Αρχική Ελλαδα Ακης Τσοχατζόπουλος, Σημίτης,Καϊλή,Σπυράκη,Αδωνης,Κατάρ,Κυριάκος Μητσοτάκης, o κύκλος της εξουσία που αρέσει στο… Γιάννο...

Ακης Τσοχατζόπουλος, Σημίτης,Καϊλή,Σπυράκη,Αδωνης,Κατάρ,Κυριάκος Μητσοτάκης, o κύκλος της εξουσία που αρέσει στο… Γιάννο Πρετεντέρη,της Μυκόνου το αστέρι!..

1720

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα μάθατε τα νέα;

Η Ευρωπαίκή Ένωση ανακοίνωσε διαφθορά Ελλήνων ευρωβουλευτών επίσημα.Και στην ίδια ανακοίνωση έβαλε την Εύα Καϊλή,την αθώα που την εξέθεσε ο σύντροφός της και ο μπαμπάς της και την Μαρία Σπυράκη,που την εξέθεσε ο βαοηθός της χωρίς τον μπαμπά της,αλλα με τον Κυριάκο της.

Ιδού η ανακοίνωση της Ε.Ε.:

«Σήμερα, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπει το δίκαιο της Ένωσης, ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτή κ. Εύας Καϊλή, ευρωβουλευτή, και της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη.

Με βάση ερευνητική έκθεση που ελήφθη από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), υπάρχει υπόνοια απάτης επιζήμιας για τον προϋπολογισμό της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης και ειδικότερα όσον αφορά τις αμοιβές των Διαπιστευμένων Κοινοβουλευτικών Βοηθών.

Σύμφωνα με το εθνικό εφαρμοστέο δίκαιο, η κα Καϊλή και η κα Σπυράκη δικαιούνται το τεκμήριο αθωότητας».

Για πρώτη φορά η Ε.Ε. κάνει τέτοια ανακοίνωση για βουλευτές της.Και είναι για την Ελλάδα.Για μία βουλευτή που ανήκει στον κυριάκο και τυπικά.την Μαρία “ΜΕΓΚΑλη”δημοσιογράφο”Σπυράκη.Και την Ευα Καϊλή.Ο Κυριάκος είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός αρχηγός που χαιρέτισε την εκλογή της Καϊλή στην αντιπροεδρία του ευρωκοινοβουλίου αναφέροντάς την “καλή φίλη”!!!

Αυτό τον Κυριάκο που δεν ήθελε τον Ακαδημαϊκό και Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλο,επειδή δεν σκότωσε στα Εξάρχεια…συγνώμη επειδή δεν πολέμησε το πελατειακό κράτος όσο θα ήθελε ο Κυριάκος…

Πόσο θα ήθελε ο Κυριάκος;

Ας πάμε να ρωτήσουμε καλύτερα την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.Αν όχι στο προεδρικό Μέγαρο,ας πάμε μήπως την πετύχουμε στη σπιταρώνα που αγόρασε το 2009 απο τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ επίσημα.

Και ο πρόεδρος Μουχίκα δεν έμενε στο προεδρικό,όπως και όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας.Οπότε ,που θα πάει,κάποτε θα την πετύχουμε εκεί στη σπιταρώνα και θα τη ρωτήσουμε.Κάτι περισσότερο θα ξέρει αυτή για τον Κυριάκο και τα σωστά κριτήρια πελατείας…

Πριν πολλά χρόνια με την αείμνηστη Αριστέα Μπουγάτσου και τον καλό φίλο και μακαρίτη Χάρη Μπότσαρη παλεύαμε και αποκαλύπταμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ(περιοδικό με ιδρυτή τον Γεώργιο Ράλλη…) τις μίζες του Ακη Τσοχατζόπουλου από τα εξοπλιστικά και μάλιστα τα ρώσικα ΤΟΡ Μ1.

Μας έλεγαν από το ΠΑΣΟΚ,προεξαρχόντων των Ε.Βενιζέλου και Α.Λοβέρδου ότι ο αριθμός λογαριασμού στην Ελβετία δεν ανήκε στην εταιρεία  ΝΤΡΟΥΜΙΛΑΝ,αλλά ήταν τηλεφωνικός αριθμός και εμείς οι συκοφάντες τον παρουσιάζαμε ως λογαριασμό βρόμικου χρήματος.

Μας έκαναν μάλιστα και τη ζωή πολύ δύσκολη για το πως τολμάμε να μαγαρίζουμε ένα περιοδικό με ιδρυτή τον Γεώργιο Ράλλη με τέτοιες συκοφαντίες.

Ιδιαίτερα στο ΜΕΓΚΑ το κανάλι μας θεωρούσαν “μιάσματα” και ακραίους συκοφάντες και ο Ακης με τον Γιάννο και τον Σημίτη και τα άλλα τα “παιδιά¨με συνιστούσαν να πάμε στον Εισαγγελέα αν έχουμε στοιχεία.

Εισαγγελέα δεν βρίσκαμε,αλλά με τη συνδρομή δημοσιογράφων του εξωτερικού (ΣΠΗΓΚΕΛ-ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ) το θέμα πήγε και στην ευρωπαίκή και στη συνέχεια και στην ελληνική Δικαιοσύνη παρά τις ειρωνείες του Πρετεντέρη και άλλων.Ιδιαίτερα ο Πρετεντέρης,τότε “σύμβουλος” γνώμης του Σημιταριού από την εκπομπή και το ΒΗΜΑ του ήταν λαύρος για τους “Σπάρτακους(δούλους)της δημοσιογραφίας και με τον Καρατζαφύρερ,όπως αποκαλούσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τα ακροδεξιά του χέρια Αδωνη και Βορίδη.

Τέτοιες αγκαλιές λίγοι και λίγες απολάμβαναν από τον “ωραίο Μπρούμελ”,όπως πλάσσαραν τον Άκη οι φίλοι του.

Χωμένη στην ζάμπλουτη από τις μίζες αγκαλιά του είναι η Μαρία Σπυράκη.Τότε ΜΕΓΚΑλη δημοσιογραφάρα που ανέλυε τα καταπληκτικά προγράμματα του Άκη,του ΠΑΣΟΚ κλπ

Αντιγράφουμε απο την Εφημερίδα των Συντακτών ένα απόσπασμα που μπορείτε να διακρίνετε τι έκανε ο Άκης και την κοροϊδία της δήθεν τιμωρίας του,λαμβάνοντας υπόψη ότι το παλατάκι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αξίας 6 και βάλε εκατομμυρίων ευρώ είναι έχει κλειδί.Και αυτό είναι και σήμερα στα χέρια της Βικυς τσοχατζόπουλου παρότι δεσμεύτηκε (α λα Καϊλή σήμερα…) το 2012:

Η φωτογραφία είναι του 2000…

“…Στα επόμενα χρόνια έως και το 2014 που θα καταδικαστεί(ο Άκης) οριστικά, αποδεικνύεται η συμμετοχή του σε υπεράκτιες εταιρείες και το εισαγγελικό πόρισμα της έρευνας που τον αφορούσε ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Το χρονικό διάστημα από τον Μάιο 1998 έως τις 7/6/2001 φέρεται να απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολαρίων ΗΠΑ, χρήματα τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1.

Την 2/12/2002 φέρεται να απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) τα οποία αποτελούν παράνομη αμοιβή που κατέβαλε μέσω άλλης εταιρίας η γερμανική εταιρία FERROSTAAL».

Στις 16 Απριλίου του 2012 κρίθηκε προφυλακιστέος. Στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Στις 4 Μαΐου 2017 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, ενώ με γραπτή δήλωσή του επέμεινε ότι η δίωξή του ήταν «καθαρά πολιτική». Επέστρεψε στη φυλακή λίγο αργότερα, για να αφεθεί ξανά ελεύθερος για λόγους υγείας τον περασμένο Ιούλιο.”

Μετρήστε πόσ έμεινε φυλακή,όταν στον εφοριακό Θόδωρο Κορδοπάτη χωρίς ευρώ σε λογαριασμό του(με μαρτυρίες-λόγια) του έβαλαν 10 χρόνια και τον έδιωξαν από την υπηρεσία…

 

Σήμερα δίπλα(αγκαλιά;) στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ακριβώς η ίδια.Για την ακρίβεια είναι όχι σήμερα,αλλά λίγους μήνες πιο παλιά αυτή η φωτογραφία με την Μαρία Σπυράκη,η οποία έγινε ευρωβουλευτίνα με το ΜΕΓΚΑ…συγνώμη με τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Πάνος Καμμένος την ξεφώνισε από τότε,αλλά βρήκε το μπελά του γιατί στον Πρετεντέρη δεν αρέσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όσοι ξεφωνίζουν την Μαρία Σπυράκη και την Εύα Καϊλή,τις αγαπημένες του στο ΜΕΓΚΑ το κανάλι.

 

 Φωτογραφίες πάνω:Μαρίες και Εύες απο την OLAF πιάνονται και ο Γιάννος όταν δεν κοτερίζεται …ραγκουσεύεται!

Δεν του άρεσαν και οι ακροδεξιοί του Καρατζαφύρερ, δηλαδή ο Αδωνης και ο Βορίδης,τους οποίους σήμερα όχι απλώς λατρεύει ,αλλά είναι και στα κότερα μαζί τους στη βορθοΜύκονο και αλλού.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν στην καρδιά της Νέας Δημοκρατίας και στην καρδιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και στο (κακό)στόμα του Άκη,του Πρετεντέρη,του Σημίτη,της Μαρίας Σπυράκη,της Εύας Καϊλή και άλλων αστέρων του ελληνικού και ευρωπαϊκού σοσιαλισμού.

Εγκαίρως ένας μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,μας έφερε στο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ του Χιλτον τον φάκελλο Τσοχατζόπουλου στα εξοπλιστικά και μας είπε ότι πήγαινε στο επόμενο μισάωρο στο Μαξίμου να τον παραδώσει στον Σημίτη.Εγινε αυτό.Και ξαναβρεθήκαμε αμέσως.Μας είπε:

“Ακης τέλος.Ο Σημίτης είπε ότι τον τελειώνει με τα συντριπτικά αυτά στοιχεία”.

Εμείς με την αείμνηστη Αριστέα μείναμε δύσπιστοι,αλλά περι ορέξεως κολοκυθοκορφάδες…Περιμέναμε μήνες.Ούτε φωνή,ούτε ακρόαση.Ο Άκης “γάζωνε” γελαστός στο ΜΕΓΚΑ το κανάλι και παντού ως υπουργάρα και δώστου μέλια από τις δημοσιογραφάρε ςτου ΜΕΓΚΑ και άλλων καναλιών,των βοθροκάναλων,όπως λέει και πολύ σωστά ο Παύλος Πολλάκης.

Μετά μήνες τον φέραμε εμείς στη συνάντηση.Ηρθε και καταθλιπτικά μας είπε “ο Σημίτης είναι χειρότερος από τον Άκη”Θα σας φέρω φακέλους με σκάνδαλα που συγκαλύπτει και στο ΜΕΓΚΑ τον εξυμνούν.

Ηταν η εποχή που ο Κώστας Καραμανλής τον αποκάλεσε “αρχιερέα της διαφθοράς” και το ΒΗΜΑ του Πρετεντέρη απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Καραμανλή κλωνοποιημένη “Ντόλλυ”.

Πέρασαν το χρόνια και ήρθε η εποχή του ΚΑΤΑΡ.

Προηγήθηκε των σημερινών συλλήψεων της Καϊλή και των φίλων της η επένδυση του ΚΑΤΑΡ στη Ζάκυνθο.

Εστιν ουν Κατάρ το μακρύ χέρι του Ερντογάν και της Τουρκίας στον (και κατασκοπικό)πόλεμο κατά της Ελλάδας και της Ευρωπαίκής Ένωσης.

Οι ελληνικές αρχές ερεύνησαν το σκάνδαλο της Ζακύνθου,δηλαδή αρπαγή δημόσιας γης για να στηθεί η “επένδυση” του Κατάρ.Και έστειλαν κατηγορούμενους σε βαθμό κακουργήματος.ΘΑ ,ΘΑ,ΘΑ δικαστουν…Ακόμα δεν βιαζόμαστε.

Σε ποιόν δεν αρέσει και γιαυτό δεν ασχολείται ούτε σήμερα το σκάνδαλο με την Καϊλή και με τη Σπυράκη,την οποία απέπμεψε μέχρι να…δικαιωθεί(!!!) ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Στον Πρετεντέρη φυσικά…

Σε ποιόν δεν αρέσει που δεν έγινε η επένδυση του Κατάρ στη Ζάκυνθο;

Στον φίλο του Πρετεντέρη.Τον Αδωνη Γεωργιάδη.Είναι ο ίδιος Αδωνης με εκείνον του-ακτά Πρετεντέρη- Καρατζαφύρερ.

Ακούστε πως υπερασπίστηκε την καταριανή “επένδυση” στη Ζάκυνθο ο Αδωνης Γεωργιάδης και βγάλτε συμπεράσματα για τους φίλους και συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη,τον οποίο με ΜΕΓΚΑ πάθος υπερασπίζεται ο Πρετεντέρης:

Σαν Υ.Γ.Αλήθεια κυρία προεδρίνα μας,πότε ακριβώς χρεώθηκε στο τμήμα σας στο ΣτΕ η υπόθεση των ΑΠΕ για την οποία βγάλατε ως εισηγήτρια την ιστορική εκείνη απόφαση να μπουν οι ΑΠΕ σε πρώην(;)δασικές εκτάσεις;

Κλείνει το υστερόγραφο απολαύστε τον αγαπημένο του Γιάννη Πρετεντέρη Αδωνη να μιλάει στη Βουλή για την επένδυση του ΚΑΤΆΡ στη Ζάκυνθο: