Αρχική Αθλητικα Απο τα τάρταρα στα ύψη πάλι Ολυμπιακός και ΠΑΟ!

Απο τα τάρταρα στα ύψη πάλι Ολυμπιακός και ΠΑΟ!

65

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ μετά την ήττα από τον Αρη στο γήπεδό του ήταν στα τάρταρα.Οι ίδιοι ακριβώς παίκτες που Πέμπτη και Παρασκευή σάρωσαν τη Βαλένθια(Ολυμπιακός) εκτός και ο ΠΑΟ τη Φενέρ εντός έμοιαζαν να παίζουν μπάσκετ του δρόμου…Χωρίς κανόνες και συστήματα καθένας με τη μπάλλα και…μπούκα!

Ο Ολυμπιακός είχε τη χειρότερη πρόβλεψη καθώς έμεινε χωρίς ψηλό.Πήρε εκτάκτως τον Γουάϊτ και η ΕΡΑΣΠΟΡ διερωτήθηκε πως αυτός ο παίκτης που έπαιζε σε άσημη τουρκική ομάδα είχε ξεφύγει απο το ραντάρ του Αταμάν,ο οποίος παίζει πολλά ματς με τον Λεσόρ μόνο αξιόπιστο ψηλό.

Ο ΠΑΟ με την νίκη επι της Φενέρ με 11 ποντους διαφορά έπιασε με ισοβαθμία 3η θέση και το ίδιο και ο Ολυμπιακός στην 6η θέση μετά τη νίκη επι της Βαλένθια.

Τωρα όλοι μιλούν για 4άδα κλπ κλπ

Οι δυο ελληνικές ομάδες,όπως και οι άλλες της Ευρωλίγκα με μόνη σχετική εξαίρεση τη Ρεάλ μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε και να χάσουν επίσης ακόμα και στο ΟΑΚΑ,το οποίο τώρα υμνούν ως άπαρτο κάστρο…

Ο δρόμος της ευρωλίγκα είναι μακρύς και όλα μπορούν να συμβούν,ακόμα και ο τελικός,ακόμα και το εκτός φάϊναλ φορ για τις δυο ελληνικές ομάδες,αλλά και για εκείνες που είναι από την 14η(!!!)θέση και πάνω…