βασιλιάδες και όπου δεν υπάρχουν τέτοιοι οι πολιτικοί να γίνονται στην ουσία αντιβασιλιάδες με τα παιδιά τους.
Τακτικός Αρθρογράφος -επιστολογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ έγραψε,στις 20 Ιουνίου 2023, λίγο πριν τις εκλογές του 2023 ότι διαβάζει επι 60 χρόνια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και εξήγησε γιατί ο Σωκράτης ο ίδιος ανέθεσε την εξουσία στον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας επι λέξει:
κατά τον Σωκράτη,τον προφήτη της αρχαιότητας “η εξουσία δεν πρέπει να ανατίθεται σε οποιονδήποτε,αλλα εις εκείνον που διαπαιδαγωγήθηκε καλώς εκ της παιδικής του ηλικίας,”οστις εκ παίδων καλώς ήχθη” και τίθεται το ερώτημα ποιός είναι αυτός,που εκ παίδων καλώς ήχθη,αν δεν είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε πολιτική οικογένεια.Που είχε πατέρα πρωθυπουργό,αδελφή υπουργό; Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Μητσοτακικός,αρκεί να είναι Σωκρατικός…”
Επιμύθιο:Δεν ειναι φοβερό λοιπόν να έρχονται αυτοί οι Οργανισμοί της Κουτοφραγκίας (Διεθνής Διαφάνεια,Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,Ευρωπαία Εισαγγελέας κλπ)και να χτυπουν τον πρωθυπουργό που ο μέγας προφήτης Σωκράτης(που νάξερε ο καημένος τι θα πάθει πεθαμένος…)όρισε ως πρωθυπουργό;