Αρχική Αθλητικα Αντε χάσου…Τενχάχα από το Μάντσεστερ-Τρώει… βρούβες αντί για σίδερα η Λαμία!..

Αντε χάσου…Τενχάχα από το Μάντσεστερ-Τρώει… βρούβες αντί για σίδερα η Λαμία!..

57
MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 07: Manchester United manager Erik ten Hag looks on during the Premier League match between Manchester United and Brighton & Hove Albion at Old Trafford on August 07, 2022 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Πολλοί είναι εκείνοι που στεναχωρήθηκαν για το νέο κάζο της θρυλικής μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο γήπεδό της.Ακόμα περισσότεροι είναι όμως εκείνοι απο τα εκατομμύρια των παγκόσμιων φίλων της Μάντσεστερ που ελπίζουν ότι το νέο αφεντικό της ,ο σερ Ράτκλιφ θα τον καλέσει απόψε και θα του πει “άντε χάσου ποδοσφαιρικά” από το Μάνστεστερ.

Αυτή τη φορά το κάζο το έπαθε από την Φούλαμ.Είδε κι έπαθε να την ισοφαρίσει τη Φούλαμ στο 88 ο Μαγκουάϊρ,ο μόνος που απο το συνονθύλευμα απειλούσε …επιθετικά,ενώ η θέση του είναι στόπερ.

Ο διαιτητής έδειξε 9 λεπτά καθυστερήσεις.Και στο 97,ενώ ο Μαγκουάϊρ είχε γίνει σέντερ φορ για τη νίκη δεν βρέθηκε ένας χαραμοφάης τα κάνει φάουλ στο κέντρο σε αντεπίθεση 2-3 παικτών της Φούλαμ.Και ενώ ο Μαγκουάϊρ τους δείχνει να πιάσουν τον μοναδικό αμαρκάριστο οι 4-5 αμυντικοί,τον άφησαν.Και έφαγαν το 2-1.

Στο δικό μας ποδόσφαιρο όλοι θυμούνται την Λαμία των Καρλίτος-Τσιλούλη να τρώνε σίδερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,να ισοφαρίζουν και να απειλούν με νίκη τον ΠΑΟ ,αν και έπαιζαν με 10 παίκτες.

Μαγική εικόνα στο γήπεδό της η Λαμία σήμερα με την ΑΕΚ.

Οι Καρλίτος και Τσιλούλης δεν παίζουν και κάπου έχουν πάει για…βρούβες.Όσοι παίζουν εφαρμόζουν το σύστημα “παίζουμε τον αντίπαλο να μην το χάσουμε απο τα μάτια για να δούμε και πως μας βάζει τα γκολ”.Στο ημίχρονο είναι 0-2 και αν συνεχίσουν έτσι θα καταλήξουν στο 0-6.

ΤΑ σημειώνουμε για να θυμόμαστε γιατί δεν πρέπει κανείς να ασχολείται με το λεγόμενο ελληνικό ποδόσφαιρο,το οποίο παίζεται στα πολιτικά γραφεία(ο Μπέος είναι ήδη και επίσημος πολιτικός…)και φυσικά καθόλου στα γήπεδα.Ως και ο Αλαφούζος(θυμάστε το θωρακισμένο του Ρουμπέτη;)είδε ότι υπάρχουν ομάδες δορυφόροι στην Ελλάδα…

Διαφορετικό πάντως ήταν το 0-1 του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη,όπου απέκλεισε εύκολα την Φερεντσβάρος και προκρίθηκε στα προημιτελικά με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ,ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το δεξί μπήκε ο Σπανούλης στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας.Στ πρώτο ματς για πρόκριση στο πανευρωπαίκό νίκησε την πάντα καλή και επικίνδυνη Τσεχία με 72-64,πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ.Η Τσεχία που κυριάρχησε στα ριμπάουντ έπαιξε και χωρίς τον καλύτερό της παίκτη,τον Γιάν Βέσελι.

Καλύτερος της εθνικής και πρώτος σκόρερ ο Μήτογλου και καλοί επίσης οι Γουόκαπ,Μωραϊτης,Παπανικολάου.