Αρχική Αθλητικα Απίστευτος Ολυμπιακός-Εξαλλος Μαρινάκης!

Απίστευτος Ολυμπιακός-Εξαλλος Μαρινάκης!

62

 

Απίστευτος ήταν ο Ολυμπιακός στο Κάουνας και με νίκη με 20 ποντους διαφορά (95-76)έδειξε ότι όχι απλά θα διεκδικήσει θέση στην τετράδα στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια στο ΣΕΦ με ΠΑΟ και ομάδες ισχυρές,αλλά παραμένει μια ομάδα ισχυρή για τελικό και “κούπα”.

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ότι έχει παίκτες πολλούς εντός εκτός ρακέτας που μπορούν να καλύψουν όσους υστερούν ή τραυματίζονται.Την Ζάλγκιρις “σκότωσε”με 22 πόντους ο πρώην της Γουόκαπ.

Στα μελανά είναι ότι πριν το ματς κάποιος απο τους γνωστούς θρασύτατους των ΜΜΕ εξαιτίας του οποίου έκλαψαν αρκετοι εκθείαζε την ελεεινή συμπεριφορά του κατά τα λοιπά έξοχου προπονητή του Ολυμπιακού Μπαρτζώκα σε παίκτες του και το παρουσίαζε όχι απλώς ω φυσιολογικό,αλλά και επιβελλημένο για να τους …ξυπνήσει.

Ετσι τον δικαιολογούν και στην ελεεινή διαχείριση που έκανε έναντι του καλύτερου πλεϊ μέϊκερ της Ευρώπης αυτή τη στιγμή,τον οποίο ανάγκασε να πάει στον ΠΑΟ..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο χώρο του ποδοσφαίρου η Αγγλία κατάλαβε τι εστι αντίδραση α λα ελληνικά στα γήπεδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε την ομάδα να χάνει έναν πολύτιμο βαθμό σε φάση διαρκείας η οποία ξεκίνησε εντός του χρόνου των καθυστερήσεων και κατέληξε με γκολ ενώ είχαν περάσει και μερικά(όχι πολλά)δευτερόλεπτα απο την εκπνοή των καθυστερήσεων.

Ο διαιτητής Τίρνι έκανε αυτό που κάνουν όλοι όταν κρίνουν ότι υπάρψχουν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις εντός των καθυστερήσεων.Κράτησε άλλα τρία λεπτά στα 8 των καθυστερήσεων.

Η Νότιγχαμ δέχθηκε το γκολ στα 8 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα και στο τέλος το γνωστό ΜΠΙΜΠΙΣΙ μετέδωσε ανταπόκριση του δημοσιογράφου του απο τη φυσούνα του γηπέδου της Νότιγχαμ.

Ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έξαλλος μπήκε στο γήπεδο και στη φυσούνα και πήγε προς το γραφείο των διαιτητών φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση “σεβαστείτε τους παίκτες,σεβαστείτε τους παίκτες”!

Το ίδιο έκανε και βοηθός προπονητή,ενώ οργισμένος ο διάσημος προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλόπ δήλωσε ότι δεν υπήρχε καμία αιτία για να γίνουν αυτά.

Τα αποτελέσματα στην Αγγλία,όπου η Λίβερπουλ είναι πρώτη με συν 4 και ένα ματς περισσότερο,ενώ η Νότιγχαμ είναι ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού:

Μπρέντφορντ – Τσέλσι 2-2 (50′ Ρόερσλεβ, 69′ Γουισά / 35′ Τζάκσον, 83′ Ντισασί)

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 1-3 (56′ Μπέτο / 62′ Ζουμά, 90+1′ Σούτσεκ, 90+5′ Άλβαρες)

Φούλαμ – Μπράιτον 3-0 (21′ Γουίλσον, 32′ Μουνίζ, 90+1′ Τραορέ)

Νιούκαστλ – Γουλβς 3-0 (14′ Ίσακ, 33′ Γκόρντον, 90+2′ Λιβραμέντο)

Νότιγχαμ – Λίβερπουλ 0-1 (90+9′ Νούνιες)

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 3-1 (77′ Βέρνερ, 80′ Ρομέρο, 88′ Σον / 59′ Έζε)