Αρχική Αθλητικα Με απίστευτο φάουλ σε νεκρό χρόνο “σκότωσαν” και τον Ολυμπιακό!..

Με απίστευτο φάουλ σε νεκρό χρόνο “σκότωσαν” και τον Ολυμπιακό!..

16

Mε ένα φάουλ σε νεκρό χρόνο,το οποίο σπάνια δίδεται και πάντως δεν δόθηκε εκτός Ελλάδας σχεδον ποτέ υπέρ ελληνικής ομάδας ο Ολυμπιακός βρίσκεται επίσης στο καναβάτσο της Ευρωλίγκας.Σε καλύτερη μοίρα μεν από τον ΠΑΟ,αφού παίζει το τέταρτο και ίσως καθοριστικό παιχνίδι στην έδρα του.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο γνωστός Ολυμπιακός σε όλο το παιχνίδι με την Μπαρστελόνα,η οποία ήταν και παραμένει το φαβορί της σειράς σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που ήταν μεν φαβορί,αλλά τώρα δεν είναι.

Επαιξε σε όλο το παιχνίδι σοβαρά και αμυντικά και επιθετικά με “κομπιούτερ” τον Γουόκαπ,αλλά σωτήρα τον Πετρούσεφ με ένα τρίποντο ψυχολογίας σε κρίσιμη στιγμή,το οποίο έβαλε από το… σπίτι του στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός φαινότνα στο τέλος ότι μπορεί να κερδίσει την Μπάρτσα.Με το απίστευτο φάουλ σε νεκρό χρόνο οι διαιτητές τον “σκότωσαν”…

Ο Ολυμπιακός είδε άποντο τον Κάναν,απο τον οποίο περίμενε πολύ περισσότερα,όπως επίσης και τον κύριο σουτέρ Πίτερς με 8 πόντους,όσους και ο Μακ Κίσικ…

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 37-32, 51-57, 71-71, 80-82.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 10 (2), Ουίλιαμς-Γκος 9, Ράιτ 16, Κέινααν, Λαρεντζάκης 3 (1), Φαλ 8, Πίτερς 8 (2), Πετρούσεβ 18 (1), Σίκμα, ΜακΚίσικ 8 (1).

Μπαρτσελόνα (Ρότζερ Γκριμάου): Ντα Σίλβα 2, Βέσελι 16, Μπριθουέλα 2, Ρούμπιο, Κάλινιτς 5 (1), Σατοράνσκι 13 (3), Ερνανγκόμεθ 13, Λαπροβίτολα 12 (2), Αμπρίνες 6 (2), Πάρκερ 13 (3), Γιοκουμπάιτις.