Αρχική Βίντεο Απίστευτα πρόστιμα πολλών-πολλών-πολλών χιλιάδων ευρώ σε κουλουρά που έκλεισε-ως μάρτυρας- στη φυλακή...

Απίστευτα πρόστιμα πολλών-πολλών-πολλών χιλιάδων ευρώ σε κουλουρά που έκλεισε-ως μάρτυρας- στη φυλακή συμμορία του Υπουργείου Αμυνας!Τα ντοκουμέντα ,το άγριο παρασκήνιο για τον κατάδικο Λιγνάδη και μια ντουζίνα χαστούκια απο τον Π.Πολλάκη!

2090

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Από σήμερα να τον…χαίρονται τον άριστο Λιγνάδη με τη βούλα της Δικαιοσύνης και τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για άγριο παρασκήνιο και πολιτικά χαρακτηριστικά…

Να τις χαίρονται τις δυο προεδρίνες που κατά την ανέλεγκτη ανεξάρτητη δικαστική τους κρίση έκαναν δυο στα δυο.Ψήφισαν την αθωότητα δυο επωνύμων που κατηγορήθηκαν ότι  “εβαλαν κάτω ανήλικα”…Η μία πήρε μαζί της και πέντε συνέδρους και ο επώνυμος “καθάρισε” την αποπλάνηση.Η άλλη,στη δίκη Λιγνάδη εκτέθηκε ως η ΜΟΝΗ ΣΟΦΗ της επταμελούς σύνθεσης…

Να χαιρόμαστε την Δικαιοσύνη που βλέπει τα δίκαια των ισχυρών και επωνύμων και τους αθωώνει συχνότατα.

Να τη χαιρόμαστε τη Δικαιοσύνη που καταδικάζει και τον Λιγνάδη,τον άριστο που κατάφερε να φωτογραφίζετε ,όποτε ήθελε με την εξουσία.

Να το χαιρόμαστε το κράτος που κατάφερε να βάλει πρόστιμα πολλών ,πολλών,πολλών χιλιάδων ευρώ σε έναν κουλουρά,τον Γιώργο Γκρέκα ,ο οποίος ήταν μάρτυρας και έκλεισε στη φυλακή μιζαδόρους και ληστές δημοσίου χρήματος στο Υπουργείο Αμυνας επι Ακη και άλλων σοσιαλιστών…

Να τη χαιρόμαστε τη Δικαιοσύνη που αθωώνει τον κουλουρά για τα εξοντωτικά και ανελέητα πρόστιμα…

Η δίκη Λιγνάδη είχε από την αρχή πολιτικά χαρακτηριστικά ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ και απο την αρχή της η κυβέρνηση κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να την κουκουλώσει.Η κυβέρνηση τα αρνείται μένουν για …ερμηνεία οι φωτογραφίες.

Στο τοπίο αυτό εμείς αποκαλύψαμε στην εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλο στο ΑΛΕΡΤ χθες την απίστευτη υπόθεση του κουλοουρά,το ταυτόχρονο χάρισμα 6 δις σε επωνύμους και ισχυρούς στον ΕΦΚΑ,το 2Χ2 για τις αθωώσεις επωνύμων για βιασμούς ανηλίκων.

Στο τοπίο και οι βαρύτατες επισημάνσεις του Παύλου Πολλάκη για μια ντουζίνα περιπτώσεων διαφθοράς.Αυτής της διαφθοράς που μαστίζει τη χώρα και υπογραμμίζεται με τις εξοντωτικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων.Μετά τον Κώστα Βαξεβάνη και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που γνώρισε το ανελέητο πρόσωπο και το φάσμα της φυλακής από την πολιτική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ,το συγκρότημα του Νίκου Χατζηνικολάου δέχτηκε επίσης εξοντωτική επίθεση στις εγκαταστάσεις,εργασίας δεκάδων δημοσιογράφων.

Δείτε τις καταγγελίες Πολλάκη και τις αποκαλύψεις μας στην εκπομπή του Ανδρέα Ππακυριακόπουλου και θα επανέλθουμε στα θέματα αυτά:

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πάλι με έπιασες στο στόμα σου!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ,
«εκτσογλανισμος της κοινωνίας» ΕΙΝΑΙ:
1) Να κανείς 7,5 δις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς σε τρία χρόνια ξεκοκκαλίζοντας δημόσιο χρήμα.
2)Να διορίζεις αποτυχημένους πολιτευτές και άσχετους του κομματικού σωλήνα στις διοικήσεις των νοσοκομείων και πτυχιούχο μουσικής στην ΕΥΠ!
3)Να πουλάς τη ΔΕΗ στο φαντ που διορίστηκε η κόρη σου και να βάζεις το Στασση των 360.000 ευρώ το χρόνο να δίνει μπόνους 16 εκατομμύρια ευρώ στον εαυτό του και στους 250 διευθυντές γαλάζια golden boys που βόλεψες εκεί
4) Να κλείνεις τους λιγνίτες γιατί ντιλαρισες με τη Μερκελ να αγοράσεις φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες από κει.
5) Να έχεις 30.500 νεκρούς (πρώτη χώρα στη Δυτική Ευρώπη)από την πανδημία γιατί ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ και ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕΘ
και να κρατάς ακόμα 6000 υγειονομικούς σε αναστολή και πείνα!
6) Να βάζουν καπέλο στα αποθέματα τα διυλιστήρια και οι εταιρείες εμπορίας στα αποθέματα των καυσίμων και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα και ταυτόχρονα να μην μειώνεις τον ΕΦΚ από τα 700 ευρώ στα 400 για να μην «ωφελήσεις αυτούς που έχουν Καγιέν»
7) Να διορίζεις αστυνομικούς και πανεπιστημιακούς φρουρούς και το οργανωμένο έγκλημα να δολοφονεί μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας.
8) Να θεσπίζεις ασυλία στους τραπεζίτες για να κουκουλώσουν και να καθαρίσουν τα δικά σας δάνεια και των ολιγαρχών και ταυτόχρονα να πλειστηριασουν τα σπίτια του κοσμάκη για 15.000 ευρώ!!
9) Να στήνεις σκευωρία για να οδηγήσεις αυτούς που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Νοβαρτις στο δικαστήριο ,να τρως σκαμπίλια από το βούλευμα και να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!
10) Το «επιτελικό» σου κράτος που απλά ελέγχει τη ΡΟΗ του χρήματος ,να πνίγεται στις πλημμύρες ,να καίγεται στις πυρκαγιές και να πλάκωσε έτσι από το χιόνι στην Αττική οδό (γιατί χιόνισε μέρα και όχι νύχτα…)
και τέλος
11) Να έχεις φίλο το Νίκο Γεωργιάδη,να καλύπτεις τον Λιγνάδη και να έχεις νταλαβέρια με το Φουρθιώτη
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Και τα κανείς εσύ και η κυβέρνηση σου γιατί είστε ακροδεξιοί ,είστε διεφθαρμένοι,είστε ελεγχόμενοι από συμφέροντα και απλά εκτελείτε εντολές!
Ο Πολάκης, ο Βερναρδάκης και ο Αλέξης Τσίπρας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
Γι αυτό είμαστε απέναντι σας
Γι αυτό θα σας νικήσουμε
Γι αυτό η Δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι και ΑΛΛΙΩΣ και ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!