Αρχική Ελλαδα Απίστευτες χρονικές συμπτώσεις:Από τις υποκλοπές στον Ανδρουλάκη,στο “κατάργκεϊτ”της Καϊλή και στον καταγγελλόμενο...

Απίστευτες χρονικές συμπτώσεις:Από τις υποκλοπές στον Ανδρουλάκη,στο “κατάργκεϊτ”της Καϊλή και στον καταγγελλόμενο ως βιαστή Γεωργούλη,μια ανάσα δρόμος!!!

8293

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Οποιος θέλει μπορεί στη διεύθυνση “https://www.megatv.com?p=864755” του ΜΕΓΚΑ να δει και να ακούσει στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη την Ελένη Χρονοπούλου να μιλάει πολύ επικριτικά για το σκάνδαλο Καϊλή,το γνωστό “Κατάργκεϊτ” και να λέει μεταξύ άλλων για το πως δαχτυλοδείχνουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι.Θα την ακούσει να λέει ότι το αποτέλεσμα του σκανδάλου Καϊλή είναι να ειρωνεύονται,δαχτυλοδείχνουν τους Ελληνες,Ιταλούς και Βέλγους με την ατάκα “που είναι η βαλίτσα σου;”.Βαρύτατο  σχόλιο και όχι απλά υπονοούμενο για τους χρηματισμούς.Και να συμπληρώνει “δεν είναι(είμαστε)όλοι το ίδιο”.

Είπε συγκεκριμένα:

«Όλοι όσοι εργάζονται στους θεσμούς είναι σοκαρισμένοι. Όσο έχει ξεκινήσει αυτή η συζήτηση, το κύριο είναι ότι στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στο Βέλγιο, η κύρια ατάκα που χρησιμοποιούν «χιουμοριστικά» μεταξύ τους όλοι είναι «που είναι η βαλίτσα σου;», είναι η ατάκα των ημερών και είναι σχετικά επικίνδυνο. Δεν πρέπει να απαξιώνουμε τα πάντα, οι «κακοί θεσμοί». Πρέπει να δούμε τι έχει πάει στραβά και ποια είναι τα περιθώρια βελτίωσης. Το «καλό» είναι ότι δεν έχουμε κοντά ευρωεκλογές γιατί η αποχή θα ήταν μεγάλη και στην Ελλάδα οι πολίτες δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρώπη. Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο.Όταν  κάνεις κάποια εξωτερική δραστηριότητα, πρέπει να είναι δηλωμένα με πολλή αυστηρότητα. Οπότε ορθώς έδωσε η κ. Φον ντερ Λάιεν το πράσινο φως να γίνει έρευνα. Δίνεται η άδεια, περνάς από αυτή την επιτροπή που ελέγχει εάν μπορείς να κάνεις αυτή την δραστηριότητα, προφανώς τώρα που ακούστηκε κάτι ελέγχουν τα πάντα».

Η κ.Ελένη Χρονοπούλου 35 ετών ζει και εργάζεται στο Βέλγιο από τα 24της χρόνια και τελευταία στη Νομική Υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου.

Μεγάλο ταλέντο για να βρεθεί εκεί σε τόσο νεαρή ηλικία;

Αξιοζήλευτη και σπάνια πάντως έναρξη τέτοιας καριέρας στο κέντρο της εξουσίας για την νεαρή δικηγόρο.

Εκεί έφτασε το  καλοκαίρι του 2019 ο Λαρισαίος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.Προς γενική έκπληξη επελέγη και τοποθετήθηκε ως …συνεργαζόμενος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη πανηγυρικά,όπως και το επίσης δημόσιο πρόσωπο στο χώρο του θεάματος(ΜΜΕ) η Εύα Καϊλή. Ο Α.Γεωργούλης πήρε 86.050 ψήφους και η Εύα Καϊλή 145.00ο ψήφους.

Σε χρόνο ρεκόρ ο καρδιοκατακτητής 45άρης στην ηλικία Αλέξης γνωρίζει και κατακτά την καρδιά της 32χρονης δικηγόρου Ελένης;

Δεν είναι ως τώρα απολύτως σαφές αν συνέβη αυτό,έστω για μικρό χρονικό διάστημα.

Αντίθετα τον Γενάρη του 2020 η νεαρή καλλονή και δικηγόρος κάνει μια φοβερή καταγγελία στις βελγικές αρχές.

Καταγγέλλλει ότι την προηγούμενη ημέρα απο την καταγγελία ο ηθοποιός την βίασε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες.Προσκομίζει,σύμφωνα με την πλευρά της και τα απαραίτητα έγγραφα ιατροδικαστικών εξετάσεων κλπ.

Ομως υπάρχει μια “λεπτομέρεια”που είναι κρίσιμη.Το όνομα του δράστη δεν το είπε την ημέρα της καταγγελίας,αλλά τέσσερις μήνες μετά γιατί “τότε ήταν έτοιμη”…

Η υπόθεση παραμένει μυστική απο πλευράς δημοσιότητας και δημοσιοποιείται μόνο όταν οι βελγικές αρχές κάνουν αίτηση άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή και αυτό συνέβη μετά απο ενδελεχή εξέταση της υπόθεσης,σύμφωνα με την πλευρά του φερόμενου ως θύματος.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία μεταξύ δράστη και θύματος προηγήθηκε ερωτική σχέση ,η οποία κλονίστηκε από Ιταλίδα που έδωσε την δική της καρδιά στον Ελληνα καρδιοκατακτητή και-φευ-ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.Πoρεία ακριβώς αντίστροφη με την υπόθεση Καϊλή.Σε αυτή την περίπτωση είναι η ελληνίδα που δίνει τη δική της καρδιά στον αρκετά νεότερό της Ιταλό καρδιοκατακτητή Φραντζέσκο Τζόρτζι.

 

Την εποχή της καταγγελίας της κ.Χρονοπούλου κατά του Αλ.Γεωργούλη πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήταν η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύματα τον φέρουν ως αγαπημένο των Γερμανών πολιτικών.

Ως τότε δεν υπάρχει καμία αναφορά για εμφανή σχέση της δικηγόρου Ελένης Χρονοπούλου με το ΠΑΣΟΚ παρά μια αόριστη αναφορά ότι εργάστηκε τον πρώτο καιρό,άρα εκεί κοντά στα 25 της,χρόνια στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες και στη συνέχεια πέρασε στον κατάλογο εργαζομένων των κεντρικών υπηρεσιών της Κομισιόν-ευρωκοινοβουλίου.

Στις 12 Δεκεμβρίου του 2021 ο Νίκος Ανδρουλάκης κερδίζει τις εσωκομματικές εκλογές με τον…Γιώργο Παπανδρέου με το συντριπτικό ποσοστό του 68% και γίνεται πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ.

Η Εύα Καϊλή παρά την έντονη φημολογία για στενή σχέση και φιλία με τον Νίκο Ανδρουλάκη,εκεί στις Βρυξέλλες,είναι στις εκλογές απέναντί του και στηρίζει εμφανώς τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Μετά 25 ημέρες απο την εκλογή Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή εκλέγεται στις 8 Γενάρη 2022 Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και κλέβει την καρδιά του…Μαξίμου.Το Μέγαρο στο οποίο πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει επίσημη ανακοίνωση δια του αλήστου μνήμης διευθυντή του Δημητριάδη και αφού δίνει συγχαρητήρια για την εκλογή είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που χαρακτηρίζει την Καϊλή”πολύ καλή φίλη”.

Τωρα κατατέθηκε απο τους Ιταλούς(Παντσέρι) ότι η Καϊλή εξελέγη με τόση μεγάλη άνεση ευρωβουλευτής το 2019(όταν εξελέγη και ο Γεωργούλης…)με την υπόγεια βοήθεια από το Κατάρ.

Νωρίτερα,το 2018,ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαφημίζεται από την κρατική τηλεόραση(Γιάννης Τρουπής)ως ο μόνος αρχηγός Αξιωματικής αντιπολίτευσης που κλήθηκε στο Κατάρ για συζητήσεις με τον Εμίρη,δείγμα της στήριξης του Κατάρ στον φέρελπι πολιτικό Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πρωθυπουργός αρχές Ιουλίου του 2019 και αρχίζει το έργο του.

Απο τις πρώτες προτεραιότητες είναι να ιδρύσει το Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΤΥΑΚ) το 2020. Έργο του ΚΕΤΥΑΚ ύψους 40 εκατομμυρίων εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης το 2021, στον πυλώνα που υπόκειται στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αναθέτουσα αρχή την ΕΥΠ.

Είναι το κέντρο που έπιασε δουλειά με τις παρακολουθήσεις σχεδόν αμέσως και η ουρά του φτάνει σήμερα σε εσπευσμένη εξαγωγή των παράνομων μηχανημάτων predator στο φλεγόμενο σήμερα Σουδάν…

Γράφει σχετικά το ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη,κουμπάρου της Ντόρας σε ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου Βασίλη Λαμπρόπουλου:

«Η εγκατάσταση της εταιρείας Intellexa από την άνοιξη του 2020 και εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας είναι βασικό τμήμα της “γέφυρας” Ελλάδας – Κύπρου. Η εταιρεία απέκτησε έδρα σε κτίριο στο Ελληνικό, το οποίο φέρεται να προτιμήθηκε γιατί διέθετε υπόγειο γκαράζ που επέτρεπε την είσοδο φορτηγών που θα μπορούσαν να ξεφορτώσουν τα συστήματα στο εσωτερικό του κτιρίου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ως βασικός μέτοχος της εταιρείας εμφανίστηκε ο Φέλιξ Μπίτζιος, ενώ σημαντική συμμετοχή στην εταιρεία είχαν συγγενικά πρόσωπα του Ταλ Ντίλιαν…”.

Ως της σύμπτωσης!..Τα “παρακολουθητήρια”των οποίων θύμα υπήρξε ο Νίκος Ανδρουλάκης στήθηκαν-κατά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα ακριβώς την εποχή που η κ.Ελένη Χρονοπούλου κάνει καταγγελία βιασμού κατά του Αλέξη Γεωργούλη.Την άνοιξη του 2020…

Μέχρι το τέλος της άνοιξης του 2022 είχε φουντώσει η φημολογία για παρακολούθηση πολλών προσώπων,αλλά και του Νίκου Ανδρουλάκη.Στο κλίμα αυτό και σε εμάς έφτασε “καλοθελητής”να μας δώσει την πληροφορία για να την δημοσιοποιήσουμε ότι για το Νίκο Ανδρουλάκη θα βγουν “πράματα και θάματα” για τις σχέσεις του με το “αδύναμο” φύλο.

Δεν “μασήσαμε”…

Εκείνο το διάστημα φαινόταν στο παρασκήνιο ότι η Εύα Καϊλή οδεύει προς …Νέα Δημοκρατία και θα υπήρχε σχετική ανακοίνωση κοντά στις εκλογές.

Κοινό μυστικό οι παρακολουθήσεις επίσης σε αυτό το διάστημα.Στις 6 Ιουνίου 2022 η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη γράφει:

“Κρατήστε το όνομά της, τόσο γιατί θα ξεχωρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα και για έναν ακόμα λόγο.

Τέταρτη στη σειρά κατάταξης μεταξύ των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και ψηλότερα από γνωστά πρόσωπα, με χιλιόμετρα στην πολιτική, εκλέχθηκε η νομική σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ελένη Χρονοπούλου…” 

Ποιός ήταν ο ένας ακόμα λόγος;

Θυμίζουμε ότι η καταγγελία για βιασμό είχε ήδη γίνει στις βελγικές αρχές από το 2020.

Γράφουν επίσης τα καλά πληροφορημένα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για την Ελένη Χρονοπούλου:

“…Πρόκειται για μια νέα και δυναμική γυναίκα, που έχει την εμπιστοσύνη του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη. Κρατήστε το όνομά της, τόσο γιατί θα ξεχωρίσει το επόμενο χρονικό διάστημα όσο και για έναν ακόμα λόγο: Εκπροσωπεί τον απόδημο Ελληνισμό. Στο Επικρατείας στις εκλογές θα πρέπει να υπάρχει στις τρεις πρώτες θέσεις ένας απόδημος.”

Στις 7 Οκτωβρίου 2021 ο Αλέξης Γεωργούλης εκ Λαρίσης δίνει συνέντευξη στην εκπομπή “ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ¨και μεταξύ άλλων ερωτάται για τις…σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών και απαντά ως εξής:

«Οι καταγγελίες και το #MeToo υπήρχαν σα γεγονότα και παλιότερα, τώρα όμως βρήκαν ένα τρόπο να βγουν προς τα έξω ώστε να αντιδράσει η κοινωνία. Δεν έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Είναι θέμα εξουσίας. Δεν παίζει ρόλο το αν είσαι ωραίο παιδί ή όχι. Αρνήθηκα προτάσεις. Πιστεύω ότι πλέον θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ελπίζω να μη σταματήσει όλο αυτό.

Πρότεινα στο Ευρωκοινοβούλιο να υπάρχει ένα πρωτόκολλο για το πώς ένας σκηνοθέτης, ένας καθηγητής, ή ένας προπονητής πρέπει να διδάσκουν. Δεν είναι μόνο οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, υπάρχουν και άλλες”!!!

Θυμίζουμε ότι ήδη είχε καταγγελθεί το 2020 και δυό μήνες μετά απο τη δήλωσή του αυτή εκλέγεται αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης…

Αφού εκλέγεται και η Εύα Καϊλή και φαίνεται έτοιμη να κουνήσει μαντήλι στον Ανδρουλάκη για χάρη Μητσοτάκη και αφου οι παρακολουθήσεις βρίσκονται στο φόρτε ο Νίκος Ανδρουλάκης “απαντά” με μια επιλογή που όπως φαίνεται ήταν η βραδυφλεγής βόμβα του εναντίον των άλλων.

Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάϊο του 2022 εμφανίζεται η Ελένη Χρονοπούλου   και στο επίσημο πρόγραμμα του συνεδρίου εμφανίζεται ως “στέλεχος τηςΕυρωπαϊκής επιτροπής”Σκέτο.

Ιδού πως παρουσιάζεται ως ομιλήτρια:

Brain Drain (14:00-15:00, Αίθουσα Προθερμαντηρίου)

Ομιλητές:

Ελένη Χρονοπούλου, Δικηγόρος, Στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Παναγιώτης Βαλλιανάτος, Δικηγόρος

Γιώργος Τσούμας, Συντονιστής Δικτύων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής

Συντονίζει η Αναστασία Σιμητροπούλου, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

-Ψηφοφορίες στην Ολομέλεια”

Εκεί,στο συνέδριο όμως πριμοδοτείται(;)και εκλέγεται 4η στη σειρά ξεπερνώντας ιστορικά στελεχη του ΠΑΣΟΚ και φιλικά ΜΜΕ έχουν πανομοιότυπα ρεπορτάζ ακόμα και στις λέξεις και γράφουν μεταξύ άλλων:

“…Το «νέο» αίμα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής δεν σηματοδοτεί μόνο την ηλικιακή ανανέωση. Κυρίως πρόκειται για πρόσωπα αυτοδημιούργητα, που το καθένα μέσα από την προσωπική του διαδρομή, προσωποποιεί την κοινωνική ελληνική πραγματικότητα: Του brain drain, της δημιουργικής Ελλάδας και του πολιτισμού. Οι επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη υπηρέτησαν πρωτίστως την ανανέωση.

Η Ελένη Χρονοπούλου εκλέχτηκε τέταρτη στη σειρά κατάταξης, με μεγάλο ποσοστό σταυροδοσίας που την έφερε ψηλότερα και από γνώριμα πρόσωπα της πολιτικής…

…Δύτρια και δρομέας… ρίχτηκε δυναμικά στον αγώνα αντοχής της πολιτικής…”

Στις 8 Γενάρη 2023 το in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη γράφει μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ για τις γυναίκες που θα είναι υποψήφιες στο ΠΑΣΟΚ:

“…Παρά την πρόσφατη υπόθεση που την έφερε στη δημοσιότητα, δεν αποκλείεται και η Κατερίνα Λάσπα να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές, χωρίς ακόμα να είναι γνωστή η εκλογική περιφέρεια.

Στο Επικρατείας, ένα από τα ονόματα που συζητείται και ως εκπρόσωπος των αποδήμων είναι η Ελένη Χρονοπούλου.

(πληροφορίες από in.gr)

Η Κατερίνα Λάσπα είναι συντοπίτισα του Α.Γεωργούλη και επομένως θα είχε ανταγωνιστικό λόγο εναντίον του με την υπόθεση της αναφερόμενης αμέσως μετά Ελένης Χρονοπούλου…

Ενα μήνα πριν απο τις εκλογές δημοσιοποιείται η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου με τον πιο επίσημο τρόπο.Η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κ.Μέτσολα ανακοινώνει αίτηση των βελγικών αρχών να αρθεί η ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη και αμέσως γινεται γνωστή η καταγγελία εναντίον του για βιασμό.Εκείνος τις χαρακτηρίζει συκοφαντίες που δεν βγήκαν τυχαία στην χρονική προεκλογική συγκυρία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τον απομακρύνει η Νέα Δημοκρατία θέτει ερωτήματα που μοιάζουν βγαλμένα μέσα απο τα…παρακολουθητήρια,το ΠΑΣΟΚ ομιλεί για ποινικά αδικήματα και η Ελένη Χρονοπούλου δηλώνει ότι “δεν είναι όλοι το ίδιο”.

Καθώς υπάρχουν και βέλγοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Καϊλή μπορεί κανείς να θέσει ερωτήματα και μεταξύ άλλων και το εξής:

1)Κάποιοι στο Βέλγιο γνώριζαν αυτή την υπόθεση από το 2020,λόγω της καταγγελίας.Τυχαία δημοσιοποιείται τώρα;

2)Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωριζε την καταγγελία στις βελγικές αρχές όταν προωθούσε την Ελένη Χρονοπουλου;

3)ποιός ωφελείται από την δημοσιοποίηση σε αυτή τη χρονική συγκυρία;

 

Y.Γ.Οι ευρωβουλευτές κ.κ.Παπαδημούλης και Κούλογλου είπαν ότι πριν δυο χρόνια,άρα το 2021 άκουσαν για φήμες και ο κ.Παπαδημούλης ρώτησε τον….Αλέξη Γεωργούλη για τις φήμες αυτές.Εκείνος τις διέψευσε.Αμφισβητείται επίσης μέχρι να δοθεί το κείμενο της καταγγελίας-μήνυσης στη δημοσιότητα,τον αν είχαν ερωτική σχέση πριν τον καταγγελλόμενο βιασμό οι Γεωργούλης και Χρονοπούλου.Απο τις διατυπώσεις της καταγγελίας-μήνυσης θα προκύψει το πλαίσιο στο οποίο εξελίχθηκε η υπόθεση.

Υ.Γ.2 Η κ.Ελ.Χρονοπούλου με ανακοίνωσή της στις 18 Απριλίου 2023 επιβεβαιώνει την καταγγελία της χρονικά,τονίζει ότι για 3 χρόνια δεν δημοσιοποίησε τον βιασμό και τις σωματικές βλάβες,ούτε στην οικογένειά της,αλλά μόνο στους δικηγόρους της και επιβεβαιώνει την κάθοδό της στην πολιτική.

Σημειώνει ωστόσο,αν και ενεργός πολιτικός,ότι είναι αντίθετη στη διαρροή του ονόματός της(!!!) γιατί αυτό αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικότητάς της και καταγγέλλει εκείνους που παριστάνουν τους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,στον βωμό της πολιτικής διαχείρισης τη βάζουν στη δίνη χυδαίων και εξοργιστικών επιθέσεων.Προσθέτει ότι στην πολιτική βρίσκεται για να παλέψει μέσα απο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις ιδέες και τις αρχές της και δεν επιθυμεί η όποια δημόσια παρουσία της να καθορίζεται από αυτή τη δυσάρεστη για εκείνη(σ.σ. για ποιούς είναι ευχάριστη;)υπόθεση.

Κλείνει τονίζοντας ότι “έχει έρθει ο καιρός το αίσθημα της ντροπής και ενοχής να μη βαραίνει τα θύματα αλλά τους δράστες ανάλογων περιστατικών(σ.σ. περιστατικό απλό είναι ο κακουργηματικός βιασμός;)και όσους τους ανέχονται”.

Πάντως συμπαριστάμενοι στα θύματα των βιασμών δεν μπορούμε να φανταστούμε μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών και “ανώνυμη” κατ εξαίρεση για την κ.Χρονοπούλου,η οποία με τρόπο αξιέπαινο έκανε άμεση επώνυμη καταγγελία.