Αρχική Διεθνη Πράκτορες -εισπράκτορες σφάζονται στην αυλή του Μητσοτάκη και εκείνος τρέμει τις υποκλοπές!Συνδέεται...

Πράκτορες -εισπράκτορες σφάζονται στην αυλή του Μητσοτάκη και εκείνος τρέμει τις υποκλοπές!Συνδέεται ο (όχι ο Βιντάλ) φυλακόβιος(;) και Κύριος(;)Σασσούν με τις υποκλοπές οέο ;

766

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ήταν αγαπημένος στόχος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για χρόνια.

Δηλητηριώδη κείμενα και γελοιογραφίες που ξεπερνούσαν αρκετές φορές την…γελοιότητα “στόλιζαν” τον Προκόπη Παυλόπουλο και καθώς δεν υπήρχε κάτι …σασονικό εναντίον του από την 50ετή διαδρομή του δίπλα στους Καραμανλήδες και στο Πανεπιστήμιο κάποιος είχε μια…σατανικής ευφιίας έμπνευση.Συχνά-πυκνά φιλοξενούσε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δηλητηριώδη και καραγκιοζίστικης πολιτικής σοβαρότητας άρθρα-επιστολικής μορφής εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλουτου με συγγραφέα μεταξύ άλλων και του ανηψιού του…Χαρίλαου Φλωράκη!

Δεν μας εξέπληξε καθώς από τη θέση(και) του Νομικού Συμβούλου του “Ελεύθερου Τύπου” ζήσαμε και το παρασκήνιο της συμφωνίας Κώστα Μητσοτάκη και Χαρίλαου Φλωράκη το 1989 με τις μεγάλες διανομές και φοβερές επιτυχίες της …ΖΗΜΕΝΣ.

Ετσι δεν μας εξέπληξε και η φοβερή στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη,ο οποίος κατά (και)την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θα έπαιρνε την κρατική μηχανή από το…χάλι στην οποία την είχε η νέα Δημοκρατία των Καραμανλή-Παυλόπουλου και θα της προσέδιδε σοβαρότητα και θα την επέστρεφε στην κανονικότητα.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος καθηγητής ήταν και είναι, σοβαρότατος σε κάθε επίπεδο ήταν και παραμένει,με απόδειξη την συνεχή διαμονή του από το 1968 σε πολυκατοικιούλα και διαμέρισμα 130 τετραγωνικών μέτρων.

Αυτό σημαίνει ότι άφηνε τα …σασονικά βαρέλια με το μέλι και τις βίλες να περνούν έξω από τα σύνορα.

Ο Κυριάκος έγινε πρωθυπουργός το 2019 και σχεδόν αμέσως μετά την ανάδειξή του στην πρωθυπουργία ένας διεθνής απατεώνας και κόσμημα των φυλακών της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι ήταν (και) φιλέλληνας από τα εγνοφάσκια του.Και ήρθε και εγκατστάθηκε στην Ελλάδα αρχές του 2020 μαζί με τον κορονοϊό!!!Και όχι μόνο εγκαταστάθηκε αλλά και κατάφερε να κυριαρχήσει στο στερέωμα τόσο ώστε με σύσσωμη την κυβέρνηση στα πόδια του οργάνωσε  ….φέτος στο ΙΔΡΥΜΑ Νιάρχος μια φοβερή γιορτή με καλεσμένους τους πρεσβευτές των ΗΠΑ,του Ισραήλ,τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάϊκ Πομπέο.

Είναι δυνατόν να συνέβη αυτό;

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ήταν και παραμένει μια εξαιρετικής σοβαρότητας εφημερίδα  και η στάση της έναντι του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας,η οποία προφανώς έχει πηγή της προσωπικές σχέσεις της ιδιοκτησίας της(ήταν Νομικός της Συμβουλος ο κ.Παυλόπουλος…)δεν “μηδενίζει” την υπόλοιπη δημοσιογραφική της προσπάθεια και στάση.

Με την ιδιοκτησία της είχε άλλωστε πάντα ένα σοβαρό θέμα.Απο την εποχή της μικρασιατικής καταστροφής στην οποία είχε επιλέξει και τότε τη λάθος πλευρά…

Η φιλικότατη στάση της έναντι του Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν και είναι δεδομένη.

Είναι λοιπόν δυνατόν να φιλοξενεί τέτοια συκοφαντία,ότι δηλαδή έχει βάλει κορόνα στο κεφάλι της η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έναν διεθνή απατεώνα φυλακόβιο για μεγάλο διάστημα;

Διότι…ξεχάσαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις αποκαλύψεις ότι είναι απατεώνας διεθνούς επιπέδου ο κ.Ντέϊβιντ Σασσούν τις έκανε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Στη συνέχεια το DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη πήρε τη σκυτάλη και πρόσθεσε νέα στοιχεία και έτσι το Μέγαρο Μαξίμου σκεπάστηκε από τις αποκαλύψεις ότι ανέδειξε σε πρόσωπο για βραβεία έναν φυλακόβιο και διεθνή απατεώνα.

Ο Κώστας Βαξεβάνης ξήλωσε ως τον μεγαλύτερο βαθμό τη συμμορία υποκλοπών στην οποία πρωταγωνιστούν διάφοροι πράκτορες και εισπράκτορες και των δικών μας και ξένων μυστικών υπηρεσιών και το ξήλωμα φυσικά δεν αφορά το καθήκον νόμιμων συνακροάσεων της ΕΥΠ,αλλά το επέκεινα αυτών…

Ο Αλέξης Παπαχελάς που διευθύνει την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είναι δημοσιογράφος με τεράστιο κύρος τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στις ΗΠΑ,όπου φαίνεται να είχε μεγάλη δραστηριότητα ο Σασσούν.Τόσο κύρος,ώστε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει παραχωρήσει ΔΥΟ(2) από τις μετρημένες στα δάχτυλα των δυο χεριών συνεντεύξεις στον Αλέξη Παπαχελά.

Αν μη τι άλλο προσέχει πάντα τι γράφει και ο ένας και ο άλλος.

Από την άλλη πλευρά ο καλύτερος αυτή την εποχή ερευνητής δημοσιογράφος στην Ελλάδα Κώστας Βαξεβάνης είναι κόκκινο πανί στο Μαξίμου και όλο το 24ωρο παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και με ταξί έτοιμο για να τον στείλουν στον Εισαγγελέα.

Και αν τους ξέφυγε το πρώτο φοβερό ρεπορτάζ-αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στις 22 Οκτώβρη δεν τους ξέφυγαν σίγουρα τα πολλά εκτεταμένες αποκαλύψεις για το ίδιο θέμα στον Βαξεβάνη.

Εν ολίγοις μέσα απο τα ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και του Κώστα Βαξεβάνη(Ντοκουμέντο) ο Σασσούν παρουσιάζεται ως ένας διεθνής απατεώνας με το όνομα Καλίντ Σερίφη,μουσουλμάνος από το Σουδάν και όχι Ισραηλινλός,εβραίος,ο οποίος μπαινοβγαίνει στις φυλακές,αλλάζοντας συντρόφους και συζύγους και τάζοντας δισεκατομμύρια που θα βρει από κάπου νόμιμα και με αυτά θα κάνει επενδύσεις,θα…θα…θα…

Στην Ελλάδα εισήλθε με πλαστά στοιχεία στις αρχές του 2020(μαζί με τον…κορονοϊό!!!) και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να μαζέψει τρεις ηγεσίες στο Ιδρυμα Νιάρχος .Ελληνική,αμερικάνικη,Ισραηλινή.Και να εμφανισθεί ενώπιόν τους ως Ισραηλινός κροίσος που θα γεμίσει την Ελλάδα με δισεκατομμύρια σε κάθε λογής επένδυση.

Είναι συκοφαντίες αυτά;

Ναι,απαντησε ο ίδιος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ η οποία σημείωσε τα εξής:

Η «Κ» επικοινώνησε με τον Ντέιβιντ Σασούν και του έθεσε ερωτήματα για το παρελθόν και την πραγματική του ταυτότητα. Επιμένει πως ουδέποτε έχει χρησιμοποιήσει το όνομα Καλίντ Ελ Σερίφ, πως το όνομά του είναι Ντέιβιντ Σόλομον Σασούν, γεννήθηκε στην Αμερική, είναι Εβραίος και έχει λευκό ποινικό μητρώο. «Πιστεύετε πως εάν υπήρχε έστω και ένα ίχνος αλήθειας στους εξωφρενικούς ισχυρισμούς σας, ο Πομπέο θα δεχόταν την πρόσκλησή μου;».

Ετσι απάντησε στο ημεροχρονολόγιο το οποίο δημοσίευσε μεταξύ άλλων η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και περιληπτικά είναι το παρακάτω:

 

Ποιός είναι στ’ αλήθεια ο Ντέιβιντ Σασούν – Ο «επενδυτής» με τα πολλά πρόσωπα και τις πολλές καταδίκες-10
Ποιός είναι στ’ αλήθεια ο Ντέιβιντ Σασούν – Ο «επενδυτής» με τα πολλά πρόσωπα και τις πολλές καταδίκες-11
Στους συνεργάτες του κάποια στιγμή πρόσθεσε και τον γνωστό ελληνοκύπριο πράκτορα της ΣΙΑ Κυριάκου,ο οποίος είχε καταλήξει εκτός ΣΙΑ και στις φυλακές των ΗΠΑ για παράλληλες έκνομες δραστηριότητες.
Ο Κυριάκου με δηλώσεις του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,όπως και άλλοι,υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν είναι αλήθεια στον Σασσούν και τον θεωρούν διεθνή φυλακόβιο απατεώνα.
Είναι δυνατόν να είναι έτσι;Και αν δεν είναι τίποτα αλήθεια από αυτά ο Σασσούν που συστήθηκε στο Ιδρυμα Νιάρχος ως Ισραηλινός με μεγάλη οικογένεια και τεράστια περιουσία πίσω του γιατί αντιδρά τόσο υποτονικά;
Ούτε λέξη για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Πολλοί θεωρούν ότι ο Σασσούν με κάποιες πλάτες στον αμερικανικό και ισραηλινό μηχανισμό κατάφερε και ανέβηκε τόσο ψηλά και αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει κανείς χωρίς να έχει κάποια ισχυρά “χαρτιά”.Ο Κοσκωτάς πήγε κατευθείαν στις φυλακές απο το Λευκό Οίκο.
Αν ο κ.Σασσούν είναι Κύριος και όλα είναι ψέμματα το Μέγαρο Μαξίμου με τόσο θόρυβο από τις δυο πιο ισχυρές δημοσιογραφικές επάλξεις της εποχής θα έπρεπε να εκδώσει ανακοίνωση και να καταγγέλλει ως συκοφάντες τις επάλξεις των κ.κ.Παπαχελά και Βαξεβάνη.
Σιωπά.Όπως ακριβώς σιωπά και στην αποκάλυψη των δολοφόνων των τριών δημοσιογράφων.Ο ένας εξ αυτών που γλίτωσε απο θαύμα,ο Στέφανος Χίος, στολίζει το ΜΑΞΊΜΟΥ κάθε μέρα με πρωτοσέλιδα,όπως αυτό που βλέπετε.
Αυτό το πρωτοσέλιδο αποκτά μεγαλύτερη σημασία εν όψει της ίδιας σιωπής του Μαξίμου στα πρωτοσέλιδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και στου Κώστα Βαξεβάνη.
Ενας σιωπηλός πρωθυπουργός σε τόσο σοβαρά θέματα,ενώ ο ίδιος ήταν λαλίστατος εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου καταγγέλλοντας ότι επι των ημερών του Προκόπη Παυλόπουλου η κρατική μηχανή ήταν απαράδεκτη διότι …είχαν σκόνες τα γραφεία των δημοσίων υπαλήλων δημιουργεί σκέψεις και υποψίες.
Ενοψει του σκανδάλου των υποκλοπών,το οποίο είναι εξαιρετικά σοβαρό και βράζει εντός και εκτός Ελλάδας οι σκέψεις και υποψίες και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι: συνδέονται τα …ασύνδετα αυτά θέματα του Σασσούν και των υποκλοπών που οργανώθηκαν από κάποιους ισραηλινούς,Ελληνες και λοιπούς;
Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι τόσο οι Παπαχελάς και Βαξεβάνης,όσο και τα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται ήταν υπο παρακολούθηση από τα διαβολομηχανήματα που χειρίζονταν μια συμμορία Ελλήνων,ισραηλινών και άλλων ξένων και την ονομάζουμε συμμορία στο μέτρο που δεν παρακολουθούσαν εθνικούς στόχους… Τουλάχιστον οι προαναφερόμενοι δεν μπορεί κατά κανένα τρόπο να ήταν στόχοι εθνικού ενδιαφέροντος…
Ο κ.Μητσοτάκης μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων αντιδρά με τον…συνήθη για Ελληνες πολιτικούς τρόπο.Παριστάνει τον πολιτικό…διεθνούς διαμετρήματος.Αφού επισκέφθηκε το Ισραήλ,το οποίο προφανώς πρέπει να υποστηρίξει μέχρις εσχάτων  και η Ελλάδα και η Δύση στη συνέχεια πήγε στην Κίνα και μην τον είδατε τον…Παναή
Οι ομάδες αυτές των παρακολουθητών δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν πράκτορες διαφόρων μυστικών υπηρεσιών.Στην πορεία προφανώς μεταβλήθηκαν κάποιοι από δαύτους σε εισπράκτορες.Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και γύρω απο τον Σασσούν ο οποίος δηλώνει κατα καιρούς μεγαλοπράκτορας της CIA απο μεγάλη ισραηλινή και όχι σουδανική οικογένεια και ότι βρίσκεται σε φυλακές για ειδικές αποστολές και μεγαλοειπράκτορας διαφόρων πηγών.
Στη μέση είναι ο κ.Μητσοτάκης.Σε αυτή την κανονικότητα οδήγησε τη χώρα…
Η πιθανότητα να υπήρξε μεγαλοπράκτορας ο Σασσούν δεν μπορεί να αποκλεισθεί ,πόσο μάλλον καθώς ο ίδιος το…εκμυστερεύεται σύμφωνα με διάφορες πηγές κοντά του.
Η πολυτελής ζωή του φυσικά επιβεβαιώνει και ότι υπήρξε και ως εισπράκτορας.
Στέλεχος κανονικό της CIA εν μέσω των δυο κορυφαίων αντιπροσώπων των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Ελλάδα μπήκε στο στόχαστρο του Αλέξη Παπαχελά και μάλιστα δια της ιστορικής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και ακόμα πιο μάλιστα μετά απο έρευνα μεγάλης χρονικής διάρκειας;
Και δεν έσπευσε ο πρόεδρος Μπάϊντεν ή ο μπλίνκεν να σταματήσουν αυτή την έρευνα;
Το αντίθετο μοιάζει πιθανόν: βοήθησαν να βγει αυτή η έρευνα στο φως.
Οπότε τι μαγειρεύει για τη χώρα μας με τέτοια αυτή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης;
 Επίλογος και πάλι:
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ποροκόπης Παυλόπουλος σε ομιλία του παρουσίασε την Ελλάδα σήμερα όχι ως κράτος κανονικότητας,αλλά ως κράτος που δεν είναι κράτος Δικαίου.
Την ομιλία αυτή ,επειδή έχει ιστορική σημασία και επιβεβαιώνεται αυθωρεί και παραχρήμα απο τα ρεπορτάζ των κ.κ.Παπαχελά και Βαξεβάνη θα δημοσιεύσουμε ολόκληρη σε επόμενο ρεπορτάζ το οποίο θα αφορά και το …παραμύθι των προσωπικών δεδομένων.
Αυτό που μας υποχρεώνει να γράφουμε για κυβερνητικούς φίλους ότι πολιτικός ήταν συνομιλητής του βιαστή του Κολωνού χωρίς όνομα γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.Αλλά τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν λέξη προς λέξη τις καταθέσεις δυο νεαρών εναντίον του πατρός Αντωνίου της Κιβωτού του Κόσμου και την παραπομπή του στο ακροατήριο των κακουργημάτων με αυτές τις καταθέσεις.
Θυμίζουμε την μπανανία: Μαζί με τον ψευτογιατρό παραπέμφθηκαν και άλλα 16 άτομα μεταξύ αυτών και ένας υπουργός.Και γινόταν συζήτηση για τα προσωπικά δεδομένα.Και εν τέλει αθωώθηκαν όλοι εκτός του ψευτογιατρού…Ο οποίος βοηήθηκε στην “πελατεία” είτε απο βλάκες και πανίβλακες,είτε απο …πόμολα!..