Αρχική Αθλητικα Απίστευτα αποτελέσματα σε εντός εκτός Ελλάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Απίστευτα αποτελέσματα σε εντός εκτός Ελλάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

70

Είχε τύψεις ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού και έκλεισε τα μάτια σε ένα πέναλτυ που έκανε με το χέρι ο Ζέκα στις καθυστερήσεις και φαινόταν ακόμα και απο τη Σουηδία,την πατρίδα του;

Πάντως δεν το έδωσε.Και όταν πήγε στο “μηχάνημα” έκανε χαρακτηριστική καθυστέρηση για κάτι πεντακάθαρο που θα διαπίστωνε και εντελώς άσχετος με το ποδόσφαιρο.

Το έδωσε και η ΑΕΚ έσωσε ένα βαθμό στερώντα ςαπό τον ΠΑΟ την καθαρή πρωτοπορία με δυο βαθμούς.

Γιατί να έχει τύψεις;

Για τα όργια που είχε κάνει ως τότε σε βάρος του ΠΑΟ με αποκορύφωμα δυο φάσεις πεντακάθαρες:

-ένα εξίσου καθαρό πέναλτυ στον Βέρμπιτς με “κλάδεμα” και ένα καόμα κλάδεμα στον βραζιλιάνο Μπερνάρ το οποίο άφησε και η ΑΕΚ έβαλε γκολ.Τον φώναξαν στο μηχάνημα,είδε δεύτερο συνεχόμενο και τελικά ακύρωσε το γκολ…

Ο ΠΑΟ έκανε την ανατροπή και κέρδιζε με 2-1 ως τις καθυστερήσεις με δυο γκολ από τα δυο στοπερ (Γέντβάϊ και Αράο)τα οποία ισορρόπησαν το…χουνέρι που τους έκανε σε τρεις φάσεις ο Γκαρσία.Στις δυο έβαλε γκολ,μέτρησε το ένα και στην τρίτη κέρδισε το πέναλτυ.

Μετά την ισοφάριση ο Βαγιαννίδης απέτρεψε μαζί με τον Λοντίγκιν σε άλλη φάση το 3-2…

Στον ΠΑΟ το θέμα είναι η αποχώρηση του Μπρινιόλι.Ο Αλαφούζος ανακοίβωσε ότι φεύγει παρότι του ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις.

Το ζήτημα είναι ότι ελάχιστοι πιστεύουν τον Αλαφούζο…Ακόμα και αν απάντησε θετικά θα το έκανε αφού ο Μπρινιόλι είχε πιά φύγει…

Μεγάλη νίκη και για τον Ολυμπιακό που με 10 παίκτες νίκησε την Κηφισιά στην Καισαριανή.Από ανόητη δεύτερη ο Ρέτσος αποβλήθηκε  και αν δεν υπήρχε το παλιό καλό κρασί που λέγεται Ελ Αραμπί να κάνει το 3-2 προς το τέλος ο Ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε παίζοντας τον μισό αγώνα με παίκτη λιγότερο…

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τα Γιάννενα και έπιασε τον ΠΑΟ στην κορυφή.ο Αρης σε μεγάλα κέφια διέλυσε τον Πανιατωλικό με το ίδιο σκορ στο Αγρίνιο,ο Αστέρας κέρδισε στις καθυστερήσεις τον βόλο και ο Ατρόμητος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον ΟΔΗ στο γήπεδό του.Μεγάλος κερδισμένος ο Πανσερραϊκός.Πήρε τον πασίγνωστο Ουάρντα που έκανε όργια και πέτυχε δυο γκολ στην έδρα της Λαμίας,η οποία έμεινε άσφαιρη.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο Αγγελος Ποστέκογλου έδωσε μάθημα προπονητικής στον ποδοσφαιρικό καραγκιόζη που κάθεται στον πάγκο της (μία είναι)Μάντσεστερ.Αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί και δεν είχε απουσίες η συντριπτική υπεροχή του θα ήταν νίκη και όχι το τελικό 2-2.

Ο Γκουαρντιόλα είναι ο γνωστός Πεπ.Έκανε φοβερή ανατροπή στο νιούκαστλ και κέρδισε 3-2 με το νικητήριο γκολ να βάζει ο 20χρονος Νορβηγός Μπο απο μαγικό σοου(με γκολ)του Ντε Μπρόϊνε.Επαιζε χωρίς τον Χάαλαντ η Σίτυ

Η Ρεάλ έκανε πλάκα στην Μπαρτσελόνα και στον τελικό του σουπερ καπ Ισπανίας που γίνεται στη Σαουδική αραβία την διέλυσε με 4-1 με χατ τρικ του Βινίσιους Τζούνιορ!

Μετά το 4-1 η Μπάρτσα έπαιζε για 20 λεπτά με 10 αλλά η Ρεάλ φρενάρισε.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαγικός ΠΑΟ και τραγικός Ολυμπιακός στην διπλοεβδομάδα της Ευρωλίγκα έφεραν και οι δυο απίστευτα και ανάποδα αποτελέσματα,ενώ ο ΠΑΟ νικώντας και στο Λαύριο παραμένει αήττητος στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟ εδραιώθηκε στην 4η θέση της Ευρωλίγκας διαλύοντας μετά την Εφές και την Μονακό(με 25 ποντους διαφορά!!!) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έχασε μετά τη Βαλένθια και απο τη Μπασκόνια πολύ καθαρά και αμαχητί και απο τη Μπασκόνια.