Αρχική Αθλητικα ‘Αλμα του ΠΑΟ με την ‘Αλμπα-Αχ Θρύλου-ΠΑΟΚ!..

‘Αλμα του ΠΑΟ με την ‘Αλμπα-Αχ Θρύλου-ΠΑΟΚ!..

16

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε οριστικά 2ος στην κανονική περίοδο της ευρωλίγκας και έχει με πλεονέκτημα έδρας πολλές πιθανότητες να πάει στο φάϊναλ φορ του Βερολίνου.

Η σιγουριά που έχουν ορισμένοι ότι το πλεονέκτημα έδρας στο “καυτό” ΟΑΚΑ δίνει πρόκριση σίγουρη πήρε ένα “μάθημα” από την ουραγό Αλμπα που πάλεψε αδιάφορα το μάτς μέχρι το τελευταίο …τρίλεπτο του μάτς όταν ξαναμείωσε την διαφορά των 12 πόντων σε 6.

Νωρίτερα και στο τέλος της 3ης περιόδου ήταν μπροστά και το καυτό ΟΑΚΑ δεν είχε αποτέλεσμα στον νωθρό στην άμυνα ΠΑΟ.Ο Σλούκας και πάλι με πολύ ιδρώτα ήταν κομπιούτερ και παραγωγός σε όλα,αλλά στα κρίσιμα τον ακολούθησαν ο Ναν με ρεκόρ (28) καριέρας στην ευρωλίγκα,ο Αντετοκούμμπο με ρεκόρ στις…τάπες(5) και ο Χουάντσο με κρίσιμα σουτ και τάπες!

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο -λόγω ποιότητας της αντιπάλου και άγχους-απέναντι στη Φενέρ στο Φάληρο το βράδυ της Παρασκευής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός σε μια σπάνια συγκυρία φιλοξενεί σε δυο συνεχόμενες ημέρες τη Φενέρ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Στο “Καραϊσκάκης” προηγήθηκε 3-0(Φορτούνης,Τσικίνιο,Γιόβετιτς( κυρίως απο παιδικά λάθη της Φενέρ και στο τέλος έκανε αχ απο ανακούφιση καθώς κέρδισε με 3-2.Ετσι ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να πάει στους 4 του Κόνφερενς

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεν 1-0 στο Μπρυζ για την ίδια διοργάνωση αλλά το “αχ” της ανακούφισης το έκανε γιατί η Μπρυζ έχασε πέναλτυ(απόκρουση Κοτάρσκι)και διατηρεί και εκείνος τις ελπίδες του ακέραιες.