Αρχική Κοινωνικα Εύγε!Απίστευτα δισεκατομμύρια μέρισμα φέτος(!) και απίστευτη μοναξιά στην…κηδεία του κροίσου Μπόμπολα απο...

Εύγε!Απίστευτα δισεκατομμύρια μέρισμα φέτος(!) και απίστευτη μοναξιά στην…κηδεία του κροίσου Μπόμπολα απο τον οποίο θρέφονται πλείστοι με παντεσπάνι!Άφαντοι οι υπουργοί(και) ΔημοσίωνΈργων για τον εθνικό εργολάβο που άφησε λόγω…φτώχειας τα ΜΜΕ!..Καλή Ανάσταση!

919

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στην πρώτη κάθετη κατηφορίτσα στον κεντρικό άξονα του “νεκροταφείου της Εξουσίας”,δηλαδή στο Α Νεκτροφαείο Αθηνών,δεξιά, βρίσκεται το μνημείο ταφής ενός ζεύγους δισεκατομμυριούχων,το οποίο καθόριζε την εξουσία εν ζωή.Πρωθυπουργοί,υπουργοί,σμήνη φίλων και εκατοντάδες δημοσιογράφοι έφαγαν …παντεσπάνι από τα χέρια τους για χρόνια.

Οταν πέθαναν(νέοι,στα 60 τους,ο ένας απο τροχαίο) ένας απο αυτούς με το παντεσπάνι στα χέρια μας είπε:

“Γιάννη ,μην το παίρνεις βαριά.Ο θανατός τους ,η ζωή μας στο τέλος”.

Τα προαναφερόμενα σμήνη τους έκαναν ευτυχείς στη ζωή και συχνά-πυκνά ακούγονταν να λένε ότι “τα παιδιά μας είστε όλοι εσείς,ιδιαίτερα οι νέοι και τα παιδιά των στενών φίλων και συνεργατών μας που μας λατρεύουν και τους λατρεύουμε”.

Αφησαν πίσω ίδρυμα και εκεί έβαλαν τους στενούς φίλους και συνεργάτες.

Από τη δεύτερη Μεγάλη Παρασκευή μετά το θανατό τους(πριν αρκετά χρόνια) τα λουλούδια στο μνημείο τους δεν ξεπερνούσαν τα…2-3 μικρά μπουκετάκια και μετά το…ένα..Κι αυτό ..πλαστικό,”δωρεά” του Ιδρύματος στο οποίο για δεκαετίες μετά τον αδόκητο,ξαφνικό θανατό τους εξακολουθούν να τρώνε ..παντεσπάνι αυτούς με τους οποίους …”αλληλολατρεύονταν”!!!

Εκεί κοντά πήγε απο προχθές και ο “συνάδελφός τους” στα δισεκατομμύρια και στα ΜΜΕ Γιώργος Μπόμπολας.

Προς τιμήν του κάποιοι αποκαλούσαν την Ελλάδα,την εποχή που μεσουρανούσε με τα πολλά Μέσα Ενημέρωσης που διέθετε “Μπομπολιστάν”.Για να δείξουν την αξία των υπουργών που έβαζαν τις υπογραφές τους με τέτοιο τρόπο,ώστε να δημιουργήει το μύθο του “εθνικού εργολάβου”.

Άφησαν εποχή τα …τσάμικα στα εγκαίνια δημοσίων έργων του εθνικού εργολάβου μετά την εποχή που άφησε η γνωστή καταγγελία του Κώστα Καραμανλή για τους “νταβατζήδες” και τον Αρχιερέα της διαφθοράς.

Πέρασαν τα χρόνια,ήρθαν τα μνημόνια και τα πάνω-κάτω.Ηρθε και ο Βγενόπουλος που μπήκε φουριόζος και οι “μπιστικοί του” δήλωναν ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα,α λα Μπερλουσκόνι.

Αφού η ελληνική και κυπριακή οικονομία καταστράφηκε απο τον σίφουνα Βγενόπουλο που μοίραζε δισεκατομμύρια ευρώ για αγορές των πάντων έφυγε ξαφνικά απο τη ζωή,χωρίς καν να προλάβει να πάει στο νοσοκομείο του…Τόσο ξαφνικά και τόσο μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας στο θανατό του,ώστε πολλοί να είναι εκείνοι που δεν θέλουν να τον πιστέψουν αν δεν δουν τις φωτογραφίες του στο φέρετρο.

Στην κηδεία του μετρήθηκαν δυο,τρεις,ίσως και 13 και ένας…κούκος κάπου μακρύτερα.

Η Ελλάδα είχε κατακλυσθεί τότε από δικαστικές εξελίξεις και μεταξύ αυτών απο το αίτημα να εκδοθούν να δικαστούν στην Κύπρο δυο στενοί συνεργάτες του ,ο Ε.Μπ. και ο Μ.Φ.

Τους έψαχνε,λέει,η αστυνομία γιατί είχαν χαθεί και δεν τους έβρισκε. Μέγα δικαστικό σκάνδαλο,δικαστές έφυγαν απο τις θέσεις τους,θόρυβος μέγας.

Μία Εισαγγελέας έγραψε απαλλακτική πρόταση 800 σελίδων σε τόσο χρόνο,ώστε να φαίνεται ότι δεν σταμάτησε να γράφει ούτε λεπτό συνεχόμενων 24ώρων!!!

Οι καλοί και αθώοι όμως δεν χάνονται…

Αυτή η στελεχάρα του Βγενόπουλου δεν χάθηκε…Απαλλαγμένη από κάθε κατηγορία την είδαμε δυο ημέρες πριν την κηδεία του Μπόμπολα να μιλάει για  ένα μέρισμα(κέρδη) της εταιρείας που σημάδεψε το Μπομπολιστάν.Την γνωστή “ΕΛΛΑΚΤΩΡ”.

Μην έχετε αμφιβολίες.είναι αυτή με το στεφάνι.

Είπαμε το ύψος των κερδών σε κάποιον που έχει συνηθίσει να μιλάει για εκατομμύρια και δισεκαρομμύρια ευρώ και μόλις το άκουσε τον…χάσαμε.Είχε πέσει από την καρέκλα,ή του έφυγε το τηλέφωνο από το αυτί.

Τόσο απίστευτο του φάνηκε το νούμερο.

Το μέρισμα(κέρδη)που ανακοίνωσε το πρώην δεξί και αθώο χέρι του Βγενόπουλου για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι ένα δισεκατομμύριο τριακόσια εκατομμυρια ευρώ.

Κάποιοι ,λένε ότι καμία φορά τα κέρδη αυτά εμφανίζονται πολύ πιεσμένα για να αντιμετωπιστούν πιθανά έκτακτα έξοδα,λάθη κλπ.Και υπολογίζουν ότι θα μπορούσαν να είναι και πάνω απο 1,5 δισ. ευρώ.

Ποσό μυθικό…

“Εκλεισαν τα Μέσα ενημέρωσης γιατί κάποιοα στελέχη του μας είπαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα και τρέχαμε και δεν φτάναμε να επιβιώσουμε…Πάθαμε σοκ.Μας έλεγαν ότι είναι τόσο ισχυρός ο Ομιλος που θα εργαστούν εκεί και τα εγγόνια μας.Τόσ έξω είχαν πέσει; Η μήπως υπήρχαν χρήματα;”μας έλεγε-ρωτούσε πέρυσι κάποιος για τον Ομιλο του Μπομπολιστάν.

Την απάντηση με το 1,3 δισ την έδωσε με τον πιο επίσημο τρόπο το πρώην δεξί και αθώο χέρι Βγενόπουλου και νυν της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Πίσω στο Α’ νεκροταφείο στην κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα.Μετρήσαμε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το πιο φιλικό προς τον Ομιλο Μέσο ενημέρωσης,το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,κάτι λίγα άτομα πέραν των συγγενών.

Ο ΓΙάννης Πρετεντέρης με το γνωστό σπιρτόζικο ύφος του,ένας συκοφαντημένος δηλαδή με το όνομά του στη λίστα Λαγκάρντ,πιο κάτω από το όνομα των Μπομπολαίων και κάποιοι ακόμα…Να ήταν 13;Να ήταν 23;Η μήπως 53;

Κανείς απο τις υπουργάρες που συνέβαλαν με τις αθώες φυσικά υπογραφές τους να δημιουργηθεί ο (φυσικά)μύθος του Μπομπολιστάν και του “εθνικού εργολάβου”…

Ο Γιάννος μόνος και έρημος…

Είναι αλήθεια φυσικά ότι πέραν του 1,3 δισ. τα λεφτά στον Ομιλο έθρεψαν εκατοντάδες με …παντεσπάνι.Και τους θρέφουν ακόμα και θα τους θρέφουν…

Αν κρίνουμε από το “πλήθος”στην κηδεία φανταζόμαστε τις Μεγάλες Παρασκευές τι θα βλέπουμε…

Το χρήμα πολλοί,πάρα πολλοί αγάπησαν…

Τα υπόλοιπα συμπληρώστε τα εσείς,όπως νομίζετε… Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!